2014. szeptember 6. szombat

szept. 6
0:06
NS: a brit stílus ismerője; Carrillo, a szerény legény; exkluzív Montoya-interjú - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
szept. 6
7:00
Felkészülés: Neymar góljával sikeres Dunga-visszatérés (She)
A brazil labdarúgó-válogatott Neymar találatával 1–0-ra legyőzte Kolumbiát felkészülési mérkőzésen Miamiban. A Juan Cuadrado kiállítása miatt majd’ egy félidőt emberelőnyben játszó selecao győztes gólja a 83. percben született.
szept. 6
7:54
NB I: Lázok az MTK-val edz, több ajánlata is van (She)
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja a pályafutását a legutóbb az MVM-Paksnál szereplő 29 éves Lázok János.
szept. 6
7:56
Roma: a város rábólintott az új stadionra, 2017-re lehet kész - fotó (She)
Róma polgármestere, Ignazio Marino hivatalosan is jóváhagyta az AS Roma új stadionjának építését, és reméli, hogy 2017-re el is készül.
szept. 6
8:12
Argentína: Martinónál újra lehetőséget kaphat Tévez (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az új szövetségi kapitánynál, Gerardo Martinónál újra válogatott kerettag lehet az Alejandro Sabella által mellőzött, így a világbajnoki ezüstérmes argentin csapatból is kimaradó Carlos Tévez.
szept. 6
8:30
Férfi kosár: marad hazánkban a Jászberény szerb centere (She)
Újabb egy évig a férfi kosárlabda-élvonalban szereplő Jászberény csapatát erősíti a 27 éves Rasztko Dramicsanin.
szept. 6
8:48
Vízilabda: új délszláv bajnokság indul az Adria-liga helyett (She)
Hivatalosan is bejelentették az új regionális, délszláv bajnokság megalapítását, amely felváltja az Adria-ligát. Az október 4-én kezdődő sorozatban tizenhat csapat vesz részt, nyolc horvát, négy szerb, három montenegrói és egy szlovén.
szept. 6
9:06
Videó: Neymar a felső sarokba tekert, győzött a Dunga-csapat (She)
A selecao újdonsült csapatkapitánya, Neymar ismét meccset eldöntő gólt szerzett. A Dunga-vezette brazil válogatott Kolumbiával játszott felkészülési labdarúgó-mérkőzést, melynek 83. percében Neymar szabadrúgásból remek mozdulattal tekert a felső sarokba.
szept. 6
9:42
Jégkorong: Fehérvár-Miskolc az ifj. Ocskay-emléktornán (She)
A 2009. március 25-én elhunyt egykori játékosának emléke előtt tisztelegve hatodszor rendezi meg az ifjabb Ocskay Gábor-emléktornát a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata. A torna résztvevői között csupa ismerőst találunk: a szlovén Olimpija Ljubljana törzstagnak számít, szinte minden évben ellátogat Fehérvárra, a Graz 99ers EBEL-csapatát sem kell bemutatni, és most első alkalommal az erre már…
szept. 6
10:00
PSG: az Arsenal vagy a Chelsea januárban viheti Rabiot-t (She)
Angol sajtóhírek szerint az Arsenal vagy a Chelsea januárban viheti Adrian Rabiot-t, a PSG 19 éves labdarúgóját, miután a középpályás nem került be a BL-keretbe, és hiába a klub ragaszkodása, nem áll szándékában meghosszabbítani 2015 nyarán lejáró szerződését.
szept. 6
10:36
MU: a Juventus mentőövet dobna Matának - sajtóhír (She)
Az angol sajtó arról ír, hogy Ángel Di María és Radamel Falcao szerződtetésével erősen beszűkülnek a lehetőségei a Manchester Unitednél Juan Matának. Ebben a helyzetben a Juventus nyújthat mentőövet a spanyol labdarúgónak, aki már januárban klubot válthat.
szept. 6
10:38
Játékossors: Ronaldinho Mexikóban folytatja - hivatalos (She)
A mexikói élvonalban szereplő Querétaro labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását a korábbi aranylabdás játékos, Ronaldinho. Az Atlético Mineirótól távozó 34 éves világbajnok két évre kötelezte el magát a klubhoz.
szept. 6
10:54
F1: Kvjat kapja az első büntetést a hatodik motor miatt (She)
Danyiil Kvjat kapja az idény első büntetését a 2014-es idényre megengedett motorszám túllépéséért. A Toro Rosso orosz pilótája a hatodik belső égésű Renault-motort fogja használni az F1-es Olasz Nagydíjon, amiért tíz rajthelyes büntetést kap.
szept. 6
11:12
F1: Olasz Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Eljött a 2014-es F1-es idény utolsó európai időmérő edzésének napja Monzában, ahol az olasz sajtó szerint ez lesz az utolsó Olasz Nagydíj, amelyen a Ferrarit Luca di Montezemolo vezeti elnökként. Amíg az olaszokat a Scuderia jövője tartja lázban, a pályán a Mercedesek vívnak ádáz csatát a világbajnoki címért és a kisebb részsikerekét, mint a monzai pole vagy győzelem. Kövesse a 3. szabadedzést…
szept. 6
11:14
Boksz: megkéselték a váltósúlyú világbajnokot (She)
A spanyolországi Tenerifén próbálta kipihenni az augusztusi, Shawn Porter elleni győztes mérkőzését az IBF újdonsült váltósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Kell Brook, amikor – egyelőre tisztázatlan körülmények között – megkéselték a brit öklözőt.
szept. 6
11:30
Bayer: 12 millió a kölcsönadott világbajnokért - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a hatszoros válogatottként magát már világbajnoknak valló Christoph Kramerért annak ellenére igen komoly érdeklődés mutatkozik az átigazolási piacon, hogy a 23 éves német labdarúgó szerződése jövő nyáron lejár, tehát akkor ingyen megszerezhető lenne.
szept. 6
11:48
Videó: szabadrúgásból lőtt óriási egyenlítő gólt a brazil (She)
Christian da Silva remekül kivitelezett szabadrúgásával egyenlített a CFR Cluj felkészülési mérkőzésen az ukrán Sahtar ellen. A 25 éves brazil a sorfal felett tekerte el a labdát, amit a kapus nem tudott megfogni. A találkozó 3–3-as döntetlennel zárult.
szept. 6
12:24
F1: Hamilton az élen, Rosberg állt, rajtbüntetést kaphat (She)
Lewis Hamilton „visszakapta” azt az egy órát, amit a péntek délutáni szabadedzésen kényszerből a boxban kellett töltenie, és az élen végzett az Olasz Nagydíj 3. szabadedzésén. Nico Rosberg viszont csak három kört tett meg rakoncátlankodó váltója miatt, s az sem kizárható, hogy cserélni kell a tengelykapcsolóját, ami öt rajthelyes büntetést vonna maga után. Miközben a pályán az autók köröztek,…
szept. 6
12:42
Szabó Nikolett aranyérmes a látássérült cselgáncs-vb-n (Infostart)
Szabó Nikolett a 70 kg-os súlycsoportban megnyerte a látássérültek cselgáncs-világbajnokságát az egyesült államokbeli Colorado Springsben, és ezzel kijutott a riói paralimpiára.
szept. 6
13:00
Fiorentina: a megműtött Rossi februárig harcképtelen (She)
Rossz esetben öt hónapig nem játszhat Giuseppe Rossi, a Fiorentina 27 éves olasz csatára, akinek a héten műtötték meg pályafutása során többször is megsérülő jobb térdét.
szept. 6
13:00
Szabó Nikolett aranyérmes a látássérült cselgáncs-vb-n (Metropol)
A 70 kg-os súlycsoportban magyar sportoló ezzel kijutott a riói paralimpiára.
szept. 6
13:18
Eb 2016: az északír játékos szerint a kapusuk is lőheti a gólt (She)
Vasárnap este az északír labdarúgó-válogatott vendégeskedik az Üllői úton, a magyar együttes ellenük kezdi meg Eb-selejtezős szereplését. A brit rivális fogadkozik és ígérget. A rutinos védő, Aaron Hughes budapesti győzelemről beszélt, és a sikeres kvalifikációról sem mondott le, míg honfitársa, a WBA középpályása, Chris Brunt ugyancsak nem feltartott kézzel érkezik.
szept. 6
13:18
US Open: Serena Williams és Wozniacki játssza a női döntőt (Metropol)
Serena Williams az akkor 34 éves Martina Navratilova 1991-es döntős szereplése óta a legidősebb női finalista a US Openen.
szept. 6
13:20
F1: nem kell váltót cserélni Rosberg Mercedesében (She)
Nem kell váltót cserélni Nico Rosberg Mercedesében az Olasz Nagydíj időmérője előtt – közölte a csapat a Twitteren. Rosberg, aki a 3. szabadedzésen csak 3 kört ment és nem futott mért kört, így megússza öt rajthelyes büntetés nélkül.
szept. 6
13:22
Videó: Zúniga ölelgette Neymart, társai aprították (She)
Mint ismert, Neymar a brazíliai világbajnokság negyeddöntőjének hajrájában Juan Zúniga szabálytalansága után súlyos csigolyasérülést szenvedett. A tegnapi Brazília–Kolumbia felkészülési labdarúgó-mérkőzésen korábbi áldozata megölelte Zúnigát, akinek kolumbiai társai azonban nem finomkodtak a brazillal. Az egyik esetre a csatár látványosan rájátszott – ezért a produkcióért más sportágakban…
szept. 6
13:24
Rio 2016: Szabó Nikolett világbajnok, kijutott a paralimpiára (She)
Szabó Nikolett a 70 kg-os súlycsoportban megnyerte a látássérültek cselgáncs-világbajnokságát az egyesült államokbeli Colorado Springsben, és ezzel kijutott a riói paralimpiára.
szept. 6
13:36
Junior nyílt vízi úszó-vb: arany- és bronzérem a lányoknál (She)
Orbán Viktor miniszterelnök indította a női 7.5 km-es versenyt a balatonfüredi junior nyílt vízi úszó-világbajnokságon – amelyen végül fantasztikus magyar siker született: Kiss Nikoletta arany-, Sibalin Flóra bronzérmet szerzett!
szept. 6
13:54
F1: Olasz Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Bár Nico Rosberg nem tudott mért kört futni az Olasz Nagydíj 3. szabadedzésén, s a Mercedes váltóhiba miatt szét is szedte az autóját, kiderült, nincs szükség a német váltójának lecserélésére. Így a vb-éllovas egyenlő feltételekkel csatázhat Lewis Hamiltonnal Monzában – remélhetőleg tisztán. A Ferrarinál a sajtóhírek szerint távozás előtt álló Luca di Montezemolo tartott sajtótájékoztatót, hogy…
szept. 6
13:54
Olasz Nagydíj: Hamiltoné a harmadik szabadedzés (Metropol)
A 2008-as világbajnok mögött Fernando Alonso szerezte meg a második helyet, míg a harmadik Valtteri Bottas lett.
szept. 6
13:56
Ronaldinho Mexikóba igazolt (Metropol)
A 34 éves támadó, aki a Paris Saint-Germaint és az AC Milant is erősítette, két évre kötelezte el magát a Queretaro csapatához.
szept. 6
14:12
MU: Soha nem akartam elhagyni a Realt - Di María (She)
A nyári átigazolási időszak egyik nagy durranása Ángel Di María manchesteri szerződtetése volt. A Real Madridot elhagyó argentin futballista elmondta: a Florentino Pérez madridi klubelnök által tett nyilatkozatokkal ellentétben neki soha nem állt szándékában elhagyni a spanyol nagycsapatot.
szept. 6
14:14
Eb 2016: metró helyett villamossal a Fradi-stadionba (She)
A 2-es metró, valamint a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd közötti szakaszon újra közlekedő 1-es villamos igénybevételét javasolja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnapra a Ferencváros stadionjában rendezendő Magyarország–Észak-Írország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés megközelítéséhez a jeggyel rendelkező nézőknek.
szept. 6
14:16
FTC: az UEFA törölte a 20 ezer eurós büntetési tételt (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága eltörölte a Ferencvárosra korábban kirótt 20 ezer eurós büntetését – olvasható a fővárosi klub hivatalos honlapján.
szept. 6
14:30
Asztalitenisz: budaörsi siker a női Extraligában (She)
A házigazda Budaörs a papírformának megfelelően magabiztos győzelmet aratott az Erdért SE ellen a női asztalitenisz Extraliga szombati mérkőzésén.
szept. 6
14:32
F1: Montezemolo három évig még marad a Ferrari élén (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari Formula–1-es csapatának elnöke cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint távozna az istálló éléről. Az olasz presidente kijelentette: további három évig biztosan a Ferrari vezetője marad.
szept. 6
14:34
Légiósok: korai gól döntött a „magyar” csapatok ütközetében (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójának nyitó mérkőzésén a Zeller Dórát végig a soraiban tudó Hoffenheim hazai pályán a második percben esett öngól következtében 1–0-s vereséget szenvedett a Jakabfi Zsanettet továbbra is nélkülöző Wolfsburgtól.
szept. 6
14:36
Rögbi: ausztrál feltámadás Perthben, Új-Zéland az élen (She)
A rögbi Négy Nemzet-kupa harmadik fordulójában a félidőben még hátárnyban lévő Ausztrália Perthben egy ponttal győzött Dél-Afrika ellen. A címvédő Új-Zéland a célbónuszt is begyűjtve diadalmaskodott Argentínával szemben.
szept. 6
15:06
Videó: Maradona öklét mosollyal fogadta a pápa (She)
Argentína két legismertebb embere (Lionel Messi a harmadik) találkozott egymással egy jótékonysági labdarúgó-mérkőzés alkalmából. Diego Maradona öklével fejezte ki örömét a kamerák kereszttüzében, amit Ferenc pápa csupán mosolyával viszonzott.
szept. 6
15:08
Öttusa-vb: ötödikként Kasza áll a legjobban két szám után (She)
Két szám után Kasza Róbert ötödik a férfiak szombati hagyományos versenyében a varsói öttusa-világbajnokságon. A vívást és az úszást követően Tibolya Péter a nyolcadik, Demeter Bence a 13., Marosi Ádám pedig a 25. helyen áll.
szept. 6
15:10
Asztalitenisz: Póta Georgina indulhat a világkupán (She)
Póta Georgina részvételi jogot szerzett az októberben Linzben sorra kerülő női asztalitenisz-világkupára. A vk-n 2010-ben volt legutóbb magyar szereplő, a Kuala Lumpur-i viadalon Tóth Krisztina vett részt.
szept. 6
15:12
F1: Hamilton rajtolhat az élről az Olasz Nagydíjon (She)
A 2014-es Formula–1-es Olasz Nagydíj időmérő edzését a Mercedesszel versenyző angol Lewis Hamilton nyerte meg csapattársa, Nico Rosberg és a williamses Valtteri Bottas, illetve Felipe Massa előtt. Hamilton karrierje során harmadszor indulhat az élről Monzában.
szept. 6
15:24
Póta Georgina indulhat a világkupán (Infostart)
Póta Georgina részvételi jogot szerzett az októberben, Linzben sorra kerülő női asztalitenisz világkupára.
szept. 6
15:42
Olasz Nagydíj - Lewis Hamilton nyerte az időmérőt (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte szombaton a Forma-1-es Olasz Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az első rajtkockából.
szept. 6
15:42
Olasz Nagydíj: Hamilton nyerte az időmérőt (Metropol)
A 29 éves versenyző pályafutása során harmadszor rajtolhat a pole pozícióból.
szept. 6
16:18
Bundesliga: két klub is kinézte Mourinho spanyol mumusát (She)
A Hannovernél és Werder Bremennél is tervben van Pedro León szerződtetése; a 27 éves spanyol labdarúgót – akinek értékét hatmillió euróra teszi a transfermarkt.de – 2017-ig érvényes szerződés köti a Getaféhoz.
szept. 6
16:36
Bayern: Alonso tagad, nem az énekesnő miatt igazolt Münchenbe (She)
Xabi Alonso jogi lépéseket tervez! A német élvonalbeli Bayern München nyáron szerződtetett spanyol labdarúgója állítja, nem igaz az a hír, miszerint egy szerelmi viszony miatt távozott a Real Madridtól.
szept. 6
16:38
NB II: idegenben a Siófok és a Soroksár - élő eredménykövető (She)
Hat találkozót rendeznek szombaton a labdarúgó NB II 4. fordulójában! A Gyirmót a még szintén veretlen Kaposvárt látja vendégül, a Vasas az Ajkával játszik, míg a pont nélküli Balmazújváros a még szintén nyeretlen Siófokot fogadja. A mérkőzések alakulását nyomon követhetik élő eredménykövető cikkünk segítségével!
szept. 6
16:54
Eb 2016: Gera sérült, nem játszhat az északírek ellen (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette, hogy Pintér Attila sérülés miatt nem számíthat Gera Zoltánra az Észak-Írország elleni, vasárnapi (18 óra, Üllői út) Eb-selejtezőn.
szept. 6
16:56
F1: Ericssont megbüntették, az övé a legtöbb rossz pont (She)
Három büntetőponttal sújtották Marcus Ericssont, a Caterham pilótáját, mert nem lassított sárga zászlós figyelmeztetésnél az Olasz Nagydíj időmérő edzésén. Az időmérőt a 22. helyen záró svédnek a boxból kell rajtolnia vasárnap a 14 órakor kezdődő versenyen.
szept. 6
17:12
Gera nem játszhat az észak-írek ellen (Infostart)
Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya kisebb sérülés miatt nem léphet pályára vasárnap az északírek ellen 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Keresés