2014. szeptember 22. hétfő

szept. 22
0:39
Eurofoci: 65 perc emberhátrány mellé egy Porto-pont a derbin (She)
A Porto hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a városi rivális Boavistával a portugál labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. A házigazda „sárkányok” ugyan a 25. perctől emberhátrányban játszottak Maicon durva szabálytalanságát követő kiállítása miatt, ennek ellenére majd’ 70 százalékban birtokolták a labdát, ám a kapuba nem sikerült betalálniuk a kevés helyzetet hozó meccsen.
szept. 22
2:27
NFL: ráadásos Seahawks-siker a Super Bowl „visszavágóján” (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójának csúcsrangadóján, a Super Bowl „visszavágóján” a bajnoki címvédő Seattle Seahawks hosszabbításban 26–20-ra legyőzte a Denver Broncost.
szept. 22
3:03
A Barcelona kiütötte a Levantét (Infostart)
A listavezető FC Barcelona kiütéses, 5-0-ás győzelmet aratott a Levante otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának utolsó vasárnapi mérkőzésén.
szept. 22
3:57
Bunda határok nélkül (Blikk)
Budapest — Nem csak Magyarországon uralhatta a futballt a fogadási maffia hazai „vezérkara". K. Zoltánnak (42), L. Mátyásnak (43) és társaiknak a feltételezések szerint számos honi klubban megvoltak a kapcsolataik ahhoz, hogy manipulálják a bajnoki-, kupa- vagy éppen barátságos találkozókat.
szept. 22
5:09
Röplabda-vb - Lengyelország a világbajnok (Infostart)
A házigazda lengyel válogatott nyerte a férfi röplabda-világbajnokságot, miután a vasárnap esti döntőben négy játszmában legyőzte a címvédő brazil együttest.
szept. 22
6:57
NFL: a Pittsburgh győzött a Carolina otthonában (She)
A Pittsburgh Steelers 37–19-re nyert a Carolina Panthers otthonában a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójában.
szept. 22
7:33
Dortmund: négy hétre kidőlt az örmény középpályás (She)
Négy hétre kidőlt Henrih Mhitarjan, a Dortmund labdarúgócsapatának örmény középpályása.
szept. 22
7:35
Tenisz: Fucsovicsot sosem jegyezték ilyen magasan (She)
A múlt heti nagyszombati tenisztornán elődöntőig jutó Fucsovics Márton a 139. helyen áll a legfrissebb világranglistán. A 22 éves nyíregyházi játékost még sosem jegyezték ilyen magasan.
szept. 22
7:51
Újpest-FTC: „Technikailag telt ház volt"; 2-3 év a Fradi előnye (She)
A vasárnapi Újpest–Ferencváros (2–1) derbiről beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában a lilák sportigazgatója, Kovács Zoltán, aki szerint a Fradi két-három évvel előrébb jár náluk, viszont a tegnapi derbin az ő taktikájuk jobban működött.
szept. 22
8:09
Tereprali: Fekete megszerezte első magyar bajnoki címét (She)
A Fekete Antal, Tóth György kettős a magyarok közül az első helyen végzett a Nagykálló környékén megtartott országos bajnoki futamon, amivel megszerezte pályafutása első magyar bajnoki címét.
szept. 22
8:27
Tenisz: ilyen még nem volt; egy nő adhat tanácsot Nadalnak (She)
A Spanyol Teniszszövetség a 40 éves Gala Leónt nevezte ki a spanyol Davis-kupa-válogatott szövetségi kapitányává. Ezt a posztot első alkalommal tölti be nő.
szept. 22
8:45
Videó: menőzni akart, fejre esett a hálónál a teniszező (She)
A világranglistán 277. helyezett amerikai Jarmere Jenkins vélhetően az év bénázását mutatta be legutóbbi versenyén, Lexingtonban. Egy hosszabb labdamenet végén elrontotta ütését a hálónál, a lendület miatt viszont továbbszaladt, és átugrott a háló felett. Ezt követően pedig egyből vissza is akart ugrani saját térfelére, de ekkor bekövetkezett a baj: a lába elakadt, ő pedig a játéktérre zuhant.
szept. 22
9:03
Strandröplabda: kiesett mindkét magyar válogatott (She)
Az olimpiai kvalifikációs Kontinentális Kupa dániai második fordulójában az elődöntőben a magyar férfi strandröplabda-válogatott 2:0-ra kikapott Horvátországtól, míg a női csapat ugyanilyen arányban maradt alul Szlovéniával szemben a négy között, így mindkét együttes kiesett a sorozatból.
szept. 22
9:05
Eurofutball: a Newcastle és a Fradi után a holland 2-be ment (She)
Emlékeznek még Frank Wiafe Danquah-ra? Ha igen, ha nem, itt egy friss hír róla: az egykor a Ferencvároshoz tartozó holland labdarúgó amatőrszerződéssel az Achilles'29 játékosa lett – jelentette be a holland második ligás klub.
szept. 22
9:21
Óvást ad be a női kézilabda BL döntőt elbukó FTC (Infostart)
Óvást nyújt be az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája-selejtező vasárnapi, lipcsei döntőjének utolsó másodperceiben történt bírói ítéletek miatt.
szept. 22
9:21
Válogatott: „Nagyon szakíthatunk Bukarestben” (She)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Magyar Labdarúgó-szövetség szakmai bizottságának elnöke, Gellei Imre beszélt Pintér Attila szövetségi kapitány leváltásának hátteréről, és kitért az új kapitányra, Dárdai Pálra is.
szept. 22
9:39
Válogatott: „Nagyot szakíthatunk Bukarestben” (She)
A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a Magyar Labdarúgó-szövetség szakmai bizottságának elnöke, Gellei Imre beszélt Pintér Attila szövetségi kapitány leváltásának hátteréről, és kitért az új kapitányra, Dárdai Pálra is.
szept. 22
9:41
Újpest-FTC: A Barca helyett a mi meccseinket nézzék! - Suljic (She)
Asmir Suljic jó futballal járult hozzá az Újpest Ferencváros elleni 2–1-es sikeréhez. A bosnyák szélső boldogan, kissé talán túlzásba is esve értékelt a derbi után.
szept. 22
9:43
F1: már a spanyolok is Alonso csapatváltásáról cikkeznek (She)
A Szingapúri Nagydíj után – az olasz sajtó mellett – a spanyol lapok is egyre inkább meg vannak győződve róla, hogy Fernando Alonso a szezon után távozik a Ferraritól, amelynek vezetőségével akkor romlott meg a viszonya, amikor Stefano Domenicali távozott a csapat éléről.
szept. 22
9:45
Eb 2020: „Profit? Fontosabb, hogy rólunk beszél a világ” (She)
Muszbek Mihály sportközgazdász szerint nem borítja fel a költségvetést az, hogy Magyarország 2020-ban részese lesz a labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésének.
szept. 22
9:57
DVSC: Erre is van gyógyszer, mégpedig a győzelem - Kondás (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője továbbra is úgy látja, hogy mentális okai vannak a kihagyott helyzeteknek, a debreceni labdarúgócsapat eredménytelen szereplésének – a Kecskemét elleni vasárnapi bajnoki (0–0) csak megerősítette ebben.
szept. 22
10:15
EURO-2020 - Nem borítja fel a költségvetést a budapesti rendezés (Infostart)
Muszbek Mihály sportközgazdász szerint nem borítja fel a költségvetést az, hogy a Puskás Ferenc Stadion három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságon.
szept. 22
10:15
Videó: Ronaldinho megkezdte a gólgyártást Mexikóban (She)
Először lépett pályára bajnoki mérkőzésen a mexikói Querétaro labdarúgójaként Ronaldinho, és mindössze 6 percre volt szüksége ahhoz, hogy némileg feledtesse a múlt heti kupameccsen elkövetett hibáját. Ezúttal ugyanis értékesítette – az emberhátrányba kerülő hazaiak ellen – a büntetőt a brazil klasszis, csapata pedig 4–1-re legyőzte idegenben a Guadalajarát.
szept. 22
10:17
Női kézilabda: törés nincs, de Lökének pihennie kell (She)
Egyhetes pihenőt rendeltek el Heidi Löke számára. A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég beállója a Siófok elleni szombati NB I-es mérkőzésen sérült meg.
szept. 22
10:19
F1: Hamiltonra mosolygott az autósport istene - Wolff (She)
Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke szerint a sors akarhatta, hogy Lewis Hamilton úgy nyerje meg a Szingapúri Nagydíjat, hogy közben csapattársa, Nico Rosberg pontot sem szerez. A sportvezető azt is elmondta, Rosberg autóját a boxkiállásakor addig a pontig próbálták beindítani, míg sérülésveszély nem keletkezett.
szept. 22
10:51
Haladás: Rocchiék nem értették a bírót és több nézőt vártak (She)
Tommaso Rocchi pénteken ünnepelte 37. születésnapját; szülei ebből az alkalomból nemcsak meglátogatták az olasz labdarúgót, hanem a Haladás–Videoton (0–2) NB I-es bajnokira is kilátogattak.
szept. 22
10:53
Románia: Mutu is hallgat az indiai Pune hívó szavára? (She)
Egyre több jel utal arra, hogy több, kiöregedőben lévő kiválóság után Adrian Mutu is az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban folytatja karrierjét.
szept. 22
11:09
Újpest: bocsánatot kértek a Fradi-gyúrótól, keresik a tettest (She)
Az Újpest Football Club sajnálatát fejezi ki és elnézést kér a Ferencvárosi TC-től, valamint Lipcsei Gábortól, a csapat gyúrójától, aki a tegnapi derbi elején megsérült! – olvasható a lila-fehér labdarúgóklub hivatalos honlapján hétfőn megjelent közleményben. Lipcseit a mérkőzés elején a nézőtérről fejbe dobták, a gyúró fejbőre felszakadt.
szept. 22
11:27
Kerékpár: az elnök új olimpiai számokat szeretne felvetetni (She)
A terepkerékpárt és a hegyikerékpár downhill számát szeretné felvetetni az olimpia műsorára Brian Cookson, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke úgy, hogy közben más számok nem kerülnek ki a programból.
szept. 22
11:29
Videó: félmeztelenül táncolt egy csontvázzal a liverpooli (She)
A Liverpool középpályása, Suso egészen bizarr videót töltött fel Instagram-fiókjába. A korosztályos spanyol válogatottakat is végigjáró tehetség a felvételen félmeztelenül táncol egy barátjával, valamint egy (animált) csontvázzal.
szept. 22
11:31
Floorball: a Vitézek 4-1-es hátrányból fordítottak (She)
A hétvégén lezajlott a floorball NB I 2. fordulója.
szept. 22
11:33
Nagy Sportágválasztó: a sísánc, a bob és a gumiló varázsa (She)
Immár tizenötödik alkalommal került megrendezésre Budapesten a Nagy Sportágválasztó, amelyen a hagyományoknak megfelelően több ezer látogató kóstolt bele a százas nagyságrendben megjelenő sportágakba.
szept. 22
11:45
Új kerékpáros számok az olimpián? (Infostart)
A terepkerékpárt és a hegyikerékpár downhill számát szeretné felvetetni az olimpia műsorára Brian Cookson, a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke úgy, hogy közben más számok nem kerülnek ki a programból.
szept. 22
11:45
Válogatott: Bogdán abban bízik, Dárdai hosszabb távra marad (She)
A magyar válogatott és a Bolton kapusa, Bogdán Ádám a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt sérüléséről, a nemzeti csapatról, illetve az új szövetségi kapitányról, Dárdai Pálról.
szept. 22
11:47
Megyei foci: a játékvezető mentette meg a csatár életét (She)
Závotka Csongor játékvezető megmentette egy játékos életét a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság másodosztályában vasárnap lejátszott Vál–Bodajk mérkőzésen.
szept. 22
12:03
F1: a McLaren szerint Ricciardo szabálytalan üzenetet kapott (She)
Eric Boullier, a McLaren csapatfőnöke furcsának találja, hogy nem büntették meg a Szingapúri Nagydíjon Daniel Ricciardót, akinek a Red Bull versenymérnöke kétszer is szólt a futam alatt, hogy kerülje a rázóköveket. A rádiós üzenetek új, szigorított megközelítése szerint vezetéstechnikai tanácsot már nem lehet adni a pilótáknak.
szept. 22
12:05
Vb 2022: Katarban mégsem lesz foci-vb - német vélemény (She)
Nem Katarban kerül sor a 2022-es világbajnokságra Theo Zwanziger, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának német tagja szerint.
szept. 22
12:21
Liverpool: Balotelli kiröhögte az MU-t - nyomoz a rendőrség (She)
A merseyside-i rendőrség nyomozást indított a Mario Balotellit a Twitteren ért rasszista támadás miatt.
szept. 22
12:23
Női kézilabda BL: a Ferencváros benyújtotta az óvást (She)
A Ferencváros hivatalosan benyújtotta az óvást az európai szövetségnek, miután női kézilabdacsapata vitatható körülmények között, hétméteresekkel elbukta a HC Leipzig elleni sorsdöntő BL-selejtező mérkőzést.
szept. 22
12:39
Videó: kellemetlen helyzetbe hozta a színész a klubtulajt (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New England Patriots stadionjában láthattunk már olyat, hogy valakivel nem pacsiztak ünneplés közben. Az előző szezonban Tom Brady, a csapat irányítója tartotta több alkalommal is hiába a kezét, a társak nem vették észre a klasszis QB jelzését. Vasárnap a Pats az Oakland Raiderst győzte le hazai pályán 16–9-re, és épp Brady TD-passzát…
szept. 22
13:33
Fucsovics már a 139. helyen (Infostart)
Az egyéni legjobbjának számító 139. helyre jött fel Fucsovics Márton a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a szerb Novak Djokovic vezet a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt.
szept. 22
13:33
Női kézi: Japán 79-0-ra nyert a Maldív-szigetek ellen (She)
Igen izgalmas mérkőzésen Japán 79–0-ra nyert a Maldív-szigetek ellen a Dél-Koreában zajló Ázsiai Játékok női kézilabdatornáján.
szept. 22
13:51
Barca: Neymar és Rakitic is megsérült a Levante ellen (She)
Neymar és Ivan Rakitic játéka is kétséges a szerdai, Málaga elleni idegenbeli bajnokin, miután a Levante elleni találkozót kisebb sérüléssel zárta a Barcelona két labdarúgója.
szept. 22
13:53
Világfutball: több mint 40 év után nagy torna Kamerunban (She)
1972 után 2019-ben újra labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáját rendezhet Kamerun – döntöttek a kontinentális szövetség végrehajtó bizottságának hétvégi ülésén.
szept. 22
14:09
A vereség után visszaadja a jegyek árát egy labdarúgóklub (Infostart)
Visszafizeti a belépők árát szurkolóinak a mexikói labdarúgó másodosztályban gyengén szereplő Irapuato.
szept. 22
14:09
Videó: „Chelsea-játékosként” beszélt Lampard a Chelsea-meccs után (She)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester City hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójának rangadóján. A mérkőzés pikantériája, hogy a City egyenlítő gólját a Chelsea-nél 13 évig futballozó Frank Lampard szerezte. Ennyi időt azonban nem lehet egykönnyen elfelejteni, ezt bizonyítja az is, hogy a mérkőzés utáni interjúk…
szept. 22
14:11
Real: Sergio Ramos és Pepe nélkül az Elche ellen (She)
Minden valószínűség szerint Sergio Ramos és Pepe sem játszhat kedden az Elche elleni hazai bajnokin – a Real Madrid két labdarúgója sérülés miatt kihagyta a mérkőzés előtti utolsó edzést –, így Carlo Ancelotti vezetőedzőnek más megoldáson kell törnie a fejét, ami a belső védőpárost illeti.
szept. 22
14:13
Olaszország: őrizetbe vettek öt Napoli-szurkolót (She)
A Napoli öt szurkolóját őrizetbe vették hétfőn a labdarúgó Olasz Kupa májusi döntője előtt történt incidens miatt.
szept. 22
14:27
Tenisz: Garcia V. Williams után A. Radwanskát is legyőzte (She)
Caroline Garcia az amerikai Venus Williams után újabb nagy nevet búcsúztatott a vuhani női tenisztornán: a 20 éves francia játékos a második fordulóban három szettben nyert az 5. helyen kiemelt Agnieszka Radwanska ellen.
szept. 22
14:45
Videó: nyert a csapatuk, mégis egymásnak estek az ultrák (She)
Sao Paulo állam két legnagyobb csapatának párharca a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyik legismertebb és legnagyobb rivalizálása. Ezúttal nem csupán a pályán volt összecsapás, a Corinthians két szurkolói csoportja ugyanis egymásnak esett a találkozó közben, és csak a rohamrendőrök tudták szétválasztani őket. Az esetben az az igazán döbbenetes, hogy csapatuk közben már 3–2-re vezetett (és…

Keresés