2014. október 22. szerda

okt. 22
0:00
BL: Nem pont erre számítottunk... - Arjen Robben (She)
A Bajnokok Ligája 3. fordulójában a Bayern München hatalmas meglepetésre idegenben 7–1-es sikert aratott a Roma ellen. A találkozó után Arjen Robben, Daniele De Rossi és Thomas Müller is megszólalt.
okt. 22
0:04
NS: mi történt a Halinál?; Szolnokról az NBA-be; Hargitay jelei - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
okt. 22
2:42
Hosszú a férje miatt igazolhat Debrecenbe (Blikk)
Budapest — Klubváltásra készül Hosszú Katinka (25)! A Vasas világ- és Európa-bajnok úszója Debrecenbe tart, a Blikk megtudta, edző-férje, az amerikai Shane Tusup (26) bírhatja rá a váltásra. Ugyanis az új helyen ideális körülmények között dolgozhatnának.
okt. 22
2:46
Nemi szervével okozott botrányt De Muijnck (Blikk)
Budapest – Újabb kínos ügy Kispesten! A Honvéd korábban már magyarázkodhatott a bundaügybe keveredő olasz focista, Davide Lanzafame (27) szerepeltetése miatt, most a megbízott holland vezetőedzőről, Jasper de Muijnckről (49) derült ki, hogy szégyenletes botrány van a múltjában!
okt. 22
6:03
Az osztrák legenda, Franz Klammer Budapesten járt (Síelők)
Karintia tartomány és Ausztria Idegenforgalmi Hivatala egy igazi síelő legendát hozott Budapestre, Franz Klammert. Az olimpiai és világbajnoki aranyérmes Klammer az utóbbi években a karintiai síelés egyik reklámarca, szívesen mesélt kedvenc terepeiről a régióban.
okt. 22
7:12
Ajánló: pályán a DVTK és az ETO, Pool-Real - program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma pótolják be a 7. fordulóból elhalasztott MVM-Paks–Diósgyőri VTK és Kecskeméti TE–Győri ETO találkozót, bár ahogy akkor, úgy az időjárás ezúttal sem ideális. A Bajnokok Ligája csoportkörnek harmadik fordulójában a keddi góleső után szerdán hasonló folytatás reményében várhatjuk a találkozókat, a nagy csapatok közül pályára lép a címvédő Real Madrid – méghozzá Liverpoolban –,…
okt. 22
8:06
NHL: túlórában nyert a Rangers, hatot kapott a Vancouver (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a legutóbbi játéknap tíz találkozója közül négy a hosszabbításban dőlt el – három a vendégcsapat javára –, egy pedig csak szétlövés után.
okt. 22
8:42
MLB: megszakadt a Royals nagy sorozata, vezet a Giants (She)
A papíron nagyobb játékerőt képviselő San Francisco Giants idegenben 7–1-re legyőzte a Kansas City Royalst a World Series, azaz az amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjének keddi nyitányán.
okt. 22
8:44
Arsenal: Özil távozhat a télen, a Manchester City vinné (She)
Brit lapértesülések szerint Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere Mesut Özillel, az Arsenal német világbajnokával pótolná a távozófélben lévő Yaya Tourét.
okt. 22
9:00
BL: Az én hibám - a Roma edzője elviszi a nagy balhét (She)
Hét gólt kapva súlyos, 7–1-es vereségbe szaladt bele saját közönsége előtt az AS Roma a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, amelyre az sem mentség, hogy az ellenfél a Bayern München volt. Az olaszok edzője, Rudi Garcia mindenesetre magára vállalta a felelősséget.
okt. 22
9:00
Kiss Norbert: olyasmit tudunk, amit az F1 nem (Metropol)
A kamion Európa-bajnokság győztese jövőre a Hungaroringen, hazai közönség előtt is bizonyítana.
okt. 22
9:18
Kosárlabda: Nehéz balti kirándulás előtt az Olaj (Agroinform)
Az Adria Ligás zakó után újra idegenben szerepel a Szolnok, ezúttal a Rigában vív Eurocup meccset az Olaj.
okt. 22
9:36
Bajnokok Ligája - Rekordok keddje (Infostart)
Számos rekord megdőlt kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a szurkolók többek között a sorozat történetének legnagyobb gólátlagú meccsnapját követhették végig.
okt. 22
9:36
Rekordok keddje volt a BL-ben (Metropol)
Számos rekord megdőlt a Bajnokok Ligájában, a szurkolók például a sorozat történetének legnagyobb gólátlagú meccsnapját követhették végig.
okt. 22
9:54
Játékossors: Villa négy meccs után távozik a Melbourne Citytől (She)
Mindössze négy bajnoki meccs után távozik a Melbourne City labdarúgócsapatától a volt spanyol válogatott David Villa.
okt. 22
10:12
BL: Szép az ilyen győzelem - Laurent Blanc (She)
Nehezen, Edinson Cavani 87. percben szerzett góljával gyűrte le a PSG Cipruson az APOEL-t a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A párizsi vendégeket edző Laurent Blanc-nak az ilyen győzelem kimondottan kedvére való.
okt. 22
10:12
David Villa négy meccs után távozik a Melbourne Citytől (Metropol)
Villa azért távozik idő előtt, már november elején, hogy New Yorkban eleget tegyen marketing- és reklámkötelezettségeinek.
okt. 22
10:12
Bajnokok Ligája: Elképesztő rekordok születtek a keddi napon (Agroinform)
Számos rekord megdőlt, a szurkolók többek között a sorozat történetének legnagyobb gólátlagú meccsnapját láthatták.
okt. 22
10:30
Videó: Messi belendült - megőrjítette az ajaxosokat, követni sem bírták (She)
Lionel Messihez csak úgy tapadt a labda az Ajax elleni BL-meccsen. Az argentin zseni mindenkit kicselezett a tizenhatoson belül, ám lövését hárította Jasper Cillessen. A Barcelona így is nyert 3–1-re.
okt. 22
10:32
BL: Hármat lőni fantasztikus! Ötöt óriási! - Luiz Adriano (She)
Egycsapásra – pontosabban ötre – beírta a nevét a Bajnokok Ligája aranykönyvébe a Sahtar 27 éves brazil támadója, Luiz Adriano, aki öt góllal vette ki a részét a BATE elleni kiütéses (7–0) győzelemből. A legrangosabb nemzetközi kupasorozatban – amióta BL-ként funkcionál – hasonlóra korábban csupán Lionel Messi volt képes, a Barcelona klasszisa 2012 márciusában a Leverkusen elleni…
okt. 22
11:06
Ferenc pápa fogadta a Bayern Münchent (Infostart)
Ferenc pápa fogadta audiencián a Bayern München labdarúgócsapatát, amely jövőre egymillió eurót adományoz a Vatikánnak.
okt. 22
11:06
Nyíregyháza: rég nem látott létszámban készülnek Újpestre (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus „rég nem látott szép számban” készülhet az Újpest ellen – írja a nyiregyhazaspartacus.hu.
okt. 22
11:06
Dzsudzsákék idegenben, Gulácsiék otthon játszanak (Metropol)
Folytatódnak szerdán és csütörtökön a labdarúgó Európa Liga csoportkörei.
okt. 22
11:08
Wisla: Guzmics, a meglepetés, akit érdemes volt kifigyelni (She)
A magyar meglepetés, avagy a játékosmegfigyelői munka gyümölcse – nagyjából ez a címe annak a szerdai írásnak a sport.pl oldalon, amely azzal foglalkozik, milyen jót húzott a Wisla Kraków a magyar futballista, Guzmics Richárd szerződtetésével.
okt. 22
11:24
Videó: végigsprintelt a pályán, és zseniális gólt lőtt a védő (She)
A második számú dél-amerikai kupasorozat, a Copa Sudamericana nyolcaddöntőjének visszavágóján az argentin Lanús 1–1-es döntetlent játszott a paraguayi Cerro Portenóval. A negyeddöntőbe ugyan az utóbbi csapat jutott be, de a találkozó szépségdíjas gólját a hazaiak védője, Diego Braghieri lőtte. Hogy hogyan? Tekintse meg az alábbi videón!
okt. 22
11:24
Vízilabda: Jön az első szuperrangadó! (Agroinform)
Megismétlik a tavalyi finálét, avagy az Eger a Szolnokot látja vendégül az OB I 3. fordulójának szuperrangadóján.
okt. 22
11:26
Németország: Fogjanak össze, különben halottak! - Moniz (She)
Ricardo Moniz menesztése után sem megy a játék az 1860 Münchennek a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában, ami a távolban is fáj a holland edzőnek.
okt. 22
11:42
Bayern München: a pápa fogadta a csapatot (She)
Ferenc pápa fogadta audiencián a Bayern München labdarúgócsapatát, amely jövőre egymillió eurót adományoz a Vatikánnak.
okt. 22
11:44
Nyíregyháza: Mátyus szerint négy tényező kell a sikerhez (She)
Mátyus János, a labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hétfőn kinevezett vezetőedzője szerint négy összetevője van annak, hogy egy klub sikeres legyen.
okt. 22
11:46
Videó: Lipcsei bohóckodott a Fradi csapatfotózásán (She)
Elkészült a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos csapatképe. A fotózáson Lipcsei Gábor, az egyik masszőr egy esernyőt is előkapott a tarsolyból. Tekintse meg a FradiMédia felvételét!
okt. 22
12:00
Videó: pont mint Maradona, végigsprintelt a pályán, és zseniális gólt lőtt (She)
A második számú dél-amerikai kupasorozat, a Copa Sudamericana nyolcaddöntőjének visszavágóján az argentin Lanús 1–1-es döntetlent játszott a paraguayi Cerro Portenóval. A negyeddöntőbe ugyan az utóbbi csapat jutott be, de a találkozó szépségdíjas gólját a hazaiak védője, Diego Braghieri lőtte. Hogy hogyan? Annyit elárulunk, hogy Maradona az 1986-os világbajnokság negyeddöntőjében lőtt hasonlót…
okt. 22
12:00
Ebbe a börtönbe került Pistorius - fotók! (Blikk)
Oscar Pistoriust kedden ítélték öt éves börtönbüntetésre barátnője, Reeva Steenkamp (†29) meggyilkolásáért. A futót az ítélethirdetés után rögtön elvezették, és átszállították Pretoria központi börtönbe.
okt. 22
12:18
Halep kiütötte a világelső Williamset (Infostart)
A román Simona Halep óriási meglepetésre kiütötte a világelső és címvédő Serena Williamset a Szingapúrban zajló női tenisz WTA-világbajnokságon.
okt. 22
12:18
BL: Rodgers Balotellit vigasztalta, CR a gólcsúcsra tör (She)
Gareth Bale, Sergio Ramos és Fabio Coentrao sem játszhat ma Liverpoolban, Cristiano Ronaldo viszont ott lesz a Real Madridban, márpedig a portugál aranylabdás számára az elérhető közelségben lévő BL-gólrekord minden bizonnyal óriási plusz motivációval bír. Erre csak azért nem kell külön készülniük az angoloknak, mert edzőjük, Brendan Rodgers szerint a született gólszerző amúgy is a világ…
okt. 22
12:20
Anglia: A másodikért vállalom a felelősséget - Tőzsér Dániel (She)
A Nottingham Forest elleni kedd esti hazai döntetlennel (2–2) a Watford a második helyre szorult az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Championship) tabelláján, de Tőzsér Dániel szerint a támadásban mutatottak biztatóak a jövőre nézvést.
okt. 22
12:36
Videó: bunyóval hangolnak a drukkerek a Galata-Dortmundra (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a Galatasaray Isztambulban a Borussia Dortmundot fogadja. Nagyjából háromezer német szimpatizáns utazott el Törökországba, ahol a hajnali órákban a Galata-drukkerek  a város több pontján rátámadtak a Dortmund-szurkolókra, majd összecsaptak velük. A sérültekről és az esetleges előállításokról egyelőre nincs információ.
okt. 22
12:36
Bajnokok Ligája: Retteghet az Anfield, jön a megállíthatatlan Ronaldo (Agroinform)
A Dortmund az isztambuli, a Juventus az athéni pokolba látogat, a Real a Liverpool vendége lesz.
okt. 22
12:54
Hajléktalan-vb: bosnyák köszönet Besicnek; magyar továbbjutás (She)
Vasárnap megkezdődött a 2014-es hajléktalan világbajnokság Chilében. A bosnyák válogatott játékosai képpel üzentek Muhamed Besicnek, aki korábban adománnyal segített nekik, hogy kijuthassanak az eseményre. A magyar férfiválogatott pedig csoportját megnyerve kiharcolta a továbbjutást.
okt. 22
12:56
Kézi: Dzsamali Iman letette a magyar állampolgári esküt (She)
Letette az állampolgári esküt Dzsamali Iman, az MKB-MVM Veszprém iráni származású kézilabdázója, számolt be róla a klub honlapja, az mkb-mvmveszprem.hu.
okt. 22
13:12
MLSZ: Dárdai szervezésében magyar edzők tanulmányúton a Herthánál (She)
Az MLSZ utánpótlásképzésének szakemberei és hallgatói szerdától vasárnapig szakmai tanulmányúton vesznek részt Berlinben, méghozzá a Dárdai Pál szövetségi kapitányt is foglalkoztató Hertha BSC vendégszeretetét élvezve, adta hírül az mlsz.hu.
okt. 22
13:14
Hollandia: eseménydús időket él a 40 éves magyar légiós (She)
Pénteken ünnepli 40. születésnapját Babos Gábor, a holland élvonalbeli NAC Breda magyar kapusa, aki a labdarúgóklub hivatalos honlapjának minapi beszámolója szerint igen dolgos napokat él.
okt. 22
13:16
WTA-vb: Halep lelépte a világelső Serena Williamset (She)
A Szingapúrban zajló WTA-világbajnokságon a női teniszezők világranglistáját vezető amerikai Serena Williams mindössze két gémre – ez legutóbb tizenhat éve fordult elő vele – volt képes a román Simona Halep ellen.
okt. 22
13:30
DVSC: részleges szakadás, Sidibe hetekre kidőlt (She)
A Kecskemét elleni Ligakupa-mérkőzésen megsérülő Ibrahima Sidibe külső oldalszalagja részlegesen elszakadt, így a DVSC-Teva szenegáli labdarúgójára többhetes kihagyás vár – számolt be róla a dvsc.hu klubhonlap.
okt. 22
13:48
Tour de France: csak egy egyéni időfutam lesz jövőre (Metropol)
Ennél kevesebb egyéni időfutam-kilométerre a második világháború óta nem akadt példa.
okt. 22
14:06
Tour de France: csak egy egyéni időfutam a 2015-ös versenyen (She)
Csak egy egyéni időfutam kapott helyet a francia kerékpáros körverseny 2015-ös kiírásában.
okt. 22
14:07
Férfi kézilabda: Magyar állampolgár lett a veszprémiek átlövője (Agroinform)
Szerda este a horvát bajnokot fogadja a Veszprém a SEHA Ligában, a magyar csapat nyolcgólos favorit az irodák szerint.
okt. 22
14:08
Szavazás: milyen eredményt hoz az el Clásico? (She)
Szombaton a Santiago Bernabéu Stadionban mérkőzik meg egymással a spanyol – és nem mellékesen a világ- – futball két meghatározó klubja, a Real Madrid és a Barcelona. Szavazásunkban arra vagyunk kíváncsiak ezúttal, hogy olvasóink mit várnak a La Liga rangadójától?
okt. 22
14:10
Olaszország: a magyar légiós nem esik kétségbe a büntetéstől (She)
Pénzügyi szabálytalanságok miatt négy pont levonásával sújtották Kovácsik Ádám csapatát, a Regginát, amely így a kiesőhelyek egyikén találta magát az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (Lega Pro) C-csoportjában.
okt. 22
15:12
Férfi kézi: Harsányi helyett Pásztor Ákos a keretben (She)
A térdsérüléssel bajlódó Harsányi Gergely helyett Talant Dujsebajev, a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya a Grundfos Tatabánya jobbszélsőjét, Pásztor Ákost hívta be a nemzeti csapat keretébe a Portugália és Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
okt. 22
15:13
NB I: Hétközi meccsek az NB I-ben (Agroinform)
A Paks-Diósgyőr és a Kecskemét-Győr elhalasztott találkozókat rendezik meg szerdán az OTP Bank Ligában.

Keresés