2014. szeptember 25. csütörtök

szept. 25
0:03
Videó: pontos Oscar-lövéssel nyert a Chelsea, City-gólparádé (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea 2–1-re legyőzte a Boltont, míg a Manchester City 7–0-ra kiütötte a Sheffield Wednesdayt az angol labdarúgó Ligakupában. Nézze meg a találkozók összefoglalóját!
szept. 25
0:07
Eurofoci: Ajax-henger, moszkvai továbbjutók - kupaeredmények (She)
A topligák kivételével a mai nap a kupaküzdelmek jegyében telt Európában. Összeállításunkban egy helyen megtekintheti a mai holland, orosz, belga és görög kupaeredményeket.
szept. 25
0:11
La Liga: a Barca nem nyert, „barcelonai” gól Sevillában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 5. fordulójában a Barcelona nem tudott gólt szerezni Málagában, így 0–0-val zárt. A Sevilla viszont egy barcelonai játékos, a Barcától kölcsönkapott Gerard Deulofeu találatával győzött a Real Sociedad ellen, ezzel pedig pontszámban befogta az éllovas katalánokat.
szept. 25
0:21
Égett a Barcelona a Málaga ellen (Infostart)
A Barcelona 0-0-ás eredményt ért el a Málaga otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szerdai játéknapján, késő este.
szept. 25
0:57
Inter: Dzsudzsákról még mindig pletykálnak az olaszok (She)
Az olasz sajtóban már többször szóba került az Interrel kapcsolatban a Dinamo Moszkvában játszó Dzsudzsák Balázs neve, akit most ismét hírbe hoztak a milánói klubbal.
szept. 25
1:01
NS: Nikolics kontra tíz csapat; Kiálltak Pintér mellett; Elek Gábor feltette a kezét (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
szept. 25
1:51
Női röpi-vb: megszenvedtek a bolgárokkal a szerbek (She)
A csoportmérkőzések második fordulóját rendezték meg az Olaszországban zajló női röplabda világbajnokságon. Ezúttal elég sima meccseket játszottak a csapatok, mindössze két mérkőzésen volt szükség háromnál több játszmára.
szept. 25
5:27
Román-magyar - Mától lehet jegyet venni (Infostart)
Csütörtök délelőtt kezdik árulni a magyar szurkolók rendelkezésére bocsátott jegyeket a Románia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
szept. 25
7:15
Világfutball: a 121. megvan, a 122.-re még várni kell - videó (She)
Profi pályafutása 121. gólját szerezte a Flamengo ellen 2–2-re végződő brazil országos bajnoki mérkőzésen Rogério Ceni, a Sao Paulo legendás kapusa, aki a 18. percben tizenegyesből juttatta előnyhöz csapatát.
szept. 25
7:17
Topligák: otthon a Lazio, az Espanyol és a Valencia - program (She)
Az európai labdarúgó topligák közül háromban is rendeznek mérkőzéseket csütörtökön: a Serie A-ban a Lazio, a La Ligában az Espanyol és a Valencia fogadja soros ellenfelét, míg a Ligue 1-ben St.-Étienne–Bordeaux találkozót rendeznek.
szept. 25
7:33
Román-magyar: „A magyarok jól feltérképezik az ellenfelet” (She)
A kolozsvári CFR vezetőedzője, Miriuta Vasile szerint nem vár könnyű mérkőzés a román labdarúgó-válogatottra, amely október 11-én Magyarországot fogadja Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 25
7:33
Már a Barcelona sem hibátlan (Metropol)
A listavezető gól nélküli döntetlent játszott a Málaga otthonában.
szept. 25
7:35
Újpest: fellebbeznek az MLSZ büntetése ellen (She)
Nem ért egyet a klubot sújtó fegyelmi határozattal az Újpest FC. Mint ismert, az újpestieknek visszaesőként 1.5 millió forintot kell fizetniük a Ferencváros elleni bajnokin történt rendbontások miatt, emellett a stadion B- és D-szektorát be is zárják, ha három hónapon belül újabb incidens történik. A klub megtámadja a büntetések egy részét, és tárgyalás megtartását kéri a szövetségtől.
szept. 25
7:51
Páneurópai bajnokság, több eséllyel (Metropol)
Nemcsak a több rendező ország, a kvalifikációs rendszer miatt is különleges lesz a 2020-as Európa-bajnokság.
szept. 25
8:09
Barcelona: Messi passzivitása a Málaga érdeme - Luis Enrique (She)
Mint arról  már korábban beszámoltunk, a listavezető Barcelona pocsék teljesítményt nyújtva gól nélküli döntetlenre végzett a Málaga otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. A katalánok vezetőedzője, Luis Enrique több játékosát is megvédte a mérkőzés után, de tudja, hogy csapatára még rengeteg munka vár.
szept. 25
8:27
NB II: súlyos sérülést szenvedett a csákvári játékos (She)
Súlyos sérülést szenvedett Varga Zoltán a Csákvár–Soroksár NB II-es bajnoki mérkőzés 17. percében.
szept. 25
8:27
Már 264 gólt lőtt a Real mezében (Metropol)
Ronaldo hamarosan a királyi gárda legeredményesebb játékosa lehet.
szept. 25
8:29
Érdi Mária tokióban szeretne maradandót alkotni (Metropol)
Lapunk a héten ünnepelte 16. születésnapját, ebből az alkalomból 16 esztendős tehetségeket szólaltattunk meg.
szept. 25
8:45
Labdarúgás: szombaton nyílik a Grosics Gyula Kapusiskola (She)
Ünnepélyes keretek között megnyitja kapuit szombaton 14 órakor a Budai II László Stadionban a Grosics Gyula Kapusiskola, melynek szakmai vezetője a válogatott Rabóczki Balázs lett.
szept. 25
8:47
Videó: über alles - a német csatár két méterről lőtt az üres kapu fölé (She)
A 21 éves Philipp Hofmann nehéz feladatot adott azoknak, akik „az év legnagyobb kihagyott helyzete” címre pályáznak. A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2) 7. fordulójában a Kaiserslautern csatára az Union Berlin elleni mérkőzésen – igaz, a labda megpattant előtte – képtelen volt két méterről az üres kapuba lőni. Szerencséjére Alexander Ring góljával csapata 1–0-ra nyert és már…
szept. 25
8:49
Csehország: Baros visszatért, de tudja, nem maradhat sokat (She)
A pályafutása alatt a Liverpoolban, a Lyonban és a Galatasarayban is megforduló Milan Baros visszatért nevelőegyesületéhez, a cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Banik Ostravához.
szept. 25
9:03
ETO: Légiósként önmagában kevés a jó teljesítmény - Sváb (She)
Nyolc mérkőzés egy szezon alatt. Ennél azért többre számított Sváb Dániel, aki tavaly augusztusban a Ferencvárostól szerződött az akkor még a német másodosztályban szereplő Energie Cottbushoz. Az évad aztán a labdarúgónak és csapatának egyaránt csalódást hozott, az együttes utolsó helyezettként kiesett a másodosztályból, a futballista pedig csak elvétve kapott lehetőséget.
szept. 25
9:03
Bledsoe öt évre hosszabbított Phoenixben (Metropol)
A 24 esztendős játékos 70 millió dollárért újította meg szerződését az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Phoenix Suns csapatával.
szept. 25
9:05
NHL: a Red Wings és a Rangers kulcsembere is kidőlt (She)
Vállsérülés miatt négy-öt hétig nem játszhat Pavel Dacjuk, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Detroit Red Wings orosz sztárja.
szept. 25
9:07
Bayern: egy 17 éves holland miatt összecsapnak a BVB-vel? (She)
Egybehangzó német és holland sajtóhírek szerint a Bayern München és a Borussia Dortmund is szeretne lecsapni az Eredivisie-ben szereplő Twente fiatal szélsőjére, Bilal Ould-Chikh-ra.
szept. 25
9:21
NBA: 70 milliót ért a Sunsnak a sérüléssel bajlódó irányító (She)
Öt évre, 70 millió dollárért szerződést hosszabbított Eric Bledsoe az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Phoenix Suns csapatával.
szept. 25
9:23
Válogatott: Pali habitusa elég lehet erre a három meccsre - Király (She)
Király Gábor telefonos interjút adott a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A Fulham magyar labdarúgója kifejtette a véleményét előző (1860 München), valamint jelenlegi klubcsapata edzőváltásáról, de kitért a magyar válogatottra is, amely élére korábbi berlini csapattársát, Dárdai Pált nevezte ki az MLSZ.
szept. 25
9:39
Éljen a TF önállósága! (Infostart)
Istvánfi Csaba korábbi rektor szerint óriási dolog, hogy a kormányzat a 2000-től a Semmelweis Egyetem egyik karaként működő TF önállóságát törvényileg visszaállította, illetve megerősítette, most pedig az egyik legfontosabb feladat a Testnevelési Egyetem tudományos hátterének szakmai felerősítése.
szept. 25
9:39
Németország: Effenberg, Matthäus? Ki lesz Moniz utódja? (She)
Azok után, hogy menesztették a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München vezetőedzőjét, a korábban a Ferencvárosnál is dolgozó Ricardo Monizt, a német sajtóban máris megkezdődött a találgatás, hogy ki lehet a holland szakember utódja. A jelöltek között állítólag Lothar Matthäus és Stefan Effenberg is szerepel, de a legnagyobb eséllyel nem ők pályáznak az „oroszlánok”…
szept. 25
9:41
MU: Van Persie aggódik, vinné a Real Madrid és a Barcelona is? (She)
Sajtóhírek szerint Robin van Persie, a Manchester United labdarúgócsapatának holland csatára aggódik, hogy Radamel Falcao érkezésével hamarosan a kispadra szorul.
szept. 25
12:42
Atlético: a maszkos „matracos”, Mandzukic máris felépült - kép (She)
Mario Mandzukic, az Atlético Madrid orrtörést szenvedő labdarúgója a hivatalos Twitter-oldalán jelezte, hogy újra bevetésre kész.
szept. 25
12:42
Triscsuk a Dunaújvárosban folytatja (Metropol)
A 29 éves válogatott játékos kedden közös megegyezéssel távozott Érdről.
szept. 25
12:43
Serie A: Nem félek attól, hogy kirúgnak a Napolitól - Benitez (Agroinform)
Nagyon rossz szériában van a Napoli, hetek óta meccset sem nyertek. De Rafa Benitez nem tart attól, hogy menesztik.
szept. 25
12:44
La Liga: „Torkon ragadtam Messit, mert fattyúnak nevezett” (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Barcelona gól nélküli döntetlent játszott a Málaga otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. A mérkőzés 81. percében összetűzésbe keveredett a hazaiak védője, Weligton és a katalánok támadója, Lionel Messi, most pedig már azt is tudjuk, hogy miért.
szept. 25
12:45
Topligák: Mesternégyes CR7-től, gólfesztivál a Manchester Citytől - ez történt hétközben (Agroinform)
Ronaldo ezúttal sem fukarkodott a gólokkal, a Barcelona viszont igen. Hetet lőtt a Manchester City, négyet a Bayern.
szept. 25
12:46
Kosár: grúz center Körmenden, amerikai távozó a MAFC-tól (She)
Nem váltotta be a reményeket a 24 éves Damen Bell-Holter, így elengedte amerikai középjátékosát a férfi kosárlabda-bajnokság élvonalában szereplő Egis Körmend. Pótlásáról azonnal gondoskodtak a piros-feketék, a szintén 24 éves grúz Giorgi Sarabidze érkezik a vasiakhoz.
szept. 25
12:48
City: Nem elképzelhetetlen, hogy Lampard marad - Pellegrini (She)
Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának chilei menedzsere szerint nem elképzelhetetlen, hogy Frank Lampard tovább marad Manchesterben, mint azt eredetileg tervezték.
szept. 25
12:50
Női kézi: a Dunaújváros csapott le Triscsuk Krisztinára (She)
A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női csapatánál folytatja pályafutását az Érddel múlt héten szerződést bontó Triscsuk Krisztina.
szept. 25
12:52
Napoli: Benítez nem beszél ötpercenként a sorsáról (She)
A Palermo elleni 3–3-as döntetlennel sorozatban harmadik mérkőzésén maradt nyeretlen a Rafa Benítez irányította Napoli az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A legutóbbi idény bronzérmesének spanyol vezetőedzője szerint játékosainak higgadtabban kellene játszaniuk.
szept. 25
12:54
F1: Vettel a Ferrari exelnökének igent mondott - sajtóhír (She)
Bár a Szingapúri Nagydíj előtt felvetődött, hogy Sebastian Vettel és Fernando Alonso csapatot cserél a következő szezon előtt, csütörtökön elcsendesítették ezeket a pletykákat. Egy jól értesült olasz szakíró szerint Vettel a Ferraritól nemrég elküldött vezetőséggel szóban már megegyezett, de ez most semmisnek tekinthető.
szept. 25
12:56
Női kosár: nem engedték, hogy kendőt viseljenek, visszaléptek (She)
A fejkendő tilalma miatt csütörtökön visszalépett a katari női kosárlabda-válogatott a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékoktól.
szept. 25
12:58
Németország: csapatot talált magának a volt válogatott kapus (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurtban folytatja a pályafutását a korábbi német válogatott kapus, Timo Hildebrand, akinek a legutóbbi szezon végén járt le a szerződése a Schalkénál, s azóta szabadon igazolható volt.
szept. 25
13:00
MU: nem Hummels, nem Piqué; 50 millióért argentin védő jön? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Manchester United labdarúgócsapata végre megtalálta azt a játékost, akivel megerősíthetik a védősort.
szept. 25
13:00
Videó: Pjanic tökéletes szabadrúgással döntött (She)
Az AS Roma nehéz mérkőzésen, egy kemény ellenfél otthonában tudott nyerni szerda este az olasz labdarúgó-bajnokságban, így tartani tudta a lépést a címvédő Juventusszal a táblázat élén. Mindezt Miralem Pjanic tökéletes szabadrúgásának köszönhetően.
szept. 25
13:18
Videó: Suárez kislánya berohant a pályára egy pusziért (She)
Mint arról már beszámoltunk, Luis Suárez a Barcelona B-csapatában az U19-es indonéz válogatott elleni felkészülési mérkőzésen megszerezte első „katalán” góljait. Az uruguayi csatár a meccs után egyedi elismerésben részesült, ugyanis kislánya berohant a pályára, ahol egy kis ideig beszélgettek, majd egy puszi után távozott.
szept. 25
13:18
Férfi kézilabda BL: Továbbjut a Szeged és a Veszprém, bemutatkoznak a BL-résztvevők - II. rész (Agroinform)
Sorozatunk második részében a Bajnokok Ligájának C és D csoportját vettük górcső alá.
szept. 25
13:20
Kézi: A fiatalok sem fejlődtek úgy, ahogy lehetett volna - Elek (She)
A lipcsei Bajnokok Ligája-selejtezőt drámai – és ellentmondásos – körülmények között elveszítő FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának edzője, Elek Gábor elismerte a felelősségét a kudarcban, amelyről részletekbe menően is beszélt a Nemzeti Sportnak. A szakember nem tesz szemrehányást egy játékosának sem, azt mondja, ő maga sem volt elég bátor a fiatalok szerepeltetésénél.
szept. 25
13:36
Belgium: az Arsenal és az MU is vinné a 15 éves csodakapust (She)
„Mindenki őt akarja” – monda a 15 esztendős labdarúgó, Mile Svilar édesapja, Ratko Svilar. Az Antwerp korábbi játékosa és szakvezetője nem sokat tévedett, és ha az egész világ nem is, de egész Anglia a fia kegyeit keresi.
szept. 25
13:54
Női kézilabda BL - Első fokon tárgyalják a Ferencváros óvását (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) arról tájékoztatta a Ferencváros női kézilabdacsapatát, hogy első fokon tárgyalja az óvását, amelyet kedden formai okokra hivatkozva utasított el.
szept. 25
13:54
Kajak-kenu: kalandos út után Oklahomában a válogatott (She)
Némi izgalmakkal fűszerezve megérkezett a magyar maratoni kajak-kenu-válogatott az oklahomai világbajnokság helyszínére. Versenyzőink már túl vannak az első edzéseken, míg a küzdelmek az utánpótlás-korosztály versenyeivel pénteken kezdődnek.

Keresés