2014. szeptember 12. péntek

szept. 12
0:03
Rossignol, a 100%-ban megújult gall kakas (Síelők)
A 2014/15-ös szezonra teljes arculatváltáson ment keresztül a márka. Eddig csak a legjobbak tudták megengedni maguknak az ekkora profilváltást, jövőre már a Rossignol is közéjük tartozik; az eddigi tradicionális színeket ugyanis lecserélték egy ütősebb vörösre.
szept. 12
0:06
Videó: Gyerekek kellenek a magyar tenisznek - Agassi (She)
Egy magyar vállalat egészségtudatos étkezésre ösztönző kampányának lesz reklámarca a korábbi világelső teniszező, Andre Agassi, aki ennek kapcsán Budapestre érkezett. Az eseményhez kapcsolódó sajtótájékoztatón elárulta az érdeklődőknek, mire is lenne szüksége a magyar tenisznek ahhoz, hogy „kitermeljen” olyan sportolót, aki a világranglista legjobb 10 helyezettje közé tud jutni: gyerekeket kell…
szept. 12
2:12
Tenisz: Babos párosban elődöntős Québecben (She)
Babos Tímea egyesbeli búcsúja után párosban, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal, bejutott az elődöntőbe a kanadai Québec Cityben zajló női kemény pályás tenisztornán.
szept. 12
7:18
NFL: a Rice-korszak után is van élet Baltimore-ban (She)
A Baltimore Ravens 26–6-ra legyőzte a Pittsburgh Steelerst az NFL 2. fordulójának nyitó mérkőzésén. Joe Flacco irányító két touhdownpasszt adott.
szept. 12
7:36
Tenisz: V. Williams már a nyolc között, megállíthatatlan (She)
A kanadai Québec Cityben zajló női kemény pályás tenisztornán az első helyen kiemelt Venus Williams könnyedén, két szettben győzte le az ukrán Olga Savcsukot, így már  készülhet a negyeddöntőre. A Babos Tímeát kiejtő horvát Mirjana Lucicra kazah ellenfél vár a legjobb nyolc között.
szept. 12
7:54
Ajánló: pályán a Kaposvár és az MTK, Lyon-Monaco - program (She)
A hétvégi nagyüzem előtt szerencsére pénteken sem maradunk futball nélkül. A labdarúgó NB I-ben a 7. forduló első mérkőzésén a Lombard Pápa az MTK-t fogadja, az NB II-ben pedig a Vasas a Kaposvári Rákóczival csap össze. Németországban a Bayer Leverkusen a Werder Bremen ellen lép pályára, a spanyolok is elkezdik már ma, és Franciaországban is rendeznek egy igazi rangadót.
szept. 12
7:56
NB II: a kerítés miatt zárt kapus lesz a bajnoki (She)
Zárt kapussá nyilvánította a rendőrség a szombaton 16.30-kor kezdődő Soroksár–ZTE NB II-es mérkőzést.
szept. 12
8:12
MTK: Kanta hosszabbított, 2016-ig biztosan marad (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a kék-fehérek csapatkapitánya, Kanta József meghosszabbította a szerződését.
szept. 12
8:12
A legnépszerűbb félmaratonnal indul a futószezon (Metropol)
Az őszi futószezon első eseménye lesz a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton.
szept. 12
8:30
Babos elődöntős párosban (Metropol)
Babos Tímea, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal, bejutott az elődöntőbe Quebec Cityben.
szept. 12
8:48
Kaposvár: a portugál kettőben folytatja a távozó légiós (She)
A portugál másodosztályú Atlético CP-ben folytatja pályafutását az előző szezon végén az NB II-be kieső Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának korábbi légiósa, Pierre Emanuel „Pieter” Mbemba.
szept. 12
8:50
MU: fizetésemeléssel is csábítják Cristiano Ronaldót (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United nagyobb fizetést adna Cristiano Ronaldónak, mint amennyit a portugál aranylabdás jelenlegi klubjánál, a Real Madridnál kap.
szept. 12
9:06
Válogatott: „Apa, mi tényleg voltunk már kint vébén?” (She)
A Nemzeti Sport pénteki számában újabb elemzést olvashatnak a magyar labdarúgó-válogatottnál kialakult helyzetről, a kapitánykérdésről. Érdekes a cikkben megszólaló korábbi válogatott labdarúgó, jelenleg sportvezetőként dolgozó Sallói István véleménye.
szept. 12
9:42
Quebec City-i tenisztorna - Babos elődöntős párosban (Infostart)
Babos Tímea, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal, bejutott az elődöntőbe a kanadai Quebec Cityben zajló, 250 ezer dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán.
szept. 12
9:42
NB I: Fradi=DVTK+DVSC+Pécs, az Újpest csak a hetedik (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) elemzése szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros könnyedén maga mögé utasított mindegyik rivális klubot a Facebookon – a lájkok számát tekintve.
szept. 12
9:44
Lombard: „Megviselt minket a vezetőedző váratlan távozása” (She)
Jagodics Bence, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa játékosa a klub hivatalos honlapjának elmondta, megviselte őket Mátyus János távozása.
szept. 12
10:00
Gombfoci: ilyen még nem volt - döntő Budapesten, brazilokkal (She)
A hétvégén a szektorlabda, ismertebb nevén a gombfoci történetében először rendeznek Interkontinentális Kupa-döntőt, amelyen Európa és Dél-Amerika legjobbja találkozik egymással.
szept. 12
10:00
NHL: már bírság is jár a színészkedésért (Metropol)
Nem csak kiállítás, hanem pénzbírság is jár majd.
szept. 12
10:18
Videó: óriási homályból kosár - milliókat spórolt a lányán (She)
Háttal kosárra dobni talán már nem meglepő attrakció. De ez az ausztrál apuka első ránézésre totál homálynak tűnő dobásával egy életre bebiztosította magát. Azt ígérte, ha sikerül betalálnia, soha többet nem állja lánya számláit. A „gyermeki” öröm azonban korai volt, hiszen a labda végül a kerítés tetejéről pattant a kosárba.
szept. 12
10:20
Birkózó-vb: Lőrincz és Szabó László is győzelemmel kezdett (She)
A kötöttfogásúak versenyei is megkezdődtek pénteken a taskenti birkózó-világbajnokságon: Lőrincz Viktor és Szabó László megnyerte első meccsét és bejutott a nyolcaddöntőbe.
szept. 12
10:54
Paks: szakadt az eső, veszélybe kerülhet a DVTK elleni meccs (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a több napja tartó esőzések miatt veszélybe kerülhet a szombat esti Paks–DVTK mérkőzés megrendezése.
szept. 12
11:12
MU: öt gólon múlhat Falcao jövője és 35 millió font (She)
Egybehangzó angol és olasz lapértesülések szerint Radamel Falcao, a Manchester United labdarúgócsapatában kölcsönben szereplő kolumbiai csatár öt góllal végleg a „vörös ördögök” játékosa lehet.
szept. 12
11:12
Gyulay Zsolt 50 éves (Metropol)
Ma 50. éves Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai-, hatszoros világbajnok kajakozó, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
szept. 12
11:14
Eb 2020: megfelel az elvárásoknak a magyar pályázat (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerint a legfontosabb elvárásoknak megfelel Budapest pályázata, amelyet a 2020-as Európa-bajnokság rendezésére nyújtott be.
szept. 12
11:16
Férfi kézi BL: a Csehov edzőjénél a Veszprém az egyik favorit (She)
Az MKB-MVM Veszprémet tartja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája egyik favoritjának Vlagyimir Makszimov, a Csehovszkije Medvegyi vezetőedzője.
szept. 12
11:18
Hollandia: Van Basten állapota nem javult, távozhat (She)
Holland sajtóértesülések szerint Marco van Basten egészségi okok miatt távozik az AZ Alkmaar labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.
szept. 12
11:20
Válogatott: Szalai ne okoskodjon!; sportszerű fradisták - Urbán (She)
A Pest megyei I. osztályban szereplő Vecsés vezetőedzője, Urbán Flórián szerint Szalai Ádámnak inkább meg kellene köszönnie, hogy külföldön futballozhat, nem pedig okoskodnia kellene. A DIGI Sport „Reggeli Start” című műsorában a szakember a Ferencváros szurkolói mellett is kiállt, ráadásul dicsérte őket.
szept. 12
11:30
Pistorius-ügy: meghozták az ítéletet a sportoló ügyében (She)
A pretoriai bíróság gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában bűnösnek találta Oscar Pistoriust barátnője, Reeva Steenkamp tavaly februári meggyilkolása ügyében.
szept. 12
11:30
EURO-2020: megfelel a magyar pályázat (Metropol)
A 2020-as Európa-bajnokságot 13 ország városaiban rendezik majd.
szept. 12
11:32
Videó: Lolo megküldte, bombagól a Király-kupában (She)
Emlékezetes győzelemmel jutott tovább a spanyol másodosztályban szereplő Lugo labdarúgócsapata a spanyol Király-kupa (Copa del Rey) második fordulójában. A hazaiak a 77. percben Lolo bombagóljával szerezték meg a vezetést az Alcorcón ellen, ezzel a találattal a középpályás újra „kalapba tette” csapatát. A hazaiak 1–0-ra megnyerték a találkozót. A gól 1:37-től látható a videóban.
szept. 12
11:48
Fradi: Jenner elköszönt, edző lett Hollandiában (She)
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi korábbi labdarúgója hivatalos Instagram-oldalán közölte, hogy innentől a holland élvonalbeli Vitesse-nél dolgozik edzőként.
szept. 12
12:06
Birkózó-vb: Lőrincz az elődöntőben, Szabó kiesett (She)
A kötöttfogásúak 85 kilós kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor második és harmadik mérkőzését is megnyerte, így bejutott a négy közé, a 75 kilogrammos Szabó László viszont az utolsó pillanatokban veszítette el nyolcaddöntős mérkőzését a taskenti birkózó-világbajnokság pénteki versenynapján.
szept. 12
12:08
Sportlövő-vb: Tobai-Sike Renáta döntős légpisztolyban (She)
Tobai-Sike Renáta a sportpisztolyban szerzett szerdai bronzérme után pénteken bejutott a légpisztoly fináléjába a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
szept. 12
12:24
EURO-2020 - Megfelel az elvárásoknak a magyar pályázat (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szerint a legfontosabb elvárásoknak megfelel Budapest pályázata, amelyet a 2020-as Európa-bajnokság rendezésére nyújtott be.
szept. 12
12:24
Jégkorong: az NHL-es hátvéd mégsem kellett a Fehérvárnak (She)
A Fehérvár AV19 jégkorongcsapata hivatalos közleményben jelezte, hogy a klub végül mégsem igazolja át a 27 esztendős amerikai hátvédet, Ray Maciast.
szept. 12
12:26
NB II: egy órával később kezdődik a Szolnok-Kövesd (She)
Az MLSZ Versenybizottsága hozzájárult a Szolnoki MÁV FC kérelméhez, amelyben a klub a Szolnoki Rendőrkapitányság kérésére a hétvégi bajnoki mérkőzés kezdési időpontjának módosítását indítványozta. Így a Szolnoki MÁV FC–Mezőkövesd Zsóry FC találkozó kezdési időpontja szombat, 20 óra – számolt be róla a klub honlapja.
szept. 12
12:28
Sportlövő-vb: magyar bronz a nők csapatversenyében (She)
A Tobai-Sike Renáta, Csonka Zsófia, Nemes Adrienn alkotta magyar trió bronzérmet nyert a női légpisztoly csapatversenyében a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
szept. 12
12:42
Videó: futballbiliárd után itt a pool-bowling (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy a futball és biliárd szerelmesei egy játékban próbálhatták ki magukat az idei Sziget Fesztiválon. Úgy tűnik, a biliárd nem csak a labdarúgással párosítható, a színész Hugh Jackman és Jimmy Fallon a bowlinggal keresztezte a sportot. Nézze meg hogyan!
szept. 12
12:44
Birkózó-vb: Lőrincz egyetlen intéssel kikapott az elődöntőben (She)
A kötöttfogásúak 85 kilogrammos kategóriájában szereplő Lőrincz Viktor kikapott az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhet a taskenti birkózó-világbajnokság pénteki versenynapján.
szept. 12
12:46
NB II: régi-új klubmenedzser érkezett a Sopronhoz (She)
Az elmúlt napokban több személyi változás történt a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV vezetőségében, hiszen új ügyvezető és régi-új klubmenedzser is érkezett a klubhoz – számolt be róla a klub honlapja.
szept. 12
13:00
Wisla: Sokan voltak, örülnek az érkezésemnek - Guzmics (She)
Guzmics Richárd, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków újonnan szerződtetett futballistája elmondta, úgy érzi, tényleg örülnek az érkezésének Lengyelországban.
szept. 12
13:02
NB II: majdnem „kiöntött” a Balaton, elmarad a Siófok meccse (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a nagy mennyiségben lehullott csapadék miatt biztosan elmarad a labdarúgó NB II 5. fordulójában két mérkőzés, a Siófok–Cegléd és az Ajka–Balmazújváros találkozó.
szept. 12
13:18
Férfi kézi: Minden sorozatban kötelező a final four - Nagy L. (She)
Nagy László, az MKB-MVM Veszprém kézilabdázója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, egy olyan csapatnak, mint a Veszprém, minden sorozat megnyerése „kötelező” feladat.
szept. 12
13:20
Serie B: Filkor sérüléssel küzd az Avellinónál (She)
Filkor Attila vádlisérüléssel küzd, ezért jelenleg nem bevethető az olasz labdarúgó-másodosztályban szereplő Avellinónál.
szept. 12
13:36
Argentína: „Messit Maradonához hasonlítani? Ne vicceljünk…” (She)
Hernán Crespo, a profi labdarúgó-pályafutását 2012-ben befejező argentin szerint össze sem lehet hasonlítani Diego Maradonát Lionel Messivel.
szept. 12
13:54
Franciaország: Malouda hét év után hazatér, Metzbe igazol (She)
A Chelsea korábbi labdarúgója, Florent Malouda hét év után visszatér Franciaországba, a 34 éves középpályás egy plusz egy éves szerződést köt a Metzcel.
szept. 12
14:12
Bayern: Xabi Alonso mégsem játszhat a hétvégén? (She)
A Bayern München nyáron szerződtetett spanyol világ- és Európa-bajnok labdarúgója, Xabi Alonso sérülés miatt kihagyhatja a hétvégi bajnokit.
szept. 12
14:14
Olimpia: a főpolgármester szerint nem életszerű a játékok felvetése (She)
A főpolgármester szerint nem életszerű most felvetni a 2024-es olimpia budapesti rendezését.
szept. 12
14:30
F1: visszatér Mexikó, 20 futamos lesz a vb (Metropol)
A Mexikói Nagydíj 23 év után jövőre visszatér a Forma-1-es világbajnoki sorozatba.
szept. 12
14:48
Norvégia: a magasabb fizetés ellenére Kovács a barátnőjére figyelt (She)
Kovács Péter a barátnőjére tekintettel döntött úgy, hogy nem fogadja el a magasabb fizetést kínáló Brann ajánlatát, és marad a Strömsgodsetben, annak ellenére, hogy házi gólkirályként sokáig mellőzték az utóbbi időszakban.

Keresés