2014. október 6. hétfő

okt. 6
13:14
F1: Vettel 3+2 évre, évi 25 millióért a Ferrarié - sajtóhír (She)
Sebastian Vettel három plusz két évre, évi 25 millió eurós fizetésért ír alá a Ferrarihoz – tudta meg a német Sport Bild és az olasz La Gazzetta dello Sport.
okt. 6
13:16
Serie A: portugál válogatott gólvágót igazol a Cesena (She)
Olasz sajtójelentések szerint Hugo Almeida, az 56-szoros portugál válogatott támadó az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A), az újonc Cesenában folytatja a pályafutását.
okt. 6
13:48
Eurofutball: Zebina mélyen sínylődő csapathoz írt alá (She)
Jonathan Zebina, a Roma és a Juventus korábbi védője a francia bajnokság másodosztályának utolsó helyén sínylődő Arles-Avignon labdarúgója lett.
okt. 6
13:50
PL: cicaharc á la Mou-Wenger - ezen pörög a mémhenger (She)
A Chelsea fölénye következtében az a veszély fenyeget, hogy esetleg unalmas lesz az angol bajnokság, ám szerencsére a „kékek” menedzsere, José Mourinho és örök harcostársa, Arsene Wenger gondoskodott róla, hogy a sima hazai sikerrel véget érő londoni rangadó másnapján is legyen miről beszélni. A meccs óta a portugál és a francia menedzser cicaharcra emlékeztető nagyjelenetén röhög az internet…
okt. 6
14:06
Primera División - Ronaldo holtversenyben az örökrangsor élén (Infostart)
Vasárnap este triplázott, így pályafutása során 22. alkalommal szerzett legalább három gólt egy mérkőzésen a spanyol bajnokságban Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszis támadója, ezzel az ide vonatkozó örökrangsorban holtversenyben az első helyen áll.
okt. 6
14:06
Gólokkal melegítettek Bukarestre (Blikk)
Budapest — Rátaláltak góllövő cipőjükre válogatott focistáink a bukaresti Eb-selejtező előtt.
okt. 6
14:06
PL: cicaharc a la Mou-Wenger - ezen pörög a mémhenger (She)
A Chelsea fölénye következtében az a veszély fenyegeti az angol bajnokságot, hogy unalmas lesz, ám szerencsére a „kékek” menedzsere, José Mourinho és örök harcostársa, Arsene Wenger gondoskodott róla, hogy a sima hazai sikerrel véget érő londoni rangadó másnapján is legyen miről beszélni. A meccs óta a portugál és a francia menedzser cicaharcra emlékeztető nagyjelenetén röhög az internet népe…
okt. 6
14:08
MOB: 150-170 sportolónk indulhat az Európa Játékokon (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) becslése szerint 150-170 magyar sportoló vehet majd részt az I. Európa Játékokon Bakuban, ahol 19 sportág 24 olimpiai és öt nem olimpiai szakágának versenyeit rendezik meg 2015. június 12. és 28. között.
okt. 6
14:24
Videó: 3 elképesztő védés 3 másodperc alatt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Norwich City 1–1-es döntetlent játszott odahaza a Rotherham Uniteddel. A találkozón Adam Collin, a vendégek kapusa nagyon rövid idő alatt háromszor is elképesztő védést mutatott be.
okt. 6
14:24
Európa Játékok: magyar sportoló indulhat (Metropol)
Bakuban 19 sportág 24 olimpiai és öt nem olimpiai szakágának versenyeit rendezik meg.
okt. 6
14:24
Karrier: Juhász Roland visszatért Brüsszelbe - videó (Agroinform)
Annak idején elmaradt, ám most sikerült elbúcsúztatni az Anderlechtnek Juhász Rolandot, akit nagy szeretettel fogadtak.
okt. 6
14:26
F1: a német sajtó Vettel leendő csapattársát látta Bianchiban (She)
Német és olasz sajtóhírek szerint a Japán Nagydíjon történt balesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett Jules Bianchinak kiváló esélye volt arra, hogy akár már 2016-ban a Ferrari pilótája legyen. A 25 éves francia pilóta szülei megérkeztek Japánba, a jokkaicsi kórházba, ahol, miután beszélnek a versenyzőt kezelő orvosokkal, talán hivatalos közleményt is kiadnak a versenyző állapotáról.
okt. 6
14:42
Anglia: újra rúgja a labdát a leukémiából gyógyuló klasszis (She)
A leukémiából gyógyuló korábbi Celtic- és Aston Villa-labdarúgó, a 106-szoros bolgár válogatott Sztilijan Petrov újra futballozik – közölte az örömteli hírt a Daily Mail.
okt. 6
14:42
Megható üzenetet küldött Bianchi barátnője (Blikk)
Mie – "Te vagy az én bajnokom, te vagy a legerősebb" – Camille Marchetti, imádkozik azért, hogy barátja túlélje a borzalmas balesetet. Jules Bianchi (25) barátnője vasárnap este a közösségi oldalára írta megható szavait.
okt. 6
14:44
Tenisz: Oszaka oszakai sikere, Dimitrov nyert, Cilic kiesett (She)
Az idei US Open-bajnok Marin Cilic már az első fordulóban búcsúzott a sanghaji kemény pályás teniszversenyen, miután három szettben kikapott honfitársától, Ivo Karlovictól.
okt. 6
14:46
Anderlecht: meghatotta Juhászt, hogy a nevét skandálták (She)
Juhász Rolandot nagyon meghatotta, ahogyan az Anderlecht vezetői és szurkolói fogadták a hét végén. A korábban a brüsszelieket erősítő magyar labdarúgó bízik benne, hogy a vasárnap kapott érzelmi töltés kitart a Románia elleni hétvégi Európa-bajnoki selejtezőig.
okt. 6
15:00
Liverpool: egész nap „bébiszitter” vigyáz Balotellire (She)
Sajtóértesülések szerint a Liverpool „bébiszittert” fogadott balhéiról is elhíresült csatára, Mario Balotelli mellé.
okt. 6
15:00
Katarban rendezik az olasz Szuperkupa-döntőt (Metropol)
A bajnoki címvédő Juventus és a kupagyőztes Napoli találkozik majd egymással.
okt. 6
15:18
Katarban rendezik az olasz Szuperkupa-döntőt (Infostart)
Katarban rendezik idén a labdarúgó olasz Szuperkupa-döntőt, amelyen a bajnoki címvédő Juventus és a kupagyőztes Napoli találkozik majd egymással.
okt. 6
15:18
Videó: sikított a vinkli, akkora gólt lőtt Babacar az Internek (She)
Ritkán látható bombagóllal vette be az Inter hálóját Khouma Babacar, a Fiorentina csatára a két csapat vasárnap esti bajnoki összecsapásán.
okt. 6
15:36
Rövid pályás úszó vk: Hosszú toronymagasan vezet, Gyurta 3. (She)
Hosszú Katinka tovább növelte pontelőnyét az élen az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának összetett versenyében a szombat-vasárnapi moszkvai állomáson nyújtott teljesítményének köszönhetően. A férfiaknál Gyurta Dániel őrzi harmadik helyét.
okt. 6
15:36
Hosszú Katinka toronymagasan vezet (Metropol)
Hosszú Katinka tovább növelte pontelőnyét az élen az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának összetett versenyében.
okt. 6
15:36
Sportfogadás: Nyerővel indult az október is (Agroinform)
29 fogadás után +22,91%-os ROI-val zárták a hetet a tippadók, jól indult tehát az októberi hónap is.
okt. 6
15:54
Férfi kézi: Sótonyi büszkén lenne Dusebajev segítője (She)
Továbbra is tartja magát a hír, hogy Talant Dusebajev lehet a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, és a Telekom Sporthírszolgálat információi szerint a kirgiz származású orosz-spanyol szakember stábjában kulcsszerep vár Sótonyi Lászlóra, a Csurgó mesterére. Ha a szövetség áldásával valóban sor kerül kettőjük „kézfogójára”, a 44 éves magyar edző számára is előnyt jelenthet,…
okt. 6
15:56
Álomcsapat: C. Ronaldo és Diego Costa lába előtt heverünk (She)
Tombol az európai futballidény, és az első teljes hónap lezárultával az Európai Sport Média szervezet (ESM) tagjai – köztük a Nemzeti Sport – összeállították szeptember álomcsapatát. Nem meglepetés: Cristiano Ronaldo a lehetséges 14 szavazatból 13-at megkapott.
okt. 6
16:12
Női kézilabda: Görbicz állapota javult, edzésbe állhat (She)
A Győri Audi ETO KC válogatott irányítója, Görbicz Anita elmondása szerint már sokkal jobb az állapot, és ismét edzésbe állhat – adhat hírül a kisalfold.hu.
okt. 6
16:12
Tenisz: Ki lesz az az öt játékos, aki csatlakozik a Djokovics, Federer, Nadal trióhoz? (Agroinform)
Még öt hely kiadó a november 9-én kezdődő londoni világbajnokságra.
okt. 6
16:30
F1: Bianchi borzalmas balesete videón - erős idegzetűeknek (She)
Előkerült egy szurkoló által készített amatőr videó Jules Bianchi balesetéről. A pilóta a Formula–1-es Japán Nagydíjon Szuzukában nekiütközött az Adrian Sutil Sauberét mentő traktornak. Csak erős idegzetűeknek!
okt. 6
16:48
Contador szezonjának egy bukás vetett véget (Infostart)
Alberto Contador nagyot bukott és térdsérülést szenvedett vasárnap a Lombard körversenyen, ezzel számára véget ért a szezon.
okt. 6
17:24
F1: Még mindig nagyon súlyos Bianchi állapota - FIA (She)
A francia L’Équipe sportnapilap és a BBC az FIA szóvivőjére hivatkozva azt írta hétfő délután, hogy továbbra is nagyon súlyos a vasárnapi Japán Nagydíjon balesetet szenvedett Jules Bianchi állapota.
okt. 6
17:25
Sanghaji tenisztorna: Kötelező győzelem előtt Murray (Agroinform)
Kiválasztottuk a sanghaji tenisztorna keddi játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb mérkőzéseit.
okt. 6
17:26
Chelsea: Courtois jól van, ott lehet a válogatottban (She)
Thibaut Courtois, a Chelsea vasárnap fejsérülést szenvedő kapusa zöld utat kapott klubjától, így csatlakozhat a belga válogatotthoz az Andorra elleni pénteki Európa-bajnoki selejtező előtt.
okt. 6
17:42
Bayern: Madridból érkezhet 15 milliós ajánlat a szélsőért (She)
Az átigazolási hírekre szakosodott calciomercato.com olasz portál értesülései szerint az Atlético Madrid a télen 15 millió eurós ajánlatot tehet a Bayern Münchennek Xherdan Shaqiri játékjogáért.
okt. 6
17:44
Kerékpár: Contador szezonjának egy bukás vetett véget (She)
Alberto Contador nagyot bukott és térdsérülést szenvedett vasárnap a Lombard körversenyen, ezzel számára véget ért a szezon.
okt. 6
18:00
Alpesi sí: „Hazájukban meg nem értett tehetségek tartanak ide” (She)
Már megkapta az állampolgárságot és az útlevelet, így a jövőben a magyar válogatott színeiben folytatja pályafutását Samsal Dalibor horvát születésű alpesi síző.
okt. 6
18:15
Magyar színekben síelhet az örökös horvát kieső (Síelők)
A horvát sí válogatott büdzséje fellélegezve, mi pedig érdeklődve várjuk, mit hoz a sors nálunk Dalibor Šamšal részére, aki az idei szezontól magyar színekben fog indulni. A horvát szlalomos annyiszor esett már ki pályafutása alatt, hogy a horvát sajtó arról ír, hogy „Mister Out” mostantól a magyaroknál folytatja.
okt. 6
18:18
Barca: a manchesteri gigászok Jordi Albával erősítenének (She)
Érdekes hír látott napvilágot vasárnap este a Daily Star internetes hasábjain. Az angol lap értesülései szerint a Manchester United és a Manchester City is szívesen látná soraiban Jordi Albát, a Barcelona Európa-bajnok spanyol balhátvédjét.
okt. 6
18:20
Torna: a női csapat is kijutott az olimpai kvalifikációs vb-re (She)
A  Makra Noémi, Böczögő Dorina, Csillag Tünde, Divéky Luca, Romhányi Eszter és Horváth Enikő összeállítású női válogatott a 20. helyen végzett a tornászok nanningi világbajnokságán, így ott lehet a 2015-ös olimpiai kvalifikációs vb-n.
okt. 6
18:36
Videó: Dárdainál nem lesznek összekuszált fejek - Tőzsér (She)
Watfordi otthonában látogatta meg Tőzsér Dánielt az NSO Tv stábja. A Watford magyar válogatott labdarúgója beszélt a románok elleni felkészülésről, Dárdai Pál szövetségi kapitány hozzáállásáról, arról, hogy szerinte milyen eredmény lenne elfogadható a románok ellen.
okt. 6
18:36
Női kézilabda: Elhagyta a Fradit a német átlövő (Agroinform)
Laura Steinbach kérésére az FTC női kézilabdaklub közös megegyezéssel szerződést bontott a német átlövővel.
okt. 6
18:38
Vízilabda: népszerű DJ-t „igazolt” a Ferencváros (She)
A Ferencváros férfi vízilabda-csapata mindent megtesz a sikerért, no meg a hangulatért. A zöld-fehér klub hétvégi mérkőzésein Lotfi Begi fog zenélni.
okt. 6
18:54
Román-magyar: Piturca szerint a magyar válogatott visszaesett (She)
Victor Piturca szövetségi kapitány reméli, hogy a román labdarúgó-válogatott ugyanolyan jól játszik szombaton a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőn, mint egy évvel ezelőtt Bukarestben, amikor is tanítványai 3–0-ra nyertek az akkor még Egervári Sándor irányította csapat ellen.
okt. 6
18:54
Taktikai Zóna: Házhoz ment a pofonért Wenger (Agroinform)
Wenger kikapni jár Mourinhohoz, most sem tett másképp. Mágnestáblán mutatjuk, hogy filézte ki az Arsenalt a Chelsea.
okt. 6
18:56
Lengyelország: Guzmics a legjobb, a bíró a legrosszabb (She)
A lengyel Wisla Kraków honlapján az együttes magyar légiósát, Guzmics Richárdot választották meg a Jagiellonia (0–2) elleni mérkőzés hazai legjobbjává.
okt. 6
19:12
Serie A: pénzbírság és eltiltások a Juve-Roma rangadó után (She)
Kétmeccses eltiltást kapott Kosztasz Manolasz, a Roma görög védője, amiért a Juventus ellen 3–2-re elveszített bajnoki hajrájában kakaskodni kezdett a vele szemben piros lapot érően szabálytalankodó Álvaro Moratával. A torinói együttes spanyol csatárának egy mérkőzést kell kihagynia.
okt. 6
19:14
Román-magyar: Piturca vágya - még legalább hét pont 2014-ben (She)
A román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Victor Piturca a Magyarország elleni Eb-selejtezőt megelőző sajtótájékoztatón elmondta, ha tíz ponttal tudnák zárni az őszt, jelentősen megnőnének az esélyek a sikeres kvalifikációt illetően.
okt. 6
19:30
Budapest Maraton - Több ezer külföldi indul (Infostart)
Több mint 70 országból közel háromezer futó érkezik majd a szombati, 29. SPAR Budapest Maratonra, mely idén is a Városligetből indul.
okt. 6
19:30
UEFA: 12 milliós pénzbírsággal sújtották a szerb ezüstérmest (She)
Szektorbezárással és pénzbírsággal büntette meg a szerb bajnoki ezüstérmes Partizan Beograd labdarúgócsapatát az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága.
okt. 6
19:48
Olaszország: Conte behívta Pirlót az Eb-selejtezőkre (She)
Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya behívta keretébe Andrea Pirlót, a Juventus középpályását Giacomo Bonaventura sérülése miatt.
okt. 6
19:48
Sorsdöntő Eb-selejtezők jönnek (Metropol)
Csányi elnökségének talán legnehezebb hete következik majd a Románia és a Feröer-szigetek elleni, idegenbeli összecsapásokkal.

Keresés