2014. október 6. hétfő

okt. 6
0:00
Videó: mesterhármas az önzetlen Cristiano Ronaldótól (She)
Cristiano Ronaldo úgy rúgott három gólt a Real Madridban az Athletic Bilbao elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, hogy akár többet is szerezhetett volna. A portugál klasszis azonban önzetlenségből is jelesre vizsgázott a vasárnap esti mérkőzésen. Összefoglaló.
okt. 6
0:04
NS: Bianchinek szurkol a világ; Nikolics, a született gólvadász - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:
okt. 6
0:36
Legázolta a Bilbaót a Real Madrid (Infostart)
Cristiano Ronaldo mesterhármasával és Karim Benzema duplájával a Real Madrid kiütéses, 5-0-ás győzelmet aratott a vendég Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
okt. 6
1:48
NFL: Manning a második ötszázas, Riversék nulláztak (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésein a Denver Broncos 41–20-ra kiütötte az eddig veretlen Arizona Cardinalst, a San Diego Chargers pontot sem kapott a New York Jets ellen (31–0), a San Francisco 49ers pedig mezőnygólok tömegével fordított a Kansas City ellen (22–17).
okt. 6
6:18
NFL: a Patriots kiütéses sikere után nincs már hibátlan csapat (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 5. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a New England Patriots hazai pályán 43–17-re kiütötte a Cincinnati Bengalst, így már nincs veretlen csapat az NFL-ben.
okt. 6
7:12
Argentína: döntetlen lett a River-Boca „vízilabdaderbi” (She)
Nem bírt egymással a River Plate és a Boca Juniors az argentin labdarúgó-bajnokság vasárnapi derbijén, 1–1-re végzett egymással a két ősi rivális.
okt. 6
7:48
A magyar labdarúgás történetének nagy kudarcai (Infostart)
Szombaton Bukarestben játszik Európa-bajnoki selejtezőt a magyar labdarúgó-válogatott: a mérkőzésre napra pontosan egy évvel az emlékezetes amszterdami vb-selejtező után kerül sor, amelyen a magyar válogatott történetének legsúlyosabb vereségét (1-8) szenvedte el a hollandoktól. A nemzeti tizenegy az első fordulóban az északírektől itthon meglepetésre kikapott (1-2), és egy újabb vereséggel nehéz…
okt. 6
7:48
Tenisz: Andy Murray már csak a 12. a világranglistán (She)
Andy Murray, a férfiteniszezők világranglistájának korábbi második helyezettje már csak a 12. helyen található az ATP legfrissebb rangsorában.
okt. 6
7:50
Román-magyar: Maricát műteni kellene, de ő kivár (She)
Ciprian Marica, a román labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a közelgő Eb-selejtezők előtt arról nyilatkozott, hogy az orvosok egészségi állapotára való tekintettel meniszkusz-műtétet javasoltak számára, ám ő egyelőre kivár vele, és futballozik.
okt. 6
8:06
F1: hétfő délelőtt nem adtak ki hírt Bianchi állapotáról (She)
Továbbra sincs új, hivatalos forrásból származó információ Jules Bianchiról, a Marussia istálló Formula–1-es francia pilótájáról, aki a Japán Nagydíj vasárnapi futamán szenvedett súlyos balesetet.
okt. 6
8:24
Az Újpest nyerte a fővárosi rangadót (Metropol)
A vendég Újpest 3-2-re győzött a Ferencváros ellen a jégkorong MOL Ligában.
okt. 6
8:26
Kiütötte a Bilbaót a Real Madrid (Metropol)
Cristiano Ronaldo mesterhármasával és Karim Benzema duplájával nyertek.
okt. 6
8:42
Férfi vízilabda Magyar Kupa - Selejtező meglepetés nélkül (Infostart)
Nem hozott meglepetést a férfi vízilabda Magyar Kupa első selejtezőköre, amelyből az esélyesek jutottak a legjobb nyolc közé.
okt. 6
8:42
Anglia: az Arsenal védője váltja a keretben a liverpoolit (She)
A vasárnap megsérült John Stones (Everton) helyett az Arsenalt védője, Calum Chambers került be a San Marino és Észtország elleni Eb-selejtezőre készülő angol labdarúgó-válogatott keretébe.
okt. 6
9:00
Real Madrid: bizonytalan Ramos sorsa, de ő menni szeretne (She)
Egyelőre nem tudni, hogy Sergio Ramos a spanyol labdarúgó-válogatott rendelkezésére állhat-e az Európa-bajnoki címvédő Szlovákia és Luxemburg elleni Eb-selejtezőjén. A Real Madrid védője vádlisérülést szenvedett a „blancók” Bilbao elleni vasárnapi bajnokiján.
okt. 6
9:01
Magyar válogatott: Ne a jegyünket fizessétek ki, hanem harcoljatok az utolsó csepp véretekig! (Agroinform)
Sokszor 1500 forintot fizetnénk azért, ha nyerni tudnának a fiúk Romániában jövő szombaton.
okt. 6
9:18
Bianchi állapota rosszabbodott (Infostart)
A francia Radio Monte Carlo - egyelőre más, független forrásból meg nem erősített - jelentése szerint mégis lélegeztetőgépre kellett tenni a szuzukai Formula-1-es Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchit, a Marussia pilótáját.
okt. 6
9:18
Tenisz: Nisikori már a 6. helyen áll; Sarapova a második (She)
Tokiói tornagyőzelme után már a hatodik helyen található Nisikori Kei a férfiteniszezők világranglistáján.
okt. 6
9:36
Román-magyar: „Nem érzek különbséget a játékerők között” (She)
A Dinamo Bucuresti magyar labdarúgója, Kovács Zoltán nem érez különbséget a román és a magyar válogatott játékereje között, szerinte jó eredményre is képes lehet Dárdai Pál együttese Bukarestben, ha kellően agresszív felfogásban lép pályára, és nemcsak a védekezésre koncentrál. A légiós a Digi Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozott.
okt. 6
9:38
Videó: gólja után „balotellizett” a szlovén csatár (She)
A szlovén élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Maribor 3–3-as döntetlent játszott az Olimpija Ljubljana csapatával. A vendégek támadója, a találkozó második gólját szerző Andraz Sporar emlékezetes gólörömöt választott: hasonló ünneplést mutatott be, mint Mario Balotelli a 2012-es Eb-n a német labdarúgó-válogatott elleni második találata után.
okt. 6
9:54
Odaérhetünk az első négy közé (Metropol)
Simon Krisztiánt, az Újpest csatárát kérdeztük.
okt. 6
10:12
Férfi kézi BL: Mikler a forduló kapusa, övé a hét védése (She)
A Rhein-Neckar Löwen elleni csoportmérkőzésen remeklő Mikler Rolandé lett a hét legszebb védése a férfi kézilabda BL hivatalos csatornájának összeállításán. A válogatott kapuvédő Gedeon Guardiola ziccerét védte az első játékrészben hatalmas bravúrral. A magyar kapus ráadásul összteljesítményével is kiemelkedett, így bekerült a hét válogatottjába is.
okt. 6
10:12
Heti műsor: A hét slágere: Románia-Magyarország! (Agroinform)
Szerdán kéziben, szombaton fociban méri össze tudását a román és a magyar válogatott, Fehérvárra jön a Real Madrid!
okt. 6
10:14
F1: Bianchi családja és a Marussia a szurkolók türelmét kéri (She)
A Marussia-istálló a szurkolók türelmét kéri a Japán Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedő Jules Bianchi állapotának ismertetése előtt.
okt. 6
10:16
Magyar Kupa: Vidi-DVTK, Honvéd-Fradi a 4. fordulóban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Kánai úti székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyedik fordulójának párosítását, a slágerpárharc a Videoton–Diósgyőr összecsapás lesz, a Ferencváros a Budapest Honvéd otthonában lép pályára, a címvédő Újpest Ajkán szerepel.
okt. 6
10:30
Magyar Kupa: Fővárosi rangadó vár a Ferencvárosra a negyedik fordulóban (Agroinform)
Ajkára látogat a címvédő, Pécsre a Debrecen, de a legizgalmasabb párosításnak a Videoton-Diósgyőr tűnik.
okt. 6
10:48
Videó: meztelen férfi vetette rá magát a Newcastle-játékosra (She)
Az angol egyetemi rögbibajnokságban a Northumbria–Newcastle mérkőzésen éppen a vendégek támadtak, amikor egy majdnem meztelen fiatalember beszaladt a pályára. A férfi egyszerűen földre vitte a Newcastle egyik játékosát, aki végül jól meg is rugdosta őt. A Northumbria játékosai azonban megvédték a zoknis férfit, aki a jelenet után angolosan távozott.
okt. 6
11:06
Női kézi: Hiányzott a család, a munka, a tanulás - Steinbach (She)
Mint vasárnap este beszámoltunk róla, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata szerződést bontott német átlövőjével, Laura Steinbachhal. A hírt hétfő délelőtt a zöld-fehérek is megerősítették, a 29 éves játékos a klubhonlapnak beszélt a váltás okairól is.
okt. 6
11:24
Roma: Rocchi nagyon, de nagyon felbosszantotta Tottit (She)
Francesco Totti nem fogalmazott olyan körültekintően, mint Rudi Garcia, a Roma vezetőedzője, de más szavakkal ugyanazt mondta. A „farkasok” legendás labdarúgója szerint a Juventus otthonában vasárnap elszenvedett 3–2-es vereség a játékvezető lelkén szárad.
okt. 6
11:24
A BL top csapatában Mikler (Metropol)
Mikler szenzációs teljesítményét az EHF is kiemelte. Ő lett a hét kapusa és övé a legszebb védés is.
okt. 6
11:24
Hende miniszter csodaszeme - Lencsevédőn keresztül is lát (Behaviour)
A honvédelmi miniszter szeme- úgy látszik - mindent és minden körülmények között lát.
okt. 6
11:42
Formula-1: Motorbalesetben elhunyt Andrea de Cesaris (Infostart)
Motorbalesetben elhunyt vasárnap Andrea de Cesaris korábbi Formula-1-es pilóta, aki 1980 és 1994 között 208 nagydíjon állt rajthoz, de egyszer sem győzött - ez a leghosszabb nyeretlenségi sorozat az F1-ben.
okt. 6
11:42
Chelsea: Mourinho mossa a kezeit Courtois ügyében (She)
A Chelsea labdarúgócsapatát irányító José Mourinho úgy véli, nem hibázott, amikor Thibault Courtois-t nem cserélte le egyből az Arsenal elleni rangadójukon (2–0), miután a belga kapus egy ütközés következtében a földön maradt.
okt. 6
11:42
Piturca véglegesítette a keretet (Metropol)
Véglegesítette keretét a szombati, magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőre Victor Piturca román kapitány.
okt. 6
11:44
Videó: 3 m-ről rúgták ágyékon a bedobáshoz készülő futballistát (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Wolfsburg 1–0-ra nyert az Augsburg ellen. A találkozón Kevin De Bruyne férfiassága bánta az Augsburg-játékos türelmetlenségét, ugyanis a belga épp bedobáshoz készülődött, amikor Tobias Werner a cipőjét lerúgva érzékeny helyen találta el.
okt. 6
11:46
Bp. Honvéd: menesztették Pietro Vierchowodot (She)
A mai napon a Budapest Honvéd FC megszüntette Pietro Vierchowod vezetőedző szerződését – adta hírül a kispesti labdarúgócsapat hivatalos honlapja.
okt. 6
12:00
Román-magyar: sima győzelmet remél Marica helyettese (She)
Sima hazai győzelmet vár a román–magyar Európa-bajnoki selejtezőtől Claudiu Keserü, aki várhatóan a házigazda kezdő csatára lesz az eltiltott csapatkapitány, Ciprian Marica helyén.
okt. 6
12:00
Motorbalesetben elhunyt Andrea de Cesaris (Metropol)
A korábbi Forma-1-es pilóta, aki 1980 és 1994 között 208 nagydíjon állt rajthoz.
okt. 6
12:00
NB I: Edzőt buktatott a Debrecen - kirúgták Pietro Vierchowodot (Agroinform)
Menesztették a Budapest Honvéd vezetőedzőjét, amely hétvégén zsinórban harmadszor szenvedett vereséget.
okt. 6
12:02
Győri ETO: ma még Horváth Ferenc tartotta az edzést (She)
A Győri ETO vezetőedzője, Horváth Ferenc pénteken, a Puskás Akadémiától elszenvedett vereség után felajánlotta lemondását, de a mai edzést még ő tartotta.
okt. 6
12:02
Menesztették a Honvéd edzőjét (Metropol)
Ideiglenesen Jasper Adrianus de Muijnck veszi át Pietro Vierchowod helyét.
okt. 6
12:04
Bianchi szülei Japánba utaznak (Metropol)
Egyelőre nincs újabb hír a Forma-1-es pilóta állapotáról.
okt. 6
12:18
Román-magyar: sima győzelmet remél Marica helyettese (She)
Sima hazai győzelmet vár a román–magyar Európa-bajnoki selejtezőtől Claudiu Keserü, aki várhatóan a házigazda kezdő csatára lesz az eltiltott csapatkapitány, Ciprian Marica helyén.
okt. 6
12:36
MU: Mi lesz itt, ha végre bele is lendülünk? - Van Gaal (She)
Először nyert meg egymást követő két mérkőzést a Manchester United ebben a szezonban, Louis van Gaal, a manchesteri labdarúgócsapat menedzsere mégsem volt maradéktalanul elégedett az Everton vasárnapi legyőzése (2–1) után.
okt. 6
12:36
Darts: Taylor 12. World Grand Prix-győzelmére készül (Agroinform)
Október 6 és 12 között Dublin ad otthont a darts World Grand Prix-nak, melynek apropóján górcső alá vettük az esélyeket.
okt. 6
12:54
Alpesi sí: ő csúszott ki a legtöbbször, magyar lesz (She)
A horvátok sízője, a 29 éves Dalibor Samsal úgy döntött, a jövőben a magyar válogatott tagjaként indul majd a versenyeken – írja a Magyar Szó.
okt. 6
12:56
Románia: banánhéj landolt előtte, sárgát kapott érte (She)
A szurkolók rasszista megnyilvánulása miatt akár 15 ezer eurós bírságot is kaphat a román élvonalbeli Rapid labdarúgócsapata, miután a bajnokság hétvégi 10. fordulójában a Concordia Chiajna ellen gól nélküli döntetlennel zárult mérkőzésen egy banánhéj landolt a pályán Wellington előtt – számolt be róla a kronika.ro.
okt. 6
12:58
NB I: a derbit legyőzte a DVTK-FTC, de 20 ezren sem látták a fordulót (She)
A Nemzeti Sport Online, folytatva a gyakorlatot, ismét összegyűjtötte az NB I-es labdarúgókluboktól a hivatalos nézőszámokat. A Ferencváros – 2–1-es hazai győzelemmel végződő – diósgyőri vendégjátékára többen voltak kíváncsiak élőben, mint a két héttel korábbi Újpest elleni derbire, 8625 nézővel ez a mérkőzés számít a szezon második leglátogatottabb összecsapásának. Debrecenben viszont továbbra…
okt. 6
13:12
Videó: ezt a balesetet hogy úszta meg mindenki sérülés nélkül? (She)
Elképesztő képsorokat rögzítettek a Jolly Rally Valle d’Aosta versenyen. Egy raliautó behajtott a nézők közé, ám szerencsére senki sem sérült meg.
okt. 6
13:13
Topligák: Balhés csúcsderbit nyert meg a Juventus és a Chelsea - ez történt a hétvégén (Agroinform)
Angliában az edzők, Olaszországban a játékosok mentek egymásnak a hét csúcsrangadóin.

Keresés