2014. október 15. szerda

okt. 15
0:18
Feröeri-magyar: Fogmosás, köpés, felejtés - Dárdai (She)
A feröeriek elleni Eb-selejtező 1–0-s megnyerését követően Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte, hogy nem ment a játék a csapatnak, de a lényeg a három pont.
okt. 15
0:22
NS: Kiszenvedtük...; Nagy László kidőlt; itthon a bajnok - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
okt. 15
0:36
Feröeri-magyar: Úgy kezdtünk, hogy nekik megyünk - Dibusz (She)
A keddi Eb-selejtező aratott egygólos (1–0) győzelem után a magyar futballisták visszafogottan értékelték a Feröeren látottakat. Gera Zoltán és Dibusz Dénes is kritikusan értékelt.
okt. 15
0:40
Videó: Idegölő, de majdnem a legszebb győzelem volt - Juhász (She)
Juhász Roland, Kádár Tamás és Tőzsér Dániel értékelte telefonon az egygólos győzelmet Feröer ellen a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn.
okt. 15
1:12
Videó: „A feröeri kapitány a 2-0-t is reálisnak tartotta volna” (She)
A Feröer–Magyarország (0–1) labdarúgó Európa-bajnoki selejtező után Gángó András, az NSÍ Runavík játékosa értékelte a találkozót az NSO Tv-nek.
okt. 15
7:30
Szerb-albán: a miniszterelnök testvére irányíthatta a drónt (She)
Mint ismeretes, kedden félbeszakadt a Szerbia–Albánia Eb-selejtező (amelyen vendégszurkolók nem vehettek részt), miután a játéktér felett megjelent egy drón, ami nagy Albániát ábrázoló zászlót húzott magával. A magyarszo.com szerb sajtóértesülésekre hivatkozva arról ír, hogy az akciót az albán miniszterelnök testvére szervezhette.
okt. 15
7:32
Felkészülés: a volt győri szépített Ecuador ellen; James-gól Kanadában (She)
Felkészülési mérkőzésen a chilei labdarúgó-válogatott 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán Bolíviával úgy, hogy Arturo Vidal a 91. percben talált be az akkor már tíz emberrel játszó vendégeknek. Kolumbia James Rodríguez góljával 1–0-ra nyert Kanadában. Salvador otthon 5–1-re kikapott Ecuadortól, a hazaiak egyetlen gólját a korábban a KTE-ben és a Győri ETO-ban is szereplő Rafael Burgos…
okt. 15
8:06
NHL: a Capitals 0-3-ról felállt a Sharks ellen, de kikapott (She)
A tengerentúli profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Anaheim Ducks, a San Jose Sharks, a Buffalo Sabres és a Calgary Flames is szétlövéssel nyert.
okt. 15
8:06
Motivációs kalandregény (Metropol)
Könyvet írt Szuper Levente, a jégkorong-válogatott korábbi kapusa.
okt. 15
8:42
NB II: a kövesdi Menougong magyar állampolgár lett (She)
A 29 éves kameruni George Menougong magyar állampolgársági esküt tett.
okt. 15
8:42
Félbeszakadt az Eb-selejtező egy drón miatt - videó! (Blikk)
Belgrád - Tömegverekedés tört ki a Szerbia-Albánia labdarúgó-Európa-bajnoki-selejtezőn, melynek aztán ideje korán véget Martin Atkinso játékvezető.
okt. 15
8:44
Feröeri-magyar: A jobb csapat kapott ki - feröeri kapitány (She)
Lars Olsen feröeri szövetségi kapitány nagyon csalódott a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtező eredménye miatt. Szerinte akár 1–0-ra vagy 2–0-ra is vezethettek volna a mieink ellen. A Nemzeti Sport Online-nak a Feröeren futballozó Gángó András mondta el, hogy mi hangzott el a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.
okt. 15
8:46
Ligakupa: DVSC-KTE, Újpest- Vidi, Kaposvár-Fradi - program (She)
A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában szerdán összesen 12 mérkőzést rendeznek. A DVSC-Teva a Kecskemétet fogadja, a Videoton az Újpesttel, a Ferencváros pedig az NB II-es Kaposvári Rákóczival csap össze.
okt. 15
9:00
Feröeri-magyar: a cséká csalódott az elmaradt pontszerzés miatt (She)
Fródi Benjaminsen, a feröeri válogatott csapatkapitánya szerint meccsről meccsre fejlődik csapatuk, s csalódott, hogy nem tudtak pontot szerezni a Magyarország elleni Eb-selejtezőn.
okt. 15
9:02
Eb 2016: Mi vagyunk a legjobbak, ott leszünk az Eb-n - C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa a Dánia ellen megnyert Eb-selejtező után elmondta, biztos benne, hogy nemzeti csapata ott lesz a 2016-os Európa-bajnokságon.
okt. 15
9:18
Eb 2016: Naivak voltunk, ezért egyenlítettek az írek - Löw (She)
Németország hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el Írország ellen a 2016-os Európa-bajnokság D jelű selejtezőcsoportjában. Joachim Löw, a világbajnok nationalelf szövetségi kapitánya szerint naivak voltak, s ezért tudtak egyenlíteni az írek a hajrában.
okt. 15
9:20
Szerb-albán: kihallgatták a drónügy gyanúsítottját (She)
Kihallgatták, majd hazaengedték Tiranába az albán miniszterelnök testvérét, Olsi Ramát szerda éjjel, akit azzal gyanúsítottak, hogy botrányt idézett elő a Szerbia és Albánia között zajló labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn Belgrádban – számolt be róla honlapján a B92 televízió.
okt. 15
9:22
Videó: az albán játékos kiütötte a huligánt - a szerb-albán balhéja (She)
Mint arról már beszámoltunk, egy drón miatt félbeszakadt a Szerbia–Albánia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzés. Bár a szerb Sztefan Mitrovics „leszállásra kényszerítette” az eszközt, az albán játékosok kiszedték a kezéből, de a legnagyobb botrányt a pályára berohanó szurkolók okozták. Egyikük egy műanyag széket vágott az egyik vendégjátékos fejéhez, ezt Lorik Cana megelégelte, és ütni…
okt. 15
9:36
Románia: már Piturca sem tagadja, hogy távozik; két opció (She)
Victor Piturca, a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Finnország elleni 2–0-s siker után elismerte, megfelelő ajánlat esetén távozik a kispadról.
okt. 15
9:54
Real Madrid: megvan, ki érkezhet nyáron Khedira helyére (She)
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid kinézte Lucas Silvát, a brazil első osztályú Cruzeiro középpályását, aki a minden bizonnyal távozó Sami Khedira helyére érkezik a nyáron.
okt. 15
9:54
Mi lesz Macedónia új neve? (Behaviour)
Több mint két évtizede megoldatlan konfliktusról van szó.
okt. 15
9:54
Magyar válogatott: Sok volt az edzés, csúszott a (mű)fű - reakciók a kínos győzelem után (Agroinform)
A magyar válogatott ha kínkeservesen is, de megszerezte a három pontot Feröer-szigeteken.
okt. 15
9:54
Sölden: enyhe az idő, de nem marad el a verseny! (Síelők)
Kicsit megtréfálta az időjárás a szervezőket a tiroli Sölden gleccserén, ahol jövő hétvégén rendezik meg a hagyományosan idén nyitó alpesi világkupa futamokat. Szeptember végéig minden rendben volt, az október azonban jóval enyhébb a szokásosnál, de a verseny megrendezése még így sincs veszélyben.
okt. 15
9:56
Megegyezés körvonalazódik az atomtárgyalásokon (Behaviour)
John Kerry ma Bécsben Mohammad Javad Zarif iráni külügyminiszterrel egyeztet.
okt. 15
9:58
Metrórobbantás Kairóban (Behaviour)
Az éjszakai merényletet egyelőre egyetlen terrorcsoport sem vállalta magára.
okt. 15
10:30
Eb 2016: még sosem kezdtek ilyen rosszul a németek (She)
Fennállásának legrosszabb selejtezőcsoportos rajtját mutatta be a német labdarúgó-válogatott, amely kedden az utolsó pillanatban kapott góllal 1–1-es döntetlent ért el Írország ellen az Európa-bajnoki kvalifikációban.
okt. 15
10:32
Schalke: a németek helyett Albániát választhatja az 50 milliós tehetség (She)
A Bundesliga 50 milliós tehetsége, Donis Avdijaj Németország felnőttválogatottja helyett Albániát részesíti előnyben.
okt. 15
10:48
Franciaország: gúnyolódott a Monaco-védő, megbánta - videó (She)
A francia U21-es labdarúgó-válogatott kedd este hatalmas meglepetésre 4–1-es vereséget szenvedett Svédországtól Eb-pótselejtezőn, így nem lesz ott a jövő évi csehországi nyolcas döntőben. A találkozón az AS Monaco francia védője, Layvin Kurzawa kicsit korán örült…
okt. 15
10:48
Még sosem kezdtek ilyen rosszul a németek (Metropol)
Az utolsó pillanatban kapott góllal csupán döntetlent értek el Írország ellen.
okt. 15
10:48
Kosárlabda: A Real simázásra, az Alba meglepetésre készül (Agroinform)
A Madrid átgázolhat a Kaunason, a berlini csapat legyőzheti moszkvai riválisát. Euroliga előzetes.
okt. 15
11:06
Tokió 2020: „Különösen fontos a magyar-japán együttműködés” (She)
A MOB főtitkára szerint különös jelentőségű a magyar és a japán olimpiai bizottság között 2011-ben aláírt együttműködési megállapodás.
okt. 15
11:24
Videó: csúnyán elnézte a partjelző Falcao parádés gólját (She)
A kolumbiai labdarúgó-válogatott James Rodríguez góljával nyert 1–0-ra Kanada ellen felkészülési mérkőzésen. A 17. percben a Manchester United sztárja, Radamel Falcao is betalált, azonban Juan Guzmán játékvezető les címén nem adta meg a remek mozdulattal szerzett találatot. Mint az a felvételen jól látható, a partjelző tévesen ítélt lest.
okt. 15
11:26
F1: a Marussiát sokkolták az őket érő vádak Bianchi-ügyben (She)
A Marussia Formula–1-es istálló mérgesen és egyúttal csalódottan reagált azokra a cikkekre, melyben a csapat felelősségét is felemlegetik Jules Bianchi sajnálatos balesete kapcsán.
okt. 15
11:42
Arsenal: már tárgyalnak, horvát csatár érkezhet a télen (She)
Angol sajtóhírek szerint Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Dinamo Zagreb horvát csatárát, Marcelo Brozovict. A londoniak érdeklődését a játékos menedzsere is megerősítette.
okt. 15
11:42
EURO 2016: Botrányos Eb-selejtező Belgrádban - fotók (Agroinform)
A légtérben megjelent egy albán zászlót húzó drón, a szerb drukkerek rakétával próbálták leszedni.Tömegverekedés lett.
okt. 15
12:00
Eb-selejtezők - Még sosem kezdtek ilyen rosszul a németek (Infostart)
Fennállásának legrosszabb selejtezőcsoportos rajtját mutatta be a német labdarúgó-válogatott, amely kedden az utolsó pillanatban kapott góllal 1-1-es döntetlent ért el Írország ellen az Európa-bajnoki kvalifikációban.
okt. 15
12:00
Videó: Pogba meze helyett mást adott volna a labdaszedőnek (She)
Az Örményország–Franciaország (0–3) labdarúgó felkészülési mérkőzés után egy örmény labdaszedő kisgyerek a vendégek játékosától, Paul Pogbától szerette volna elkérni a mezét, azonban a Juventus középpályása nem adhatta. Helyette felajánlotta a nadrágját, de a gyermeknek az már nem kellett.
okt. 15
12:00
Nehéz év után jött a vb-siker Berkinek (Metropol)
Berki Krisztián mentálisan, fizikálisan és lelkileg is nagyon fontosnak nevezte győzelmét.
okt. 15
12:02
Női kézi: a franciák ellen tartja Eb-főpróbáját a válogatott (She)
December 4-én Franciaország ellen tartja az Európa-bajnoki főpróbát a magyar női kézilabda-válogatott, a találkozót a felújított győri Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezik.
okt. 15
12:18
Szerb-albán: Pajzsként védtük az albánokat - B. Ivanovics (She)
Braniszlav Ivanovics, a szerb labdarúgó-válogatott védője elmondta, még mindig nem érti pontosan, mi történt a Szerbia–Albánia Eb-selejtezőn kedd este.
okt. 15
12:36
Eb 2016: fegyelmi eljárás indult a román-magyar meccs kapcsán (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított az október 11-én lejátszott Románia–Magyarország (1–1) Eb-selejtező kapcsán, a tárgyalásra nemzeti ünnepünkön, október 23-án kerül sor.
okt. 15
12:36
Kosárlabda: Zenitet verhet az Olaj (Agroinform)
Az Adria Liga sikerek után a Zenit elleni Eurocup meccsen is győzelemre törne a magyar bajnok.
okt. 15
12:54
Videó: elképesztő sálcsere a belga és a bosnyák drukkerek között (She)
Míg a világsajtó a Szerbia–Albánia mérkőzésen történt botrányos eseményekkel van tele, addig a belga és a bosnyák drukkerek magatartása mindenki számára példaértékű lehetne. Miután 1–1-es döntetlennel ért véget a két csapat zenicai rangadója a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának B-csoportjában, a szurkolók egymást éltetve, de a rendőrök segítségét kérve cseréltek sálakat. Íme!
okt. 15
12:56
Tenisz: a londoni bronzérmes sérülése miatt idén nem játszik (She)
Jól halad bal csuklójának rehabilitációja, ennek ellenére nem indul az idény utolsó, európai versenyein Juan Martin del Potro, az amerikai nyílt teniszbajnokság 2009-es győztese.
okt. 15
13:30
Női kézi Eb: Németh András fejében már 90 százalékban összeállt a keret (She)
A magyar női kézilabda-válogatottat irányító Németh András fejében már kilencven százalékban összeállt a végleges keret. A horvát-magyar közös rendezésű Európa-bajnokságra (december 7–21.) gyakorló csapat a november végi, közvetlen Eb-felkészülés előtti utolsó közös hetén van túl, Németh szerint egyre jobban rögzülnek az általa kért elemek a játékosokban.
okt. 15
13:32
Juventus: A riválisok irigyek a „zebrák” sikereire - Platini (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke ugyan nem látta a Juventus–Roma bajnokit, de szerinte a riválisok egyszerűen csak irigyek, ezért kritizálták annyit a játékvezetést.
okt. 15
13:48
NB II: gyepszőnyegcsere Csabán, Gyulán játszik az Előre (She)
Békéscsabán kicserélik az NB II-es labdarúgócsapat Kórház utcai centerpályájának gyepszőnyegét.
okt. 15
13:50
FTC: „Jó a csapatszellem, de ezt a pályán kell bizonyítanunk” (She)
Stjepan Kukuruzovic, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középpályása elmondta, az elmúlt hetek gyengébb eredményei után különösen éhesek a sikerre.
okt. 15
14:06
Botrányos Eb-selejtező Belgrádban - tervezett politikai provokáció? (Infostart)
Ivica Dacic szerb külügyminiszter "tervezett politikai provokációnak" nevezte azt az incidenst, amely miatt megszakadt a Szerbia és Albánia között zajló labdarúgó Európa-bajnoki selejtező kedd este Belgrádban. A hazatérő albán játékosokat Tiranában viszont hősként ünnepelte a többezres tömeg.
okt. 15
14:06
Eb 2016: össztűz alatt a bukdácsoló bolgár kapitány (She)
Egyre kétségesebb Ljuboszlav Penev bolgár szövetségi kapitány jövője, miután labdarúgó-válogatottja négy napon belül kétszer is kikapott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Keresés