2014. szeptember 3. szerda

szept. 3
0:18
NB I: Szerb védő Kispesten - hivatalos (Agroinform)
A Budapest Honvéd az átigazolási időszak utolsó napján Jevrem Kosznics személyében szerb védőt igazolt.
szept. 3
7:27
Válogatott: az új behívott és a liverpooli északír is kidőlt (She)
Egy napig sem volt a magyar válogatott elleni Eb-selejtezőre készülő északír válogatott tagja Stuart Dallas, az angol másodosztályban játszó Brentford szélsője, aki sérülés miatt volt kénytelen lemondani a késői meghívást. A helyére Andy Little került a szintén angol Prestonból, míg a szintén sérülés miatt kidőlő, a Liverpool keretéhez tartozó Ryan McLaughlin helyére nem érkezett senki a keretbe,…
szept. 3
7:29
Légiósok: Még mindig csak 26 vagyok, bizonyítanék - Filkor (She)
Bemutatták az olasz másodosztályban szereplő Avellinónál a Milantól kölcsönbe érkező Filkor Attilát, aki szerint még mindig bebizonyíthatja, hogy nagy játékos lehet.
szept. 3
7:45
Légiósok: az angol szakértőt meglepte Adorján választása (She)
Mint beszámoltunk róla, az olasz harmadosztályú Novara labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Adorján Krisztián. A Liverpooltól érkező 21 éves játékos – aki az elmúlt szezonban a holland Groningenben szerepelt – felkavarta az állóvizet a piemonti kisvárosban, az egyik helyi internetes lap szerint a szurkolók rendkívül kíváncsiak a nagy klubtól érkező középpályásra.
szept. 3
7:47
Real Madrid: Ramos szerint CR piaci kritikája még korai (She)
Sergio Ramos úgy véli, hogy bár Cristiano Ronaldónak joga van a saját véleményéhez, jobban teszi, ha tiszteletben tartja a Real Madrid belső szabályait, és még vár a nyári átigazolások értékelésével.
szept. 3
7:48
Falcao a Premier League legjobban fizetett focistája (Metropol)
A kolumbiai csatár szerződtetését tegnap jelentette be a Manchester United vezetősége.
szept. 3
7:48
US Open: Cilic maratoni, Federer sima meccsen jutott a negyeddöntőbe (Agroinform)
Peng és Wozniacki az elődöntőbe, Federer a negyeddöntőbe jutott. Összefoglaltuk a US Open keddi napjának történéseit.
szept. 3
8:03
Ajánló: Paks-FTC után jön a vb-döntő „visszavágója” - program (She)
Miközben Magyarországon a Ligakupa első fordulójának mérkőzéseit rendezik, és bemutatkozik a Ferencváros a bajnokságban eddig várakozáson felül teljesítő Paks vendégeként, addig este már a nemzetközi porondé, a válogatottak felkészülési találkozóié a fókusz: a világbajnoki döntő két résztvevője, Németország és Argentína újra összecsap, ezúttal Düsseldorfban.
szept. 3
8:05
Autósport: Barbadoson tér vissza a Bajnokok Tornája (She)
Egy év szünet után ismét megrendezik az autósport év végi hagyományos gálaversenyét, a Bajnokok Tornáját, amelynek helyszínéül a tavalyi kudarcból okulva békésebb helyszínt választottak ki a szervezők: december 13-án és 14-én Barbadoson tartják meg a Race of Championst.
szept. 3
8:06
Super Bowl: tíz év után ismét lehet címvédés (Metropol)
Hét hónapos szünet után magyar idő szerint péntek hajnalban kezdetét veszi a tengerentúli amerikaifutball-liga idei bajnoksága.
szept. 3
8:21
Újrajátsszák a vébédöntőt (Blikk)
Düsseldorf — Negyvenötezren látogattak ki a német futballválogatott hétfői edzésére, így óriási érdeklődés előzi meg a világbajnoki címvédő szerdai (Sport1, 20.30), Argentína elleni barátságos mérkőzését, amelyet a nyári brazí­liai vb döntőjének visszavágójaként harangoztak be.
szept. 3
8:24
Átigazolás: Falcao búcsúja a Monaco végét jelenti? (Agroinform)
A Ligue 1 sztárcsapata aligha jut az Anzsi Mahacskala sorsára, de egyhamar az európai elitbe sem fog betörni.
szept. 3
8:39
DVSC: A Ligakupa a fiatalok nagy lehetősége - Kondás (She)
A DVSC nyíltan vállalta, hogy a Ligakupában fiatal játékosainak ad lehetőséget, akik ezt kihasználva bekerülhetnek az első csapatba. Kondás Elemér a Szeged elleni keddi 1–1-es döntetlen után beszélt erről.
szept. 3
8:42
A riói kvóta megszerzése a fő cél (Metropol)
A 17 éves Péni István a kínai Nankingban megrendezett ifjúsági olimpián egyéniben bronz-, párosban pedig aranyérmet szerzett.
szept. 3
8:57
Dinamo: Inkább futballoznék, ha nem baj! - Dzsudzsák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott minapi telki sajtórendezvényén szóba került Dzsudzsák Balázs szerződéshosszabbítása a Dinamo Moszkvánál.
szept. 3
9:15
US Open - Federer tizedszer negyeddöntős (Infostart)
Az ötszörös bajnok Roger Federer magabiztosan legyőzte kedden a spanyol Roberto Bautista Agutot a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon, ezzel tizedszer jutott be a Grand Slam-torna negyeddöntőjébe.
szept. 3
9:15
Válogatott: az orvosi stáb kezelésbe vette Tőzsér Dánielt (She)
Tőzsér Dániel fájlalja a bokáját, de úgy véli, nem lesz akadálya annak, hogy vasárnap pályára lépjen a magyar labdarúgó-válogatottban.
szept. 3
9:17
Vb 2018: korlátoznák a légiósok számát Oroszországban (She)
Az orosz sportminiszter, Vitalij Mutko bejelentette, hogy korlátozhatják a légiósok számát az orosz labdarúgó-bajnokságban. A 2018-as világbajnokságot rendező ország sportvezetősége a kudarccal végződő nyári vb-t követően – búcsú nyeretlenül a csoportkör után – intézkedéseket helyezett kilátásba, és ennek fő eleme lehet, hogy a klubcsapatoknál a hazai játékosok szerepeltetését helyezik…
szept. 3
9:33
Videoton: Carrillo az Ajka elleni profi hozzáállást emelte ki (She)
Joan Carrillo, a Ligakupában kedden az Ajkát 4–0-ra legyőző Videoton vezetőedzője elégedetten beszélt fiatal játékosairól, s azt is kiemelte, hogy az első csapathoz tartozó, a meccsen szerepet kapó futballisták alázatosan álltak a mérkőzéshez.
szept. 3
9:51
Liverpool: megegyeztek a Barca távozó kapusával - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata egy évre szerződteti a Barcelonától távozó, így szabadon igazolható kapust, Víctor Valdést.
szept. 3
10:09
Válogatott: Egy hét elég alap az egységességhez - Vanczák (She)
Vanczák Vilmos, a magyar válogatott labdarúgója úgy véli, hogy az együtt töltött hét nyomán egységes és masszív lesz a csapat az Észak-Írország elleni vasárnapi Eb-selejtezőn.
szept. 3
10:11
F1: Schumacher feleségét meghatották az északír fiú rajzai (She)
Hosszú idő után újra beszélt a decemberi síbalesete óta súlyos fejsérüléséből lábadozó Michael Schumacherről felesége, Corinna Schumacher, aki egy északír kisfiú személyes ajándékát köszönte meg.
szept. 3
10:12
Vélemény: Mi baja van Pintér Attilának Szalai Ádámmal? (Agroinform)
Vajon elbírja a magyar válogatott, hogy legmagasabban jegyzett csatára nélkül indul harcba az Eb-kijutásért?
szept. 3
10:48
Felkészülés: Martino nem készül, Löw nem számít bosszúra (Agroinform)
A német szövetségi kapitány szerint az argentinoknak hiányozni fog a felkészülési mérkőzést kihagyó Lionel Messi.
szept. 3
11:03
Németország: edzőként adná át tudását a gólrekorder (She)
Visszavonulása után, 2016-tól edzőként kívánja folytatni pályafutását Miroslav Klose, a németek világbajnok labdarúgója.
szept. 3
11:06
Klose két év múlva edző lenne (Metropol)
A 16 találatával a vb-történelem legeredményesebb góllövője azt is elárulta, hogy kinél hospitálna szívesen
szept. 3
11:06
US Open: Djokovics-Murray klasszikus az elődöntőért (Agroinform)
A US Open szerdai játéknapján mind a hölgyeknél mind az uraknál a legjobb négy közé jutás lesz a tét.
szept. 3
11:08
Hosszú Katinka Szingapúrban folytatja (Metropol)
Remek formában van, legutóbb három vegyesúszó számban írta át a rekordlistát.
szept. 3
11:21
Fulham: Magathnak elsősorban tanítóként kell Király Gábor (She)
Felix Magath, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) az utolsó előtti helyen álló Fulham menedzsere a klub honlapjának arról beszélt: elsősorban a rutinja és az ára miatt esett a választása Király Gáborra, amikor a közelmúltban kapust keresett.
szept. 3
11:23
Válogatott: legyőzzük vasárnap Észak-Írországot? Szavazzon! (She)
Vasárnap 18 órától az Üllői úton kezdi el a magyar válogatott a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Az ellenfél Észak-Írország lesz, amely ellen papíron kötelező a győzelem – már ha a jelen helyzetben ki lehet mondani ilyet. Meglesz a három pont? Szavazzon!
szept. 3
11:24
Európa összes csúcsára feljutottak már (Metropol)
Hét év alatt Európa mind a 47 országának a legmagasabb pontját megmászta két szlovén hegyi vezető.
szept. 3
11:25
Videó: „Céljaink eléréséhez le kell győznünk az északíreket” (She)
Remekül rajtolt a Watford az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship), öt forduló után a második helyen áll a Nottingham Forrest mögött. Tőzsér Dániel az előző szezonban kölcsönjátékosként szerepelt az angol klubnál, teljesítményével pedig meggyőzte a stábot, hogy szükség van rá. A középpályás szerint fontos, hogy a nemzeti csapat legyőzze az északíreket, mert a nagy célt, az Eb-…
szept. 3
11:39
DVSC: Sándor Tamás fia debütált, Dombinak furcsa volt (She)
Kedden a Debrecenben a Szeged elleni Ligakupa-mérkőzésen (1–1) bemutatkozott az első csapatban ifjabb Sándor Tamás, akinek édesapja legenda lett a hajdúsági klubnál. Dombi Tibor számára furcsa volt, hogy immár jó barátja fiával játszott együtt.
szept. 3
11:42
Felkészülés: Hodgson fiatalokat akar látni az angol csapatokban (Agroinform)
Anglia szövetségi kapitánya szerint nem készülhetnek könnyed győzelemre a Norvégia elleni felkészülési mérkőzésen.
szept. 3
11:57
Klose két év múlva edzőként folytatja (Infostart)
Visszavonulása után, 2016-tól edzőként kívánja folytatni pályafutását Miroslav Klose, a németek világbajnok labdarúgója.
szept. 3
11:57
MU: A Bayernnél számon kértek, itt bevásároltunk - Van Gaal (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Louis van Gaal örül neki, hogy a klub kiáll mellette, és új játékosok szerződtetésével segíti, mert a Bayern Münchennél hasonló helyzetben azonnal számon kérték.
szept. 3
12:15
Újpest: ma bemutatkozik az U21-es macedón válogatott (She)
Kim Ojo ugyan még nem, az U21-es macedón válogatott Enis Bardhi bemutatkozhat ma délután a Vasas elleni Ligakupa-mérkőzésen – mondta el Nebojsa Vignjevics vezetőedző a klub honlapjának.
szept. 3
12:33
Hosszú Katinka Szingapúrban folytatja (Infostart)
Hétfőn még Dubajban, a rövidpályás világkupa-sorozat második állomásán versenyzett, pénteken pedig már Szingapúrban szerepel Hosszú Katinka, a jelen első számú magyar női úszója.
szept. 3
12:33
Eurofutball: Verrattival egy álomcsapatban a magyar légiós (She)
Az Outside of the Boot nevű honlap nem tartozik a legismertebbek közé, de hetente összeállított „Fiatal All Star-csapata” figyelemre méltó vállalkozás – különösen a legfrissebb tizenegy, amelyben ott található a magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenny is.
szept. 3
12:36
Tenisz: Évente két tucat meccset manipulálhatnak (Agroinform)
Újabb tanulmány sejteti, hogy nem minden találkozó zajlik tisztességesen a nemzetközi tenisz életben.
szept. 3
12:54
Esélylatolgatás - Kik lesznek a megyei közgyűlésekben? (Behaviour)
Kérdéses a baloldali pártok helyzete, de az MSZP jó eséllyel ott lesz minden közgyűlésben.
szept. 3
12:54
Átigazolás: A Liverpool megegyezett a Barca távozó kapusával? (Agroinform)
A szabadon igazolható Valdés a hírek szerint a Liverpool labdarúgócsapatánál fog kikötni.
szept. 3
13:09
Videó: 9 éves, de úgy ragad hozzá a labda, mint Messihez (She)
Pietro Tomaselli csupán kilencéves, de YouTube-csatornájára már majdnem kétezren feliratkoztak. Nem meglepő ez a népszerűség, hiszen Tomaselli (aki ötéves korában kezdett el futballozni) technikai tudásával már most őrületbe kergeti a védőket, ráadásul a góllövéshez is láthatóan jó érzéke van. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint számos csapat már most szeretne lecsapni az olasz…
szept. 3
13:11
PMFC: Tettünk egy lépést kifelé a gödörből - Véber (She)
Véber György szerint csapata, a PMFC a Szigetszentmiklós elleni 1–0-s Ligakupa-győzelemmel „tett egy lépést kifelé a gödörből”, de a kihagyott helyzetek sokasága továbbra is nyugtalanítja a szakembert.
szept. 3
13:13
Dia Euro 2014: kiütéses győzelem Szlovénia ellen (She)
Magabiztos, 8–0-s győzelmet aratott Szlovénia ellen a címvédő magyar futsalválogatott a Dia Euro 2014-es Európa-bajnokságon. Hevesi Tamás együttese ezzel kiharcolta a negyeddöntőt.
szept. 3
13:15
DVTK: Futács példája lebeghet Koman szeme előtt (She)
Továbbra sem tett le a DVTK Koman Vladimir megszerzéséről, szerdán vagy csütörtökön újból tárgyalnak.
szept. 3
13:27
Barcelona: publikusak az átigazolások hivatalos összegei (She)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapata nem akar ismét olyan hibát elkövetni, mint amilyet Neymar tavalyi átigazolásánál tett, ezért publikussá tette nyári transzfereinek részleteit.
szept. 3
13:29
India: a brazil legenda is az új ligát választotta (She)
A 71-szeres brazil válogatott Zico megállapodott az FC Goa vezetőségével, így az új indiai Szuperligában folytatja edzői pályafutását.
szept. 3
13:30
Emléktáblát kap Fűzy Ákos (Metropol)
Egy éve hunyt el buszbalesetben a győri kosárlabdacsapat vezetőedzője.
szept. 3
13:30
NFL: Csak a bírók állíthatják meg idén a Seattle Seahawks csapatát az NFC-ben? (Agroinform)
Tavaly a Nemzeti főcsoport Nyugati csoportjának két csapata játszotta a döntőt. Idén is megismétlődik a kőkemény csata?

Keresés