2014. szeptember 11. csütörtök

szept. 11
7:36
Elhunyt Sándor Károly (Infostart)
Nyolcvanöt éves korában szerdán elhunyt Sándor Károly 75-szörös válogatott labdarúgó.
szept. 11
7:36
Elírta a MU Falcao nevét (Blikk)
szept. 11
7:36
Videó: a Fradi-tábor a Vecsést is biztatta a Magyar Kupában (She)
A labdarúgó Magyar Kupában a Vecsésnek nem sok esélye volt a Ferencvárossal szemben, ám ezzel együtt a pályaválasztóként játszó kiscsapat minden bizonnyal szívesen emlékszik majd a találkozóra, mivel a Fradi-tábor a megyei első osztályban szereplő klubot is biztatta.
szept. 11
7:36
Guzmics a Wisla Krakówban folytatja (Metropol)
A 14-szeres lengyel bajnok Wisla Kraków a mostani idényben hét fordulót követően veretlenül vezeti a tabellát.
szept. 11
7:38
Gibraltári munkáscsapat (Blikk)
Akadt edzés, ahol a játékosok arról beszélgettek, kitől kérnek autogramot.
szept. 11
7:38
F1: Montezemolo 27 millió eurós végkielégítést kap (She)
Majdnem 27 millió eurós végkielégítést kap a Fiattól Luca di Montezemolo, a Ferrari távozó elnöke. Ennek a felét legkésőbb január végéig megkapja, a másik felét 20 éven keresztül utalja neki az olasz autógyár.
szept. 11
7:38
Elhunyt Sándor Károly (Metropol)
Nyolcvanöt éves korában szerdán elhunyt Sándor Károly 75-szörös válogatott labdarúgó.
szept. 11
7:40
Gyurta Daninak az olimpia a legfontosabb (Blikk)
Az ötkarikás bajnok már tudja, hogyan lehetne tovább javítani a 200 méter mell rövid pályás világcsúcsát, amelyet a dubaji Világkupán döntött meg. Azt sajnálja, hogy a berlini Eb-n kihagyta a számot, de neki az olimpia a legfontosabb.
szept. 11
7:40
Strandfoci: vereség Svájctól, távol a vb-szereplés (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott 6–3-ra kikapott Svájctól a 2015-ös portugáliai világbajnokság jesolói selejtezőjének második csoportkörében, így messze került a vb-re való kijutástól.
szept. 11
7:40
Az El Clésicón debütál Suarez (Metropol)
Az ősi rivális Real Madrid elleni El Clásicón mutatkozhat be az FC Barcelona labdarúgócsapatában Luis Suarez.
szept. 11
7:42
Michelisz labdába rúgott a kupában (Blikk)
Himesháza — Fantasztikus hangulat volt az Újpest futballcsapatának himesházi vendégjátékán. Az NB I-es lila-fehér gárda 13-0-ra verte a baranyai település megyei harmadosztályban szereplő együttesét.
szept. 11
7:42
Olaszország: bemutatkozott Novothny, jött a pont (She)
Bemutatkozott új csapatában a harmadosztályú olasz labdarúgó-bajnokságban Novothny Soma. A Napolitól kölcsönvett, Mantovában szereplő magyar támadó a Lumezzane elleni, gól nélküli döntetlennel végződő idegenbeli mérkőzésen kezdőként lépett pályára, majd a 73. percben lecserélték. A Mantovának – a harmadik bajnokiján – ez volt az első pontszerzése.
szept. 11
7:42
Nyolc góllal nyert a Videoton és a Nyíregyháza (Metropol)
A Magyar Kupában a legjobb 32 közé kerülés volt a tét.
szept. 11
7:44
Forma–1-es versenyzőket nevelt a WSR (Blikk)
Mogyoród — Újra Magyarországra érkezik a World Series by Renault mezőnye. Az idei versenyhétvégét – amelyre a belépés ingyenes – szeptember 13-án és 14-én rendezik Mogyoródon.
szept. 11
7:44
Férfi röplabda-vb: először kapott ki a házigazda (She)
A lengyelek először kaptak ki a hazai rendezésű férfi röplabda-világbajnokságon: az E jelű középcsoport első körében a korábban kétszer is vereséget szenvedő Egyesült Államok 3:1-re győzte le Stéphane Antiga gárdáját.
szept. 11
7:44
Hosszú Katinka motivációs könyvet ír (Metropol)
Pihenni idén csak utazás közben tud, de arra marad ideje, hogy megossza tapasztalatait a jövő bajnokaival.
szept. 11
7:46
Hét ápoló ügyel Schumira (Blikk)
Az agysérülést szenvedő expilóta felépülését segítheti az ismerős környezet.
szept. 11
7:46
Videó: Griffiths gyönyörű fejes gólja a DVTK-ban az MK-ban (She)
Mint arról már beszámolunk, a DVTK idegenben 4–0-ra legyőzte az Iváncsát a labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában. Íme, a találkozó góljai!
szept. 11
7:48
Tilos a Messi név (Blikk)
szept. 11
7:48
Férfi kosár-vb: dráma, a franciák kiejtették Gasolékat! (She)
A férfi kosárlabda-világbajnokság negyeddöntőjében, Madridban a házigazda Spanyolország 65–52-es vereséget szenvedett az Európa-bajnok franciáktól.  Az elődöntőben Egyesült Államok–Litvánia és Franciaország–Szerbia találkozókat rendeznek.
szept. 11
7:50
F1: Ez ugyanolyan, mint Enzo Ferrari halála - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone, az F1 gazdasági vezetője szomorúan nyilatkozott Luca di Montezemolo Ferrari-elnök távozásának híre hallatán.
szept. 11
7:52
Válogatott: Dárdai Pál válthatja Pintér Attilát - sajtóhír (She)
A Blikk információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetőiben komolyan felvetődött egy csere a válogatott kispadján, kedden este éppen e témában kérték ki a szakma képviselőinek véleményét kapitányügyben, a megkérdezettek pedig egyértelműen fogalmaztak.
szept. 11
7:54
Válogatott: Juhásztól Dzsudzsákig mindenki kivan - Tőzsér (She)
Továbbra sem tért napirendre a közvélemény az északírek elleni Eb-selejtezős 2–1-es vereségtől, de nincsenek ezzel másként a magyar labdarúgás főszereplői sem, legyen az vezető, edző, vagy éppen a válogatott keretéhez tartozó játékos. Tőzsér Dániel szerint – aki kezdőként lépett pályára az Üllői úton – társaival együtt azóta sem tudott túllépni a történteken.
szept. 11
7:54
MK: két megyei első osztályú csapat is a 32 között - a tábla (She)
Tegnap 23 mérkőzést rendeztek a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, és ezzel kialakult a sorozat 32-es táblája.
szept. 11
7:56
Légiósok: Napról napra fejlődik a lengyeltudásom - Lovrencsics (She)
Lovrencsics Gergő egyre jobban beszél lengyelül, de az első teljesen lengyel interjújára még várni kell. A Lech Poznan magyar légiósa szerint teljesen normális, hogy a csapat edzője elvárja, hogy lengyelül kommunikáljanak.
szept. 11
8:30
DVTK: Kim Ho Jung kell, a másik két dél-koreai nem (She)
Kim Ho Jung akár már ma aláírhat a Diósgyőrhöz, míg a másik két dél-koreai próbajátékosra nem tart igényt a DVTK szakmai stábja.
szept. 11
8:48
Kosárlabda-vb - A franciák kiejtették a házigazdát a negyeddöntőben (Infostart)
A francia válogatott egy elképesztő, 23-9-es negyedik negyeddel legyőzte a házigazda spanyol csapatot a férfi kosárlabda-világbajnokság szerda esti negyeddöntőjében.
szept. 11
8:48
Videó: kiütés - Nagy Zsolt bombázott, Feczesin triplázott (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Videoton 8–0-ra kiütötte a Kunszállást. A fehérváriak már a találkozó 19. percében megszerezték a vezetést  Nagy Zsolt bombagóljával. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 11
8:50
Fogadási csalás: nyomkövetőt kapott K. Zoltán és L. Mátyás (She)
A szingapúri székhelyű bűnszervezet egyik vezéralakja, Wilson Raj Perumal meghallgatásával folytatódott a fogadási csalási ügy nemzetközi szálának tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. Ezúttal a védők kérdezhettek, ám leginkább a másodrendű K. Zoltán és a harmadrendű L. Mátyás ügyvédje, Zamecsnik Tamás dolgozott meg a pénzéért.
szept. 11
9:06
Barcelona: kérdéses a francia védő hétvégi játéka (She)
Bokasérülést szenvedett Jérémy Mathieu, így a nyáron szerződtetett francia labdarúgó nem tudott részt venni a Barcelona edzésén.
szept. 11
9:08
Férfi kosár: 22 éves amerikai hátvéd érkezett Körmendre (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Egis Körmendnél folytatja pályafutását a 22 éves Walter Lemon.
szept. 11
9:10
Női vízi: 37-1 Svájc ellen, az oroszokkal negyeddöntőzünk (She)
Újabb fölényes győzelmet aratott a római junior (U19) Európa-bajnokságon a korosztályos magyar női vízilabda-válogatott.
szept. 11
9:12
Kerékpár: hét magyar indul a spanyolországi vb-n (She)
Eldőlt, hogy a szeptember 21–28. között, a spanyolországi ponferradai felnőtt, U23-as és junior-világbajnokságon hét magyar versenyző szállhat nyeregbe.
szept. 11
9:24
Tenisz: kazah ellenfél várhat Babos Tímeára (She)
Szeszil Karatancseva lesz Babos Tímea ellenfele a Québecben zajló női tenisztornán, amennyiben a magyar lány sikerrel veszi a második fordulót a horvát Mirjana Lucic ellen. A kazah játékos három szoros játszmában győzte le Babos páros partnerét, a francia Kristina Mladenovicot.
szept. 11
9:42
Argentína: a pápáról nevezi el új stadionját a San Lorenzo (She)
Legismertebb szurkolójáról, Ferenc pápáról nevezi el új stadionját a San Lorenzo labdarúgócsapata, amely egy hónappal ezelőtt – története során először – megnyerte a Libertadores-kupát, a legrangosabb dél-amerikai klubtrófeát.
szept. 11
9:44
Tottenham: a tulaj egymilliárd fontért megválna a klubtól - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint Joe Lewis, a Tottenham Hotspur tulajdonosa egymilliárd fontért megválna csapatától, amelyből reményei és anyagi erőfeszítése ellenére sem tudott stabil BL-csapatot összehozni.
szept. 11
9:46
Férfi kézi: fiatal montenegrói átlövő szerződött Csurgóra (She)
Sztefan Csavor személyében montenegrói átlövőt szerződtetett a Csurgó férfi kézilabdacsapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A Celjétől érkező 19 éves játékos egy plusz két évre kötelezte el magát a somogyi együtteshez.
szept. 11
9:48
Real: egy bombaajánlattal a Chelsea csap le C. Ronaldóra? (She)
Több helyről érkező, egyelőre meg nem erősített angol lapértesülések szerint hatalmas meglepetésre José Mourinho is le szeretne csapni a 2015-ös nyári átigazolási időszakban korábbi játékosára, a madridi Cristiano Ronaldóra.
szept. 11
10:00
Ferenc pápáról nevezi el új stadionját a San Lorenzo (Infostart)
Legismertebb szurkolójáról, Ferenc pápáról nevezi el új stadionját a San Lorenzo labdarúgócsapata, amely egy hónappal ezelőtt - története során először - nyerte meg a Libertadores Kupát, a legfontosabb dél-amerikai klubtrófeát.
szept. 11
10:00
Kerékpár: világszínvonalú pálya és verseny Nagykanizsán (She)
Szeptember 13–14-én, egy C2-es minősítésű olimpiai krosszfutammal egybekötött eliminatorverseny-hétvégét rendez Nagykanizsa, amelynek az ország első világszínvonalú mountain bike pályája ad majd otthont.
szept. 11
10:18
MU: Nem értem a klubot, nem értek én semmit… - G. Neville (She)
Gary Neville, a Manchester United korábbi játékosa, aki jelenleg a Telegraphnál szakértőként dolgozik, elmondta, a „vörös ördögök” hatalmasat hibáztak Danny Welbeck eladásával.
szept. 11
10:20
Birkózó-vb: Barka és Németh kikapott a nyolcaddöntőben (She)
Barka Emese egy győzelem után kikapott az 58 kilogrammos súlycsoport nyolcaddöntőjében, míg Németh Zsanett (75 kg) rögtön az első meccsén, szintén a 16 között vereséget szenvedett a taskenti birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 11
10:36
NFL: a liga már tudott a Ray Rice-videóról? (She)
Újabb fejlemények láttak napvilágot a hétfőn eltiltott futó, Ray Rice ügyében. Több különböző forrás egybehangzóan azt állítja, hogy az említett videó már április elején az NFL birtokában volt.
szept. 11
10:54
Bayern: Nem izgatom magam miatta - Ribéry Platininek (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke ugyan néhány napja gyakorlatilag  megfenyegette, úgy tűnik, hogy a szavak nem különösebben hoztak szívbajt Franck Ribéryre, a Bayern München támadójára, aki megerősítette: a jövőben sem kíván a francia válogatott rendelkezésére állni.
szept. 11
10:56
Tenisz: Del Potro visszatérése késik, Ázsiában sem játszik (She)
Nem indul a következő hetek malajziai, japán és kínai tenisztornáin az argentin Juan Martín del Potro, aki márciusi csuklóműtéte óta nem lépett pályára.
szept. 11
11:12
A MOB-elnök támogatja a Budapest 2024 olimpia-pályázatot (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) teljes mellszélességgel kiáll amellett, hogy Budapest pályázatot nyújtson be a 2024-es nyári olimpia megrendezésére - jelentette be Borkai Zsolt MOB-elnök csütörtökön.
szept. 11
11:12
Budapest megpályázza a 2024-es olimpiát (Metropol)
Borkai Zsolt MOB-elnök bejelentette: a Magyar Olimpiai Bizottság támogatja, hogy Budapest pályázatot nyújtson be a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 11
11:30
Videó: eszméletlenül zuhant a földre a PSG játékosa (She)
A szerdai Afrikai Nemzetek Kupája-selejtezőn Kamerun 4–1-re nyert Elefántcsontpart ellen. A találkozót kis ideig szüneteltetni kellett, amikor Serge Aurier és Stephane Mbia olyan szerencsétlenül ütközött egymással, hogy előbbi eszméletlenül a földre zuhant. A PSG 21 éves játékosát azonnal el is kellett látni a pályán, mielőtt lecserélték volna.
szept. 11
12:06
Haladás: megjött Rocchi engedélye, a héten már játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján tette közzé, hogy megérkezett a hét elején szerződtetett Tommaso Rocchi játékengedélye.
szept. 11
12:08
F1: békén hagyják őket, mert tudják, mit csinálnak - hivatalos (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség hivatalos levélben közölte a csapatokkal, hogy a jövő heti Szingapúri Nagydíjtól már büntetik, ha a versenymérnök az autó vezetésére vonatkozó utasításokat ad a pilótáknak.

Keresés