2014. szeptember 5. péntek

szept. 5
0:06
Férfi kosár-vb: spanyol, görög és litván csoportelsők (She)
A Spanyolországban zajló férfi kosárlabda-világbajnokságon a házigazda együttes a csoportkör ötödik fordulójában Szerbiát győzte le 16 ponttal, így csoportjából első helyen jutott be a nyolcaddöntőbe, ahol majd Szenegállal találkozik. A görögök szintén hibátlan teljesítménnyel végeztek hatosuk élén – csakúgy, mint a délután végző amerikaiak –, míg a litvánok csoportrangadón győzték le az…
szept. 5
0:24
NS: Szalai exkluzív interjúja; Mátyus sajnálja; U21-es összegzés - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
szept. 5
1:00
Olasz focileckét kaptak a hollandok - Európai meglepetések (Infostart)
Antonio Conte szövetségi kapitány győzelemmel mutatkozott be az olasz labdarúgó-válogatott kispadján, ugyanis csapata csütörtökön 2-0-ra legyőzte a világbajnoki bronzérmes holland együttest barátságos mérkőzésen.
szept. 5
2:48
NFL: Seattle Seahawks-Green Bay Packers élőben az NSO-n! (She)
Hét hónapja vártuk, az utóbbi hetekben fokozódó elvonási tünetekkel, és végre eljött: rajtol az NFL-idény. Szokás szerint igazi rangadót jelöltek ki nyitó meccsnek, a bajnok Seattle Seahawks a 2011-ben Super Bowl-győztes Green Bay Packerst fogadja. Különös figyelem hárul a meccsen arra, hogyan bír el Aaron Rodgers, a Packers irányítója a Seattle kiváló hátsó védővonalával. Kövesse a mérkőzést…
szept. 5
6:06
NFL: húszpontos Seattle-győzelem az idénynyitón (She)
Mintha mi sem történt volna február óta: a Seattle Seahawks diadalával zárult az előző NFL-idény, és azzal kezdődött az új szezon is. A védelem megbénította a Green Bay támadóegységét, Marshawn Lynch pedig 110 futott yarddal, illetve két touchdownnal vezérelte a támadókat. Nincs kétség felőle: a Seahawks ebben a szezonban is bajnoki favorit.
szept. 5
6:24
US Open: meccslabdákat hárítva verte meg Federer Monfilst (She)
Hatalmas csatában, hosszú és sikeres karrierje egyik legnagyobb mérkőzésén két szett hátrányból, két meccslabdáról nyert és jutott a US Open elődöntőjébe Roger Federer Gaël Monfils ellen, s készülhet a Marin Cilic elleni folytatásra.
szept. 5
7:18
Két magyar is emel az orosz Elnök Kupán (Infostart)
Két magyar súlyemelőt is meghívtak az orosz szervezők a hétvégi Elnök Kupára, amelynek idén, a negyedik kiírás alkalmával Nojabrszk ad otthont.
szept. 5
7:20
A magyar labdarúgó-válogatott mindig győz az északírek ellen? (Infostart)
Eddig négyszer játszott a magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi ellenfelével, Észak-Írországgal és mindegyik alkalommal győzött.
szept. 5
7:54
Hibátlan a mérleg az északírek ellen (Metropol)
Eddig négyszer játszott a magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi ellenfelével, Észak-Írországgal.
szept. 5
8:12
Juventus: rossz hírek Chiléből, Vidalnak újra fáj a térde (She)
Rossz híreket kapott a Juventus labdarúgócsapata Chiléből: az elmúlt szezon végén sérülést szenvedő Arturo Vidalnak ismét problémája van a térdével.
szept. 5
8:48
Szalai nem lát változást (Blikk)
Hoffenhein – Szalai Ádám (26) tizenegy hónappal emlékezetes sajtótájékoztatója óta sem lát változást a magyar fociban.
szept. 5
8:48
Ajánló: Kövesd-Csabával indul az NB II 4. fordulója - program (She)
Ma a Mezőkövesd–Békéscsaba mérkőzéssel indul a labdarúgó NB II 4. fordulója, pénteken rendezik még a Csákvár–Szigetszentmiklós összecsapást is. Íme, a mai fociprogram!
szept. 5
8:48
Federer kétszettes hátrányból jutott tovább (Metropol)
Roger Federer két meccslabdát hárítva nyert a francia Gal Monfils ellen.
szept. 5
8:50
Hazai sikerek a csúcsmeccseken (Blikk)
Párizs – Csütörtök este két slágermeccset is játszottak az Európa-bajnoki selejtezők előtt a kontinens sztárcsapatai.
szept. 5
8:50
Spanyolország: Del Bosque elégedett volt Casillas riválisával (She)
Vicente Del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem bánta meg azt a döntését, hogy Iker Casillas helyett David De Geát nevezte kezdőkapusként a Franciaországgal szemben 1–0-ra elvesztett felkészülési mérkőzésen, míg a franciák érthető módon elégedetten nyilatkoztak a találkozó után, akárcsak az olasz kispadon győzelemmel debütáló Antonio Conte a hollandok legyőzését…
szept. 5
8:52
Videó: a Linkin Park slágerét játszották be a himnusz helyett (She)
Szlovákia labdarúgó-válogatottja tegnap felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte Máltát. A találkozó előtt igen mulatságos jelenet játszódott le: a vendégek himnusza helyett a Linkin Park egyik nagy slágere (Numb) szólalt meg. A helyi DJ gyorsan észbe kapott, és lekeverte a zenét, miközben a játékosok jókat nevettek a malőrön.
szept. 5
9:06
Federer kétszettes hátrányból jutott tovább - videó (Infostart)
Az ötszörös bajnok Roger Federer kétszettes hátrányból, két meccslabdát hárítva nyert a francia Gaël Monfils ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében.
szept. 5
9:06
Légiósok: Hajnal Tamás nem zárta ki a hazatérést sem (She)
Hajnal Tamás egy év után elhagyta az Ingolstadt csapatát, a nemrégiben szerződést bontó labdarúgó nem zárja ki a lehetőségét, hogy itthon folytatja pályafutását, de a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában azt nyilatkozta, egyelőre a külföldi csapatválasztásra is ugyanezt tudja mondani.
szept. 5
9:24
Olaszország: Ez egy különleges csapat, nagy célokkal - Conte (She)
Antonio Conte Hollandia legyőzésével mutatkozott be az olasz labdarúgó-válogatott élén. A frissen kinevezett szövetségi kapitány szerint a keze alatt dolgozó különleges generáció a jövőben jelentős célokért küzdhet.
szept. 5
9:24
NFL: simán nyert a bajnok Seattle (Metropol)
A címvédő Seattle Seahawks 36-16-os győzelmet aratott a Green Bay Packers együttese felett.
szept. 5
9:26
Világfutball: nem kezdhetett, mert a Vidiben csak csere (She)
Arturo Álvarez kevésnek mondható játékideje is téma a salvadori sajtóban azt követően, hogy az ország labdarúgó-válogatottja 2–1-re kikapott Guatemalától a Közép-amerikai Kupa (Copa Centroamericana) nyitányán csütörtök hajnalban.
szept. 5
10:00
F1: Olasz Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Monzában, az Olasz Nagydíjon folytatódik a Mercedes belső csatája a világbajnoki címért Nico Rosberg és Lewis Hamilton között. A szezon leggyorsabb pályáján az első szabadedzésen különös figyelem hárul a célegyenesre fordító Parabolica-kanyarra is, amelynek leaszfaltozott bukótere miatt nőhet ott a sebesség, hiszen nem kell attól félni, hogy ha túlvállalja magát valaki, a kavicságyban köt ki.…
szept. 5
10:02
Futsal: viccelődött a magyar kapus, miután levágták az ujját (She)
Egy baleset után le kellett vágni Nagy Zoltán – aki több mint 300 futsalmérkőzésen lépett pályára – bal mutatóujját. A rutinos kapus ennek ellenére jókedvűen nyilatkozott az eset után.
szept. 5
10:18
Súlyemelés: két magyar is pódiumon az orosz Elnök-kupán (She)
Két magyar súlyemelőt is meghívtak az orosz szervezők a hétvégi Elnök-kupára, amelynek idén, a negyedik kiírás alkalmával Nojabrszk ad otthont.
szept. 5
10:36
Videó: gólt is lőtt a Villarreal által „szerződtetett” rákbeteg fiú (She)
Ez tényleg több, mint sport. Történetünk főhősét, Gohant a rák egy agresszív formája támadta meg. A 13 éves fiú a kórházban elárulta az ápolóknak nagy álmát, ami nem volt más,  mint az, hogy egy nap pályára lép az El Madrigalban kedvenc csapata, a Villarreal színeiben.
szept. 5
10:38
Dél-Korea: neves német szakember a válogatott élén (She)
Uli Stielike lett a dél-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 5
10:54
Uli Stielike lett a dél-koreai válogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
Uli Stielike lett a dél-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 5
10:54
Magyar-északír: Gerát szakértőnek! - írják Belfastban (She)
A vasárnapi Eb-selejtezőre kisorsolt ellenfél, Észak-Írország ugyanúgy 28 éve járt nagy tornán, mint a magyar labdarúgó-válogatott, és ugyanúgy hosszú ideje sötét lova a nemzetközi porondnak, mint a mi csapatunk – a kevés hiteles ismerőjük egyike Gera Zoltán lehet, írják Belfastban.
szept. 5
11:12
Haladás: Nem foglalkoztam az ajánlatokkal - Németh Márió (She)
Magyarországról és külföldről is érdeklődtek a nyáron Németh Márió, a Szombathelyi Haladás labdarúgója iránt, a fiatal játékos azonban maradni akart, így végül nem váltott klubot.
szept. 5
11:14
Videó: behajolt CR kocsijába, futhatott az autóval a rajongó (She)
A Real Madrid sztárjai hozzászokhattak ahhoz, hogy amikor edzésre érkeznek, lelkes szurkolók várják őket, akik mindent megtesznek azért, hogy hozzájuthassanak kedvenc játékosuk aláírásához, és még az sem rettenti el őket, ha határozott elutasításban részesülnek.
szept. 5
11:30
NB III: itt az első visszalépő, a Létavértes nem folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint visszalép a labdarúgó NB III Keleti csoportjától a Létavértes SC '97. A klub vezetői szerint a csapat helyzete kilátástalan, és nem tudnak kiállni már az FC Hatvan elleni szombati mérkőzésre sem.
szept. 5
11:32
Válogatott: Most nincs helye a zrikának - Nikolics Nemanja (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap Észak-Írország ellen lép pályára Eb-selejtező mérkőzésen. A találkozó előtt Nikolics Nemanja, a Videoton támadója beszélt a csapatot körülvevő hangulatról.
szept. 5
11:48
Minden szakág szerezhet érmet a birkózó vb-n (Infostart)
Mindhárom szakág vezetője képesnek tartja tanítványait az éremszerzésre a hétfőn kezdődő taskenti birkózó-világbajnokságon, melyen 16 versenyző képviseli a magyar színeket.
szept. 5
11:48
Barca: „Itt vérre megy a játék, megpusztulnak a játékosok” (She)
Tajti Mátyás szerint a Barcelona fiataljai teljesen más mentalitással állnak hozzá az edzésekhez, mint a magyarok. A nyáron a katalánokhoz szerződött fiatal játékos a Facebookon az eddigi tapasztalatairól posztolt.
szept. 5
11:50
F1: Hamilton az élen Monzában, Button megelőzte Rosberget (She)
Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az Olasz Nagydíj első szabadedzésén Monzában. A Mercedes pilótáját három korábbi vagy jelenlegi csapattársa követte, Jenson Button, Nico Rosberg és Fernando Alonso személyében, Rosberget meg tudta előzni a McLaren pilótája – hogy a woikingiak ennyit fejlődtek, vagy csak az üzemanyag volt túl kevés, később kiderül.
szept. 5
11:52
Magyar-északír: „Ezernél többen megyünk, és nem gulyásozni" (She)
Több mint ezer északír drukker érkezik Budapestre a magyar és az északír labdarúgó-válogatott vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőjére, méghozzá nagy reményekkel.
szept. 5
12:06
Olaszország: Nem Balotellire céloztam a Paninivel - De Rossi (She)
Daniele De Rossi, az olasz Serie A-ban szereplő AS Roma labdarúgója szerint a média félreértelmezte korábbi nyilatkozatát, mert nem Mario Balotellit akarta kritizálni.
szept. 5
12:08
UEFA: kétperces a futballban? Ferguson szerint nincs kizárva (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United korábbi legendás menedzsere elárulta, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálja a néhány perces kiállítások bevezetésének lehetőségét.
szept. 5
12:24
DVTK: Koman Vladimir tud az érdeklődésünkről - Árki Gábor (She)
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK sportigazgatója elmondása szerint a szabadon igazolható Koman Vladimir tud a diósgyőriek érdeklődéséről.
szept. 5
12:24
Hamilton volt a leggyorsabb (Metropol)
A 2008-as világbajnok több mint fél másodperccel autózott jobb időt, mint a második helyen végzett Jenson Button.
szept. 5
12:42
Kovács ötödik a vívás után, Földházi megsérült az öttusa-vb-n (Infostart)
A három döntős magyar közül Kovács Sarolta kezdte a legjobban a pénteki napot, ötödik helyen zárta a vívást a varsói öttusa-világbajnokságon a nők hagyományos versenyében, Földházi Zsófia ugyanakkor sérülés miatt feladta a viadalt.
szept. 5
12:42
MLSZ: egyeztetnek Mészöllyel, maradna az U20-as vb-re (She)
Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott szövetségi edzője, Mészöly Géza, a Sport Tv Mai helyzet című műsorában elmondta: még egyeztet a szövetséggel a korosztályos csapattal való közös munkáról, de bízik a folytatásban.
szept. 5
12:44
Videó: az Egyesült Államokból „igazolt” tv-sztárt a Zenit (She)
Igazi meglepetéssel szolgáltak a Zenit vezetői a játékosoknak és a szakmai stábnak: nem kisebb név, mint Bart Simpson „csatlakozott” a szentpétervári együttes keretéhez. Garay és társai nagy szeretettel fogadták új csapattársukat.
szept. 5
13:00
Öttusa-vb: Kovács ötödik a vívás után, Földházi megsérült (She)
A három döntős magyar közül Kovács Sarolta kezdte a legjobban a pénteki napot, ötödik helyen zárta a vívást a varsói öttusa-világbajnokságon a hagyományos versenyben, Földházi Zsófia ugyanakkor sérülés miatt feladta a viadalt.
szept. 5
13:00
Öttusa-vb: Kovács ötödik a vívás után (Metropol)
A versenyben az orosz Donata Rimszajtye vezet 250 ponttal.
szept. 5
13:18
Újpest: Ojo a Himesháza és a Videoton ellen már játszhat (She)
Megérkezett Kim Ojo játékengedélye, így az Újpest labdarúgócsapatának nigériai támadója pályára léphet a lilák Himesháza elleni Magyar Kupa-mérkőzésén, illetve a Videoton elleni bajnokiján – adta hírül az ujpestfc.hu.
szept. 5
13:20
Válogatott: „Sohasem szabad félvállról venni a magyarokat” (She)
Az északír labdarúgó-válogatott vasárnap Magyarország ellen kezdi meg az Eb-selejtezősorozatot. A korábbi futballista (jelenleg a York City menedzsere), Nigel Worthington a két válogatott 26 évvel ezelőtti összecsapásáról beszélve elmondta, a magyarokkal mindig számolni kell.
szept. 5
13:36
UEFA: rasszista szurkolók miatt büntették meg a Ludogorecet (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága részleges stadionbezárással büntette a bolgár bajnok Ludogorecet a csapat szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt.
szept. 5
13:54
Junior nyílt vízi úszó-vb: orosz fiúé az első arany (She)
Orosz sikerrel – az arany és a bronz is nekik jutott – kezdődött Balatonfüreden a 2. junior nyílt vízi úszó-világbajnokság; a junior fiúk 7.5 kilométeres versenyében a magyarok is kiválóan helytálltak, Kiss Attila a 7., Orosz Ádám a 12. helyen végzett a 44 úszót felvonultató mezőnyben.
szept. 5
13:56
F1: hatalmasat kockáztatott a Williams, de be fog jönni (She)
A Formula–1-ben szereplő Williams-istállót birtokló gazdasági társaság pénzügyi jelentése szerint 2014 első félévében 17 millió fontos veszteséget termelt a vállalat. A vezetőség meg is indokolta a változást, amelyet a tőzsdén szerepelve kötelessége volt nyilvánossá tenni: az F1-es csapat megerősítésére kellett az összeg, amelyet a jelek szerint nagyon hasznosan költött el az istálló.

Keresés