2014. október 17. péntek

okt. 17
0:33
Vidi: A katalán helyzet nem hat ki a sportéletre - Carrillo (She)
Joan Carrillo, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva magyarországi elvárásairól, egy átlagos napjáról, a futás hasznosságáról, a katalán függetlenségről és játékosairól is beszélt.
okt. 17
5:57
NFL: drámai végjáték, blokkolt mezőnygól és Patriots-siker (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a New England Patriots a 261 yardig és 3 TD-passzig jutó Tom Brady vezérletével egy utolsó másodpercekig kiélezett mérkőzésen 27–25-re legyőzte a csoportrivális New York Jetset.
okt. 17
7:27
Szaúd-Arábia: Piturca az al-Ittihad edzőjeként folytatja (She)
A román labdarúgó-válogatott éléről távozó Victor Piturca a szaúd-arábiai al-Ittihad vezetőedzőjeként folytatja pályafutását.
okt. 17
8:03
Pécs: Mohlék nem csinálnak ügyet Véber kirohanásaiból (She)
Mohl Dávid, a pécsiek egyik legrutinosabb labdarúgója elmondta, nem sértődnek meg Véber György megnyilvánulásain, hiszen tudják róla, hogy ő ilyen.
okt. 17
8:05
Haladás: Radó és Kopúnek is teljesen felépült a szünetben (She)
Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője nehéz mérkőzésre számít a Dunaújváros PASE elleni péntek esti találkozón, valamint elmondta, a válogatott mérkőzések miatti szünet nagyon jól jött nekik, hiszen Radó András és Kamil Kopúnek is teljesen felépült sérüléséből.
okt. 17
8:39
Lendl belefáradt az edzősködésbe (Blikk)
Milánó – Rövid idő alatt beleunt az edzősködésbe Ivan Lendl (54).
okt. 17
8:39
Válogatott: „Dárdai a magyar labdarúgás egyetlen esélye” (She)
Sallói István, a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának tagja szerint Dárdai Pál olyan egyéniség, aki sodró lendülettel képes maga mögé állítani mindenkit, ezért jelenleg ő és az általa létrejött összefogás a magyar labdarúgás egyetlen esélye.
okt. 17
8:41
Barcelona: Xavi ügynöke tagadja a játékos januári távozását (She)
A spanyol labdarúgó-élvonalban szereplő Barcelona játékosának, Xavinak az ügynöke, Ivan Corretja hivatalosan is cáfolta, miszerint ügyfele januárban elhagyja a katalánokat.
okt. 17
9:15
Arsenal: Messi és Piqué majdnem az „ágyúsok” játékosa lett (She)
Arsene Wenger Cesc Fabregas mellett Lionel Messit és Gerard Piquét is megpróbálta szerződtetni, amikor még a Barcelona utánpótláscsapatának játékosai voltak.
okt. 17
9:17
Dél-Amerika: Riquelme és az ifjú Simeone is elég laza volt (She)
Juan Román Riquelme és Giovanni Simeone is higgadt megoldással talált a kapuba csütörtök este.
okt. 17
9:33
Szerb-albán: újrajátszás? Budapest is szóba kerülhet (She)
Szerb sajtóhírek szerint a Szerbia–Albánia Európa-bajnoki selejtezőt az első perctől kezdve újrajátsszák majd, méghozzá semleges pályán – írja az újvidéki Magyar Szó, amely a Vecsernje novoszti cikkére hivatkozik.
okt. 17
9:36
NB I: Először otthon az Újváros, kötelező előtt a Diósgyőr (Agroinform)
Szokásos heti beharangozóban ezúttal alsóházi csapatokra fókuszáltunk, két hét szünet után ismét NB I.
okt. 17
9:51
Románia: hét éve visszavonult edző irányíthatja a válogatottat (She)
Helyi sajtóértesülés szerint az edzősködéstől hét éve visszavonult Anghel Iordanescu irányíthatja a román válogatottat keleti szomszédaink Észak-Írország elleni Eb-selejtezőjén.
okt. 17
9:53
Világfutball: a volt Vidi-edző behúzta az első szaúdi strigulát (She)
Negyedik próbálkozásra összejött az első győzelem José Gomesnek, a Videoton korábbi vezetőedzőjének a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban.
okt. 17
9:54
Szalai Stieber meccs a Bundesligában (Metropol)
A magyar válogatott Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim a szintén válogatott kerettag Stieber Zoltánt is a soraiban tudó Hamburg vendége lesz.
okt. 17
10:09
Női labdarúgó Bajnokok Ligája - Óvott az MTK (Infostart)
Az ellenfél egyik játékosának jogosulatlan szereplése miatt megóvta az MTK Hungária női labdarúgócsapata az osztrák NÖSV Neulengbach elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzést.
okt. 17
10:09
PAFC: Csak három elfogadható meccsem volt idén - Czvitkovics (She)
Czvitkovics Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia játékosa elfogadja, hogy mostanában kevesebb játéklehetőséget kap, és tagadja, hogy bármi konfliktusa lenne Benczés Miklós vezetőedzővel.
okt. 17
10:11
Kosár: nem vicc! Pacquiao tétmeccsen debütált a parketten - videó (She)
Manny Pacquiao kosárlabdára cserélte a bokszkesztyűt – egy időre. A WBO váltósúlyú világbajnoka játékos-edzőként debütált a Fülöp-szigeteki kosárlabdaligában (PBA). A bemutatkozás nem sikerült túl jól, ugyanis Pacquiao csapata alulmaradt a Blackwater Elite-tel szemben, amelytől 88–77-re kikaptak.
okt. 17
10:27
PMFC: Egészen más iramban gyakorolnak - Kővári (She)
A PMFC labdarúgócsapatát erősítő Kővári Róbert vasárnaptól csütörtökig a kétszeres BEK-győztes Nottingham Forest edzéseit látogatta. A 18 éves játékosnak leginkább az volt szembetűnő, hogy teljesen más iramban gyakorolnak a szigetországi futballisták, mint a magyarországiak.
okt. 17
10:29
Paks: a „falu rémének” jó volt válogatottként felébredni (She)
Fiola Attila a Feröer elleni találkozón debütált a magyar labdarúgó-válogatottban, és bár az 1–0-s győzelem után nem csaptak nagy ünneplést, másnap jó volt válogatott futballistaként felébrednie.
okt. 17
10:30
Megállapodhatnak a vízügyi törvényről (Behaviour)
Megtiltanák a víz exportját Szlovákiából.
okt. 17
10:32
"Hívj, sürgős!" - Gambiából jöhet az üzenet (Behaviour)
Valótlan segélyhívásokra figyelmeztet a rendőrség.
okt. 17
11:03
Videó: a Pool-legenda zseniális emelését kegyetlenül bevágták (She)
Parádés gólt hozott össze Luis García és Fikru Tefera. Az etióp támadó mellel levette, majd óriási erővel a léc alá lőtte a korábbi spanyol Liverpool-játékos ejtését. Az Atlético de Kolkata végül 2–0-ra megnyerte a találkozót a NorthEast United ellen az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában.
okt. 17
11:05
Férfi kézi: a riói olimpiáig meccseket játszik a B-válogatott (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség döntése értelmében, hosszú távú program keretében megkezdi szereplését a férfi B-válogatott, amely egészen a Rio de Janeiró-i olimpia végéig, tehát 2016 nyaráig rendszeresen játszik majd mérkőzéseket. A csapat szövetségi kapitánya Juhász István, edzője Debre Viktor lesz. Az együttes Magyarországot képviselve október végén Lengyelországban szerepel először nemzetközi…
okt. 17
11:07
Világfutball: a korábbi újpesti célba vette az Afrika-kupát (She)
Naim Aarab, az Újpest korábbi labdarúgója bízik abban, hogy a marokkói válogatott tagjaként ott lehet a jövő évi Afrikai Nemzetek Kupáján, amelyet a hazájában rendeznek meg.
okt. 17
11:09
Real: Ancelotti szerint a Real jobb, a Barca motiváltabb most (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid vezetőedzője szerint most jobban játszik csapata, mint tavaly, ugyanakkor elismerte, a Barcelona komolyabb kihívásnak ígérkezik, mint az előző szezonban.
okt. 17
11:21
Hatmeccses eltiltás a saját magát visszahúzó brazil focistának (Infostart)
Hat mérkőzésre szóló eltiltás vár a brazil válogatott Leandro Damiaóra, mert saját mezénél fogva visszahúzta magát, hogy büntetőt kapjon.
okt. 17
11:24
Semleges pályán játszhatják újra a szerb-albán meccset (Metropol)
Nagy a valószínűsége, hogy a meccset az elejétől kezdve újrajátsszák, várhatóan nézők nélkül egy harmadik ország - akár Magyarország - pályáján.
okt. 17
11:24
Karrier: Nem sokáig maradt munka nélkül Victor Piturca (Agroinform)
Victor Piturca két évre kötelezte el magát az eddig hibátlanul szereplő al-Ittihad csapatához.
okt. 17
11:26
Klinsmann nem akarta bírálni az MLS-t (Metropol)
Jürgen Klinsmann azt mondta, szerinte Clint Dempsey és Michael Bradley nagy hibát követett el, amikor Európából az MLS-be igazolt.
okt. 17
11:39
Manchester United: De Gea hosszú távú szerződést írhat alá (She)
Angol sajtóértesülések szerint David de Gea, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa hamarosan hosszú távú szerződést ír alá a „vörös ördögökkel”.
okt. 17
11:41
Eb 2016: Vogts hat év után távozik az azeri kispadról (She)
Az Európa-bajnoki selejtezők sikertelen rajtja miatt Berti Vogts lemondott az azeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
okt. 17
11:57
F1: megszólalt Jules Bianchi édesanyja, és üzletről beszélt (She)
A francia RTL Japánban tartózkodó tudósítójának pénteken néhány szó erejéig sikerült megszólaltatnia Christine Bianchit, a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Formula–1-es pilóta, a Japánban intenzív kórházi kezelésben részesülő Jules Bianchi eddig hallgatásba burkolózó édesanyját.
okt. 17
11:59
Király-kupa: Real-Atlético derbi lehet a nyolcaddöntőben (She)
Egy ágra került a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Barcelona a labdarúgó Király-kupa pénteki sorsolásán, a két fővárosi csapat ráadásul már a nyolcaddöntőben összefuthat egymással.
okt. 17
12:00
Már aláírt új klubjához a román exkapitány (Metropol)
A román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról csütörtökön távozott Victor Piturca a szaúdi al-Ittihad Dzsidda együtteséhez írt alá.
okt. 17
12:00
Hármas karambol az M3-ason Nyíregyházánál (Behaviour)
A balesetben egy ember sérült meg.
okt. 17
12:02
Borzalom! Szövetroncsoló drog "ette meg" a karját (Behaviour)
"A krokodilt különféle szerekkel elegyítik, például foszforral vagy sósavval."
okt. 17
12:04
Ammónia ömlött ki a veszprémi jégkrémgyárban (Behaviour)
okt. 17
12:15
F1: a második leggyorsabb pálya épül Mexikóban (She)
A Formula–1 második leggyorsabb pályája épül Mexikóban, ahol jövő novemberben rendeznek ismét futamot, 20 év után.
okt. 17
12:17
Juventus: Lippi szerint Tévez már Zidane szintjén futballozik (She)
Marcello Lippi, az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője szerint Carlos Tévez elérte Zinedine Zidane szintjét.
okt. 17
12:18
Blatter már nem szolgálja a labdarúgást (Metropol)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke szerint Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség elnöke már nem szolgálja a futballt.
okt. 17
12:19
Brazília: hatmeccses eltiltás a magát visszahúzó focistának (She)
Hat mérkőzésre szóló eltiltás vár a brazil válogatott Leandro Damiaóra, mert saját mezénél fogva visszahúzta magát, hogy büntetőt kapjon.
okt. 17
12:33
Videó: medvével táncolt és sörrel locsolta magát a szurkoló (She)
A Columbus Blue Jackets NHL-es jégkorongcsapatának egyik drukkere kissé túlzásba vitte a szurkolást. Félmeztelenre vetkőzött és táncolni kezdett, amihez a kabala is csatlakozott, majd az élvezeteknek adózva még sörrel is leöntötte magát.
okt. 17
12:35
Utánpótlás: Szalai szerint 5-6 ezer felkészült edző kell (She)
Az MLSZ edzőképző központjának vezetője és az U20-as, valamint az U21-es utánpótlás-válogatott szövetségi kapitánya, Szalai László a Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége volt. Elmondta, 5-6 ezer jól felkészült edző nagyon hatékony munkát tudna végezni az utánpótlásban, és bízik abban, hogy az U20-as vb után megtalálják az utódját a válogatottnál.
okt. 17
12:36
Bundesliga: Magyarok egymás ellen, Guardiola már nem kuriózum (Agroinform)
Szalai Ádám és Stieber Zoltán egymás ellen nézhet farkasszemet, míg a BL-győztes Roberto Di Matteo első meccsére készül.
okt. 17
12:51
Autóbalesetben elhunyt a korábbi japán válogatott Oku Dajszuke (Infostart)
Autóbalesetét követően a kórházban elhunyt pénteken Oku Dajszuke korábbi 26-szoros japán válogatott futballista.
okt. 17
12:51
FIFA: nem hozzák nyilvánosságra a korrupciós vizsgálat anyagát (She)
Jogi okokra hivatkozva nem hozza nyilvánosságra a 2018-as és 2022-es világbajnokság helyszínének kijelölésével kapcsolatos korrupciós vizsgálat anyagát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA).
okt. 17
12:53
La Liga: a Man. United és a Chelsea után jöhet az Atlético! (She)
Peter Kenyon, a Manchester United és a Chelsea korábbi vezérigazgatója az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál vállalt munkát.
okt. 17
13:09
Eb 2016: Del Bosque azt tervezi, hogy a torna után távozik (She)
Azt tervezi Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hogy a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság után távozik a posztjáról.
okt. 17
13:11
Eurofutball: Újpesten 27 perc jutott neki, Izlandon sztár lett (She)
Bizonyára akadnak olyan újpesti szurkolók, aki még emlékeznek klubjuk angol labdarúgójára, Gary Martinra – ez a néhány sor elsősorban nekik szól.

Keresés