2014. október 7. kedd

okt. 7
0:54
Real Madrid: Gareth Bale rekordot döntött hazájában (She)
A Real Madrid klasszisát, Gareth Bale-t választották meg az év legjobb játékosának Walesben. A világ legdrágább labdarúgója negyedszer érdemelte ki az elismerést, amivel megelőzte a háromszoros győztes Mark Hughest és John Hartsont, s a vonatkozó örökranglista élére állt.
okt. 7
6:03
Alpesi világkupa: Bormió helyett Santa Caterina (Síelők)
Úgy tűnik, hogy egy kompromisszumos megoldásnak köszönhetően mégis lesz férfi alpesi világkupa futam az év végén, az ünnepek között. A legendás bormiói lesikló verseny helyett a mezőny a közeli Santa Caterina síterepére költözik, ahol a 2005-ös világbajnokság (női) pályáján rendezik meg a futamot.
okt. 7
6:54
Az amerikai úszószövetség hat hónapra felfüggesztette Michael Phelpset (Infostart)
Az amerikai úszószövetség hétfőn hat hónapra felfüggesztette Michael Phelpset, visszaléptette a jövő évi világbajnokságtól és megvonta tőle anyagi támogatását, büntetésül amiért a 18-szoros olimpiai bajnok úszót a múlt héten másodszor is őrizetbe vették ittas vezetésért.
okt. 7
7:12
Győri ETO: mára várható bejelentés Horváth-ügyben (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a vezetőedző kérdésében ma délelőtt várható bejelentés a Győri ETO FC-nél.
okt. 7
7:48
Tenisz: Babos Tímea két szettben vereséget szenvedett (She)
A Tiencsinben zajló WTA-tornán egyesben már az első fordulóban elbúcsúzott Babos Tímea, miután két szettben kikapott a kínai Cseng Szaj-szajtól.
okt. 7
7:50
Eb 2016: utazunk Romániába és Feröerre - októberi program (She)
Csütörtöktől jövő keddig nagyüzemben zajlanak a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői, hat napon át összesen kilenc csoportban rendeznek meccseket. A magyar válogatott szombaton Románia, jövő kedden Feröer ellen szerepel egyaránt idegenben. Íme, az októberi Eb-selejtezők részletes programja!
okt. 7
8:06
Futsal: stabil az állapota az újraélesztett exfradistának (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az elvégzett műtétek következtében stabil az állapota a korábban a Ferencváros futsalcsapatában is játszó Huszty Dánielnek, aki a hétvégén szenvedett autóbalesetet, amely után újra is kellett éleszteni.
okt. 7
8:06
Felfüggesztették Michael Phelpset (Metropol)
A 18-szoros olimpiai bajnok úszót a múlt héten másodszor is őrizetbe vették ittas vezetésért.
okt. 7
8:24
Honvéd: Az elnök nem tud sokat a futballról - Vierchowod (She)
Mindössze tíz bajnoki mérkőzés jutott a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának kispadján Pietro Vierchowodnak, akit a kispestiek vezetősége a DVSC-Teva elleni 4–0-s vereség után menesztett. A kispesti csapat tulajdonosa, George F. Hemingway a Nemzeti Sportnak elmondta, nem látta biztosítottnak a kitűzött célok elérését. Vierchowod amondó, már így is csodákat tettek a csapattal, mely szerény…
okt. 7
8:42
NFL: Garfield utálta, a Seahawks imádja; új Wilson-rekord (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján a Russel Wilson vezette Seattle Seahawks végig magabiztos játékkal 27–17-re legyőzte a Washington Redskinst.
okt. 7
8:42
EURO 2016: Simán vernének minket a románok (Agroinform)
Akárcsak idehaza, Romániában is a szombati Európa-bajnoki selejtező már a fő beszédtéma. Piturca keretet hirdetett.
okt. 7
8:44
Videoton: híres mesterektől tanult, újat akar mutatni - Carrillo (She)
A Videoton vezetőedzője, Joan Carrillo volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának. A szakember többek között a sikerek titkáról beszélt.
okt. 7
9:00
Videó: Messi rollerezéssel szórakoztatta kisfiát és kutyáját (She)
Úgy tűnik nem csak a védők szokták kergetni a Barcelona klasszisát, Lionel Messit. A minap került fel a videómegosztókra az a felvétel, amint az argentin támadó jól elszórakoztatta kisfiát, Thiagót és kutyáját, Toby-t. Messi felpattant egy rollerre és csak körözött a teraszon, amit Thiago és Toby alig tudott követni.
okt. 7
9:00
Babos gyors búcsúja (Metropol)
A magyar játékos 7:5, 6:4-re kikapott a hazai közönség előtt szereplő kínai Cseng Szaj-szajtól.
okt. 7
9:02
Schalke: kirúgták Jens Kellert, Di Matteo jöhet - sajtóhír (She)
A német Sky Sports News HD információi szerint a Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetősége azonnali hatállyal menesztette Jens Keller vezetőedzőt. A Schalke még nem adott ki hivatalos közleményt az edző sorsáról.
okt. 7
9:04
PMFC: „Egy átlagos magyar játékosnál nem jobb egy német” (She)
Eke Uzoma, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC játékosa csapata honlapján beszélt eddigi magyarországi élményeiről, és azt is elmondta, mit gondol a magyar futballistákról.
okt. 7
9:18
Haladás: Rocchi és Radó együtt kockázatot jelent - Artner (She)
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője csapata honlapján értékelte a zöld-fehérek legutóbbi bajnokiját.
okt. 7
9:36
Tv-visszajátszásokat kér az olasz futballszövetség elnöke (Infostart)
A televíziós visszajátszás alkalmazását sürgeti Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke azt követően, hogy a vasárnapi Juventus-AS Roma bajnoki mérkőzésen több gól is vitatható körülmények között született.
okt. 7
9:36
Schalke: a BL-győztes Di Matteo a menesztett Keller utódja (She)
Igaznak bizonyultak a kedd reggeli német sajtóhírek: a Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetősége felmentette a munkavégzés alól Jens Keller vezetőedzőt, akinek helyére a Chelsea-vel Bajnokok Ligáját nyerő olasz Roberto Di Matteo érkezik. A hírt a Schalke hivatalos Twitter-csatornáján tudatta.
okt. 7
9:54
Serie A: a Juve-Roma miatt videobírót követel a szövetség (She)
A televíziós visszajátszás alkalmazását sürgeti Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó-szövetség elnöke azt követően, hogy a vasárnapi Juventus-AS Roma bajnoki mérkőzésen több gól is vitatható körülmények között született.
okt. 7
9:54
Sportfogadás Suli: Lehetünk-e nyereségesek, ha minden mérkőzésre ugyanazt a kimenelt tippeljük? (Agroinform)
Mi történik, ha valaki egy forduló összes meccsére ugyanazt a kimenetelt tippeli? Megvizsgáltuk ezt a topligákban.
okt. 7
10:12
Doppingesetek miatt veszélyben az Asztana engedélye (Infostart)
Két versenyzőjének doppingesete miatt elképzelhető, hogy ideiglenesen felfüggesztik az Asztana kerékpáros csapat elitviadalokra vonatkozó indulási jogát.
okt. 7
10:12
Videó: elképesztő pirosat kapott a korábbi Real Madrid-játékos (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának rangadóján a River Plate 1–1-es döntetlent játszott a Boca Juniorsszal. A találkozó legemlékezetesebb jelenete egyértelműen az, amikor a korábbi Real Madrid-játékost, Fernando Gagót kiállította a játékvezető. A labdarúgónak – a tévéfelvételekből kiderült, teljesen jogtalanul – kezezés miatt mutatta fel a piros lapot a bíró. A…
okt. 7
10:14
Kerékpár: doppingesetek miatt veszélyben az Asztana (She)
Két versenyzőjének doppingesete miatt elképzelhető, hogy ideiglenesen felfüggesztik az Asztana kerékpáros csapat elitviadalokra vonatkozó indulási jogát.
okt. 7
10:16
Román-magyar: Korhut Mihály is a keretben Dárdai hívására (She)
Korhut Mihály csatlakozik a magyar labdarúgó-válogatott Románia és Feröer ellen készülő keretéhez – adta hírül a DVSC-Teva hivatalos honlapja. Korhut hétfőn este kapta a hírt, hogy csatlakoznia kell a Dárdai Pál összehívta kerethez.
okt. 7
10:30
Schumacher lassan normális életet élhet (Infostart)
Rövid időn belül újra viszonylag normális életet élhet Michael Schumacher, de a volt hétszeres Formula-1-es bajnok autót többé nem vezethet. Erről számolt be a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, a Ferrari egykori csapatfőnöke, Jean Todt, aki otthonában látogatta meg Schumachert.
okt. 7
10:30
Videó: nem csak Wengerék „bokszoltak” a Chelsea-Arsenalon (She)
Bár már napok óta vége, még mindig van mit nézni a Chelsea–Arsenal (2–0) angol bajnoki rangadón: legutóbb Alexis Sánchez és Braniszlav Ivanovics ökölpárbajnak felvétele bukkant elő.
okt. 7
10:32
Román-magyar: Vanczák és Simon Á. kidőlt, Korhut és Fiola a keretben (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása alapján Simon Ádám és Vanczák Vilmos sérülés miatt nem állhat a Románia és Feröer elleni Eb-selejtezőkre készülő válogatott rendelkezésére.
okt. 7
10:34
PSG: Alig várom, hogy visszavonulhassak - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának 33 esztendős svéd klasszisa elmondta, már nagyon várja a „nyugdíjas éveket”.
okt. 7
10:36
MU: Keane mai fejjel már nem kérne bocsánatot Fergusontól (She)
Csütörtökön jelenik meg Roy Keane „The Second Half” (A második félidő) című önéletrajzi könyve, azonban a brit sajtóban már több részlet kiszivárgott belőle. A korábbi Manchester United-játékos egyszer részegen verekedett Peter Schmeichellel, de arról is szó esik a könyvben, hogy mai fejjel már nem kérne bocsánatot Sir Alex Fergusonéktól a távozása előtt mondottakért.
okt. 7
10:48
F1: Schumacher viszonylag normális életet élhet - Todt (She)
Michael Schumacher hamarosan „viszonylag normális életet élhet”, de F1-es autóba már nem ülhet be – mondta Jean Todt, az FIA elnöke, a hétszeres világbajnok korábbi csapatfőnöke.
okt. 7
11:06
Sérültek a Románia ellen készülő labdarúgó keretben (Infostart)
Vanczák Vilmos és Simon Ádám sérülés miatt nem állhat a magyar labdarúgó-válogatott rendelkezésére, így a románok és a feröeriek elleni Európa-bajnoki selejtezőkre készülő kerethez csatlakozott Korhut Mihály és Fiola Attila.
okt. 7
11:06
Ligakupa: Videoton-Újpest, KTE-DVSC, DVTK-Szpari - program (She)
A labdarúgó Ligakupa csoportkörének 3. fordulójában Videoton–Újpest rangadót rendeznek, a Diósgyőr a Nyíregyházát, a Győri ETO a Csákvárt fogadja, a DVSC Kecskeméten lép pályára.
okt. 7
11:06
Karrier: José Mourinho a legintelligensebb edző, akivel valaha dolgoztam - Ibrahimovic (Agroinform)
Zlatan Ibrahimovicban mély nyomot hagyott az az egy szezon, amíg Mourinhóval együtt dolgozott az Internél.
okt. 7
11:08
Játékossors: Raúl visszatérhet, New Yorkban tárgyal (She)
Spanyol sajtóhírek szerint még a héten aláírhat az észak-amerikai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (NASL) szereplő New York Comos együtteséhez Raúl, a Real Madrid élő legendája.
okt. 7
11:10
Belgium: a Lommel ajánlatot tesz az újpesti távozónak (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Újpestről távozó csatár, Bavon Tshibuabua próbajátékon szerepelt a belga másodosztályú Lommelnél. A szakmai stáb javasolta a csatár szerződtetését.
okt. 7
11:24
Ocskay Gábor: kitartunk a választott út mellett (Infostart)
A sorozatban elszenvedett négy vereség ellenére nem tartja drámainak a helyzetet Ocskay Gábor, az osztrák jégkorongligában (EBEL) érdekelt Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója.
okt. 7
11:24
Magyar válogatott: Dárdai két helyen változtatott a keretben (Agroinform)
A sérült Vanczák és Simon Ádám helyére Fiola Attila és Korhut Mihályt hívta be a románok elleni keretbe a kapitány.
okt. 7
11:42
Bianchi balesete miatt Ecclestone független vizsgálatot sürget (Infostart)
A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone független vizsgálatot sürget Jules Bianchinak, a Marussia francia pilótájának a vasárnapi Japán Nagydíjon elszenvedett súlyos balesetével kapcsolatban.
okt. 7
11:42
NB III: Gálhidi György lett a Kazincbarcika új edzője (She)
Amint azt korábban már előrejeleztük, Gálhidi György lett az NB III Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcika új vezetőedzője – erősítette meg hivatalosan is az Oldalvonal Sportmagazin.
okt. 7
11:42
Ocskay Gábor: kitartunk a választott út mellett (Metropol)
A sorozatban elszenvedett négy vereség ellenére nem tartja drámainak a helyzetet a Fehérvár AV19 első embere.
okt. 7
11:44
Román-magyar: „A hatmilliós magyar visszatér” - Szalaira fókuszálnak (She)
A román sajtó a szombati Eb-selejtező előtt a magyar válogatottal kapcsolatos beszámolóit továbbra is elsősorban Szalai Ádámra hegyezi ki.
okt. 7
11:46
F1: az FIA vizsgálatot indít Bianchi balesetéről (She)
Jean Todt FIA-elnök arra utasította Charlie Whiting FIA-versenyigazgatót, indítson vizsgálatot Jules Bianchi szuzukai balesetéről. Bernie Ecclestone is vizsgálatot sürget, Alex Wurz, a pilóták szakszervezetének új igazgatója pedig arra kéri a sportág vezetőit, amíg nem zárul le a vizsgálat, ne hozzanak elhamarkodott döntéseket. A család a Michael Schumacher gyógyításában is közreműködő francia…
okt. 7
11:48
Győri ETO: marad Horváth Ferenc, nincs edzőkérdés (She)
A Győri ETO FC vezetősége megtárgyalta és nem fogadta el Horváth Ferenc vezetőedző lemondását. A klub nem foglalkozik az edzőkérdéssel, mert nincs, ezért erről nem is kíván nyilatkozni – számolt be róla az eto.hu.
okt. 7
11:50
Real: Ronaldo 4 bajnokin 3 triplával fogta be Di Stéfanót (She)
Cristiano Ronaldóban az az igazán kivételes, hogy a kiemelkedő teljesítményt átlagossá teszi. A 2014–2015-ös szezon kezdete óta folyamatosan. Ki állítja meg?
okt. 7
11:52
Videó: Király tudja, milyen az, amikor betonnal dobálják Bukarestben (She)
Király Gábort a Fulham edzőközpontjában látogatta meg az NSO Tv stábja. A magyar válogatott kapus beszélt a románok elleni felkészülésről, Dárdai Pál szövetségi kapitány hozzáállásáról, na és persze felelevenítette a korábbi Románia–Magyarország labdarúgó-mérkőzés körülményeit.
okt. 7
12:00
Jégkorong: „Nem akarunk számolatlanul légiósokat” (She)
A sorozatban elszenvedett négy vereség ellenére nem tartja drámainak a helyzetet Ocskay Gábor, az osztrák jégkorongligában (EBEL) érdekelt Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója.
okt. 7
12:00
Ecclestone független vizsgálatot sürget (Metropol)
A 25 éves Bianchi a szuzukai futam 41. körében csúszott ki a pályáról, és egy darunak ütközött.
okt. 7
12:18
Monaco: az alelnök Rooney átigazolására célozgatott (She)
Vagyim Vasziljev, az AS Monaco labdarúgócsapatának alelnöke szerint csak idő kérdése, mikor szerződik a hercegségbeliekhez Wayne Rooney.
okt. 7
12:19
NFL: Peyton Manning ötszázados lett, nincs már veretlen csapat a ligában (Agroinform)
Peyton Manningék az Arizona Cardinals, Tom Bradyék pedig a Cincinnati Bengals veretlenségét vették el az ötödik körben.

Keresés