2014. szeptember 5. péntek

szept. 5
13:58
Svédország: Ibrahimovic régóta vágyott a rekordra (She)
Zlatan Ibrahimovic rendkívül büszke arra, hogy csütörtökön minden idők legeredményesebb svéd futballistájává lépett elő.
szept. 5
14:00
Videó: lélegzetelállító - így még nem látott stadiont belülről (She)
A mexikói Club América hazai mérkőzései előtt egy sas szokott körberepülni az Azték Stadionban (akárcsak Európában a Benfica vagy a Lazio meccsein) – ami nem meglepő, tekintve, hogy a csapat beceneve a „sasok”. A szervezők remek ötlettől vezérelve rászereltek a madárra egy kamerát, a végeredmény pazar lett, tekintsék meg önök is!
szept. 5
14:12
F1: Olasz Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton fantasztikusan kezdte az Olasz Nagydíjat, a Mercedes angol pilótája az első szabadedzésen sokkal jobban felvette a monzai pálya ritmusát, mint bárki más, csapattársát, Nico Rosberget nyolc tizeddel utasította maga mögé. Délután újabb másfél órás tréningen folytatódik a körözés, vajon mennyivel kerül közelebb a vb-éllovas a csapattársához? Kövesse a tréninget frissülő cikkünkkel!
szept. 5
14:14
Franciaország: Benzema ideges a meg nem adott góloktól (She)
Karim Benzema saját bevallása szerint kezd belefáradni abba, hogy az utóbbi időben rendszeresen nem adják meg a válogatott mezben szerzett góljait.
szept. 5
14:30
Olimpia 2024: Budapest is pályázik a rendezésre? (She)
A Nemzetközi Sportújságíró-Szövetség (AIPS) szerint Budapest is azon városok közé tartozik, amelyek pályázhatnak a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 5
14:30
Kiállnak Kubatov Gábor mellett (Metropol)
Az FTC 16 szakosztálya arra kéri a szurkolókat, tartózkodjanak a klub elnökének sértegetésétől.
szept. 5
14:32
FTC: a szakosztályok kiállnak Kubatov Gábor mellett (She)
Közösen állt ki Kubatov Gábor elnök mellett a Ferencvárosi Torna Club 16 szakosztálya, és arra kéri a szurkolókat, tartózkodjanak a klub elnökének sértegetésétől.
szept. 5
14:48
Roma: Totti 20 éve, 20 arca és első gólja a Serie A-ban (She)
Francesco Totti, az olasz labdarúgás és az AS Roma jelenleg is aktív legendája 20 évvel ezelőtt szerezte első gólját a „farkasok” mezében, napra pontosan 1994. szeptember 4-én.
szept. 5
15:06
Öttusa-vb: Kovács Sarolta vezet két szám után (She)
A jól sikerült vívás után Kovács Sarolta úszásban is remekül teljesített, s két szám után az első helyen áll a hagyományos versenyben a varsói öttusa-világbajnokságon.
szept. 5
15:06
Öttusa-vb: Kovács Sarolta vezet (Metropol)
A jól sikerült vívás után úszásban is remekül teljesített.
szept. 5
15:24
Atlético: a brazil Real-szerződéssel járt a szurkolók kedvében (She)
Guilherme Siqueira, az Atlético Madrid nyáron igazolt hátvédje érkezése után nem sokkal odabökött egyet a városi rivális Real Madridnak és ezzel párhuzamosan be is lopta magát a spanyol bajnoki címvédő drukkereinek szívébe.
szept. 5
15:26
Videó: az év fordítása a Botafogo nevéhez fűződik? (She)
Ez ám a feltámadás! A Brazil Kupa 2. fordulójában a Ceará 5–3-ra is vezetett már összesítésben a Botafogo ellen hazai pályán, majd eljött a 95. perc…
szept. 5
15:42
Chelsea: Maradtam volna, ha új szerződést kínálnak - Lampard (She)
Frank Lampard, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának korábbi középpályása elismerte, nem akart eligazolni a „kékektől”.
szept. 5
15:44
Junior nyílt vízi úszó-vb: Sztankovics a 11., Ollé a 17. (She)
A junior fiúk 7.5 km-es számában aratott orosz sikert követően az ifjúsági lányoknál kínai győzelem született a balatonfüredi junior nyílt vízi úszó-világbajnokságon, Jen Sze-jü meggyőző fölénnyel nyert az olasz Carlotta De Mattia és a francia Charline Secrestat előtt. A magyar indulók közül Sztankovics Dóra 11., Ollé Mónika 17. lett.
szept. 5
16:00
F1: Rosbergé a második edzés, Hamilton egy órán át állt (She)
Az Olasz Nagydíj első szabadedzését az élen záró Lewis Hamilton egy órával kevesebbet körözött a délutáni tréningen, mint a többiek, mégis csak 61 ezreddel kapott ki csapattársától, Nico Rosbergtől. Az angol csak az utolsó fél órára jött ki műszaki hiba miatt, s bár jobb állapotú pályán futotta leggyorsabb mért körét, a nagy forgalom miatt közel sem volt tiszta ez a kör. A harmadik helyen Kimi…
szept. 5
16:02
PSG: „A Real tett egy ajánlatot, de az nem volt elég jó” (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában szereplő Marco Verratti ügynöke elmondta, ügyfeléért valóban érkezett egy ajánlat a Real Madridtól.
szept. 5
16:18
Olimpia 2024: Budapest alkalmas lehet a rendezésre - Schmitt Pál (She)
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke szerint Budapest alkalmas lehet arra, hogy 2024-ben nyári olimpiát rendezzen – adta hírül a MOB honlapja.
szept. 5
16:36
Real: Nincs nézeteltérés C. Ronaldo és a klub között - Pérez (She)
Florentino Pérez, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke szerint nincs nézeteltérés Cristiano Ronaldo és a klub között.
szept. 5
16:38
MLSZ: kismacska méretű lyukak a pályákon a pockok miatt (She)
Az MLSZ Baranyai Megyei Igazgatóságára befutott információk szerint Mohácson, Szajkon, Versenden és Töttösön is pockok „támadták” meg a pályákat.
szept. 5
16:40
NFL: gáláns szerződést kapott a rákos kislány édesapja (She)
Szakmai helyett emberi döntést hozott az NFL-ben szereplő Cincinnati Bengals, amikor visszahívta bővített keretébe a nyáron menesztett Devon Still védekező falembert. A 25 éves játékos ugyanis ennek köszönhetően ki tudja fizetni négyéves, rákban szenvedő lánya kezeléseit.
szept. 5
16:42
Úszás: Hosszú országos csúcsot döntött a vízi show-n (She)
Hosszú Katinka 100 méter gyorson és 100 méter pillangón második, 100 méter háton pedig – országos csúccsal – a harmadik helyen végzett pénteken a szingapúri meghívásos úszógálán.
szept. 5
16:54
Felkészülés: Uruguay elrontotta Aguirre debütálását (She)
Nem sikerült jól Javier Aguirre debütálása a japán labdarúgó-válogatott élén, miután Uruguay 2–0-ra legyőzte  a mexikói szakember új csapatát, míg Dél-Korea – szintén felkészülési mérkőzésen – 3–1-re felülmúlta Venezuelát.
szept. 5
16:56
PMFC: Szégyellje magát, aki ezt nem bírja - Véber (She)
Véber György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC vezetőedzője elmondta, bízik csapatában, amely a szezon végére odaérhet az ötödik-hatodik helyre is.
szept. 5
17:12
Real Madrid: 185 milliárd forintnyi volt a bevétel (She)
A Real Madrid 603.9 millió euró (kb. 185 milliárd forint) bevételt könyvelt el a 2013–2014-es idényben – adta hírül a spanyol klub a pénteki közleményében.
szept. 5
17:30
Lovas Világjátékok: lebukott a doppingteszten két ló (She)
A lovastusában szereplő két ló akadt fenn a doppingellenőrzésen a franciaországi Caenben zajló Lovas Világjátékokon, amely négyévente mind a hét szakág világbajnokságát magában foglalja.
szept. 5
17:32
NB II: a Békéscsaba kiütésével már az élen a Mezőkövesd (She)
A labdarúgó NB II 4. fordulójában a Mezőkövesd magabiztos játékkal 4–0-ra legyőzte a Békéscsabát, és így feljött a tabella élére.
szept. 5
17:48
Lovas Világjátékok: megbukott a doppingteszten két ló (She)
A lovastusában szereplő két ló akadt fenn a doppingellenőrzésen a franciaországi Caenben zajló Lovas Világjátékokon, amely négyévente mind a hét szakág világbajnokságát magában foglalja.
szept. 5
17:50
Öttusa-vb: a lovaglás után is az élen Kovács Sarolta (She)
A harmadik szám, azaz a lovaglás után is az élen áll Kovács Sarolta a nők hagyományos versenyében a varsói öttusa-világbajnokságon.
szept. 5
17:52
Vuelta: Navarro az idei második spanyol szakaszgyőztes (She)
A spanyol Daniel Navarro ért célba elsőként a Spanyol kerékpáros körverseny (Vuelta a Espana) 13. szakaszán. Honfitársai közül az idei versenyen korábban csak Alejandro Valverde tudott etapot nyerni. Összetettben továbbra is Alberto Contador vezet.
szept. 5
17:54
BL: Ön szerint megvédi-e címét a Real Madrid? - szavazás (She)
Kevesebb mint két hét múlva megkezdődnek a legrangosabb európai kupasorozat csoportküzdelmei. Szavazásunkban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Ön szerint megvédi-e a címét a Bajnokok Ligájában a Real Madrid?
szept. 5
17:56
Dia Euro 2014: drámai csatában buktuk el a döntőt (She)
Románia szerezte meg az aranyérmet a cukorbetegek futsal Európa-bajnokságán Balatonfüreden, miután a döntőben szétlövéssel legyőzte a címvédő Magyarországot.
szept. 5
18:06
FIFA: az etikai bizottság előtt a vb-pályázatokról szóló vizsgálat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) átadta az etikai bizottságnak a 2018-as, valamint a 2022-es világbajnokság odaítélésének körülményeiről szóló vizsgálat 350 oldalas anyagát.
szept. 5
18:08
Barcelona: Csak beszélek, ordítok és szenvedek - Suárez (She)
Luis Suárez, a Barcelona labdarúgócsapatának uruguayi támadója elmondta, nagyon nehezen viseli, hogy nem játszhat, és már csak a visszatérésre tud gondolni.
szept. 5
18:24
Légiósok: eldőlt, hogy Koman nem szerződik a DVTK-hoz (She)
Biztosan nem a DVTK-ban folytatja pályafutását a jelenleg szabadon igazolható Koman Vladimir.
szept. 5
18:26
Felkészülés: sima KTE-vereség a szerb középcsapat ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE sima, 3–0-s vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a szerb élvonalban szereplő, az előző szezont a 10. helyen záró szabadkai Szpartak Zlatibortól.
szept. 5
18:28
Evezős ob: Galambos és a Simon, Juhász kettős is duplázott (She)
A váci Galambos Péter, valamint a szolnoki Simon Béla, Juhász Adrián duó is duplázott, azaz két aranyérmet nyert az evezősök Szegeden zajló 115. országos bajnokságának pénteki nyitó napján.
szept. 5
18:42
Tenisz: Fucsovics jól bírta idegekkel, elődöntős Genovában (She)
Fucsovics Márton elődöntőbe jutott a Genovában zajló challenger tenisztornán, miután a negyeddöntőben 7:6, 1:6, 7:6-ra legyőzte az ausztrál Jason Kublert.
szept. 5
18:44
Válogatott: az olcsóbb jegyek elfogytak, telt ház várható (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint már csak néhány száz jegyet lehet kapni a válogatott vasárnapi, Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, így Pintér Attila szövetségi kapitány csapata várhatóan telt ház előtt lép pályára a 18 órakor kezdődő mérkőzésen.
szept. 5
18:46
NB III: újabb áldozatok, hibátlan maradt a Putnok és az Újbuda (She)
A labdarúgó NB III 4. fordulójában a Keleti csoportban sorozatban negyedik győzelmét aratta a Putnok, amely most a Budapest Honvéd-MFA-t győzte le 1–0-ra. Hasonlóan jó sorozatot tudhat magáénak az Újbuda is a Nyugati csoportban, a fővárosiak a BKV Előre ellen zsebelték be az idény negyedik sikerét, méghozzá egy 4–0-s kiütéssel.
szept. 5
19:00
Öttusa-vb: Kovács Sarolta hatodikként végzett (She)
A hatodik helyen végzett Kovács Sarolta a nők hagyományos versenyében, a varsói öttusa-világbajnokságon.
szept. 5
19:02
Lovas Világjátékok: jól sikerült a magyarok díjhajtása (She)
szept. 5
19:18
Lovas Világjátékok - Jól sikerült a magyarok díjhajtása (Infostart)
A díjhajtás után egyéniben Dobrovitz József a hatodik, Lázár Zoltán pedig a nyolcadik helyen áll, míg az ifj. Dobrovitz Józseffel kiegészülő magyar csapat harmadik a franciaországi Caenben zajló Lovas Világjátékokon, amely négyévente mind a hét szakág világbajnokságát magában foglalja.
szept. 5
19:18
Eb 2016: Diego Costa kidőlt, a Barca ifjonca a keretben (She)
Combsérülés miatt nem léphet pályára a hétfői, Macedónia elleni első Európa-bajnoki selejtezőn Diego Costa, a spanyol labdarúgó-válogatott támadója, aki helyett Munir El Haddadit, a Barcelona fiatalját hívta be a keretbe Vicente del Bosque szövetségi kapitány.
szept. 5
19:20
Videó: ki van rúgva! - „Szalai vegye megtiszteltetésnek a válogatottságot” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap játssza első Eb-selejtezős mérkőzését Észak-Írországgal.  Az NSO Tv három részes sorozatának első részében a szurkolókat kérdeztük, vajon mire lehet képes a Pintér-vezette válogatott az F-csoportban?
szept. 5
19:22
Eb 2016: görög-román, cseh-holland - kezdődnek a selejtezők (She)
Vasárnap megkezdődik a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozata. Az első játéknapon a magyar válogatott Észak-Írországot fogadja, míg a görögök a románokat látják vendégül. A németek a skótok, a spanyolok a macedónok, az angolok a svájciak, a hollandok a csehek, az olaszok pedig a norvégok ellen tehetik meg az első lépést, hogy kijussanak a Franciaországban rendezendő kontinenstornára. Íme, a…
szept. 5
19:36
PL: hónapokig nem játszhat a holland válogatott támadó (She)
Combsérülést szenvedett, ezért hónapokig nem léphet pályára Siem de Jong, a Premier League-et két döntetlennel és egy vereséggel kezdő Newcastle United holland válogatott támadója.
szept. 5
20:30
Asztalitenisz: az első csapat nyert a Pénzügyőr meccsén (She)
A Pénzügyőr I-es csapata magabiztosan győzött a Pénzügyőr II-es együttese ellen a férfi asztalitenisz Extraliga pénteki mérkőzésén.
szept. 5
20:32
Atlétika, Gyémánt Liga: Márton Anita hatodik Brüsszelben (She)
Márton Anita Európa-bajnoki bronzérmes súlylökő a hatodik helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat pénteki brüsszeli állomásán.
szept. 5
20:34
Videó: orrhegyén pörgette a kosárlabdát a freestyle-os (She)
Elképesztő kosárlabda-koreográfiát mutatott be Lords of Gravity atlétikai csapat. A freestyle-os fiúk a gravitációt meghazudtolva zsonglőrködtek, dobálták, pörgették a játékszert. A járókelők is kipróbálhatták, hogyan kell mutatóujjon pörgetni a labdát.
szept. 5
20:36
Női kézi: újabb sérülés a Fradi BL-riválisánál (She)
Újabb játékos dőlt ki a Ferencvárossal közös Bajnokok Ligája-selejtezőcsoportban szereplő HCL Leipzig női kézilabdacsapatánál. A német válogatott balátlövő, Saskia Lang felépülése három hétig tart.

Keresés