2014. szeptember 13. szombat

szept. 13
17:32
Asztalitenisz: Póta Georgina aranyérmes Belgiumban (She)
Póta Georgina aranyérmet szerzett a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának belgiumi versenyén.
szept. 13
17:48
Bundesliga: nyert a Bayern, Szalaiék elszúrták a végét (She)
A Bayern München 2–0-ra legyőzte a Stuttgartot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 3. fordulójának szombati játéknapján. Szalai Ádám végig a pályán volt a Hoffenheimben, amely az utolsó pillanatokban engedett kicsúszni két pontot a kezéből vendége, a Wolfsburg ellen (1–1).
szept. 13
17:48
Póta aranyérmes Belgiumban (Metropol)
Póta Georgina aranyérmet szerzett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség World Tour-sorozatának belgiumi versenyén.
szept. 13
17:50
Videó: nagy meccsen mesés rajtot vett a Volán (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Fehérvár AV 19 legénysége győzelemmel kezdte szereplését az osztrák profi jégkorong-bajnokság (EBEL) 2014–2015-ös alapszakaszában: péntek este hazai jégen a Volán az 59. percben ütött Andrew Sarauer-góllal 4–3-ra legyőzte a Villachot. Most nézze meg a SportKlub összefoglalóját a találkozóról!
szept. 13
17:52
Nyílt vízi úszás: Papp Márk sikere az Ek-döntőben (She)
Nem múlik el hétvége kiemelkedő magyar úszósiker nélkül: a soros diadalt Papp Márk aratta a LEN nyílt vízi úszó Európa-kupa-sorozat castellabate-i döntőjében, miután hatalmas bravúrral megnyerte az első napi 10 kilométeres versenyt, amivel az összetett siker kapujába ért.
szept. 13
17:54
Férfi kézi, SEHA-liga: Ilics vezérletével rangadót nyert a Veszprém (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga rangadóján az MKB-MVM Veszprém a 12 gólig jutó Momir Ilics vezérletével 31–23-ra legyőzte a macedón Vardar Szkopjét.
szept. 13
18:06
PD: Neymar-duplával nyert a Barca odahaza a Bilbao ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban továbbra is százszázalékos a Barcelona, amely a csereként beálló Neymar hajrábeli duplájával verte el odahaza az Athletic Bilbaót. Ezen a mérkőzésen debütált a Camp Nouban a katalán csapat harmadik számú, sárga-vörös meze, a „senyera".
szept. 13
18:06
Szalaiék pontokat vesztettek (Metropol)
A Szalai Ádámmal felálló Hoffenheim hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott szombaton a Wolfsburg együttesével a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 13
18:08
Erőemelés: 16 világrekord dőlt meg az orosházi vb-n (She)
Hazánk adott otthont a Nemzetközi Erőemelő-szövetség (IPF) második legrangosabb eseményének, az ifjúsági és junior-világbajnokságnak. Az Orosházán megrendezett eseményen 35 ország több mint 260 versenyzője vett részt. Magyarországot 13 női és 11 férfi versenyző képviselte, akik több érmet szereztek.
szept. 13
18:08
Nehezen, de nyert a Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona ellen csaknem nyolcvan percen át tudta tartani magát a vendég Athletic Bilbao, aztán viszont érvényesült a papírforma.
szept. 13
18:10
Premier League: Diego Costa parádézott a Chelsea-ben (She)
A Chelsea Diego Costa mesterhármasára alapozva 4–2-re legyőzte a meccs elején még vezető Swansea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójának szombati játéknapján a két százszázalékos csapat csatájában. A Tottenham kétszeri vezetés ellenére sem bírt a Sunderlanddel (2–2), míg az Everton és a Leicester City megszerezte idénybeli első győzelmét – mindkettő…
szept. 13
18:12
Serie A: Empoli-AS Roma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a győzelemmel rajtoló Roma a vereséggel kezdő, újonc Empoli otthonába látogat. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 13
18:24
Megkezdte működését a Budai Asztalitenisz Akadémia (Infostart)
A főváros második kerületének lakosai számára kiírt amatőrversennyel az Ormai László csarnokban szombaton hivatalosan is megkezdte működését a Budai Asztalitenisz Akadémia.
szept. 13
18:24
Videó: három kontinensről szerezte góljait a Dortmund (She)
Adrián Ramos Kolumbiából, Kagava Sindzsi Japánból és Pierre-Emerick Aubameyang Gabonból – ők szállították a Borussia Dortmund góljait, ezzel a 3–1-es győzelmet a Freiburg ellen a német labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A Bayern München Mario Götze és Franck Ribéry találatával nyert a Stuttgart ellen. Összefoglalók.
szept. 13
18:24
A Veszprém legyőzte a címvédő Vardart (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém 31-23-ra legyőzte a vendég, címvédő macedón Vardar Szkopjét a férfi kézilabda SEHA-liga szombati rangadóján.
szept. 13
18:42
Kosárlabda-vb - Szerbiával vívja a döntőt az Egyesült Államok (Infostart)
Szerbia legjobbjaival játssza a döntőt az Egyesült Államok címvédő válogatottja a spanyolországi férfi kosárlabda-világbajnokságon.
szept. 13
18:42
NB I: Rocchi kezdő volt, de a Honvéd legyőzte a Haladást (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a Budapest Honvéd hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladást, amelyben Tommaso Rocchi is bemutatkozott; az olasz 45 percet játszott.
szept. 13
18:42
Diego Costával szárnyal a Chelsea (Metropol)
Négy fordulót követően a Chelsea maradt az egyedüli hibátlan csapat az angol labdarúgó-bajnokságban.
szept. 13
18:44
NB I: Kecskemét-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Kecskeméti TE–Győri ETO találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 13
18:46
NB II: Nyilas duplázott; a hajrában egyenlített a Sopron (She)
A labdarúgó NB II 5. fordulójában ifjabb Nyilas Elek duplájával a Soroksár legyőzte a ZTE-t. A Sopron a hajrában mentett pontot Szigetszentmiklóson, míg a Gyirmót Békéscsabán nyert.
szept. 13
18:48
NB I: Nyíregyháza-Dunaújváros élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza–Dunaújváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 13
18:50
PL: Liverpool-Aston Villa élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában a Liverpool az Aston Villát fogadja. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 13
18:52
Premjer-liga: a Zenit-henger Dzsudzsákékon is átgurult (She)
A tabellát százszázalékos teljesítménnyel vezető Zenit óriási csatában 3–2-re legyőzte egyik üldözőjét, a Dinamo Moszkvát az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 7. fordulójának szombati játéknapján. Dzsudzsák Balázs hajrábeli csere volt a Dinamóban.
szept. 13
18:54
Videó: remekelt a Messi, Neymar kettős a Barcában (She)
A Barcelona 2–0-ra győzött az Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. Mindkét gólt Neymar szerezte, s mindkétszer Lionel Messi adta a gólpasszt. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 13
19:00
Sportlövő-vb - Sidi 23. összetettben (Infostart)
A címvédő Sidi Péter a 23. helyen végzett a kisöbű szabadpuska 3x40 lövéses összetett számában, így nem szerzett olimpiai kvótát a Granadában zajló kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
szept. 13
19:00
Ligue 1: otthonától távol továbbra is döcög a PSG szekere (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójában a címvédő Paris Saint-Germain 1–1-es döntetlent játszott a Rennes otthonában.
szept. 13
19:18
Papp Márk győzött a nyíltvízi úszók EK-döntőjében (Infostart)
Papp Márk remekelt a LEN, az európai szövetség nyíltvízi úszó Európa Kupa-sorozatának olaszországi döntőjében, ahol a szombati 10 kilométeres versenyen elért első helyével egyszersmind az összetett megnyerésének is a kapujába ért.
szept. 13
19:18
Asztalitenisz Extraliga: a BVSC és a Szekszárd idegenben nyert (She)
Az asztaliteniszezők Extraligájának szombati játéknapján a férfiaknál a BVSC, a nőknél a Szekszárd győzött idegenben.
szept. 13
19:20
Rögbi: szoros meccsen nyert Új-Zéland és Ausztrália (She)
A rögbi Négy Nemzet-kupa negyedik fordulójában Új-Zéland és Ausztrália is hazai környezetben győzött, ám a két vesztes, Dél-Afrika és Argentína is kapott jutalompontot.
szept. 13
19:22
NB III: Nyugaton már csak Albert Flórián csapata hibátlan (She)
Az Albert Flórián irányította Budaörs szombaton hazai pályán 3–0-ra legyőzte az újonc Sárvárt, így öt forduló után is hibátlan mérleggel vezeti a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának tabelláját. Az Újbuda hazai pályán a Nagyatád ellen veszítette el első pontjait. Az élcsoportban a Dorog és a Győri ETO II újra győzött, a Csepel viszont nem kis meglepetésre kikapott az eddig pont nélküli…
szept. 13
19:24
Profi boksz: Maidana revánsot venne, Mayweather K. O.-t ígér (She)
„Ragaszkodott a visszavágóhoz, és egy igazi bajnok soha nem hátrál meg, így elfogadtam a kihívást" – ezzel vezette fel Floyd Mayweather Jr. (46–0, 26 K. O.–T. K. O.) a Marcos Maidana (35–4, 31) elleni mérkőzését.
szept. 13
19:26
Légiósok: Bogdán Ádámot műteni kell, hat hetet hagy ki (She)
Bogdán Ádám, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Bolton magyar kapusa hivatalos Facebook-oldalán közölte, csapata edzésén eltört a kisujja, így hosszabb kényszerpihenőre szorul.
szept. 13
19:54
Videó: mesterhármas - Diego Costa ellen nem volt orvosság (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Chelsea 4–2-re győzött a Swansea ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában. John Terry öngólt vétett, de Diego Costa mesterhármasa bőven kompenzálta ezt. Az Evertonban Romelu Lukaku látványos gólt szerzett, csapata pedig 2–0-ra legyőzte idegenben a West Bromwichot. Összefoglalók.
szept. 13
19:56
PD: CR és James a kezdőben, Mandzukic elöl az Atléticóban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 3. fordulójában a Real Madrid a városi rivális Atlético Madriddal csap össze. A vezetőedzők kihirdették a kezdőket: Carlo Ancelotti Cristiano Ronaldót és James Rodríguezt is játszatja a „matracosok” ellen.
szept. 13
19:58
Vuelta: szakaszsikerével közel a végső diadalhoz Contador (She)
A spanyol Alberto Contador nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny szombati szakaszát, ezzel összetettben növelte előnyét, és közel került a végső sikerhez.
szept. 13
20:00
Férfi kézi NB I: erős kövesdi kezdés, nagy zakó Szegeden (She)
A férfi kézilabda NB I 3. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán nehézkes kezdés után 33–21-re kiütötte a Mezőkövesdet.
szept. 13
20:02
Videó: „El kell fogadnunk, hogy kifütyülik a Debrecent” (She)
„El kell fogadnunk a szurkolók kritikáját, teljesen jogosan fütyültek ki minket” – mondta Kulcsár Tamás, a DVSC-Teva labdarúgója, miután csapata otthon 2–0-ra kikapott a Pécstől. A pécsi mester, Véber György ugyanakkor elégedett volt a játékosaival. Értékelések.
szept. 13
20:04
Női kézi NB I: a Siófok a Fraditól is pontot rabolt! (She)
A női kézilabda NB I 3. fordulójában tovább folytatta kiváló sorozatát a Siófok, amely ezúttal a Népligetben ért el bravúros eredményt azzal, hogy 28–28-as döntetlenre végzett a Ferencvárossal.
szept. 13
20:12
Premier League - Nem bírt egymással az Arsenal és a Manchester City (Infostart)
A címvédő Manchester City 2-2-es döntetlent ért el az Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
szept. 13
20:12
Primera Divisón: Real Madrid-Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 3. fordulójában a Real Madrid a városi rivális Atlético Madridot fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 13
20:14
Serie A: római siker Empoliban minimális erőfeszítéssel (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a győzelemmel rajtoló Roma csak a minimumot adta ki magából, de így is le tudta győzni 1–0-ra a vereséggel kezdő újonc Empolit idegenben.
szept. 13
20:16
NB I: félbeszakadt a Kecskemét és a Győri ETO mérkőzése (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójában a Kecskemét és a Győri ETO a szakadó esőben is izgalmas, érdekes, fordulatos mérkőzést játszott – egészen az 58. percig, amikor a hatalmas esőzésben kialakult tócsák miatt Solymosi Péter félbe nem szakította a bajnokit.
szept. 13
20:18
Férfi kosár-vb: a franciák elcsenték Litvánia bronzérmét (She)
A Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon az Eb-címvédő francia együttes elcsente Litvániától a világbajnoki bronzérmet. A kiegyenlített találkozón a négy évvel ezelőtt harmadik helyen végző litvánok irányították a játékot, a végjátékban közel álltak ahhoz, hogy végleg meglépjenek, de a szívós franciák visszakapaszkodtak, majd fordítottak. A hetedik világbajnokságán részt…
szept. 13
20:20
Férfi kézi EHF-kupa: „idegenben” nyert az Orosháza (She)
A Orosháza saját közönsége előtt hat góllal legyőzte a moldovai Olimpus 85 Usefs csapatát a férfi kézilabda EHF-kupa első fordulójában, a párharc első mérkőzésén.
szept. 13
20:30
NB I: eldöntetlen maradt az újoncok csatája (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában a tizenegyedik Nyíregyháza a sereghajtó Dunaújvárost fogadta. A gól nélküli első félidőben a hazaiak irányították a játékot, de ők is csak nagy ritkán kerültek helyzetbe. A második játékrészben már jóval több lehetőség adódott, de ezek rendre kihasználatlanul maradtak, így maradt a gól nélküli döntetlen.
szept. 13
20:32
PL: liverpooli vereség a Villától az Anfield Roadon (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában a Liverpool hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett az Aston Villától. A „vörösök" ezzel második vereségüket könyvelték el a bajnokságban, az Aston Villa pedig megőrizte veretlenségét, és győzelmével a tabella második helyére lépett fel az éllovas Chelsea mögé.
szept. 13
20:48
SEHA-liga - A Veszprém legyőzte a címvédő Vardart (Infostart)
Az MKB-MVM Veszprém 31-23-ra legyőzte a vendég, címvédő macedón Vardar Szkopjét a férfi kézilabda SEHA-liga szombati rangadóján, és ezzel négy forduló után százszázalékos mutatóval vezeti a tabellát.
szept. 13
20:48
Bundesliga: a Gladbach nagyon megverte a Schalkét (She)
Az eddig nyeretlen két csapat szombat esti mérkőzésén a Mönchengladbach hazai pályán 4–1-re legyőzte a Schalkét. A 3. forduló keretében aratott győzelem a negyedik helyig repítette a Gladbachot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) tabelláján.
szept. 13
20:50
Labdarúgó NB I - Hat éve nyeretlen a Haladás Kispesten (Infostart)
A Budapest Honvéd hazai pályán 2-0-ra nyert a Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 13
20:50
Női vb-selejtező: hiába állt fel 0-3-ról a magyar válogatott (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn 4–3-as vereséget szenvedett a csoport második helyéért harcoló Ausztria otthonában. A mieink húsz perc után már háromgólos hátrányban voltak, majd kiegyenlítettek, de végül minimális különbséggel alulmaradtak.

Keresés