2014. szeptember 24. szerda

szept. 24
0:03
Angol Ligakupa: a Pool 14-13-ra győzött a Boro ellen (She)
A Liverpool hazai pályán a rendes játékidőben 1–1-gyel, a hosszabbítást követően pedig 2–2-vel zárt a másodosztályú Middlesbrough ellen az angol Ligakupa 3. fordulójában. A meccset végül a 11-es rúgások 15. körében nyerték meg a „vörösök”.
szept. 24
0:39
Primera División: veretlenül menetel a szerencsés Celta (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Celta Vigo megőrizte veretlenségét, sőt hazai pályán 2–1-re győzött is a Deportivo La Coruna ellen. A vendégeknél a 89. percben Haris Medunjanin büntetőt hibázott.
szept. 24
0:43
Videó: bombagóllal kapott ki az Arsenal a Southamptontól (She)
Az angol Ligakupa 3. fordulójában az Arsenal hazai pályán 2–1-re kikapott a Southamptontól, s ezzel elbúcsúzott a sorozattól. Íme, a találkozó góljai!
szept. 24
1:15
Serie B: Filkor és Tamás sem játszott, még élen a Perugia (She)
Teljes fordulót rendeztek az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a Serie B-ben. Az Avellino Filkor Attila nélkül játszott gól nélküli döntetlent a Frosinone vendégeként, míg Livornóban Tamás Krisztián a kispadról nézte végig csapata, a Varese 1–0-s vereségét. A tabellát továbbra is a Modenában ikszelő, még veretlen Perugia vezeti.
szept. 24
1:19
NS: Dzsudzsák Dárdairól; Győz: Balzsay; a Martín, Ortega, Pastor trió! - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
szept. 24
1:23
Videó: 31 tizenegyes - drámai küzdelemben győzött a Pool (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Liverpool a tizenegyesrúgások 15. körében nyerte meg a Middlesbrough elleni párharcot a labdarúgó angol Ligakupában. A találkozón összesen négy gól született a 120 perc során (2–2), – ezekből egy büntetőből – majd „levezetésként" jöhetett 30 darab tizenegyes. Összefoglaló.
szept. 24
2:27
Női röpi-vb: meglepetések már az első napon (She)
Megkezdődtek a küzdelmek az Olaszországban zajló női röplabda világbajnokságon. A 24 résztvevő válogatott ugyanabban a lebonyolításban küzd a helyezésekért, mint a vasárnap véget ért férfi vb-n, azaz első lépésként a hatos csoportokból az első négy jut tovább.
szept. 24
6:57
Ajánló: pályán a Barca, a Chelsea, az FTC és az Újpest - program (She)
Szerdán is nagyüzem lesz Európa futballpályáin. Itthon a Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe jutás a tét, az Újpest és a Haladás meccse képernyőre is kerül. Angliában a sérült Bogdán Ádám nélkül készülő Bolton a Chelsea-vel játszik a Ligakupában, míg a Bundesligában Stieber Zoltán és a Hamburg a Gladbach vendége lesz. Az olasz bajnok Juventus a Cesenát fogadja, a spanyol bajnok Atlético Madrid az…
szept. 24
6:59
NB I: kedvező NAV-döntés, nem zárják ki a pécsi klubot (She)
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal másodfokon megsemmisítette azt a határozatot, amely szerint törölni kell a pécsi futballklubot üzemeltető cég adószámát. Így a PMFC vezetősége fellélegezhet, nem zárják ki a csapatot az NB I-ből.
szept. 24
8:09
Atlético: „Mi vagyunk a spanyol futballszeretők Robin Hoodja” (She)
Az Atlético Madrid csapatkapitánya szerint a spanyol szurkolók a Primera División Robin Hoodjaként tekinthetnek a klubra, miután megtörte a két gigász hegemóniáját, és tavasszal megnyerte a spanyol bajnokságot.
szept. 24
8:11
Megyei foci: 61 évesen játszott Szászberek „vészkapusa” (She)
A 62. születésnapja felé közeledve is tétmérkőzésen védett a hét végén Farkas István, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei II. osztályban szereplő Szászberek „vészkapusa”, aki a hét végén a Mezőtúr ellen segítette ki kedvenceit.
szept. 24
8:13
Légiósok: 9 változás, Guzmics Lovrencsicsék ellen debütálhat (She)
Miután a hétvégi bajnokihoz képest előreláthatólag kilenc (!) helyen változhat meg a Wisla Kraków kezdőcsapatának összeállítása, az együttes két hete szerződtetett magyar labdarúgója, Guzmics Richárd most már tényleg áteshet a tűzkeresztségen.
szept. 24
8:27
Angol Ligakupa: Wenger nem a fiatalokat hibáztatja a kiesésért (She)
Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal menedzsere szerint nem a rutintalan, fiatal védők miatt esett ki csapata a Ligakupából a Southampton ellen. Brendan Rodgers, a Middlesbrough-t őrült tizenegyespárbajban búcsúztató Liverpool trénere a játékkal még nem elégedett, de örül a továbbjutásnak.
szept. 24
8:29
Női kézi: kérdéses a megműtött Herr A. idénybeli visszatérése (She)
A Dunaújváros elleni hétvégi, győztes bajnokin (23–19) súlyos sérülést szenvedett Herr Anita, a fehérváriak jobbátlövőjének elszakadt Achilles-inát már meg is műtötték.
szept. 24
8:42
Elan síléc újdonságok 2015 (Síelők)
Az Elannál áttörő megújulással idén nem kell számolni, inkább egy-egy modellcsalád erősítésével. A tavalyi évben komoly újításokat tettek le az asztalra, amit nehéz most felülmúlni. Mivel egy-egy fejlesztés éveket vesz igénybe, a 2014/15-ös szezont inkább a túrafelszerelések erősítésére szánták.
szept. 24
8:45
NHL: eltört a Stanley-kupa-győztes center lába (She)
Eltört a lába Jordan Staalnak, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Carolina Hurricanes centerének.
szept. 24
8:47
Videó: három spanyol ember, egy cél - a magyar kézisiker (She)
Hazai és nemzetközi szinten is meghatározó csapat a Győri Audi ETO KC, az MKB-MVM Veszprém és a Mol-Pick Szeged, és a három csapatnak van egy nagyon fontos közös vonása: spanyol vezetőedző irányítja őket. A Nemzeti Sport Online most egy asztalhoz ültette hármukat, az NSO Tv videójából pedig megtudhatja, mi motiválja őket, és hogy mit is gondolnak rólunk, magyarokról!
szept. 24
9:03
Vízilabda: kisebb pályával kísérleteznek a világligában (She)
A nemzetközi szövetség döntése értelmében a 2015-ös és a 2016-os férfi vízilabda világligában rövidebb pályán játszanak a csapatok, s a juniorversenyeken a kisebb labdát és az alacsonyabb létszámot is kipróbálják.
szept. 24
9:03
Vélemény: Kétségünk ne legyen felőle, hogy Dárdai Pál lesz a kapitány 2015-ben is (Agroinform)
Már most betonbiztosnak látszik Dárdai helye a válogatott kispadján a következő esztendőre is.
szept. 24
9:05
R. Madrid: CR hálás társainak, és elismeri, a bíró jól döntött (She)
Az Elche ellen négy gólt szerző Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál labdarúgója hálás csapattársainak, s elismerte, valóban szabálytalan volt az ellenük megítélt tizenegyes előtt a királyi gárda 5–1-es győzelmével véget ért mérkőzésen.
szept. 24
9:21
Bundesliga: Most nem az első hely a fontos - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője az eredménnyel és a játékkal is elégedett volt a kedd esti bajnoki mérkőzés, a meglepetés-éllovas Paderborn fölényes (4–0) legyőzése után.
szept. 24
9:23
Angol Ligakupa: a Man. Cityt óvatosságra inti a Sheffield (She)
Talán az egyetlen, amiben bízhat a Sheffield Wednesday a Manchester City elleni szerda esti, angol Ligakupa-mérkőzés előtt, hogy a PL-címvédő toronymagas esélyesként lebecsüli soron következő ellenfelét. Csakhogy éppen a gyenge formájuk miatt aligha elképzelhető, hogy a manchesteriek félvállról vennék a találkozót.
szept. 24
9:39
Kiesett az Arsenal a Ligakupából (Infostart)
Kiesett az angol labdarúgó Ligakupából az Arsenal, a Liverpool pedig csak hosszabbítás és 30 büntető után jutott tovább.
szept. 24
9:39
Lombard: helyben a megoldás, Lengyelé lehet a kispad (She)
Az örök pápai beugró és kapusedző, Kovács László ideiglenes megbízással irányítja a Lombard élvonalbeli labdarúgócsapatát, az önként távozó Mátyus János utódját Lengyel Ferenc személyében házon belül találhatja meg a klubvezetőség.
szept. 24
9:41
Videó: senki nem ismerte fel az észak-amerikai Messit (She)
Az EA Sports labdarúgójátékának legújabb kiadását Clint Dempsey népszerűsíti az Egyesült Államokban. Ő szerepel a szoftver dobozán Lionel Messivel, valamint a különböző rendezvényeken is vele találkozhatnak a szurkolók. De mint tudjuk, a labdarúgás nem a legnépszerűbb sportág arrafelé, így az utcai közvélemény-kutatása során még az sem ismerte fel, aki meg tudta nevezni az amerikai válogatott…
szept. 24
9:57
Dortmund: a vb-döntő óta vár, hogy végre játszhasson (She)
Elképzelhető, hogy a július eleji világbajnoki döntő óta tétmeccset nem játszó dortmundi labdarúgó, Mats Hummels szerdán végre pályára lép.
szept. 24
10:15
Válogatott: Mi értelme a megúszós meccseknek? - Lovrencsics (She)
Három hét sincs hátra a magyar labdarúgó-válogatott következő Eb-selejtezőjéig, amelyen a mieinknek Bukarestben illene (kellene?) pótolniuk az északírek ellen idehaza eltékozolt győzelmet. Viszont az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján a legkevésbé sem győzni járunk a román fővárosba...
szept. 24
10:15
Kisebb pálya, kisebb labda (Metropol)
Már a 2016-os riói olimpia előtt fontos változások lesznek a vízilabdában.
szept. 24
10:15
Angol foci: Újabb PL-csapatot szponzorál egy fogadóiroda (Agroinform)
A West Ham United bejelentette, hogy szponzori megállapodást kötött a winner.com-mal.
szept. 24
10:33
Németország: Ricardo Monizt máris kirúgták Münchenből! (She)
Ricardo Monizt szerdán elbocsátotta az 1860 München – a sport1.de szerda kora délelőtti információját nem sokkal később hivatalosan megerősítette a német második ligás labdarúgócsapat honlapja is.
szept. 24
10:51
Kisebb pályán kisebb labdával vízilabdáznak már a riói olimpia előtt (Infostart)
Már a 2016-os riói olimpia előtt fontos változások lesznek a vízilabdában, így például kisebb pályán, s kisebb labdával játszanak majd a csapatok.
szept. 24
10:51
Videó: röhejes öngóllal nyert az Olympiakosz (She)
Az előzetes esélyeket igazolva legyőzte másodosztályú ellenfelét az Olympiakosz Pireusz a Görög Kupa csoportkörének 1. fordulójában. Igaz, az önmagában sem túl meggyőző 1–0-s sikert a Panahaiki otthonában csak a szerencsének köszönheti: a 74. percben ugyanis Jannisz Kargasz, a hazaiak egyik védője egy veszélytelen lövést felszabadítás helyett nemes egyszerűséggel a jobb felső sarokba bombázott.
szept. 24
10:51
Magyar Kupa: Pályán a Loki, a Fradi és az Újpest (Agroinform)
Az élvonalbeli klubok közül ketten biztosan búcsúznak a Magyar Kupától, vajon köztük lesz-e a bajnok Debrecen?
szept. 24
10:53
MU: Nincs kétségem afelől, hogy sikeresek leszünk - Rooney (She)
Wayne Rooney, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója szerint korai lenne még leírni csapatukat.
szept. 24
11:09
Barca: Dani Alves és Mathieu sincs a keretben (She)
Dani Alves és Jérémy Mathieu sincs benne az FC Barcelona szerda esti bajnoki mérkőzésére utazó keretében, a listavezető katalánok a Málagánál vendégeskednek.
szept. 24
11:11
F1: Rádiózás nélkül rémálom lett volna a futam - Wolff (She)
Toto Wolff, az F1-es Mercedes-istálló csapatfőnöke úgy véli, nagy bajokat okozhat még a 2015-ös szezonban, ha az FIA tényleg bevezeti a boxutca és a versenyző között az autó beállításaira vonatkozó rádiós üzenetek korlátozását. Az osztrák sportvezető szerint nagy szerencse, hogy a Szingapúri Nagydíj előtt enyhítettek az előzetesen rendkívül szigorú korlátozáson, különben rémálom lett volna a…
szept. 24
11:27
NBA: Jamesszel együtt a kitiltott szurkoló is visszatér (She)
Ismét szurkolhat az NBA-ben szereplő Cleveland Cavaliers csarnokában az a fiatalember, aki másfél éve berohant a Miami Heat elleni mérkőzésen a pályára, és az akkor az ellenfelet erősítő LeBron James visszatérését kérte.
szept. 24
11:29
Eb 2016: Piturca helyén Bölöni? Az arab sajtó ezt sejti (She)
A román sajtóban továbbra is folyik a találgatás, hogy Victor Piturca meddig marad az ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya. Arab források szerint nem sokáig.
szept. 24
11:45
Tenisz: Bacsinszky kiejtette Sarapovát a nyolcaddöntőben (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova két szoros játszmában kikapott a svájci Bacsinszky Tímeától a nyolcaddöntőben a 2.44 millió dollár (593 millió forint) összdíjazású, kemény pályás női tenisztornán a kínai Vuhanban.
szept. 24
12:03
Liverpool: a Real elhappolná az „alulfizetett” támadót (She)
Angol sajtóértesülések szerint a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata szerződtetné Raheem Sterlinget, a Liverpool támadóját.
szept. 24
12:03
Menesztették Münchenből a volt ferencvárosi edzőt (Metropol)
Az 1860 München a korábbi ferencvárosi trénerrel hét meccsen csak hat pontot gyűjtött.
szept. 24
12:21
Videó: Torres kegyetlenül átverte az Empoli védőit (She)
Úgy tűnik, Fernando Torres kezd magára találni Milánóban, hiszen amellett, hogy egy góllal hozzájárult csapata idegenbeli 2–2-es döntetlenjéhez, az alábbi felvételen azt is láthatjuk, hogy milyen elképesztő módon forgatta meg az Empoli védőit.
szept. 24
12:21
Sarapova búcsúzott (Metropol)
A negyedik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova két szoros játszmában kikapott a svájci Timea Bacsinszkytól.
szept. 24
12:21
Karrier: Újra pályára léphet a Chelsea ellen Frank Lampard (Agroinform)
Frank Lampard akár a Stamford Bridge-en is keserítheti volt csapatának szurkolóit, ha meghosszabbítják kontraktusát.
szept. 24
12:39
Légiósok: kérdéses a magyar támadó játéka a kupameccsen (She)
Vida Kristopher még nem jött teljesen rendbe combsérülését követően, így játéka kérdéses csapata, a holland másodosztályú De Graafshap mai kupamérkőzésén.
szept. 24
12:57
Videó: CR és Marcelo bemutatta az év legfurcsább műesését (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 5–1-re kiütötte az Elchét. A sikerben elévülhetetlen érdeme volt a négy gólt szerző Cristiano Ronaldónak, a portugál azonban más mutatványával is emlékezetessé tette az estét. Bemutatta ugyanis az év egyik legrosszabbul sikerült műesését. Szerencsére segítségére sietett csapattársa, Marcelo, aki…
szept. 24
12:59
Ryder-kupa: Sir Alex Ferguson követte Pep Guardiolát (She)
Európa golfválogatottja a házigazda Skócia sportlegendáját, Sir Alex Fergusont, a Manchester United korábbi menedzserét is elcsábította annak érdekében, hogy sikerüljön legyőzni az Egyesült Államokat a pénteken kezdődő Ryder-kupán.
szept. 24
13:15
BVB: Klopp osztja Guardiola sötét jövőképét, változást sürget (She)
A Borussia Dortmund mestere, Jürgen Klopp kiállt a Bayern Münchent edző Josep Guardiola mellett, és szintén aggodalmát fejezte ki a modern labdarúgás túlzsúfolt menetrendjével kapcsolatban.
szept. 24
13:15
NB I: Nincs veszélyben a PMFC élvonalbeli szereplése (Agroinform)
Jogi szempontból semmi sem akadályozhatja a klub működtetését, a játékosok nyugodt körülmények között készülhetnek.
szept. 24
13:17
Úszás: Hosszú a FINA-választás hat jelöltje között (She)
A FINA Aquatics World Magazine legfrissebb száma közzétette a FINA év sportolói választásra nominált versenyzők listáját. A női úszók hat kiválasztottja között ott van Hosszú Katinka is – a győzteseket első ízben egy, az Oscar-díjátadók külsőségeit idéző gála keretében jelentik be a dohai rövid pályás úszó vb előtt.

Keresés