2014. szeptember 8. hétfő

szept. 8
0:03
Férfi kosárlabda-vb: Brazília sem maradt ki a nyolcból (She)
A Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjébe utolsóként Brazília jutott be, miután botrányos rajtot követően könnyed ujjgyakorlattal felérő meccsen nyert meg Argentína ellen.
szept. 8
0:07
Videó: szép kapáslövéssel sokkolta Albánia Portugáliát (She)
A labdarúgó Eb-selejtezők vasárnapi játéknapján Albánia hatalmas meglepetésre idegenben legyőzte Portugáliát. A németek nehezen, de nyertek Thomas Müller duplájával. Csoportunkban a románok szintén idegenben verték meg a görögöket, és Finnország is vendégként győzött Feröer ellen. Összefoglalók.
szept. 8
0:21
US Open: Serena Williams a 18. Grand Slam-tornáját nyerte meg (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének döntőjében a címvédő Serena Williams két szettben megverte a tizedik helyen kiemelt dán Caroline Wozniackit, így pályafutása során hatodszor diadalmaskodott a US Openen, és 18. alkalommal győzedelmeskedett Grand Slam-tornán.
szept. 8
1:51
NFL: a San Francisco dallasi győzelemmel kezdte az idényt (She)
A San Francisco 49ers az első félidőben eldöntötte a Dallas elleni idegenbeli mérkőzését, amelyen már az első harminc percben négyszer labdát szerzett és négy touchdownt ért el. A Carolina a Tampa Bay otthonában aratott értékes győzelmet.
szept. 8
3:03
Serena Williams a 18. Grand Slam-tornáját nyerte meg (Infostart)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyesének döntőjében a címvédő Serena Williams két szettben legyőzte a tizedik helyen kiemelt dán Caroline Wozniackit.
szept. 8
6:57
Floorball: száz százalékkal kijutott a vb-re az U19-es csapat (She)
Kijutott a jövő évi, svédországi világbajnokságra az U19-es magyar férfi floorball-válogatott.
szept. 8
6:59
Eb 2016: Ibráék Bécsben, a címvédő otthon - program (She)
Három csoport kilenc mérkőzésével folytatódik hétfőn a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata: a címvédő Spanyolország Macedóniát fogadja, a svéd válogatott Bécsbe látogat, a játéknap rangadója pedig a svájci–angol összecsapás.
szept. 8
7:51
Válogatott: Priskin gólja után eksztázis, majd döbbenet (She)
Tekintse meg a magyar labdarúgó-válogatott Észak–Írország elleni, 2–1-es vereséggel végződő Eb-selejtező mérkőzésén készült fotóinkat!
szept. 8
7:53
NFL: Manningnek másodjára sikerült, a Broncos legyőzte a Coltsot (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 1. fordulójában a Denver Broncos 31–24-re legyőzte az Indianapolis Coltsot hazai pályán. A denverieknél Peyton Manning három touchdownt passzolt korábbi csapata ellen.
szept. 8
8:27
Serena Williams legnagyobb sikerei, Grand Slam-rangsor (Infostart)
A világelső és az amerikai nyílt teniszbajnokságon vasárnap címét megvédő Serena Williams eddigi legnagyobb sikerei:
szept. 8
8:27
Női kosárlabda: belga válogatott a DVTK-ban (She)
Az Aluinvest-DVTK Miskolc női kosárlabdacsapata szerződtette a belga válogatott bedobó Romina Ciappinát.
szept. 8
8:45
Lewandowski négyet vágott (Blikk)
Faro – Hiába készültek külön Robert Lewandowskiból (26), a Bayern München lengyel csatára négy gólt szerzett Gibraltár ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján – a miniállam focistái pedig 7-0-s, megsemmisítő vereséget szenvedtek első hivatalos tétmeccsükön a portugáliai Faróban.
szept. 8
8:48
Serena Williams 18. Grand Slam-trófeája (Metropol)
A címvédő és világelső Serena Williams hatodszor nyerte meg az amerikai nyílt teniszbajnokságot.
szept. 8
9:03
Eb 2016: „Esélytelenek voltunk, de megnyertük, jön Feröer” (She)
Az északír labdarúgó-válogatott játékosai rendkívül boldogan nyilatkoztak az UEFA-nak a Magyarország ellen megnyert Eb-selejtező után – rájuk is fért a sikerélmény, mivel az Üllői útit megelőző harmincegy válogatott mérkőzésből mindössze hármat nyertek meg, idegenben pedig négy éve nem győztek. Egészen vasárnapig.
szept. 8
9:05
Videó: így szólt a Fradi-stadion lelátóján a „Pintér, takarodj!” (She)
Magyarország labdarúgó-válogatottja Észak-Írország ellen lehangoló játékkal és vereséggel kezdte a 2016-os Eb selejtezőit az Üllői úton. A szurkolók a 62. percben a szövetségi kapitány lemondását követelték. Így hangzott a lelátóról.
szept. 8
9:07
Eb 2016: a Real védője kidőlt, Casillas véd a spanyoloknál (She)
A spanyol labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque a Macedónia elleni Európa-bajnoki selejtezőt felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a hétfő esti mérkőzésen Iker Casillas áll a kapuban. A szakember ugyanakkor nem számíthat Dani Carvajal játékára, aki az Atlético Madrid elleni városi derbit is kihagyhatja.
szept. 8
9:21
Videó: Reus ápolása alatt kő-papír-ollót játszottak (She)
A Németország–Skócia (2–1) Eb-selejtezőn egy ápolási szünet alatt Christoph Kramer és James Morrison elfoglalta magát – a két játékos kő-papír-ollót kezdett játszani Marco Reus kezelése közben. Unaloműzés felsőfokon.
szept. 8
9:23
Válogatott: Gyurcsó Ádám nem ért egyet a füttykoncerttel (She)
Gyurcsó Ádám, az Észak-Írországtól 2–1-es vereséget szenvedő magyar labdarúgó-válogatott játékosa nem ért egyet a nemzeti együttest kifütyülő szurkolók reakciójával.
szept. 8
9:24
Korszakváltás a férfiteniszben (Metropol)
US Open: Djokovic és Federer is elbukta az elődöntőt. 2005 óta először nincs a nagy négyesből senki a fináléban Grand Slamen.
szept. 8
9:39
Brazília: Maicont rejtélyes okokból kitették a válogatottból (She)
Elhagyta a brazil válogatott edzőtáborát Maicon, akinek a helyére a Monaco jobbhátvédjét, Fabinhót hívta be a keretbe Dunga szövetségi kapitány. A Roma védőjének száműzését belső problémákkal magyarázta Gilmar Rinaldi, a selecao koordinátora.
szept. 8
9:57
Videó: brutális arcba taposás és ollózós fumble az NFL-ben (She)
Elindult az NFL-idény, s máris számos látványos jelenettel gazdagodhattak az amerikai futball kedvelői. A New York Jets–Oakland Raiders mérkőzésen például Maurice Jones-Drew, a vendégek futója ollózós mozdulattal ejtette el a labdát (fumble), a Pittsburgh Steelers–Cleveland Browns találkozón meg Antonio Brown, a hazaiak elkapója arcba taposta a clevelandi puntert, Spencer Lanninget.
szept. 8
10:15
NB III: tatabányai közlemény a megszégyenítő vereség után (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának negyedik fordulójában a Tatabánya hazai pályán 7–1-re kikapott a Győri ETO második csapatától. A megsemmisítő vereséget követően Veér Zoltán, a Tatabánya ügyvezetője közleményben kért elnézést a szurkolóktól a történtek miatt. A kommünikét alább tartalmi változtatás nélkül közöljük:
szept. 8
10:33
Tenisz: Babos öt helyet javított, Wozniacki ismét a top 10-ben (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistáját továbbra is a US Open-győztes Serena Williams vezeti meggyőző fölénnyel, míg döntőbeli ellenfele, Caroline Wozniacki ismét top 10-es játékosnak vallhatja magát, hiszen feljött a kilencedik helyre. Az elődöntőig menetelő kínai Peng Su-aj 18 helyet javítva a 21., Babos Tímea pedig öt helyet előrelépve a 109. pozíciót foglalja el.
szept. 8
10:51
Birkózó-vb - Gulyás és Csercsics is kikapott (Infostart)
A hétfőn érdekelt három magyar közül a szabadfogásúak 70 kilogrammos súlycsoportjában szereplő Gulyás Zsombor és a 125 kilós Csercsics Richárd is kikapott első mérkőzésén, így már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a taskenti birkózó-világbajnokság első napján.
szept. 8
11:12
Férfi kézilabda BL: a Zaporizzsjával kezd a Szeged (Metropol)
Az ukrán csapat a hétvégén megnyerte az ausztriai selejtezőtornát.
szept. 8
11:27
Air Race - Besenyeinek nem sikerült a dallasi futam (Infostart)
Nem sikerült Besenyei Péter műrepülő-világbajnoknak a Red Bull Air Race hatodik, dallasi futama. A viadal honlapja szerint Besenyei a selejtezőben az utolsó előtti, 11. időt repülte, majd a nyolc közé jutásért rendezett párharcban a leggyengébb időt érte el.
szept. 8
11:27
Kézi: a selejtezős Zaporizzsjával kezd a Szeged (She)
A Motor Zaporizzsjával kezd a Mol-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében; az ukrán csapat a hétvégén megnyerte az ausztriai selejtezőtornát.
szept. 8
11:29
Birkózás: Veréb kikapott a vb-nyolcaddöntőben (She)
A világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes Veréb István kikapott a szabadfogásúak 86 kilós súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a taskenti birkózó-világbajnokság hétfői nyitó napján.
szept. 8
11:30
Besenyeinek nem sikerült a dallasi futam (Metropol)
Nem sikerült Besenyei Péter műrepülő-világbajnoknak a Red Bull Air Race hatodik, dallasi futama.
szept. 8
11:45
Birkózó-vb - Veréb tusgyőzelemmel kezdett (Infostart)
A világbajnoki és Európa-bajnoki bronzérmes Veréb István tussal nyerte első mérkőzését, így bejutott a nyolcaddöntőbe a szabadfogásúak 86 kilogrammos kategóriájában a taskenti birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján.
szept. 8
12:03
Videó: negyvennégyezer néző a stadionban - világcsúcs (She)
Sohasem volt korábban annyi szurkoló kézilabda-mérkőzésen, mint a hétvégi Rhein-Neckar Löwen–Hamburg bajnoki találkozón. A két együttes a sportág népszerűsítése miatt játszott az Eintracht Frankfurt labdarúgó-csapatának stadionjában, amelyet öt nap alatt alakítottak át az eseményre. A meccsen 28–26-ra győzött a a Rhein-Neckar Löwen, összesen 44 ezer 189 néző előtt.
szept. 8
12:05
Haladás: három külföldi labdarúgó írt alá, Rocchi is (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás három játékost szerződtetett – írja a nyugat.hu. Aláírt a szombathelyiekhez az olasz Tommaso Rocchi, a szlovák Kamil Kopúnek és az ukrán Andrij Jefremov.
szept. 8
12:06
Csányi: a közönség többet érdemelt volna (Metropol)
Csányi Sándornak csalódást okozott a magyar labdarúgó-válogatott teljesítménye vasárnap az Észak-Írország elleni meccsen.
szept. 8
12:57
FIFA: Blatter újra indul az elnökválasztáson (Infostart)
Joseph Blatter megerősítette, hogy ismét, már ötödik alkalommal, pályázik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjára.
szept. 8
12:57
Eb 2016: hurráoptimizmus az északíreknél, „szenzációs siker” (She)
Miközben a magyar válogatott környékén játékos, vezető és szurkoló a sebeit nyalogatja az Észak-Írországtól elszenvedett vasárnapi 2–1-es hazai Eb-selejtezős vereség után, a belfasti sajtón hurráoptimizmus lett úrrá, és már a kontinensviadalon látják az északír csapatot.
szept. 8
12:59
FIFA: Blatter ötödször is indul az elnökválasztáson - hivatalos (She)
Joseph Blatter megerősítette, hogy ismét, már ötödik alkalommal pályázik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára.
szept. 8
13:18
Blatter újból elnök lenne (Metropol)
Joseph Blatter megerősítette, hogy ismét, már ötödik alkalommal, pályázik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára.
szept. 8
13:33
Videó: ezért csak 2 meccs?! Az NFL-es brutálisan kiütötte menyasszonyát (She)
Egy mérkőzést már le is töltött a két meccsre eltiltott Ray Rice, az NFL-ben szereplő Baltimore Ravens futója. Mint ismert, a játékos azért kapott – egyébként meglepően enyhe – büntetést, mert menyasszonyát, Janay Palmert alaposan helybenhagyta még februárban. A TMZ amerikai bulvárhonlap most megszerezte azokat a biztonsági felvételeket, amelyeken tisztán látszik, ahogyan Ray Rice kiüti…
szept. 8
13:35
Davis-kupa: várandós felesége mellett marad Djokovics (She)
Fáradtság és családi okok miatt nem szerepel a szerb Davis-kupa-csapat indiai mérkőzésén a férfi teniszezők világranglistáját vezető Novak Djokovics.
szept. 8
13:36
Három idegenlégióssal erősített a Haladás (Metropol)
Továbbra sem mondanak le arról, hogy az együttest saját nevelésű játékosokra építsék.
szept. 8
13:37
MU: végleg megváltak az olasz U-válogatott középpályástól (She)
A kolozsvári CFR-ben folytatja pályafutását a Manchester United középpályása, Davide Petrucci, aki a „vörös ördögök” első csapatában egyetlen hivatalos mérkőzésen sem lépett pályára.
szept. 8
13:51
Sakk: Carlsen aláírt, jöhet az Anand elleni vb-döntő (She)
A határidő előtt néhány órával a címvédő Magnus Carlsen aláírta a világbajnoki párosmérkőzés szerződését, így novemberben sor kerülhet a Viswanathan Anand elleni vb-döntőre.
szept. 8
14:09
Birkózó-vb - Mindhárom magyar kiesett (Infostart)
Gulyás Zsombor, Veréb István és Csercsics Richárd is kiesett a taskenti birkózó-világbajnokság hétfői nyitónapján.
szept. 8
14:09
Sportlövő-vb: Sidi Péter 14. lett légpuskában (She)
Sidi Péter 14. lett férfi légpuskában, így nem jutott döntőbe, s kvótát sem szerzett a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokság hétfői nyitó napján. Veres Ádám 41., Háner Tamás pedig a 93. lett a 116 fős mezőnyben.
szept. 8
14:11
Birkózó-vb: mindhárom magyar kiesett a nyitó napon (She)
Gulyás Zsombor, Veréb István és Csercsics Richárd is kiesett a taskenti birkózó-világbajnokság hétfői nyitó napján.
szept. 8
14:13
Válogatott: Lovrencsics 4.5, Nikolics 2.3 - olvasói vélemény (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséggel kezdte az Eb-selejtezőt, Budapesten kikapott Észak-Írországtól. A találkozó után arra kértük oldalunk látogatóit: értékeljék a mieink teljesítményét. Olvasótáborunk véleményének összesítése szerint a legjobb teljesítményt a csereként beálló Lovrencsics Gergő nyújtotta – 4.5-es osztályzattal… –, míg a leggyengébb Nikolics Nemanja volt 2.3-as átlaggal.…
szept. 8
14:27
Súlyemelés: doppingvétség miatt nem versenyezhet Magát Krisztina (She)
Az Európa-bajnoki bronzérmes Magát Krisztina súlyemelő doppingvétség miatt 2015. szeptember 22-ig nem versenyezhet.
szept. 8
14:45
Elefántcsontpart: visszavonult a válogatottól a rekorder (She)
Bejelentette visszavonulását az elefántcsontparti válogatottól Didier Zokora, akinél többször senki sem lépett pályára az afrikai nemzeti csapatban.
szept. 8
15:21
Felkészülés: az Atlético Madrid csatárának a fejese döntött (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–0-s győzelmet aratott Dél-Koreában. A mérkőzés egyetlen gólját az Atlético Madrid csatára, José Giménez fejelte.
szept. 8
15:39
Németország: Reus egy hónapig nem léphet pályára (She)
Bokasérülést szenvedett a Skócia elleni Európa-bajnoki selejtezőn, ezért négy hétig nem léphet pályára Marco Reus, a Borussia Dortmund és a német válogatott támadója.

Keresés