2014. szeptember 8. hétfő

szept. 8
15:41
Válogatott: „Mindenki temet minket, mondván, ennyit érünk” (She)
Varga József, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása szerint bőven lesz még esélyük az Észak-Írország elleni Eb-selejtezőben elhullajtott pontokat visszaszerezni.
szept. 8
16:15
Légiósok: az FC Bruges érdeklődött Koman iránt (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a jelenleg még klub nélküli középpályás, Koman Vladimir iránt Belgiumból érdeklődnek. Úgy tudjuk, a 13-szoros bajnok FC Bruges-nél került szóba a 25 éves középpályás szerződtetése.
szept. 8
16:17
MU: készül az új akció, visszacsábítanák CR-t - sajtóhír (She)
Meg nem erősített angol források szerint a Manchester United labdarúgócsapatánál már hosszú hónapok óta készülnek egy bombaüzletre, amellyel Cristiano Ronaldót visszacsábítanák a „vörös ördögökhöz”.
szept. 8
16:51
Eb 2016: az északír toronyé a legjobb, Kovácsé a legrosszabb index (She)
A mérkőzések statisztikai elemzésével foglalkozó InStat Football analízise szerint az északír center Kyle Lafferty bizonyult a vasárnapi Magyarország–Észak-Írország (1–2) Eb-selejtező legjobbjának, míg a leggyengébb érdemjegyet a hajrára beszállt Kovács István kapta.
szept. 8
16:53
Spanyolország: Casillas emelt fővel búcsúzhat - Fabregas (She)
Cesc Fabregas, a spanyol válogatott középpályása szerint Iker Casillas emelt fővel vonulhat vissza a nemzeti csapattól, ha egyszer eljön az ideje.
szept. 8
16:54
Az MLSZ konzultáció után dönt Pintérről (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökének csalódást okozott a válogatott teljesítménye az Észak-Írország elleni, 2-1-re elveszített Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 8
16:55
Videó: 50 méteres átadás, légstop, klasszis gól a hetedosztályban (She)
A legnagyobb klasszisokat idéző megmozdulás döntötte el a KFCE Zoersel–Mariaburg VK belga hetedosztályú labdarúgó-mérkőzést. Philippe Biernaux, a hazaiak játékosa a levegőben vett át egy 50 méteres indítást jobb lábbal, majd a labda leesése nélkül ballal a kapuba bombázott. Íme, a gól!
szept. 8
16:56
Serena nagykorú lett (Metropol)
Serena Williams nem remegett meg, és sorozatban harmadszor, összességében hatodszor nyerte meg a US Opent.
szept. 8
17:09
Az Olasz Nagydíj nemzetközi sajtóvisszhanga (Infostart)
A nemzetközi sajtó főként a mercedeses Lewis Hamilton sikeréről, illetve csapattársa, az összetettben vezető német Nico Rosberg csökkenő előnyéről írt a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíj másnapján.
szept. 8
17:09
U21-es Eb-selejtező: Bosznia-Magyarország - élőben az NSO-n (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott a 2015-ös Európa-bajnokság selejtezősorozatának utolsó állomásaként Bosznia-Hercegovina vendégeként lép pályára. A tét U21-es gárdánk számára, hogy megszerzi-e a csoportban a harmadik helyet. Kövesse velünk élőben a találkozót!
szept. 8
17:27
F1: a Red Bull nem állítja Vettelt Ricciardo mögé (She)
Hiába utalt arra Daniel Ricciardo az Olasz Nagydíj után, hogy reméli, a Red Bull a 2014-es F1-es világbajnokságból hátra lévő hat futamon mindent mozgósít annak érdekében, hogy világbajnok legyen, Christian Horner csapatvezető elmondta, Sebastian Vettelt nem állítják az ausztrál mögé.
szept. 8
17:29
F1: szikrázó dobogó, tragikus Ferrari - sajtóvisszhang (She)
Amíg az olasz sajtó a Ferrari elnökváltásáról ír, a nemzetközi lapok inkább Lewis Hamilton és Nico Rosberg csatájára hegyezik ki a vasárnapi Olasz Nagydíjról szóló beszámolóikat.
szept. 8
17:45
FIFA: novemberben lehet a 2022-es világbajnokság (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) munkacsoportjának elképzelése szerint a január-februári vagy a november-decemberi időszakban lehetne megrendezni a 2022-es katari világbajnokságot.
szept. 8
17:47
Videó: „Pintér szakmai elképzelései nem nemzetközi szintűek” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi Eb-selejtezője, az északírek elleni 2–1-es hazai vereség után a Nemzeti Sport állandó szakértője, Bognár György a szövetségi kapitány személye kapcsán arról beszélt, hogy most már hagyni kellene dolgozni Pintér Attilát. Ugyanakkor a korábbi válogatott labdarúgó továbbra is kitart azon véleménye mellett, hogy Pintért hiba volt kinevezni, az ő…
szept. 8
18:03
Eb 2016: a hétfői játéknap összes eredménye egy helyen (She)
A 2016-os labdarúgó Eb selejtezősorozatában kilenc találkozóval folytatták a válogatottak a harcot a kijutásért. A spanyolok magabiztosan győzték le Macedóniát, Anglia nyert Svájc ellen, Luxemburg kis híján meglepetést szerzett, Ibrahimovicék pedig ikszeltek. Íme, az összes eredmény és összeállítás egy helyen!
szept. 8
18:39
Blog: „Pintér kapitánysága rosszabb, mint ahogy a kinevezésekor tűnt” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A Nemzeti Sport főmunkatársa egy tipikusan magyar történetről, a Pintér kontra Szalai afférról írja le véleményét.
szept. 8
18:41
Videó: díszsortűzzel ünnepelték a gólt az MLS-ben (She)
Enyhén szólva szokatlanul gólünnepet láthattak a nézők a New England Revolution–Chicago Fire (2–1) mérkőzésen a észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS). A hazaiak játékosa, Diego Fagúndez gólja után a kapu mögé ment, ahol már „várta" néhány kosztümös úr, akik díszsortűzzel ünnepelték meg a találatot.
szept. 8
18:57
Olaszország: Ki akartam szállni, de Conte meggyőzött - Pirlo (She)
Andrea Pirlo, a Juventus és az olasz nemzeti csapat kiválósága a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában elárulta, közel állt ahhoz, hogy lemondja a válogatottságot, de a nyáron kinevezett szövetségi kapitány, Antonio Conte meggyőzte a folyatásról.
szept. 8
18:57
Vajda a tengeren kenuzott (Blikk)
Sellin – Különleges kalandban volt része Vajda Attilának (31).
szept. 8
19:15
U21-es Eb-selejtező: háromgólos győzelem Szarajevóban (She)
Akárcsak hazai pályán, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott idegenben is 4–1-re győzte le Bosznia-Hercegovinát Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen, így Spanyolország és Ausztria mögött a harmadik helyen végzett csoportjában.
szept. 8
19:17
Válogatott: maradjon Pintér Attila a szövetségi kapitány? (She)
A magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtezőjén tegnap vereséget szenvedett hazai pályán az északírektől. Ön szerint maradjon-e a tétmeccsen most debütáló Pintér Attila a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya?
szept. 8
19:19
Vuelta: ütlegelés a nyeregben, Contador nyerte a királyetapot (She)
A hétfői királyszakasz megnyerésével megerősítette éllovas pozícióját Alberto Contador a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen. Két versenyzőt egymás ütlegelése miatt kizártak.
szept. 8
19:33
MU: a Real Madrid örülhet, ha Di María Aranylabdát kap? (She)
Angol sajtóhírek szerint egy speciális záradék miatt a Real Madrid külön „pénzjutalmat” kap, ha a Manchester United labdarúgójaként Aranylabdát kap Ángel Di María.
szept. 8
19:51
Arsenal: új klubrekordot állított fel a villámgyors angol csatár (She)
Vetélytársat kapott klubon belül Theo Walcott, az Arsenal villámléptű támadója és a Premier League egyik leggyorsabb játékosa.
szept. 8
19:53
Haladás: Guzmics próbajátékon a Wisla Kraków-nál (She)
Lengyel sajtóhírek szerint Guzmics Richárd a Wisla Kraków-nál szerepel próbajátékon. A przegladsportowy.pl beszámolója szerint Franciszek Smuda vezetőedző a napokban dönt arról, hogy szeretné-e szerződtetni a magyar védőt.
szept. 8
20:09
Eb 2016: két öngól is kellett a fölényes orosz sikerhez (She)
Magabiztos győzelemmel kezdte az Európa-bajnoki selejtezőket Oroszország, amely Moszkvában 4–0-ra legyőzte Liechtenstein válogatottját.
szept. 8
20:11
Videó: Vécsei-bomba, Bese-dupla - így vertük Boszniát (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott idegenben 4–1-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. Íme, a találkozó góljai!

Keresés