2014. október 20. hétfő

okt. 20
0:36
Barca: Messi önfejűségének Neymar itta meg a levét - videó (She)
Mint ismert, a Barcelona hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Eibart a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A mérkőzésen gólt szerzett és gólpasszt adott Lionel Messi, a katalánok argentin klasszisa, akit a hajrában pihentetés céljából lecserélt volna Luis Enrique vezetőedző, de erőfeszítéseit nem koronázta siker.
okt. 20
1:48
NFL: kikapott a Chargers - a Cowboys a liga tetején! (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának 22 óra után kezdődő mérkőzésein a Dallas Cowboys csoportrangadót nyert a New York Giants ellen, a San Diego Chargers Kansas City Chiefs elleni vereségének köszönhetően pedig a következő fordulót a liga élén várja!
okt. 20
3:00
Berki aranyélete (Blikk)
Budapest — Boldog és elégedett Berki Krisztián (29). A 2012-es londoni olimpia lólengésszámának aranyérmese nehéz időszakot zárt le nanningi világbajnoki elsőségével, amely már a harmadik volt a sorban. Az Újpest tornásza Rotterdam (2010) és Tokió (2011) után végzett újra az élen – a sportoló a triplázásig vezető úton sok nehézséggel birkózott meg.
okt. 20
6:36
Elképesztő végjáték után döntetlen a Serie A rangadóján (Infostart)
Az Internazionale hazai pályán elképesztő végjáték után 2-2-es döntetlent játszott a Napolival az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi rangadóján.
okt. 20
6:54
NHL: nullázott a Rangers és az Anaheim (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában a New York Rangers és az Anaheim Ducks is úgy nyert otthon, hogy ellenfelének – a San Jose Sharksnak, valamint a St. Louis Blues-nak – gólt sem engedélyezett.
okt. 20
6:56
NFL: 510! Peyton Manning a TD-passzok királya (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának hetedik fordulójában a Denver Broncos hazai környezetben esélyt sem adott a San Francisco 49ersnek. A sikerben döntő érdemeket szerzett Peyton Manning, aki négy TD-passzal segítette győzelemhez övéit, nem mellékesen pedig megdöntötte a statisztikában Brett Favre 508-as rekordját. Peyton Manning 506-tal állt a mérkőzés előtt, utána…
okt. 20
7:48
Tenisz: Murray a top 10-ben, Djokovics és S. Williams az élen (She)
A férfi teniszezők világranglistáján ismét a legjobb tízben található az olimpiai bajnok Andy Murray, aki vasárnap Bécsben 30. tornagyőzelmét aratta, és ezzel illusztris társaságba lépett. A top 100 e heti nagy vesztese a német Tommy Haas, aki 33 helyet zuhant vissza. Az élen a férfiaknál továbbra is Novak Djokovics, a nőknél Serena Williams áll.
okt. 20
7:48
Rossi győzelemmel ünnepelte 250. futamát (Metropol)
A kilencszeres vb-győztes, 35 éves olasz pilótának ez volt a 108. győzelme.
okt. 20
7:50
Sima győzelemmel rajtolt a címvédő Győr (Metropol)
A címvédő Győri Audi ETO KC simán, 32-23-ra nyert a vendég horvát Lokomotiva Zagreb ellen a BL-ben.
okt. 20
8:06
Ajánló: képernyőn az MU, olasz és spanyol bajnoki - program (She)
A topligák közül az angol, az olasz és a spanyol bajnokság aktuális fordulójából is egy-egy mérkőzés maradt hétfőre. A Premier League-ben a Manchester United a West Bromhoz látogat, a Serie A-ban az Empoli Genovában, a Getafe San Sebastiánban, a Real Sociedad otthonában lép pályára.
okt. 20
8:24
PL: Naivak voltunk, ezért nagy árat fizettünk - Redknapp (She)
Elképesztő végjátékot követően a Liverpool egygólos (3–2) győzelmet aratott a QPR vendégeként a Premier League nyolcadik fordulójában. A vendégeket két öngól segítette három ponthoz az öt gólt hozó találkozón, amelyen a 87. percig még csak 1–0-ra vezettek. A vesztes együttes rutinos menedzsere szerint túl naivak voltak, és ezért nagy árat kellett fizetniük. A győztes oldal szakvezetője…
okt. 20
8:42
NHL - Menetel a Los Angeles és az Anaheim (Infostart)
Sorozatban negyedik győzelmét aratta a címvédő Los Angeles Kings az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
okt. 20
9:18
Férfi kézilabda BL - Pontelőnnyel vezeti csoportját a Veszprém (Infostart)
A macedón Vardar Szkopje döntetlent játszott Montpellier-ben, így az MKB-MVM Veszprém pontelőnnyel vezeti csoportját a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulóját követően.
okt. 20
9:18
Videó: Futács büntetőt hibázott, majd mégis örülhetett (She)
A Mersin Idmanyurdu 3–1-es vereséget szenvedett a Trabzonspor otthonában a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. A vendégeknél ismét kezdőként kapott lehetőséget Futács Márkó, aki a 71. percben megszerezhette volna első gólját új csapatában, de lövését Fatih Özturk kapus kivédte. Igaz, a kipattanó Futács csapattársa, Oktay Delibalta elé került, és ő nem hibázott. A háromszoros…
okt. 20
9:20
Murray újra a top 10-ben (Infostart)
Bécsi tornagyőzelmével visszatért a top 10-be a brit Andy Murray a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
okt. 20
9:20
DVSC: Akkor sem álmodoztunk, amikor veretlenül lettünk bajnokok - Kulcsár (She)
Két remek góllal segítette a Videoton ellen győzelemhez Kulcsár Tamás a DVSC-Teva labdarúgócsapatát: a támadó elégedetten nyugtázta a Nemzeti Sportnak, hogy duplájának köszönhetően a listavezető, eddig százszázalékos Videoton meghajolt a bajnoki címvédő előtt.
okt. 20
9:22
Serie A: Mazzarri nem jelent meg a sajtótájékoztatón (She)
Walter Mazzarri, az Internazionale vezetőedzője nem jelent meg a sajtótájékoztatón csapata Napoli elleni mérkőzését követően. Az őrületes hajrá után 2–2-re végződő találkozón a szakembert kiállították, a lefújás után pedig Piero Ausilio sportigazgatót küldte maga helyett.
okt. 20
9:36
Bayern: a Real Madrid figyeli Alabát - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Real Madrid kiemelt figyelemmel követi David Alaba pályafutásának alakulását. A Bayern München osztrák labdarúgója mostanra a világ egyik legjobbja lett a bal oldali szélső hátvédek között, de talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg nincs is nála tartósan jobb formát mutató.
okt. 20
9:36
Pontelőnnyel vezeti csoportját a Veszprém (Metropol)
A macedón Vardar Szkopje döntetlent játszott Montpellier-ben.
okt. 20
9:54
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Csoportelsőként jutott tovább az OSC (Infostart)
Csoportelsőként jutott be az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe, miután vasárnap, a budapesti kvalifikációs torna befejező napján nyert a német Duisburg ellen.
okt. 20
9:54
Pool: télen vinnék Casillast, már él a kapcsolat vele - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Liverpool már felvette a kapcsolatot Iker Casillas menedzsmentjével, míg Brendan Rodgers érdeklődött a Real Madridnál a labdarúgó szerződtetésének feltételeiről.
okt. 20
9:54
Manning megdöntötte Brett Favre rekordját (Metropol)
Peyton Manning lett az NFL legeredményesebb irányítója a touchdown-passzok tekintetében.
okt. 20
9:56
Barcelona - Ajax csata a Bajnokok Ligája keddi programjában (Infostart)
Kedden nyolc mérkőzéssel megkezdődik a harmadik forduló a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.
okt. 20
10:12
Tipp: Kihasználjuk Goffin szédületes formáját (Agroinform)
A bombaformában lévő David Goffin idei negyedik győzelmére készül Bázelben az osztrák Dominic Thiem ellen.
okt. 20
10:30
Stoke: a Real a manchesteri klubokkal verseng Begovicért (She)
Angol sajtóhírek szerint igen élénk érdeklődés mutatkozik a Stoke City bosnyák válogatott kapusa, Asmir Begovic után, aki a Real Madrid mellett a két manchesteri nagy csapatnál, a Unitednél és a Citynél is képben van.
okt. 20
10:30
Eugenie Bouchard az ötödik (Metropol)
Murray újra a top 10-ben.
okt. 20
10:48
Hamilton: az idényzárón dől el a világbajnoki cím sorsa (Infostart)
A Forma-1-es világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája szerint csak az idényzáró Abu-Dzabi Nagydíjon dől majd el az egyéni vb-cím sorsa közte és német csapattársa, Nico Rosberg között.
okt. 20
10:48
UEFA: Platini szerint Abramovics miatt kellett az FFP (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Michel Platini szerint a szövetség által bevezetett pénzügyi fair play szabályozásnak (Financial Fair Play, FFP) nincsen status quót őrző hatása. Az elmúlt időszakban bevezetett intézkedés – amelynek alapvető motívuma, hogy a klub nem költhet a bevételeinél többet játékoskiadásokra – célja, hogy a csökkentse a csődbe jutás veszélyét.
okt. 20
10:50
Edzősors: Dárdai a Hertha U15-tel is sikeres - Angliában menetelt (She)
Dárdai Pál a világon alighanem egyedülálló módon egy felnőttválogatott mellett főállásban egy U15-ös csapatot is dirigál. A szakember jól bírja a kettős terhelést, ugyanis a válogatottal játszott sikeres Eb-selejtezők után a hétvégén már a Hertha U15-tel menetelt egy angliai nemzetközi tornán.
okt. 20
11:06
Brazília: tragédia a szurkolók összecsapásán (She)
Egy 21 éves férfi meghalt, amikor vasárnap összecsaptak a Palmeiras és a Santos labdarúgócsapatának huligánjai.
okt. 20
11:06
Tragédia a brazil futballhuligánok összecsapásán (Metropol)
Egy 21 éves férfi meghalt, amikor vasárnap összecsaptak a Palmeiras és a Santos labdarúgócsapatának huligánjai.
okt. 20
11:08
F1: Csak az idényzárón dől el a vb-cím - Hamilton (She)
A Formula-1-es világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája szerint csak az idényzáró Abu-Dzabi Nagydíjon dől majd el az egyéni vb-cím sorsa közte és német csapattársa, Nico Rosberg között.
okt. 20
11:24
Real: Ancelotti CR-re számít, Sterlinggel nem számol (She)
Szerdán a Liverpool vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligájában a Real Madrid, a két labdarúgócsapatot a napokban az angolok jó formát mutató fiatal támadója, Raheem Sterling miatt többször kapcsolatba hozták a sajtóban. Carlo Ancelotti madridi vezetőedző azonban tagadta, hogy bármiféle terveik lennének a 19 éves támadóval.
okt. 20
11:24
Hamilton szerint az idényzárón dől el a vb cím sorsa (Metropol)
„Egész évben annyira közel vagyunk egymáshoz, hogy az utolsó versenyig nyitott lesz a harc a vb-címért”.
okt. 20
11:24
Sportfogadás: Ismét pluszos hét a Protippben (Agroinform)
A tippadók összesen 87 egységet tettek kockára, a profit pedig +7,07 egység lett, ami +8,13%-os ROI-nak felel meg.
okt. 20
11:26
A római támadók a müncheni védők ellen (Metropol)
A Bayern München római vendégjátéka lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája slágermérkőzése a keddi játéknapon.
okt. 20
11:28
Pacquiao bemutatkozott a Fülöp-szigeteki kosárlabda-bajnokságban (Metropol)
Az elmúlt évtized egyik legjobb bokszolójának számító Pacquiao vasárnap bemutatkozott a Fülöp-szigeteki kosárlabda-bajnokságban.
okt. 20
11:42
NB I: a negatív csúcs ellenére is az FTC-t látták a legtöbben (She)
A Nemzeti Sport Online, folytatva a gyakorlatot, ismét összegyűjtötte az NB I-es labdarúgókluboktól a hivatalos nézőszámokat. Habár a Ferencváros nyáron átadott új stadionjában bajnokin még sohasem voltak ilyen kevesen, mint most, így is Thomas Doll csapatára voltak a legtöbben kíváncsiak a 11. fordulóban. Ismét több mint ötezren látogattak ki a listavezető Videoton hazai bajnokijára, ám a…
okt. 20
11:44
BL: Vad II vezeti a CSZKA-Manchester City mérkőzést (She)
Az első forduló Galatasaray–Anderlecht összecsapása után újabb Bajnokok Ligája-mérkőzés vár Vad II Istvánra. A magyar topjátékvezető kedden a Manchester City a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli összecsapásán fújja a sípot.
okt. 20
11:46
BL: Luis Enrique nem számíthat Adrianóra (She)
Az Ajax elleni keddi, hazai BL-csoportmeccsen nem számíthat Adriano játékára a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, Luis Enrique. A brazil légiósnak a jobb lábával támadtak problémái.
okt. 20
11:48
F1: Hülkenberg marad a Force Indiánál, aláírt 2015-re (She)
A Force India Formula–1-es istálló bejelentette, hogy Nico Hülkenberg a 2015-ös szezonban is a csapat versenyzője lesz.
okt. 20
11:50
ETO: megtámadtak egy győri drukkert, két előállítás (She)
A Győri ETO hivatalos honlapja, az eto.hu rendőrségi forrásra hivatkozva közli, hogy két szurkolót is előállítottak a vasárnapi Győri ETO–Újpest mérkőzéssel összefüggésben.
okt. 20
12:18
MU: Hülye voltam, amikor arról beszéltem, hogy… - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, a Manchester United menedzser a hétfői West Bromwich Albion elleni bajnoki mérkőzést megelőzően arról beszélt, megbánta, hogy korábban úgy nyilatkozott, három hónap után lehet várni, hogy meglátszik a munkája a csapat teljesítményén.
okt. 20
12:18
Vad II. vezeti a CSZKA-ManCity meccset (Metropol)
Vad II. István és stábja a BL csoportkörének első fordulója után ismét feladatot kapott.
okt. 20
12:20
Videó: földhöz vágta ellenfelét a „szumós”, de elmaradt a büntető (She)
Érdekes eset történt az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 13. fordulójában rendezett Bradford City–Sheffield United (0–2) mérkőzésen. A vendégek játékosa, Steven Scougall miután betört a tizenhatoson belülre, hirtelen csinált egy cselt, azonban a hazaiak védője, Rory McArdle szumósokat megszégyenítő mozdulattal szó szerint eldobta a középpályást. Nagy megdöbbenésre a bíró sípja…
okt. 20
12:22
India: tragikus gólöröm, elhunyt a labdarúgó - megrázó videó (She)
Szörnyű tragédia rázta meg az indiai labdarúgást a hétvégén, vasárnap a kórházban életét vesztette a gólja ünneplése közben megsérülő játékos.
okt. 20
12:24
Haladás: a szurkolók jelentős része kitart Artner mellett (She)
A Haladás labdarúgócsapata az NB I 10. fordulójában kikapott a sereghajtó Dunaújváros otthonában, így továbbra is a kiesést jelentő 15. helyet foglalja el a tabellán. A szurkolók jelentős része azonban továbbra is kitartana Artner Tamás vezetőedző mellett.
okt. 20
12:36
India: tragikus gólöröm, elhunyt a labdarúgó - megrázó videó (She)
Szörnyű tragédia rázta meg az indiai labdarúgást a hétvégén, vasárnap a kórházban életét vesztette a gólja ünneplése közben megsérülő játékos.
okt. 20
12:36
Hülkenberg marad a Force Indiánál (Metropol)
A 27 éves pilóta 2010-ben debütált az F1-ben.
okt. 20
12:36
Premier League: Mario Balotelli, az öngól (Agroinform)
Brendan Rodgers megvédte Mario Balotellit, aki 424 perc alatt sem gólt nem lőtt, sem asszisztot nem adott bajnokin.

Keresés