2014. szeptember 25. csütörtök

szept. 25
13:56
La Liga: bundagyanús meccs az MU középpályásával és Pintérrel (She)
Október elején több mint húsz érintett személyt hallgat ki a spanyol korrupcióellenes ügyészség a 2011 májusában lejátszott Levante–Zaragoza bajnoki mérkőzés kapcsán, melyet 2–1-re a vendégek nyertek meg, akik így megőrizték élvonalbeli tagságukat.
szept. 25
13:58
Videó: a Barca támadója hasra esett a trükközésben (She)
A Málaga szerda este gól nélküli döntetlent játszott a Barcelonával, a találkozón egyszerűen nem akart működni a katalánok támadógépezete.
szept. 25
14:00
NB I: az Újpest majd' négy-, az FTC egymilliónál jár a büntetésekkel (She)
Lement a 2014–2015-ös labdarúgó NB I őszi szezonjának első fele. Az előző évekhez hasonlóan nem maradtak el most sem a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága által kirótt pénzbüntetések, így a Nemzeti Sport Online összegyűjtötte, mennyire kellett eddig a zsebükbe nyúlniuk a kluboknak a sportszerűtlen szurkolóik miatt.
szept. 25
14:12
Dortmund: „Immobile nem ér ennyit, hiba volt szerződtetni” (She)
Christoph Metzelder, a stoplist 2014-ben szögre akasztó német védő szerint hibát követett el korábbi klubja, a Borussia Dortmund, amikor átigazolta Ciro Immobilét.
szept. 25
14:12
Vélemény: Már megint a Bognár Gyurin röhög mindenki (Agroinform)
A "sikerekben" fürdő magyar futball egyik emblematikus alakja újfent kinevettette magát.
szept. 25
14:14
F1: a spanyolok 84 százaléka azt mondja, váltson Alonso (She)
A spanyol F1-es rajongók elsöprő többsége arra buzdítja Fernando Alonsót, hogy hagyja el a Ferrari-istállót – a Marca szavazásán a több mint 16 ezer voksoló 84 százaléka támogatja a távozás ötletét.
szept. 25
14:16
Milan: egy hónapot is kihagyhat a Chelsea kölcsönjátékosa (She)
Bokasérülés miatt egy hónapos kényszerpihenő várhat Marco van Ginkelre, a Milan holland középpályására.
szept. 25
14:30
Videó: visszatérés előtt - Kabát a nehéz időszakról és a sikerekről (She)
Már csak pár hét és ismét pályára léphet az Újpest labdarúgócsapatában Kabát Péter. A tizenhatszoros magyar válogatott támadóval az NSO Tv beszélgetett az elmúlt időszak nehézségeiről, a visszatérésről és a lila-fehérek őszi teljesítményéről.
szept. 25
14:32
Fogadási csalás: 15 év eltiltást kapott a korábbi DVTK-csatár (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy Észtországban 13, míg Szlovákiában két játékost eltiltottak, mert részt vettek mérkőzések manipulálásában. Az eltiltást a FIFA kiterjesztette mindegyik országra. Az egyik szlovákiai futballista korábban szerepelt Magyarországon is.
szept. 25
14:48
Hoffenheim: 90 percre félre kell tenni az érzelmeket - Szalai (She)
Fontos mérkőzés következik Szalai Ádám számára a Bundesliga 6. fordulójában: a Hoffenheim péntek este 20.30-kor a magyar csatár korábbi klubja, a Mainz otthonában lép pályára. Szalai örömmel gondol vissza „karrierje eddigi legfontosabb állomására”, de 90 percre félre kell tennie az érzelmeket.
szept. 25
14:50
F1: a Brabham-istálló első lépése a visszatérés felé (She)
Visszatér az autósport vérkeringésébe a Formula–1-ben négy egyéni és két konstruktőr-világbajnoki címet szerző Brabham-istálló, amelynek hosszú távú célja az F1-es szereplés.
szept. 25
15:06
Stuttgart: repült a sportigazgató, ex-Arsenal-kapus érkezhet (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart hivatalos közleményben jelezte, hogy a klub menesztette a sportigazgatót, Fredi Bobicot. Sajtóhírek szerint már az utód is megvan.
szept. 25
15:06
Brazília: Neymar az új Romário - Dunga (Agroinform)
Az egyik legnagyobb futballistához hasonlította a brazilok szövetségi kapitánya a 22 éves sztárt.
szept. 25
15:24
Súlyemelés: a 8. világcsúcs is megdőlt az Ázsiai Játékokon (She)
Észak-koreai versenyzőé lett a nyolcadik világcsúcs súlyemelésben a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékokon.
szept. 25
15:42
Tenisz: Murray jól kezdett, az 1. kiemelt kiesett Sencsenben (She)
Az első fordulóban erőnyerő, második helyen kiemelt Andy Murray a bemutatkozó mérkőzésén 6:3, 6:3-ra legyőzte az indiai Somdev Devvarmant, így bejutott a Sencsenben zajló férfi tenisztorna negyeddöntőjébe. Kiesett ugyanakkor az elsőként rangsorolt David Ferrer, aki Viktor Troickival szemben vallott kudarcot, a szerb játékos két játszmában bizonyult jobbnak a spanyolnál.
szept. 25
15:44
Real Madrid: „C. Ronaldo minden rekordot megdönt majd!” (She)
Santillana, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid korábbi labdarúgója szerint Cristiano Ronaldo a teljesítményével továbbra is csúcsokat döntöget majd.
szept. 25
16:00
Napoli: az elnök már keresi Benítez utódját - sajtóhír (She)
A Serie A első négy fordulójában két vereséget szenvedő, a tabella 10. helyén álló Napoli elkezdte Rafael Benítez utódjának keresését – értesült az olasz Mediaset. A spanyoltól a válogatott mérkőzések miatt beiktatott októberi bajnoki szünetben köszönhet el a kikötőváros klubja, de csak akkor, ha sikerül megegyezni az utóddal.
szept. 25
16:02
PSG: a középpályás menni akar, az Arsenalban köt ki a télen? (She)
Egybehangzó francia és angol sajtóhírek szerint a téli átigazolási időszakban mindenképpen el akarja hagyni a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát Adrien Rabiot.
szept. 25
16:18
Rg-vb: orosz arany; 75. és 106. a két magyar tornász (She)
Az izmiri ritmikusgimnasztika-világbajnokságon a negyedik nappal véget értek a selejtezők és kialakult a csapatverseny végeredménye. Az összetett selejtezőben Kécza Daniella a 75., míg Soós Viktória a 106. helyen fejezte be szereplését. A csapataranyat végtelenül könnyedén nyerte meg Oroszország – erre számítani is lehetett, hisz nincs más nemzet, amelynek három hasonlóan jó tornásza lenne.
szept. 25
16:18
Női kézilabda: Máris megtalálta új csapatát Triscsuk Krisztina (Agroinform)
A 29 éves, több poszton bevethető válogatott játékos a szezon végéig írt alá Dunaújvárosba.
szept. 25
16:36
DVTK: aláírt a visszatérő szerb kapus - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szerződtette Nenad Rajicsot. A szerb kapus Antal Botond várható eltiltása és Ivan Rados sérülése miatt tért vissza Miskolcra.
szept. 25
17:12
U17-es válogatott: kedden mi, most Svájc nyert 2-0-ra (She)
Az októberi, hazai rendezésű Eb-selejtező tornára készülő magyar U17-es labdarúgó-válogatott csütörtökön Svájc ellen játszotta a tétmérkőzések előtti utolsó felkészülési találkozóját.
szept. 25
17:12
Szurkolóival fizettetné ki büntetését a Tatabánya (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség 100 ezer forintra büntette a Veszprém-Tatabánya NB III-as mérkőzés után a vendégeket, drukkerei magatartása miatt.
szept. 25
17:14
NB III: szurkolóival fizettetné ki a büntetését a Tatabánya (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) 100 ezer forintra büntette a Veszprém–Tatabánya NB III-as mérkőzés után drukkerei magatartása miatt a vendégcsapatot, amely honlapján felszólította az érintett szurkolói csoportot, hogy vállalja át a bírság kifizetését.
szept. 25
17:16
Liverpool: Balotelli mitikus frizurával készül az Everton ellen (She)
Mario Balotelli Liverpool városának mitikus szimbólummadarát (Liver Bird) vágatta a hajába, az olasz csatár így készül az Everton elleni hétvégi városi rangadóra.
szept. 25
17:30
Videó: óriási gólparádét rendezett az MTK Jászapátiban (She)
Mint arról beszámoltunk, az MTK 9–0-ra legyőzte idegenben a Jászapátit a labdarúgó Magyar Kupában a 16 közé jutásért. Tekintse meg a találkozó összes gólját!
szept. 25
18:06
Tenisz: a visszatérő Nadal fordítani tudott Tsonga ellen (She)
Győzelemmel tért vissza csuklósérülése után Rafael Nadal, aki egy kazahsztáni gálamérkőzésen 6:7, 6:3, 6:4-re nyert Jo-Wilfried Tsonga ellen.
szept. 25
18:06
Veretlenek csatája Székesfehérváron (Metropol)
A Videoton és a Diósgyőri VTK küzd meg egymással vasárnap.
szept. 25
18:08
F1: „Ha szólnak, hogy három autó kell, nincs választásunk” (She)
Bernie Ecclestone lassan kifut az időből, ha háromautós csapatokat akar a 2015-ös F1-es szezonra – ez a véleménye Eric Boullier-nek, a McLaren csapatfőnökének, aki szerint hat hónap kell arra, hogy egy istálló átálljon két autóról három felkészítésére.
szept. 25
18:08
Jó rajtban bízik a Veszprém és a Szeged (Metropol)
Orosz és ukrán rivális ellen kezdenek a magyar csapatok a BL-ben.
szept. 25
18:10
Asztalitenisz Eb: a férfiak legyőzték az osztrákokat (She)
A magyar férfi válogatott óriási csatában, 3:2-re legyőzte az osztrák együttest a lisszaboni asztalitenisz csapat Európa-bajnokság csoportszakaszának második fordulójában.
szept. 25
18:24
Orosz Kupa: Dzsudzsákékkal elbánt a második ligás csapat (She)
A legjobb 32 között kiesett a labdarúgó Orosz Kupából a Dinamo Moszkva, miután 2–0-ra kikapott a másodosztályú Sinnyik Jaroszlavl vendégeként.
szept. 25
18:24
Debrecen: Felszálló ágban van a csapat - Kondás Elemér (Agroinform)
A Debrecen továbbjutott a kupában, ez pedig úgy látszik, elég volt Kondásnak, hogy felszálló ágról beszéljen.
szept. 25
18:42
Barca: Messi sajtos, Neymar sonkás pizzát eszik lefújás után (She)
Kiszivárogtak az FC Barcelona labdarúgóinak mérkőzések utáni vacsorakívánságai. A spanyol Libertad Digital közölt egy képet Luis Enrique tanítványainak a Málaga elleni 0–0-s döntetlent követő menüjéről.
szept. 25
18:44
Videó: kirúgásból született gól a megyei Magyar Kupában (She)
Ritkán látható gól lőtt Schulcz Erik, a Pannonhalma kapusa (!) a Gönyű SE elleni mérkőzésen a Győr-Moson-Sopron megyei Keglovich László Megyei Magyar Kupában. A Pannonhalma 4–0-ra győzött, Schulcz a második gólt szerezte. Íme, az összefoglaló!
szept. 25
19:00
F1: nincs lelépési záradék, de Alonso szabad - sajtóhír (She)
A spanyol Marca szerint Fernando Alonso szerződésében nincs olyan kitétel, amely szerint a kétszeres világbajnokot bármi is megakadályozhatná abban, hogy elhagyja az istállót.
szept. 25
19:18
Videó: csúnya hiba csúszott a márianosztrai szabadrúgásba (She)
Nagy trükkel indult, de csúnya véget ért a márianosztraiak szabadrúgása a Zebegény elleni hazai labdarúgó-mérkőzésen a Pest megyei harmadosztályban. A találkozó a vendégek 3–1-es győzelmével ért véget.
szept. 25
19:20
Ajax: kamerával varázsolt FIFA15-meccset a valóságból (She)
Egy holland szabadúszó operatőr lélegzetelállító felvételeket készített egy testére rögzített (MoVI Steadicam) kamerával a Feyenord–Ajax (0–1) holland bajnoki felvezetésének perceiben. A végeredmény pont azért lett bámulatos, mert olyan hatása van, mintha a FIFA15 focis videojátékkal készülnénk játszani.
szept. 25
19:22
Egyesfogathajtó-vb: olasz áll az élen díjhajtásban Izsákon (She)
Az olasz Cristiano Cividini áll az élen a díjhajtás első napja után az Izsákon csütörtökön elrajtolt VIII. egyesfogathajtó-világbajnokságon.
szept. 25
19:24
Bosznia: Besicnek köszönhetik a hajléktalanok a chilei utat (She)
Muhamed Besic, az angol Premier League-ben szereplő Everton játékosa, 5000 eurót adományozott Bosznia-Hercegovina hajléktalan labdarúgó-válogatottjának.
szept. 25
19:54
UEFA: vizsgálják a Liverpoolt, az Intert és a Romát is (She)
A pénzügyi fair play megsértésének gyanúja miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indított hét klub, köztük a Roma, az Internazionale és a Liverpool ellen.
szept. 25
19:55
Barcelona: Luis Enrique megsarcolja Messiéket (Agroinform)
Ha játékos vagy, nem jó üzlet késni a Barcelona labdarúgócsapatánál.
szept. 25
20:12
Férfi kézi NB I: a Balmazújváros nyerte az újoncok csatáját (She)
A Balmazújváros hazai pályán 32–25-re nyert a Komló ellen a férfi kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén, a két újonc összecsapásán.
szept. 25
20:30
Videó: ilyen gólpasszra csak egy ösztönös zseni képes (She)
Hatem Ben Arfa, a Hull City a Newcastle-től kölcsönbe érkező támadója briliáns gólpasszt adott a West Brom ellen az angol Ligakupában szerda este. Igaz, túl boldog nem lehetett a meccs végén, mert csapata 3–2-re kikapott.
szept. 25
20:32
Asztalitenisz Eb: Pótáék jobb szettaránnyal negyeddöntősök (She)
A magyar női válogatott legyőzte Luxemburg együttesét a lisszaboni asztalitenisz csapat Európa-bajnokság csoportszakaszának harmadik, utolsó fordulójában, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.
szept. 25
20:48
MU: Egy év múlva ítéljék meg a csapatomat, ne most - Van Gaal (She)
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere elismerte, nagyon nehéz helyzetben van a sok sérült játékos miatt.
szept. 25
21:06
Rg-vb: az ukránok három orosz himnuszt hallgattak végig ülve (She)
Teljes az orosz hegemónia az izmiri ritmikusgimnasztika-világbajnokságon: a csütörtöki nap Jana Kudrjavceva buzogány- és Margarita Mamun szalagaranyérmével zárult, az egyéni csapatversennyel együtt eddig ötből hat aranyat nyert meg Oroszország (a két orosz világklasszis egyszer holtversenyben végzett az élen). A legfontosabb címet, az egyéni összetett világbajnokit azonban pénteken még ki…
szept. 25
21:07
Atlético Madrid: A Manchester Unitedtől vagy a Tottenhamtől erősítene a spanyol bajnok (Agroinform)
Az Atlético Madrid a Premier League-ből orvosolná gólképtelenségét. Mata és Soldado a kiszemeltek.
szept. 25
21:08
Bayern München: Idegesített, hogy nem játszhattam - Robben (She)
Arjen Robben, a német Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgója elismerte, rosszul érezte magát, amikor csak kívülről szemlélhette a mérkőzéseket.
szept. 25
21:10
Téli sportok: ezentúl nők is indulhatnak négyesbobban (She)
A nemzetközi szövetség (FIBT) határozata szerint a jövőben nők is szerepet kaphatnak a négyes bobok versenyein, ám nem lesz külön férfi és női viadal, hanem közösen szerepelhetnek a két nem képviselői.

Keresés