2014. szeptember 16. kedd

szept. 16
1:18
NB I: elkészült a 10-17. forduló pontos időrendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága hétfőn közzétette az NB I 10-17. fordulójának pontos menetrendjét. Íme!
szept. 16
7:18
BL: pályán a Real, a Liverpool, a Dortmund és a Juve - program (She)
Nyolc csoportmérkőzéssel megkezdődik a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírása, az első napon többek között a címvédő Real Madrid, az Atlético Madrid, a Liverpool, a Juventus és a Borussia Dortmund is pályára lép. Tekintse meg a programot!
szept. 16
7:36
NFL: kiélezett végjáték után hazai zakó Indianapolisban (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2. fordulójában az Indianapolis Colts elleni szoros, 30–27-es győzelmével hibátlan maradt a Philadelphia Eagles az alapszakaszban. A döntés ezúttal az utolsó pillanatokra maradt: az újonc Cody Parkey magabiztosan értékesítette a mindent eldöntő mezőnygólkísérletet.
szept. 16
7:38
Fogadási csalás: a védők nem találtak fogást a koronatanún (She)
Bár mindent elkövetettek a védők, egyelőre nem találtak fogást Lengyel Koloson a fogadási csalások kapcsán elhíresült ügy nemzetközi szálának tárgyalásán. A gyanúsítottból koronatanúvá átvedlő korábbi játékvezető ugyanis hétfőn kitartott a Fővárosi Törvényszék előtt vallomása mellett, és megerősítette, hogy K. Zoltánnak, L. Mátyásnak, Sch. Lászlónak, B. Istvánnak, Cs. Jánosnak, M. Tamásnak,…
szept. 16
7:54
FTC: Buzsáky Ákos is elkezdte az edzéseket (She)
Elkezdte az edzéseket a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatánál Buzsáky Ákos, ám egyelőre külön gyakorol a többiektől.
szept. 16
8:12
Real Madrid-Basel: élő közvetítés (Infostart)
A keddi és szerdai élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
szept. 16
8:12
Nyíregyháza: több mint 70 perc játék megreccsent csonttal (She)
Ritka balszerencsések voltak az újonc Nyíregyháza játékosai az elmúlt hetekben, hiszen a Videoton (a portugál Marco Caneira belépője után Rezes Lászlónak szakadt el a keresztszalagja – minimum fél év kihagyás), a Lombard Pápa (egy ütközés után, földet éréskor Zoran Koszticsnak a csuklójánál tört el az orsócsontja – egy hónap a felépülési idő) és a Dunaújváros (a látványosat ollózó Mohamadou…
szept. 16
8:30
Videó: lepattant az NFL-edző; elkapta, elejtette, felszedte, és... (She)
Dupla fumble és balul elsült ünneplések – itt az NFL és a főiskolai amerikaifutball-bajnokság legérdekesebb, leghumorosabb pillanatait felvonultató heti C'Mon Man-összeállítás!
szept. 16
8:30
Rekorder lehet Hazard a Kékeknél (Blikk)
London – A Goal.com úgy értesült, hogy az angol élvonalbeli bajnoki címre hajtó Chelsea labdarúgócsapata új szerződést kínál az együttes egyik legnagyobb értékének, Eden Hazardnak (23).
szept. 16
8:32
Videó: CR kipécézte, majd elküldte a csapatából Jamest (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid edzése nem telt a legjobb hangulatban, erről Cristiano Ronaldo és James Rodríguez gondoskodott. A portugál megszámolta hányan vannak a csapatában, majd elküldte a kolumbiait, akinek nem tetszett a dolog...
szept. 16
8:48
Ligakupa: Vidi-Vasas, pályán a DVSC és a Győr is - program (She)
A 2. fordulóval folytatódik a Ligakupa, amelyben 14 mérkőzést rendeznek a nap folyamán, többek között pályára lép a Videoton, a Győri ETO és a DVSC is. Tekintse meg a programot!
szept. 16
9:06
Németország: itt az oktoberfest, Monizék különleges meze - fotó (She)
A szeptember végén kezdődő oktoberfest tiszteletére a német másodosztályú 1860 München labdarúgócsapata különleges szerelésben lép pályára. Ricardo Moniz játékosai a hagyományos bajor bőrnadrágot és a kék kockás felsőt idéző „ruhakölteményben" játszanak szombaton. Fotó!
szept. 16
9:08
Nyílt vízi úszó Ek: Ennyi hülye bíró a FINA-ban sincs - Gyárfás (She)
Az olaszországi castellabatei nyílt vízi úszó Európa-kupa-döntő kapcsán, amelyben Papp Márk összetettben a második helyre szorult, mivel legnagyobb riválisa, az olasz Andrea Bianchi vasárnap az öt kilométeres időfutam során csak 4900 métert teljesített, nem csillapodnak a kedélyek. A hazai szakszövetség továbbra is várja az írásbeli tényszerű tájékoztatót.
szept. 16
9:10
Newcastle: az argentin védő menedzserré léphet elő? (She)
Angol lapértesülés szerint akár Fabricio Coloccini is átveheti a Newcastle United labdarúgócsapatának irányítását, amennyiben kirúgják a jelenlegi menedzsert, Alan Pardew-t.
szept. 16
9:24
Roma: új szerződést ért a sikeres nyitó szezon (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma új, négyéves szerződést kötött elefántcsontparti támadójával, Gervinhóval.
szept. 16
10:00
Férfi kézi: Alilovic visszatér a Veszprém keretébe (She)
A horvát Nexe elleni SEHA-liga-mérkőzésen visszatér az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatába Mirko Alilovic.
szept. 16
10:02
Barca: galléros, kék csíkos sárga mezben a PSG ellen (She)
A Barcelona hivatalos sportszergyártójával, a Nike-val közösen nyilvánosságra hozta a katalánok harmadik számú szerelését a 2014–2015-ös szezonra. A kétszínű sárga árnyalatban pompázó szerelés érdekessége az oldalt lévő kék csíkozás, ami a sportszáron, a nadrágon, a mez oldalán, valamint annak vállrészén is megtalálható.
szept. 16
10:04
Real Madrid: Pérez elődje szerint C. Ronaldo besokallt (She)
Ramón Calderón, a Real Madrid korábbi elnöke szerint Cristiano Ronaldo megelégelte a spanyol futballcsapat átigazolási politikáját, és szívesen visszatérne a Manchester Unitedhez.
szept. 16
10:18
Férfi kézi: kihagyása után Alilovic visszatér a Veszprémbe (She)
A horvát Nexe elleni SEHA-liga-mérkőzésen visszatér az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatába Mirko Alilovic.
szept. 16
10:36
Ronaldinho, a "brazil majom" (Infostart)
Diszkriminatív megjegyezésekkel illette Ronaldinhót, a brazilok aranylabdás futballistáját annak a mexikói városnak a korábbi tisztségviselője, ahol a világklasszis játszik majd a jövőben.
szept. 16
10:36
Videó: a japánok is bedőltek a „térdelj le, és lődd be" cselnek (She)
A japán másodosztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a Roasso Kumamoto 2–2-es döntetlent játszott a Yokohama együttesével. A vendégek egyenlítő találata kiköpött mása az osztrák U19-es válogatott szabadrúgásgóljának, amely a magyar korosztályos válogatott ellen született.
szept. 16
10:54
Videó: Tischler - harc az autóért; Szélesi - akár gyalog is (She)
Nincs jó helyzetben a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia. Hét forduló elteltével két döntetlen és öt vereség a mérlege. A játékosok a gyengébb produkciót nem úszták meg retorzió nélkül – le kellett adniuk autóik kulcsát.
szept. 16
10:56
Edzősors: A szakmaiságot hiányolom a focinkból - Mátyus (She)
A Lombard Pápa szeptember elején, hat fordulót követően váratlanul lemondó vezetőedzője, Mátyus János volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A munkanélküliséget önként vállaló, jelenleg csapat nélküli fiatal szakember – korábbi válogatott labdarúgó – utalt a válás hátterére, és elmondta azt is, hogy szerinte mi a magyar futball problémája.
szept. 16
11:12
Ázsiai játékok: a tűzzel játszik, aki észak-koreai zászlót lenget (She)
Le is tartóztathatják azokat a dél-koreai állampolgárokat, akik észak-koreai zászlót lengetnek a hivatalosan pénteken kezdődő, Incshonban megrendezendő ázsiai játékokon.
szept. 16
11:30
NB I: Farkas Ádám vezeti az Újpest-Fradit - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a 8. forduló bíróküldését: ennek alapján Farkas Ádám vezeti a vasárnapi Újpest–Ferencváros derbit.
szept. 16
11:48
AZ: Van Basten visszatért, de nem a nagycsapathoz (She)
Marco van Basten visszatért az AZ Alkmaar futballklubhoz, de egészségi okok miatt nem marad az élvonalbeli csapat vezetőedzője, hanem az egyesület tehetségeit pallérozza a jövőben.
szept. 16
11:50
Videó: Bale nem állt meg, megrugdosták az autóját (She)
Dühbe gurultak a szurkolók, amiért Gareth Bale nem állt meg autójával a Real Madrid edzése után. A drukkerek csak néhány aláírást szerettek volna begyűjteni, ezúttal nem sikerült...
szept. 16
11:52
NB I: a DVTK is halasztást kapott a klubkártya bevezetésére (She)
A Nemzeti Sport Online már múlt heti összefoglaló cikkében jelezte, hogy a DVTK is halasztást kért a klubkártya bevezetését illetően, a Magyar Labdarúgó-szövetség pedig elfogadta a Diósgyőr halasztási kérelmét, így a csapat szurkolóinak az őszi idényben nem szükséges kiváltaniuk a klubkártyát a hazai mérkőzésekre.
szept. 16
12:06
Chelsea: 5 év, 50 millió font - Hazard megaszerződés előtt (She)
Eden Hazard jelenleg érvényben lévő szerződése 2017 nyarán jár le, angol sajtóhírek szerint azonban a Chelsea már most sürgeti, hogy módosított feltételekkel írja alá új megállapodását. A menedzserek közel járnak a végleges megoldáshoz, pár héten belül a tényleges aláírásokra is sort keríthetnek a felek. Mind közül a legfontosabb részlet: a belga labdarúgó megduplázná jelenlegi, heti 100 ezer…
szept. 16
12:42
Van Basten visszatért (Infostart)
Marco van Basten visszatért az AZ Alkmaar futballklubhoz, de egészségi okok miatt nem marad az élvonalbeli csapat vezetőedzője, hanem az egyesület tehetségeit pallérozza a jövőben.
szept. 16
12:42
Speciális Olimpia: hiába az izgalom, első az óvóbácsi (She)
A magyar speciális olimpikonok kedden ott folytatták, ahol hétfőn abbahagyták. Férfi asztaliteniszezőink az  egyesített párosok (egy ép és egy értelmi fogyatékossággal élő játékos szerepel egy csapatban) döntőjében 3:0-ra nyertek Oroszország ellen, míg a kerékpározó Kovács Dániel egy kilométeren nyert aranyérmet az antwerpeni Európa Játékokon.
szept. 16
13:00
Everton: 70 milliárdból épülhet fel az 50 ezres stadion (She)
Az Everton labdarúgócsapatának vezetői megerősítették, hogy új, 50 ezer fő befogadóképességű stadion építését tervezik.
szept. 16
13:02
Németország: csábítás - Wiese pankrátornak állhat (She)
Az utóbbi időben testépítéssel foglalkozó Tim Wiese története eljutott az egyik legismertebb pankrátorszervezet, a World Wrestling Entertainmenthez is, amelynek tulajdonosa, Vince McMahon megkereste a korábbi hatszoros válogatott kapust.
szept. 16
13:18
F1: íme, a lista arról, mi mehet a rádióban és mi nem (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség a csapatok kérésére egyértelműbbé tette a rádiós korlátozás részleteit, azaz hosszú listát készített arról, mit lehet és mit nem.
szept. 16
13:20
Man. City: A végső győzelemre is van esélyünk - Milner (She)
Szerda este a Bayern München otthonában kezdi meg BL-csoportkörös szereplését a PL-címvédő Manchester City. Az angol együttesben 2010 óta futballozó, ötvenszeres válogatott James Milner a végső győzelemre is esélyesnek tartja övéit.
szept. 16
13:36
Tenisz: Halep a harmadik résztvevő a WTA-vb-n (She)
Harmadikként Simona Halep biztosította helyét a női teniszezők szezonzáró tornáján, az október 20. és 26. között Szingapúrban sorra kerülő WTA-döntőben.
szept. 16
13:38
PAFC: Laczkó Zsolt szívesen maradna Felcsúton (She)
Az előző szezon végén a Ferencvárostól távozó Laczkó Zsolttal kapcsolatban már júliusban megírtuk, hogy a Puskás Akadémiánál készül. A korábbi válogatott játékos jövőjéről menedzserénél, Filipovics Vladannál érdeklődtünk.
szept. 16
13:40
Videó: Luca Toni 37 évesen is kegyetlenül büntet (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Hellas Verona 2–1-re nyert a Palermo ellen. A 37 évesen is igen gólerős Luca Toni büntetőjével, valamint Pisano találatával nyertek a hazaiak. Íme!
szept. 16
13:42
Győri ETO: két légióssal is szerződést bontott a klub (She)
A Győri ETO hivatalos honlapján jelentette be, hogy két légiósával, a szlovák Marián Haddal és a szlovén Rok Kronaveterrel közös megegyezéssel szerződést bontott.
szept. 16
13:54
Floorball: a Krokodilok az új idényben is harapnak (She)
Megkezdődtek a küzdelmek a felnőtt férfi és női floorballbajnokságban.
szept. 16
14:12
Zidane szerint Ribéry nem marasztalható el (Infostart)
Sajnálja ugyan honfitársa elhatározását, Zinedine Zidane szerint azonban tiszteletben kell tartani Franck Ribéry döntését, amely szerint a Bayern München labdarúgója lemondta további szereplését a francia válogatottban.
szept. 16
14:12
Franciaország: Zidane sajnálja, de nem haragszik Ribéryre (She)
Sajnálja ugyan honfitársa elhatározását, Zinedine Zidane szerint azonban tiszteletben kell tartani Franck Ribéry döntését, miszerint a Bayern München labdarúgója lemondta további szereplését a francia válogatottban.
szept. 16
14:30
Barcelona: Luis Enrique magasról tesz a BL-himnuszra (She)
A Barcelona labdarúgócsapatát irányító Luis Enrique edzőként az első Bajnokok Ligája-mérkőzésére készül, ám emiatt nincs benne nagyobb drukk, mint általában.
szept. 16
14:32
Játékossors: a BLSZ I-ben folytatja a korábbi válogatott (She)
Legutóbb az NB III-as Szekszárd labdarúgója volt az egykori újpesti kedvenc, a 41-szeres válogatott Fehér Csaba, aki az ősztől a BLSZ I. osztályában szereplő Unione együttesében futballozik – számolt be róla a fociakobon.hu.
szept. 16
14:34
Románia: Marica megsérült, de megúszta a műtétet (She)
Edzésen szenvedett sérülést Ciprian Marica, a török Konyaspor román labdarúgója, aki Németországba repült, hogy diagnosztizálják. A kivizsgálás azonban nem állapított meg problémát a fájós, jobb térdében, így postafordultával visszatérhetett Törökországba, és bekacsolódhat az edzésmunkába.
szept. 16
14:36
Barca: Vilanováról nevezik el az első számú edzőpályát (She)
A Barcelona elnökségének döntése értelmében a labdarúgócsapat áprilisban elhunyt korábbi vezetőedzőjéről, Tito Vilanováról nevezik el az első számú edzőpályát, így tisztelegve az emléke előtt.
szept. 16
14:48
BL: Nadal-Federer csata Madridban, vb-győztesek fogadása - ÉLŐ (She)
Hangolódunk a Bajnokok Ligája első fordulójára! Élő hírfolyamunk segítségével olvasóink értesülhetnek a játéknap és a főszereplők minden rezdüléséről – már órákkal a középkezdések előtt, egészen csütörtök délutánig. Kattintson a BL-SUPERFEEDÉRT!
szept. 16
14:50
Birkózás: milliós jutalmat kap Bácsi Péter a Fraditól (She)
Bácsi Péter áprilisban Európa-bajnoki címet szerzett, míg az elmúlt hétvégén a világbajnokságon sem talált legyőzőre. Az FTC birkózója klubjától 1.5 millió forintos jutalmat kapott.
szept. 16
15:06
Videó: mivel nevettette meg Ancelotti a debütáló Chicharitót? (She)
A Real Madrid mestere az Atlético Madrid elleni hétvégi bajnokin, 1–1-es állásnál küldte pályára a nyáron igazolt mexikói csatárt, Javier Hernándezt, aki jót mosolygott edzője mondandóján. A lefújáskor már nem volt ilyen boldog: a Real hazai pályán 2–1-re kikapott.  De mit mondhatott Ancelotti, ami ilyen szórakoztató volt? Várjuk olvasóink megfejtését a hozzászólások között!
szept. 16
15:08
Gyász: elhunyt a taxi miatt verekedő 22 éves kézilabdás (She)
Elhunyt Raman Lukasuk, a CSZKA Minszk férfi kézilabdacsapatának 22 éves jobbszélsője, aki egy szórakozó hely előtti verekedésben sérült meg.

Keresés