2014. október 21. kedd

okt. 21
0:36
NS: Csábi megy, Mátyus jön; Ave, Mario!; Nagy László: 65! - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
okt. 21
1:12
BL: Messi a legjobb, és még évekig az is lesz - De Boer (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának harmadik fordulójában az Ajax a Barcelonához látogat. A két vezetőedző egyetértett abban, hogy csapatának csúcsformában kell játszania a három pont megszerzéséhez, míg az amszterdamiakat irányító Frank de Boer megjegyezte, Lionel Messi a világ legjobb játékosa, és még évekig az is lesz.
okt. 21
6:36
Vízilabda BL-sorsolás: a két magyar csapat egymást is kaphatja (Infostart)
Kedden sorsolnak a vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében, kiderül, kivel játszik az OSC és a Szolnok a főtáblára kerülésért. Egymást is kaphatja a két magyar csapat.
okt. 21
7:12
BL: Barca-Ajax, Roma-Bayern, CSZKA-City - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a keddi játéknapon a Barcelona az Ajaxot, az AS Roma a Bayern Münchent, a CSZKA Moszkva a Manchester Cityt fogadja, míg a nagy csapatok közül a Chelsea vendéglátóként, a PSG vendégként lép pályára.
okt. 21
7:30
NHL: öt vereség után először nyert az Edmonton (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában az Edmonton Oilers hazai környezetben egygólos győzelmet aratott a Tampa Bay Lightning ellen.
okt. 21
7:32
NFL: 3 perc alatt 24 pont, a Steelers legyőzte a Texanst (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 7. fordulójában a Pittsburgh Steelers 30–23-ra legyőzte a Houston Texanst a hétfő esti rangadón. A vendég Texans a második negyedre már 13–0-ra vezetett, szünetben viszont már 24–13-ra a Steelers volt előnyben. A hazaiaknál az elkapó Antonio Brown passzolt touchdownnal jelentkezett.
okt. 21
7:48
Kétszer egyenlített a Manchester United (Metropol)
Csupán a döntetlent sikerült kiharcolnia a vörösöknek a West Bromwich Albion otthonában.
okt. 21
8:06
MU: A legjobb teljesítményünk volt, mégsem nyertünk - Van Gaal (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában a Manchester United 2–2-es döntetlent játszott a West Bromwich Albionnal. Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere roppant bosszús volt a lefújást követően, mert mint mondta, játékosai szezonbeli legjobb teljesítményüket nyújtották.
okt. 21
8:42
MU: 23.5 millió euróért vinnék vissza Piquét - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a védelmét megerősíteni szándékozó Manchester United – Louis Van Gaalnál prioritás a középhátvéd – kb. 23.5 millió eurós ajánlatot készül tenni a Barcelona labdarúgójáért, Gerard Piquéért.
okt. 21
9:00
Anglia: megvan a 140 000. gól! Melyik klub a legtermékenyebb? (She)
Az MU holland labdarúgója, Daley Blind lőtte az angol élvonal 140 000. gólját, méghozzá a West Bromwich elleni hétfői bajnokin (2–2). De vajon melyik csapat szerezte a legtöbbet? Nézze meg a listát!
okt. 21
9:00
Rich Chernomaz 60 fős keretet hirdetett (Metropol)
A keretszűkítésre november 3-tól lesz lehetősége a stábnak.
okt. 21
9:02
BL: a Galatát szurkolói miatt büntették, az Arsenal megúszta (She)
Szurkolói londoni viselkedése miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 50 ezer euróra megbüntette a Galatasarayt.
okt. 21
9:18
Haladás: Nem csodálom, hogy edzőváltást emlegetnek - Illés (She)
Az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa a városi önkormányzat, amely a választások után csak csütörtökön tartja ünnepi alakuló ülését. Így egyelőre érdemi döntés nem vérható a csapat gyenge szereplése okán. Pedig az egyik kisebbségi tulajdonos, a sportigazgató Illés Béla a Nemzeti Sportnak megerősítette: muszáj lenne megtalálniuk a kiutat a sikertelenség csapdájából.
okt. 21
9:20
BL: CR és Bale beférne a 100-as olimpiai döntőbe - Rodgers (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai rangadóján a Liverpool a Real Madridot fogadja hazai pályán. Brendan Rodgers, a hazaiak menedzsere szerint nagyon óvatosnak kell lenniük a BL-győztes elleni mérkőzésen, mert különleges fegyvereik vannak.
okt. 21
9:36
Asztalitenisz: Már az ázsiaiak is készülnek ellenem - Póta (She)
Póta Georgina az elmúlt hétvégén a linzi asztalitenisz világkupán a negyedik helyen végzett – ez minden idők legjobb magyar szereplésének számít. Nem csoda, hogy már az ázsiai játékosok sem veszik félvállról.
okt. 21
9:36
Afrikai Nemzetek Kupája: Senki sem akarja meghívni az országába az Ebolát? (Agroinform)
Egyelőre nem úgy tűnik, hogy bármelyik ország vállalná az Afrika Kupa megrendezésével járó kockázatot.
okt. 21
9:54
Haladás: rendkívüli ülést hívtak össze, menesztik Artnert? (She)
A hírek szerint Puskás Tivadar szombathelyi polgármester ma délelőttre rendkívüli taggyűlést hívott össze a Haladás labdarúgócsapatánál, és első intézkedésként le akarja váltani a csapat vezetőedzőjét, Artner Tamást.
okt. 21
9:56
Barcelona: Luis Enrique a századik győzelmére készül (She)
A spanyol élvonalbeli Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique eddigi edzői karrierje alatt 99 győzelmet ünnepelhetett, kedd este az Ajax elleni, hazai Bajnokok Ligája-találkozón pedig megszerezheti jubileumi századik sikerét.
okt. 21
10:12
Férfi kézi: legyőzték a PSG-t, majd távozott az edző (She)
Meglepő edzőváltás történt a francia kézilabda-bajnokságban: a Chambérynél a PSG legyőzését követően megváltak Mario Cavallitól.
okt. 21
10:14
NHL: őrizetbe vétele után a Kings felfüggesztette a bajnokot (She)
Őrizetbe vették családon belüli erőszak gyanújával hétfőn Szlava Vojnovot, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) bajnok Los Angeles Kings védőjét, az NHL pedig felfüggesztette játékjogát.
okt. 21
10:16
Videó: Sztárjátékosokat igazoljanak a magyarok! - H. Sükür (She)
Hakan Sükürt minden idők legjobb török labdarúgójaként tartják számon, és bár manapság már a politikai életben mozog, örök szerelmét, a futballt nem hagyta el. A legendás játékos a Nemzeti Sport munkatársainak mesélt a brazil Ronaldóról és a magyar, illetve a török foci közötti különbségekről a monacói Golden Foot-gálán.
okt. 21
10:18
F1: hókotróval ütközött a gépe, elhunyt a szponzor elnöke (She)
Repülőbalesetben életét vesztette Christophe de Margerie, a Formula–1 egyik szponzoraként is ismert Total olajtársaság elnöke.
okt. 21
10:30
EYOF: nyáron kezdődhet a győri multifunkcionális központ építése (She)
Jövő nyáron kezdődhet az új győri multifunkcionális sportközpont építése – hangzott el a győztes tervpályázatot bemutató keddi sajtótájékoztatón.
okt. 21
10:48
Öt év börtönt kapott Pistorius (Blikk)
Pretoria - Öt év börtönre ítélték Oscar Pistoriust (27)! A hatszoros paralimpiai bajnoknak barátnője, Reeva Stenkamp (†29) meggyilkolásáért kell börtönbe mennie.
okt. 21
10:48
Primera División: kirúgták a Levante vezetőedzőjét (She)
Menesztették posztjáról José Mendilibart, a spanyol labdarúgó-bajnokságban utolsó előtti helyen álló Levante vezetőedzőjét.
okt. 21
11:06
Pistorius-ügy: öt év börtönt kapott barátnője lelövéséért (She)
Hosszú tárgyalás után ítélet született Oscar Pistorius ügyében. A hatszoros paralimpiai bajnok dél-afrikai futó öt év börtönt kapott gondatlanságból elkövetett emberölésért, míg a nyilvános helyen való fegyverhasználatért három év felfüggesztettet szabott ki Thokozile Masipa bírónő.
okt. 21
11:06
Szurkolóiban és a statisztikában bízik a Liverpool (Metropol)
A Liverpool formája az utóbbi hetekben nem mondható jónak, így a Real Madrid ellen sem lesz könnyű dolga Gerrardéknak.
okt. 21
11:08
Videó: saját magának adott 47 yardos TD-passzt az irányító (She)
Ritkán látható touchdownt ünnepelhetett a közönség a tengerentúli egyetemi amerikaifutball-bajnokság egyik alsóbb osztályában rendezett The North Greenville–Mars Hill University mérkőzésen. A hazaiak irányítója, Nelson Hughes passzát ugyan leblokkolták a védők, de a labda visszapattant a fiatal játékos kezébe, aki ezután megindult, és egy 47 yardos futással szerzett hat pontot csapatának.
okt. 21
11:24
Auto GP: A legjobbkor jött ez a jó eredmény - Kiss Pál (She)
Kiss Pál Tamás vasárnap futamgyőzelemmel biztosította be összetett második helyét az Auto GP-sorozatban, méghozzá meglehetősen kalandos körülmények között.
okt. 21
11:24
Berki nem indul a mesterfokú bajnokságon (Metropol)
Vállsérülés miatt hagyja ki a versenyt.
okt. 21
11:26
Arsenal: Podolski gyorsan kivégezte az átigazolási pletykát (She)
Lukas Podolski, az Arsenal labdarúgója egyértelmű választ adott a BBC róla szóló átigazolási információjára.
okt. 21
11:42
Torna: Berki sérülés miatt nem indul a mesterfokú bajnokságon (She)
Nem indul jövő héten a tornászok mesterfokú bajnokságán Berki Krisztián – a lólengésben immár háromszoros világbajnok tornász orvosi tanácsra marad távol a békéscsabai viadaltól.
okt. 21
11:42
Premier League: Blindé a 140.000. gól (Metropol)
Ön tudja melyik csapat lőtte a legtöbb gólt az angol bajnokság történetében?
okt. 21
11:42
Bajnokok Ligája: Képes lesz a Roma megállítani a Bayernt? (Agroinform)
A harmadik kört rendezik a BL-ben, pályán a Barca, a Chelsea, a Bayern és a PSG. Tippötletek a keddi napra.
okt. 21
11:44
Férfi kézi EHF-kupa: dán, osztrák és orosz ellenfél a mieinknek (She)
Osztrák, orosz, illetve dán ellenfelet kaptak a magyar klubcsapatok a férfi kézilabda EHF-kupa harmadik selejtezőkörének keddi, bécsi sorsolásán.
okt. 21
12:00
Berki Krisztián sérülés miatt nem indul a mesterfokú bajnokságon (Infostart)
Vállsérülése miatt nem indulhat a jövő héten Békéscsabán sorra kerülő torna mesterfokú bajnokságon a címvédő, olimpiai bajnok Berki Krisztián, aki másfél hete nyerte meg harmadik világbajnoki címét lólengésben.
okt. 21
12:00
BL: Busquets és Mathieu is kihagyja az Ajax elleni meccset (She)
Luis Enrique, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona vezetőedzője úgy döntött, Sergio Busquets és Jérémy Mathieu sem lép pályára az Ajax elleni Bajnokok Ligája-találkozón kedd este.
okt. 21
12:02
Férfi kézi: három légióssal érkeznek a portugálok (She)
Rolando Freitas, a portugál férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 18 fős keretét a mieink elleni Európa-bajnoki selejtezőre. A névsorban három légióst találunk, míg a legtöbb játékost a Sporting (hat) és a Porto (öt) adja.
okt. 21
12:18
Gyász: 73 évesen elhunyt a korábbi pécsi hátvéd (She)
Hetvenhárom évesen, hosszú betegség után elhunyt Hernádi Ferenc, a volt hátvéd a Pécsi Dózsa és a PMSC színeiben 277 bajnoki meccsen lépett pályára.
okt. 21
12:20
Videó: a mérges kapus csodát tett a rejtélyes sérüléssel (She)
Joe Bendik, az MLS-ben szereplő Toronto FC kapusa orvosként is megállná a helyét a sportpályákon, legalábbis erről tanúskodik a Montreal ellen játszott mérkőzésen látott jelenet.
okt. 21
12:22
Haladás: Szentes vagy Egervári lehet az új edző - sajtóhír (She)
Csaknem másfél órán át tanácskoztak az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának vezetői a városházán, számolt be róla a haladasfc.nyugat.hu, de döntésüket egyelőre nem hozták a nyilvánosság tudomására, azzal egy óráig várnak. A honlap viszont már tudni véli azt is, hogy ki – Szentes Lázár vagy Egervári Sándor – lehet a menesztett Artner Tamás vezetőedző utódjelöltje.
okt. 21
12:24
Videó: a „ketchupos” gratuláció és a közönség fura nézése - NFL (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulója is sok érdekességtől és vicces jelenettől hemzsegett. Az ESPN sportcsatorna C'Mon man című rovatban ezúttal is összeszedték a legjobbakat. Íme!
okt. 21
12:26
Vb 2022: hajnali egy órakor is kezdődhetnek a meccsek (She)
A BBC információi szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség vezetői (FIFA) és a 2022-es világbajnokság szervezői között napirenden van egy tervezet, amely szerint helyi idő szerint éjfél után is kezdődnének mérkőzések Katarban.
okt. 21
12:54
Serie A: Cannavaro, Ancelotti és Maradona is „halhatatlan” lesz (She)
Fabio Cannavaro, Carlo Ancelotti és Diego Maradona is „halhatatlan” lesz, miután a labdarúgó-szövetség szakértői testülete őket is beválasztotta az olasz futball Hírességek Csarnokába.
okt. 21
12:54
A Räikkönen bébi nem lesz pilóta (Blikk)
Helsinki – Kimi Räikkönen (35) nem szeretné, ha a gyermeke a nyomdokaiba lépne és autóversenyző lenne. A finn pilóta már nagyon készül az apaságra, kedvesével Minttu Virtanennel (27) jövő év elejére várják első gyermeküket.
okt. 21
12:54
Angol foci: Bekerült a históriás könyvekbe a United hollandja (Agroinform)
Daley Blind szerezte az angol bajnokság történetének 140 000. gólját a WBA ellen 2-2-re végződött összecsapáson.
okt. 21
12:56
Videó: az MU brazilja üvöltéssel próbálta szerelni a gólszerzőt (She)
A Manchester United hátvédje, Rafael végső elkeseredésében különös módszert választott az ellenfél csatárának ártalmatlanná tételére: egyszerűen le akarta üvölteni a West Bromwich Albion csatárának lábáról a labdát. Nem jött össze.
okt. 21
12:58
Haladás: már nem Artner a szombathelyiek edzője - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján bejelentette, hogy felmentette Artner Tamást a munkavégzés alól.
okt. 21
13:00
Férfi kézi: Vadkerti és Tatai kimaradt a szűkített keretből (She)
Talant Dujsebajev szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi kézilabda-válogatott szűkített keretét a Portugália és Ukrajna elleni Eb-selejtezőkre. A keretből a sérült Nagy László és Lékai Máté mellett hiányzik a szegediek rutinos szélsője, Vadkerti Attila és a Romániában légióskodó kapus, Tatai Péter is.
okt. 21
13:12
Raúl a Cosmosban folytatja futballpályafutását (Metropol)
Játszik és oktat is majd Amerikában.

Keresés