2014. szeptember 13. szombat

szept. 13
0:06
Férfi kosár-vb: döntőben a franciákat megverő szerbek (She)
A spanyolországi férfi kosárlabda-világbajnokság elődöntőjében a szerb válogatott szinte végig vezetve legyőzte a hajrában magára találó francia nemzeti csapatot, így bejutott a fináléba, ahol a címvédő Egyesült Államokkal találkozik.
szept. 13
0:42
Légiósok: szenzáció - Balázs bekerült a B-csapat keretébe (She)
A guimaraesdigital.com portugál nyelvű internetes honlap szenzációs hírként számol be róla, hogy a nyáron igazolt Balázs Benjámin tagja a Vitória Guimaraes szombati meccskeretének – no, nem az első, hanem a B-csapatban.
szept. 13
7:36
NFL: kegyetlen gyermekbántalmazással gyanúsítják a sztárfutót (She)
Gyermekbántalmazás miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik legjobb futójátékosa, a Minnesota Vikingsban játszó 29 éves Adrian Peterson ellen.
szept. 13
8:30
Paks: „A Bundesligában is gond ennyi eső” - fotó (She)
Tegnap már jeleztük, hogy a nagy esőzések miatt a paksi futballpálya játékra alkalmatlanná vált, ezért elmarad a mára kiírt, DVTK elleni NB I-es meccs. A kialakult helyzetről Haraszti Zsolt a tolnaiak ügyvezetője beszélt a Nemzeti Sportnak. Tekintse meg, milyen állapotban volt a pálya tegnap, illetve olvassa el a többi meccset érintő időjárási előrejelzésünket!
szept. 13
8:48
WNBA: Diana Taurasi és csapata ismét felért a csúcsra (She)
A Phoenix Mercury nyerte meg az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) 2014-es bajnoki címét, miután a finálé harmadik mérkőzésén is legyőzte a Chicago Sky-t.
szept. 13
9:24
Tenisz: V. Williams útban szezonbeli 2. trófeája felé (She)
Továbbra is menetel szezonbeli második trófeája felé Venus Williams a québeci tenisztornán: a 34 éves amerikai játékos – aki idén csak Dubaiban maradt hibátlan – a cseh Lucie Hradecká ellen ugyan megszenvedett, harmadik szett, rövidítés után azonban nyerni tudott, és bejutott az elődöntőbe, ahol honfitársa, Shelby Rogers vár rá.
szept. 13
9:42
Videó: nem vicc! Aranyosi DVTK-mezes klubkártyája (She)
A Diósgyőr-drukker miskolci humorista, Aranyosi Péter kölcsönkért DVTK-mezben váltotta ki a szurkolói kártyát. „Klubkártya-tulajdonosnak lenni csodálatos. Mosolygok rajta felismerhetetlenül, és direkt kölcsön kértem egy jó mezt, így olyan vagyok, mint egy igazi szurkoló” – mondta a humorista.
szept. 13
10:00
Válogatott: Ki segíthetne Pintérnek? Csank? Mezey? Szavazzon! (She)
A korábbi válogatott labdarúgó és szövetségi kapitány Mészöly Kálmán a Nemzeti Sportnak adott interjúban arról beszélt, hogy Pintér Attila szövetségi kapitány mellé segítőket ültetne. Ön szerint kik jöhetnének szóba? Összeállítottunk egy listát, szavazzon!
szept. 13
10:02
Légiósok: Dzsudzsák Balázs a kedvencekről és példaképekről (She)
Klubja egyik szponzora, a VTB Bank interjút készített Dzsudzsák Balázzsal Oroszország egyik vezető pénzintézetének orosz nyelvű oldalára. A magyar középpályás az életével kapcsolatos öt kérdésre válaszolt, ezekből több szokására, kedvencére is fény derült.
szept. 13
10:54
India: Materazzit három év kihagyás után sem lehet leírni (She)
Három év után ismét kész a játékra Marco Materazzi: a 41 éves olasz világbajnok Indiában tér vissza, és a Chennai Titans játékos-edzője lesz, amelyhez két évre írt alá.
szept. 13
11:30
NB I: negatív a mérlege az edzői kar nagy „beugrójának” (She)
A Lombard kapusedzője, Kovács László a magyar futball egyik nagy beugrójának számít. Az MTK elleni pénteki mérkőzéssel a negyedik olyan időszakát kezdte Pápán, amikor ideiglenesen vezetőedzőként dolgozik.
szept. 13
11:32
Ghána: a korábbi sikerember lehet újra a kapitány (She)
Hivatalossá vált, hogy távozik posztjáról a ghánai szövetségi kapitány, James Kwesi Appiah.
szept. 13
12:42
Videó: ilyen mezben lépnek pályára Messiék a Bilbao ellen (She)
Számmal ellátott dobozon gondosan összehajtott vadonatúj mez – amin láthatóan még a gyári cédula is rajta van – várja az FC Barcelona labdarúgóit a csapat öltözőjében a ma délutáni, Atletic Bilbao elleni bajnoki előtt. A Barca 115 éves fennállása során először játszik otthon a piros-sárga csíkos idegenbeli mezében, a „senyerában”. A barcelonai klub futballistáinak felszerelése már készen áll,…
szept. 13
12:44
MU: Gary Neville Falcaóval rémisztgeti Ferdinandot (She)
Ez nem volt szép, Gary Neville, nagyon nem! Még mi is berezeltünk, pedig nem kell farkasszemet néznünk napjaink labdarúgásának egyik legfélelmetesebb gólgépével, aki a hétvégén bemutatkozó mérkőzésére készül a Manchester United mezében.
szept. 13
13:00
Röplabda: Katarban folytatja az egyik legjobb magyar (She)
A lengyel Rzeszówban a vártnál sikertelenebb idényt futó Veres Péter a májusi klubvilágbajnokság ezüstérmeséhez, a vb-n a nyolcból négy egyéni díjat besöprő El-Rajjan röplabdacsapatához igazolt.
szept. 13
13:18
Gyász: elhunyt a magasugrás korábbi országos csúcstartója (She)
Szeptember 11-én, hetvenhét éves korában elhunyt Medovarszki János edző, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, főiskolai docens.
szept. 13
13:20
Birkózó-vb: Bácsi Péter döntős, Lőrincz T. bronzérmes lehet (She)
Bácsi Péter bejutott a kötöttfogásúak 80 kg-os kategóriájának döntőjébe a taskenti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján, míg Lőrincz Tamás bronzéremért léphet szőnyegre a 66 kilósok súlycsoportjában.
szept. 13
13:36
Videó: jégszekrénybe dugta a fejét a csatár - íme, a Milan-kúra (She)
Andrea Poli levegőt fújatott az arcára, Stephan El Shaarawy jégszekrénybe dugta a fejét, Adil Rami pedig hideg üdítővel hűsítette orcáját. Az egyik bőrápolással foglalkozó cég felkérésére az AC Milan labdarúgói megmutatták a természetes regenerálódás titkát.
szept. 13
13:38
PL: Welbeck és Lampard is kezd az Arsenal-Man. Cityn (She)
Az angol Premier League 4. fordulóbeli rangadóján az Arsenal a Manchester Cityt fogadja Londonban. A hazaiaknál a kezdőcsapatban mutatkozik be a Manchester Unitedtől az átigazolási időszak utolsó pillanataiban szerződtetett Danny Welbeck, míg a vendégeknél először játszik a New York Citytől kölcsönvett Frank Lampard.
szept. 13
13:54
PL: Arsenal-Manchester City élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulója egy igazi rangadóval indul, az Arsenal a Manchester Cityt fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 13
13:56
Parasport: két magyar bronz az asztaliteniszezők vb-jén (She)
Bronzéremmel zárta a csapatversenyt Csonka András és Zborai Gyula a para-asztaliteniszők pekingi világbajnokságán.
szept. 13
14:30
Videó: a fiatal baszk, aki megelőzte Xavit és Iniestát (She)
Mint megírtuk, utánpótlás-válogatottunk U21-es Európa-bajnoki selejtezőn egygólos vereséget szenvedett Spanyolországtól. A találkozón az Athletic Bilbao labdarúgója, Iker Muniain is pályára lépett, aki az NSO Tv-nek elmondta, megtiszteltetésnek tartja, hogy a nemzeti válogatottban játszhat. A fiatal tehetség ma az FC Barcelona ellen bizonyíthat, de a nemzetközi kupaporonddal is nagy tervei vannak.
szept. 13
14:32
Sportlövő-vb: Sidi 23. összetettben, nincs kvóta (She)
A címvédő Sidi Péter a 23. helyen végzett a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában, így nem szerzett olimpiai kvótát a Granadában zajló kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
szept. 13
14:34
Premjer-liga: a CSZKA nehezen érvényesítette a papírformát (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő CSZKA Moszkva otthon 2–1-re nyert az Arszenal Tula ellen. A hazaiak a 78. percben döntötték el a találkozót, így a vendégek továbbra is csak egy pontot tudnak felmutatni.
szept. 13
14:36
NB I: Debrecen-Pécs élőben az NSO-n! (She)
Debreceni VSC–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 13
15:06
Videó: Sánchez szép kapásgólja, Demichelis nagy fejese (She)
Mint arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójának rangadóján az Arsenal hazai pályán végig izgalmas meccsen 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Cityvel. Íme, a találkozó összefoglalója!
szept. 13
15:08
Bundesliga 2.: már Kalmárék hálója sem érintetlen (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 5. fordulójában Kalmár Zsolt csapata, a RasenBallsport Leipzig hazai pályán 3–1-re legyőzte a Braunschweiget.
szept. 13
15:24
Videó: gonosz tréfa - tojást nyomtak az Inter-védő fejére (She)
Az Internazionale néhány labdarúgója emlékezetes születésnapi ajándékot szánt Nagatomo Jutónak. Az élet szimbólumait felhasználva tojást törtek Nagatomo fejére, majd liszttel öntötték le. A huszonnyolc éves ünnepelt láthatóan nem orrolt meg a tréfáért, de nem lepődnénk meg, ha alkalomadtán „visszafizeti" társai kedveskedését.
szept. 13
15:26
Birkózó-vb: követte a tesót, Lőrincz Tamás is bronzérmes! (She)
Lőrincz Tamás bronzérmet nyert a kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjában a taskenti világbajnokságon.
szept. 13
15:42
Videó: a 20 percet késő pécsiek ordították tele a Nagyerdőt (She)
A Debreceni VSC–Pécsi MFC bajnoki labdarúgó-mérkőzésre érkező baranyai szurkolók ugyan lemaradtak a találkozó első húsz percéről, de lelkesedésüket nem hagyták otthon. Torkukszakadtából biztatják a pécsi csapatot. Kövesse élő tudósításunkat a találkozóról!
szept. 13
15:44
Bundesliga: Bayern München-Stuttgart élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga harmadik fordulójában az egy győzelemmel és egy döntetlennel álló Bayern München az egy döntetlennel és egy vereséggel kezdő Stuttgartot fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 13
16:00
PL: nem bírt az Arsenal a Manchester Cityvel, iksz a vége (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójának rangadóján az Arsenal hazai pályán egy végig izgalmas meccsen 2–2-es döntetlent játszott a Manchester Cityvel.
szept. 13
16:02
Videó: leánykérést követő vastaps a Loki-meccsen (She)
A Debreceni VSC–Pécsi MFC bajnoki labdarúgó-mérkőzés félidejében romantikus pillanatoknak lehettek tanúi a Nagyerdei Stadionba kilátogatók. A hazaiak egyik szurkolója a szünetben a publikum előtt kérte meg kedvese kezét, aki igent mondott az ajánlatra. A klub sok Loki-gyermeket kívánt a párnak.
szept. 13
16:04
Premier League: Chelsea-Swansea élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a tabella első helyezettje a másodikat fogadja, azaz a Premier League két százszázalékos csapata, a Chelsea és a Swansea találkozik Londonban a Stamford Bridge-en. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
szept. 13
16:06
PD: Barcelona-Athletic Bilbao élőben az NSO-n! (She)
Két hét szünet – és a múlt hét végi, e hét eleji Eb-selejteződömping – után ismét bajnoki csatározásokra kerül sor az öreg kontinens labdarúgópályáin. Spanyolországban a Barcelona az Athletic Bilbaót fogadja egy igazán történelmi mérkőzésen. Kövesse a találkozót online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 13
16:18
Paraasztalitenisz-vb - Bronzérmes Zborai Gyula és Csonka András (Infostart)
Bronzéremmel zárta a csapatversenyt Csonka András és Zborai Gyula a para-asztaliteniszők pekingi világbajnokságán.
szept. 13
16:18
Birkózó-vb: Bácsi Péter aranyérmes lett Taskentben! (She)
Bácsi Péter aranyérmesként zárt a taskenti birkózó-világbajnokságon, miután a kötöttfogásúak 80 kg-os kategóriájának döntőjében 2:1-re legyőzte az orosz Jevgenyij Szaljejevet.
szept. 13
16:18
Nem bírt egymással az Arsenal és a City (Metropol)
A címvédő Manchester City 2-2-es döntetlent ért el az Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
szept. 13
16:20
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás bronzérmes (Infostart)
Lőrincz Tamás bronzérmet nyert a kötöttfogásúak 66 kilogrammos kategóriájában a taskenti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 13
16:36
Birkózó-vb - Bácsi Péter aranyérmes! (Infostart)
Bácsi Péter aranyérmet nyert a kötöttfogásúak 80 kilogrammos kategóriájában a taskenti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 13
16:36
NB I: Budapest Honvéd-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 13
16:38
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 6. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton négy mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 6. fordulójában. A Békéscsaba a Gyirmóttal találkozik, a Sopron az Szigetszentmiklós vendége lesz, míg a Soroksár zárt kapuk mögött fogadja a ZTE-t. Este Szolnok–Mezőkövesd találkozóra kerül majd sor. A Siófok–Cegléd mérkőzést szeptember 30-án, míg az Ajka–Balmazújváros meccset október 1-jén játsszák.
szept. 13
16:40
NB I: Debrecenben szerezte meg első győzelmét a Pécs (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Debrecen hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a Pécstől. A mérkőzés első találatát Mohl Dávid szerezte az 55. percben tizenegyesből, majd a csereként beálló Pölöskey Péter állította be a végeredményt a hajrában. A baranyaiak az első győzelmüket szerezték meg a mostani bajnokságban.
szept. 13
16:42
Válogatott: Miriuta kész besegíteni Pintér Attilának (She)
Miriuta Vasile, a kolozsvári CFR vezetőedzője kijelentette, hogy szívesen segít Pintér Attila magyar szövetségi kapitánynak a román labdarúgó-válogatott feltérképezésében a két csapat októberi Eb-selejtezője előtt.
szept. 13
16:44
Úszás: tanítványai, tisztelői emlékeztek Széchy Tamásra (She)
Tíz évvel ezelőtt, szeptember 13-án hunyt el minden idők legnagyszerűbb magyar úszóedzője, Széchy Tamás. Farkasréti sírjánál tanítványai és tisztelői emlékeztek az úszópápára az évfordulón.
szept. 13
16:46
Kína: vereséggel zárult Husztiék „idegenbeli túrája” (She)
A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában Huszti Szabolcs együttese, Csangcsun Jataj 1–0-ra kikapott a Sandong Luneng otthonában.
szept. 13
17:12
MotoGP: szerencsétlen 13., Márquez csak a 4. helyről rajtol (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának időmérőjén a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo érte el a legjobb időt, a címvédő Marc Márquez csak a negyedik helyről rajtolhat holnap.
szept. 13
17:14
NB I: A győzelem ellenére van bennem hiányérzet - Véber (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a bajnokságban eddig nyeretlen Pécs 2–0-ra legyőzte a címvédő Debrecent a Nagyerdei Stadionban. A találkozó után Kondás Elemér elismerte, hogy rosszul játszottak, míg Véber György arról beszélt, hogy a győzelem ellenére van még hova fejlődnie a csapatának.
szept. 13
17:16
Eurofutball: Otigba csapata nagyon elkapta a fonalat (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 6. fordulójában nem sok sikerélményük volt a magyaroknak. Otigba Kenny Heerenveenje viszont nagyon elkapta a fonalat a holland élvonalban.
szept. 13
17:30
Davis-kupa: kiesett a címvédő, életben maradtak az olaszok (She)
A férfi teniszezők Davis-kupájának elődöntőjében Olaszország óriási csatában megnyerte a Svájc elleni páros mérkőzést, így 2–1-re szépített a vasárnapi egyesek előtt. A címvédő Csehországnak azonban már nincs esélye, miután Franciaország a párosok meccsét is megnyerte.

Keresés