2014. október 14. kedd

okt. 14
0:18
Roma: Maicon hosszabbított, Strootman edzésbe állt (She)
Maicon egy évvel, azaz a 2015–2016-os szezon végéig meghosszabbította szerződését az AS Roma labdarúgócsapatánál.
okt. 14
0:36
Barcelona: Iniesta megkapta a díjat, amelyikért útra kelt (She)
Ahogyan az várható volt, Andrés Iniesta kapta meg a 2014-es Golden Foot (Aranyláb)-díjat: a spanyol válogatott és a Barcelona kiváló labdarúgója hétfő este átvette az elismerést Monacóban.
okt. 14
0:54
Női kosár NB I: világsztárt igazolt és aranyra tör a DVTK (She)
Az Aluinvent-DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata szerződtette Kacjarina Sznicinát, a fehérorosz válogatott világklasszisát, a napokban véget ért világbajnokság hetedik legponterősebb játékosát.
okt. 14
1:48
Légiósok: Németh Krisztián újra a holland élvonalban? (She)
A goal.com holland kiadásának exkluzív értesülése szerint elképzelhető, hogy a jelenleg klub nélküli Németh Krisztián a héten aláír a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) egyik újoncához, az FC Dordrechthez.
okt. 14
5:42
Sokkoló eredményt produkált a holland válogatott! - Eb-selejtezők (Infostart)
A világbajnoki bronzérmes holland labdarúgó-válogatott bombameglepetésre kétgólos vereséget szenvedett Izlandon az Európa-bajnoki selejtezősorozat hétfői játéknapján.
okt. 14
6:09
Schumacher baleset: a fejkamera a hibás? (Síelők)
Komoly ütést vitt be egy francia sportújságíró nyilatkozta a GoPro cégnek. Egy ismert kommentátor azt állította, hogy a balesetben elszenvedett súlyos sérülést nem a bukás okozta, hanem a bukósisakra rögzített fejkamera. A GoPro részvényeinek értéke 10 százalékkal csökkentek a kijelentés után.
okt. 14
7:12
Eb 2016: feröeri-magyar, dán-portugál, német-ír (She)
Kilenc mérkőzéssel zárul a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának 3. fordulója. Magyar szempontból természetesen a Feröer–Magyarország (20.45, Tv: M1, élőben az NSO-n) mérkőzés a legfontosabb, de érdekesnek ígérkezik a német–ír és a dán–portugál találkozó is.
okt. 14
7:30
Sport: a TF a világ egyik legelismertebb sporttudományi intézménye lehet (She)
Berkes István szerint az újra önálló Testnevelési Egyetem (TF) a világ egyik legelismertebb sporttudományi intézményévé válhat.
okt. 14
7:48
NHL: utolsó másodperces gól okozta a Boston vesztét (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az első három mérkőzését megnyerő Montreal Canadiens idegenben csúfos, 7–1-es vereséget szenvedett a Tampa Bay Lightningtól. A házigazdánál Steven Stamkos karrierje nyolcadik mesterhármasát jegyezte.
okt. 14
7:50
Szavazás: Király Gábor hány válogatottságnál áll meg? (She)
Ha pályára lép este Feröer ellen, beérheti a neves elődöt, Fazekas Lászlót Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa. Ön szerint hány válogatottságnál áll meg a magyar hálóőr?
okt. 14
8:06
NFL: nagyot fordított a 49ers a 700. hétfő esti rangadón (She)
Több jó sorozatot is folytatott a San Francisco 49ers csapata az NFL hétfő esti rangadóján: a friscóiak a Monday Night Football történetének 700. mérkőzésén Colin Kaepernick (343 passzolt yard, 3 TD) vezetésével 0–14-ről fordítva 31–17-re legyőzték a St. Louis Ramst. A 49ers egymás után hetedik hétfő esti rangadóját nyerte meg, sorozatban harmadik győzelmét aratta.
okt. 14
8:08
Fürth: Korcsmár 6000 kilométert repül, a kispadra kerülhet (She)
A német Bild szerint könnyen elképzelhető, hogy a Románia és Feröer elleni Eb-selejtezőkre összesen 6000 kilométert repülő Korcsmár Zsolt kimarad a Greuther Fürth kezdőcsapatából az Eintracht Braunschweig elleni Bundesliga 2.-mérkőzésen.
okt. 14
8:24
Válogatott: Dárdai titokzatos barátja megkönnyezte az üzenetet (She)
Aki megnézte a szombati Románia–Magyarország Eb-selejtező után Dárdai Pál értékelését, valószínűleg felkapta a fejét arra, hogy a korábbi pécsi játékos az interjú végén elkérte a mikrofont és felköszöntötte barátját születésnapja alkalmából. A szövetségi kapitány nem nevezte meg az ünnepeltet, de hamar kiderült, a korábbi PMFC-játékost, a pécsi csapat jelenlegi másodedzőjét, Kulcsár Árpádot…
okt. 14
8:42
Rg: Magyarország Eb-re pályázik tizenöt év után (She)
Magyarország pályázatot nyújt be a 2017-es ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság megrendezésére. A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség hivatalos honlapján jelentette be a kandidálást előkészítő szervezőbizottság felállítását, melynek elnöke a szövetség első embere, Korom Norbert, társelnöke pedig a MOB-alelnök Deutsch Tamás.
okt. 14
9:00
3,8 milliót fizet a Mercedes az F1-es vb-címért (Blikk)
Szocsi – Megjutalmazta a Mercedes Forma–1-es istálló alkalmazottjait a hét végi Orosz Nagydíjon bebiztosított csapat világbajnoki cím megszerzése után.
okt. 14
9:18
MU: vajon most is Jonest választanák Varane helyett? (She)
A Real Madrid francia középhátvédje, Raphaël Varane a L'Équipe-nek adott nyilatkozatában elárulta, 2011 nyarán azért nem igazolt a Manchester Unitedhez, mert a „vörös ördögök” szerződtették Phil Jonest.
okt. 14
9:36
Fehérorosz sztár a Diósgyőrnél (Metropol)
A fehérorosz Kacjarina Sznicina személyében világklasszis játékost igazolt az Aluinvent-DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata.
okt. 14
9:54
Válogatott: milyen eredményt érünk el Feröer otthonában? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden a Feröer szigeteken lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. Ön szerint milyen eredményt ér el Dárdai Pál csapata a 20.45 órakor kezdődő mérkőzésen?
okt. 14
9:56
Eb 2016: Most már két csapatot kell üldöznünk - Robben (She)
Őrületbe kergetik a papírformát a labdarúgó Európa-bajnokság A jelű selejtezőcsoportjában: Izland a Hollandia elleni, fényes győzelem után, három fordulót követően hibátlan teljesítménnyel, gólt sem kapva vezeti a csoportot, miközben az oranje már kétszer zakózott idegenben, a törökök pedig a csoport utolsó helyén kullognak.
okt. 14
9:58
F1: csoda, hogy Bianchi él, de a helyzet kétségbeejtő (She)
Philippe Bianchi, a Formula–1-es Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi édesapja a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva elmondta: az intenzív osztályon, kritikus állapotban fekvő fia helyzete kétségbeejtő, és már önmagában az is csoda, hogy túlélte az ütközést.
okt. 14
10:12
Videó: Mindent eldönt, hogy mikor lőjük az első gólt - Vanczák (She)
Gőzerővel készül már a Feröer elleni Eb-selejtezőre a magyar labdarúgó-válogatott. A keretből ezúttal sérülés miatt kimaradt Vanczák Vilmos az NSO Tv-nek elárulta, szerinte a mérkőzéssel kapcsolatos kérdésekre minden választ megad, hogy mikor találnak be Szalaiék először a házigazdák kapujába!
okt. 14
10:12
Magyar válogatott: Dárdai nem zárta ki, hogy mégis marad (Agroinform)
A kapitány szerint az első 15 percen sok múlik majd Feröeren, a folytatást illetően pedig sejtelmesen fogalmazott.
okt. 14
10:48
Feröeri-magyar: Szivics, az NB I volt „feröerije” figyelmeztet (She)
A DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics korábban öt évig játékos-edző volt Feröeren, és tisztában van vele, mi várhat a mai Eb-selejtezőn a magyar válogatottra.
okt. 14
11:06
Izland sporttörténeti sikert aratott Hollandia ellen (Infostart)
Kilenc vereség és egy döntetlen után történetében először győzte le Izland nemzeti csapata a holland válogatottat, a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat hétfői játéknapjának legnagyobb meglepetését okozva.
okt. 14
11:06
Férfi kézi: Nagy László kihagy két Eb-selejtezőt (She)
A vasárnapi, Montpellier elleni Bajnokok Ligája-meccsen az MKB-MVM Veszprém mindkét jobbátlövője megsérült, a klubhonlap információi szerint Nagy Lászlóra és Christian Zeitzre egyaránt kihagyás vár.
okt. 14
11:06
Aranylábú Iniesta (Blikk)
A legjobb 28 év fölötti futballistának járó életműdíjat kapó futballista lábnyomát aranyba öntik.
okt. 14
11:08
Bianchi balesete - Az apa kétségbeesett nyilatkozata (Infostart)
Kétségbeesetten beszélt fia állapotáról és kilátásairól Jules Bianchinak, a Marussia Forma-1-es csapat Japánban súlyos balesetet szenvedett pilótájának az édesapja.
okt. 14
11:08
Légiósok: Bogdán ujja már nem lesz olyan, mint korábban (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Bolton Wanderers ujjsérüléssel bajlódó magyar kapusa, Bogdán Ádám a Nemzeti Sport Online megkeresésére elárulta, hogy jó úton halad a felépülés felé, de a középső ujjperce nehezen mozog, s már nem lesz olyan állapotban, mint korábban.
okt. 14
11:10
Feröeri-magyar: Gera rekordot dönt, ha betalál (She)
Gera Zoltán, a Ferencváros és a magyar labdarúgó-válogatott középpályása a kedd esti, Feröer elleni összecsapáson Nyilasi Tibor rekordját adhatja át a múltnak.
okt. 14
11:12
Videó: szemtelenség ilyen gólt lőni felkészülési meccsen (She)
Felkészülési mérkőzésen a Zamalek 2–1-re legyőzte algériai ellenfelét. Az egyiptomiak ráadásul egészen szemtelen találattal szereztek vezetést: a 63. percben Baszem Morszi a kirúgáshoz készülődő kapust lepte meg, és kanalazta ki lényegében a kezéből a labdát, hogy azt a kapuba juttassa.
okt. 14
11:14
Válogatott: Hrutkának déja vu-je volt Bukarestben (She)
Ma 16 éve, 1998. október 14-én lőtte azt a szenzációs szabadrúgásgólt a románok elleni Eb-selejtezőn Hrutka János. Erről, a szombati, bukaresti 1–1-ről, Dzsudzsák Balázs góljáról és Dárdai Pál szerepéről beszélt a menedzser a SportKlub Dodzsem című műsorában.
okt. 14
11:16
India: Mutu részegen ment vízumért, lemarad Del Pieróról (She)
Adrian Mutu újabb botrányba keveredett. Az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (ISL) szereplő FC Pune City új igazolása részegen jelent meg az indiai nagykövetségen, hogy átvegye vízumát, amelyet ezért megtagadtak tőle – írja a La Gazzetta dello Sport.
okt. 14
11:24
NB I: Farkas Ádámé a Győr-Újpest, Erdős Józsefé a Vidi-Loki (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben (MLSZ) elkészítették az NB I 11. fordulójának játékvezetői küldését. Eszerint Farkas Ádám vezeti a Győr–Újpest találkozót, Erdős József a Videoton–DVSC meccset. A szombat esti Ferencváros–Pécsi MFC összecsapáson Kassai Viktor dirigál.
okt. 14
11:24
Németh visszatérhet Hollandiába (Blikk)
A goal.com holland kiadása szerint a jelenleg klub nélküli Németh Krisztián (25) a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dordrechtnél folytathatja pályafutását– írja az nso.hu.
okt. 14
11:24
EURO 2016: Így látják tippmestereink a feröeriek elleni esélyeinket (Agroinform)
A Feröer-szigetek elleni három pontot a tippmestereink egyöntetűen a zsebben érzik. De mire tippelnek?
okt. 14
11:26
KTE: specialistánál a légiós, nem játszik az MTK ellen (She)
Fontos láncszem esett ki a KTE középpályájáról, a vállsérülést szenvedő szerb Marko Vukaszovics az MTK ellen, szombaton biztosan nem lehet ott a pályán.
okt. 14
11:26
Bianchi apja: Rettegek, hogy meghal a fiam (Blikk)
Továbbra is élet és halál között lebeg a Forma-1-es pilóta, családja a baleset óta rettegésben él.
okt. 14
11:28
Videó: Meglepne, ha nem Király állna a kapuban - Bogdán (She)
Kissé furcsán érezte magát Bogdán Ádám, amikor a románok elleni Eb-selejtezőt nem a kapuból, de még csak nem is a kispadról követte végig, hanem otthon, baráti körben. A Feröer elleni mérkőzés kapcsán az NSO Tv-nek elmondta, meglepődne, ha újoncot avatnánk a kapuban, és nem kapná meg ezúttal is a bizalmat Király Gábor. Úgy véli, ha nem hagyunk semmiféle kapaszkodót az ellenfélnek, akkor be…
okt. 14
11:42
F1: Hamilton új ajánlatot, a stáb zsíros bónuszt kap (She)
Busásan megjutalmazza csapattagjait a konstruktőr-világbajnoki címért a Formula–1-es Mercedes istálló: az Orosz Nagydíj sikere után összesen 7 millió font jutalmat osztanak ki a stábnak.
okt. 14
12:00
Nagy László egy hónapos kényszerpihenőn - Két Eb-selejtezőt kihagy (Infostart)
Legalább egy hónapos kényszerpihenő vár a sérült Nagy Lászlóra, így az MKB-MVM Veszprém és a magyar válogatott kézilabdázójának két Európa-bajnoki selejtezőt is ki kell hagynia.
okt. 14
12:00
Nagy Laci egy hónapra kidőlt (Metropol)
A jobbátlövő két Eb-selejtezőt kénytelen kihagyni izomszakadás miatt.
okt. 14
12:18
India: Trezeguet oldalán rohamozhat a korábbi KTE-csatár (She)
Talán kevesen emlékeznek MacPherlin Dudu Omagbemire, aki Kecskeméten nem feltétlen írta be magát a klub históriás könyvébe, most azonban nem akármilyen társaságba keveredett a korábbi lila-fehér támadó. A nigériai játékos Indiában készül a szezonnyitóra a Pune Cityvel, méghozzá olyan csapattársakkal, mint David Trezeguet vagy éppen a görög Eb-hős, Kosztasz Kacuranisz – számolt be róla a…
okt. 14
12:18
Kosárlabda: Mire megy a Szolnok Európában? (Agroinform)
Első Eurocupos szezonjára készül az Olaj, ahol az előjelek nem túl biztatóak, de van némi reménysugár.
okt. 14
12:20
Real Madrid: az el Clásico fontosabb, Ramos pihenhet (She)
A Real Madrid spanyol válogatott védője, Sergio Ramos szinte biztos, hogy kihagyja csapata hétvégi, Levante elleni bajnokiját.
okt. 14
12:36
Roma: fizetésemeléssel marasztalnák az MU-kiszemeltet (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma a hírek szerint új szerződést készül kötni a Manchester United által kiszemelt Kevin Strootmannal.
okt. 14
12:54
Eb 2016: nem lesz albán a lelátón a szerbek ellen (She)
1967 óta először játszik Belgrádban az albán labdarúgó-válogatott, de utazó tábor nem buzdíthatja a „sasokat”: biztonsági okokból nem lesznek vendégszurkolók az Eb-selejtezőn, mint ahogy a tiranai visszavágón sem.
okt. 14
12:56
Videó: becsúszott a norvég csatár a bolgár kapitánynak (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének H-csoportjában Norvégia hazai pályán 2–1-re legyőzte Bulgáriát. Rossz érzést azonban nemcsak ez okozhatott Ljuboszlav Penev szövetségi kapitánynak, hanem az is, amikor az oldalvonal mellett a labdát elvétve őt találta el becsúszásával Stefan Johansen.
okt. 14
12:58
Real Madrid: Ha Cristiano játszik, 1-0-ról indulunk - Ancelotti (She)
Terjedelmes interjút adott a Cadena COPE nevű rádióállomásnak Carlo Ancelotti, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid vezetőedzője, aki Cristiano Ronaldóról, Ángel Di Maríáról, Florentino Pérezről, de még Lionel Messiről is szót ejtett.
okt. 14
13:12
Ausztrália: Vernes cseréje 20 perc alatt mesternégyest ért el (She)
A labdarúgó Ausztrál Kupa negyeddöntőjében Vernes Richárd csapata, az élvonalbeli Central Coast Mariners idegenben 5–0-ra legyőzte az alacsonyabb ligás Palm Beach Sharksot.
okt. 14
13:12
EURO 2016: Kényszer alatt a görögök, bajban lehetnek a portugálok (Agroinform)
A keddi napon záródik a 2016-os Európa-bajnoki selejtező harmadik fordulója, összesen 18 csapat részvételével.

Keresés