2014. szeptember 23. kedd

szept. 23
0:03
Légiósok: Szalai kedden sem lép pályára a Hoffenheimben (She)
Az egyik német regionális portál szerint Szalai Ádám a Hoffenheim keddi, Freiburg elleni bajnoki mérkőzésén sem léphet pályára.
szept. 23
6:57
Roma: rangadókról maradhat le a középpálya motorja (She)
Vádlisérülés miatt tizenöt napos kényszerpihenő is várhat Daniele De Rossira, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roma 31 éves középpályására.
szept. 23
7:15
NFL: álomszerű kezdés után Bears-siker a Jets otthonában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) harmadik fordulójában a New York Jets hazai pályán 27–19-es vereséget szenvedett a Chicago Bearstől, amely ragyogóan kezdte a mérkőzést, hiszen már bő öt perc játék után 14–0-s előnyre tett szert.
szept. 23
7:51
Válogatott: Lőw Zsolt nem jön, nem lesz Dárdai segítője (She)
Azt már csütörtök óta tudni lehet, hogy október 11-én, a Románia elleni Eb-selejtezőn Dárdai Pál ül szövetségi kapitányként a magyar válogatott kispadján, az viszont továbbra is kérdés, ki segíti a szakember munkáját pályaedzőként. Az nem volt titok, hogy a Hertha alkalmazásában álló tréner a Red Bull Salzburg másodedzőjét, Lőw Zsoltot szeretné maga mellett tudni segítőként, hétfőn azonban…
szept. 23
8:09
Ajánló: három élvonalbeli csapat lép pályára a Magyar Kupában (She)
Kedden folytatódnak a Magyar Kupa 2014–2015-ös kiírásának küzdelmei. A harmadik forduló keddi játéknapján az első osztályú csapatok közül a Videoton a Szigetszentmiklós, a Budapest Honvéd a BKV Előre, míg a PMFC a Kozármisleny otthonában lép pályára. A mérkőzések egyaránt 15 órakor kezdődnek. Íme, a mai program!
szept. 23
8:27
Ajánló: hazai pályán a Bayern és a Real, idegenben a Milan (She)
Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban is hétközi fordulót rendeznek ezen a héten, míg Angliában a Ligakupa harmadik fordulójára kerül sor. Kedden a Real Madrid az Elchét, míg a Bayern München a listavezető Paderbornt fogadja, a Milan pedig az Empoli vendége lesz. A szigetországban pályára lép a Liverpool és az Arsenal, de érdekes találkozónak ígérkezik az MU-t…
szept. 23
8:29
Válogatott: Király Gábor lenne Dárdai segítője (She)
A Fulham kapusa, Király Gábor bármilyen minőségben a magyar válogatott rendelkezésére állna.
szept. 23
8:45
Román-magyar: hamarosan kezdődik a jegyárusítás (She)
Előreláthatólag a jövő héten kezdik árusítani idehaza az október 11-i, bukaresti Románia–Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőre szóló jegyeket.
szept. 23
8:47
Videó: Yaya Touré „megütötte” Hazard-t a játékoskijáróban (She)
De nem kell rosszra gondolni, a Manchester City labdarúgócsapatának elefántcsontparti légiósa csak viccelődött a Chelsea belga sztárjával az angol bajnokság (Premier League) 5. fordulójának rangadója előtt. Igaz, a felvételen látható, hogy Hazard nem vette jó néven a piszkálódást.
szept. 23
9:21
NB II: egyre közelebb a Vasashoz a rutinos támadó (She)
Szerdáig alighanem eldől, hogy Lázok János a Vasas NB II-es labdarúgócsapatához szerződik-e – az egyezségre nagy az esély.
szept. 23
9:21
NB I: Tényleg bajnok a Vidi már most? - Negyedévi értékelő (Agroinform)
Még csak nyolc forduló telt el, de nagyon úgy tűnik, a bajnoki cím eldőlt. Értékeltük a szezon első részét.
szept. 23
9:23
Román-magyar: új gyeppel várnak minket, az elnök nem akar balhét (She)
Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó-szövetség elnöke bejelentette, hogy kicserélik a gyepszőnyeget a bukaresti Nemzeti Arénában még a mieink elleni Európa-bajnoki selejtező előtt. A sportvezető a szurkolókkal is egyeztet.
szept. 23
9:39
NB III: betelt a pohár, távozik a Felsőtárkány játékos-edzője (She)
Lemondott a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkány játékos-edzői posztjáról Elek Norbert, aki a bizonytalan anyagi helyzet miatt döntött a távozás mellett – számol be róla a heol.hu.
szept. 23
9:57
Román-magyar: súlyos sérülés - 6-8 hónapot hagy ki a védő (She)
Biztosan nem játszik ellenünk Gabriel Tamas, a Watford és a román válogatott játékosa, miután súlyos sérülést szenvedett csapata legutóbbi bajnokiján.
szept. 23
9:59
Anglia: a legendás focista esete a kiba...tt Cityvel (She)
Káromkodhat-e a kiváló futballistából keresett szakkommentátorrá váló Gary Lineker a Twitteren, ha szülővárosa csapata megveri a Manchester Unitedet? Ez is téma az angol sajtóban ezekben a napokban.
szept. 23
10:15
NB I: a lista, melyen az Arsenal és a Barca a Videoton mögött áll (She)
Továbbra is veretlenül – sőt, százszázalékos mérleggel – vezeti a labdarúgó NB I tabelláját a Videoton, amely már 15 forduló óta nem talált legyőzőre a honi élvonalban. A székesfehérvári együttesnél hosszabb veretlenségi szériával jelenleg hat csapat büszkélkedik Európában, ám topligás egyesület nincs köztük – derül ki a vidi.hu összeállításából.
szept. 23
10:51
Férfi kézi: az új zágrábi edző a BL-győzteshez hasonlít (She)
Az 53 éves montenegrói szakember, Veszelin Vujovics vette át a horvát bajnok PPD Zagreb férfi kézilabdacsapatának irányítását.
szept. 23
10:53
NB I: Bognáré a Vidi-DVTK, Iványi fúj az ETO-MTK-n - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette az NB I 9. fordulójának bíróküldését. A Videoton–Diósgyőr rangadót Bognár Tamás vezeti, az MTK győri vendégjátékán Iványi Zoltán dirigál, míg a Ferencváros–Haladás találkozót Fábián Mihály kapta meg.
szept. 23
11:09
NFL: Nem sikerült visszavágnia a Denvernek, nevetséges sérülést szenvedett a Detroit kulcsjátékosa (Agroinform)
Peyton Manning hosszabbításra mentette a Super Bowl visszavágóját, de Russell Wilson drive-val játékkal válaszolt.
szept. 23
11:27
Videó: ez minden idők legrosszabb vagy legjobb futballreklámja? (She)
Egyedi reklámmal népszerűsíti telefonokra tervezett alkalmazását az egyik sportfogadásokkal foglalkozó cég. Hirdetésében öt, erősen hiányos öltözékű hölgy mérkőzik meg öt túlsúlyos férfival. Van ALS Ice Bucket Challange, selfie és becsúszás is. Íme!
szept. 23
11:27
Tuncsik József 65 éves (Metropol)
Tuncsik a magyar cselgáncssport történetének első olimpiai érmese és Európa-bajnoka.
szept. 23
11:29
NB III: sok sikert kívánt, majd távozott a Kazincbarcika edzője (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában érdekelt Kazincbarcika a hivatalos Facebook-oldalán tudatta, hogy Koleszár György vezetőedző lemondott posztjáról.
szept. 23
11:31
NB I: 48 perc alatt két gól a két lépcsőt ugró tinédzsertől (She)
Sallai Roland, a Puskás Akadémia FC 17 esztendős labdarúgója eddig mindössze 48 percet játszott az NB I-ben, de máris szerzett két gólt – nem csoda, hogy sokan felkapták a fejüket, és azt kérdik: ki ez a fiatalember?
szept. 23
12:03
Tenisz: S. Williams rosszul lett, meglepetések arzenálja (She)
A világelső Serena Williams az első játszma hajrájában feladta a francia Alizé Cornet elleni mérkőzést a vuhani kemény pályás női tenisztorna második fordulójában. Az amerikai hölgy mellett kiemeltek sora búcsúzott a kínai versenytől.
szept. 23
12:03
A Videotoné a 6. leghosszabb veretlenségi sorozat (Metropol)
Az együttes egymás után 15 bajnoki mérkőzésén nem talált legyőzőre.
szept. 23
12:03
Bundesliga: A Bayernhez látogat a listavezető (Agroinform)
Hétközi fordulót rendeznek a német élvonalban, a Bundesliga ötödik körében a címvédő a listavezetőt fogadja.
szept. 23
12:05
Eb 2020: befejezték a Puskás-stadion térszkennelését - videó (She)
Befejeződött a Puskás Ferenc Stadion lézeres térszkennelése. A tervezők ezzel fontos információkat kaptak a létesítmény bontásához és átépítéséhez.
szept. 23
12:05
Beszkennelték a Puskás Ferenc Stadiont (Metropol)
A tervezők így fontos információkat kaptak a létesítmény bontásához és átépítéséhez.
szept. 23
12:21
Videó: botrány lett a kölni szurkolók ízléstelen koreográfiájából (She)
A német első osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában 0–0-s döntetlennel ért véget az 1. FC Köln–Mönchengladbach rangadó. Ám nem a pályán, hanem a lelátón történtek miatt marad igazán emlékezetes a mérkőzés. Történt, hogy a hazai ultrák olyan drapériát készítettek, amelyen a kölni sas egy levágott csikófejet – a csikó a Mönchengladbach csapatának beceneve – tart az egyik karmában.…
szept. 23
12:21
Serena Williams ismét rosszul lett (Metropol)
Feladta második fordulóbeli mérkőzését a francia Alize Cornet ellen.
szept. 23
12:23
BL: figyelte az ETO, az anfieldi parádé után mégis a PL jöhet (She)
Néhány nap alatt is hihetetlenül nagyot tud fordulni a világ egy-egy labdarúgóval. Itt van például Milan Borjan esete, akinek két hete még csapata sem volt, most pedig már Premier League-együttesek érdeklődésével számol.
szept. 23
12:25
Valencia: napokon belül szingapúri kézbe kerülhet a klub (She)
A Valencia elnöke, Amadeo Salvo szerint napokon belül végbemehet a klub eladása a szingapúri üzletembernek, Peter Limnek.
szept. 23
12:39
MU: További 100 milliót kell igazolásra költeni - Ph. Neville (She)
Phil Neville, a Manchester United korábbi játékosa szerint legalább további 100 millió fontot (39.7 milliárd forintot) kell átigazolásokra költenie a klubnak, hogy később versenyben lehessen az angol labdarúgó Premier League-ben a bajnoki címért.
szept. 23
12:41
Barcelona: „Nem lep meg a jó rajtunk, ezért dolgozunk” (She)
A Barcelona chilei kapusát, Claudio Bravót nem lepte meg csapata nagyszerű idénykezdete, mint elmondta, azért dolgoznak keményen, hogy így álljanak.
szept. 23
12:57
Női kézi BL: csodálkozunk? Elutasították a Fradi óvását... (She)
Formai ok miatt az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elutasította a Ferencváros óvását a lipcsei Bajnokok Ligája-selejtezőn történtek ügyében.
szept. 23
13:33
Labdarúgás: a székelyek el nem ismert állammal játszhatnak (She)
Külföldön is megméretheti magát a Chagos-szigetek labdarúgó-válogatottja, amely hamarosan Székelyföld legjobbjai ellen léphet pályára.
szept. 23
13:33
Magyar Kupa: A bajnoki listavezető Szigetszentmiklóson, a Honvéd Budapesten vívná ki a továbbjutást (Agroinform)
Öt mérkőzést rendeznek ma a Magyar Kupa harmadik fordulójában, három NB I-es csapat is érintett.
szept. 23
13:35
NB II: véget ért az idény a csákvári támadó számára (She)
Az NB II 6. fordulójában lejátszott Csákvár–Soroksár mérkőzés 17. percében a hazaiak támadója, Varga Zoltán egy kemény belépőt követően súlyos sérülést szenvedett. A csatárt hordágyon vitték be az öltözőbe, majd a kiérkező mentő a székesfehérvári kórházba szállította, ahol megállapították, hogy szalagszakadást szenvedett.
szept. 23
13:51
Portugália: megvan Paulo Bento utódja a válogatott élén (She)
Ahogyan arra számítani lehetett, a görög válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Fernando Santos követi az Albánia elleni Eb-selejtezőbeli vereség után leköszönő Paulo Bentót a portugál nemzeti csapat élén.
szept. 23
13:51
Elutasították a Ferencváros óvását (Metropol)
Az FTC így a KEK-ben folytatja majd, a harmadik fordulóban a szerb Jagodina lesz az ellenfele.
szept. 23
13:51
Tipp: Nagy dobást várunk Van Garderentől (Agroinform)
Egy éve szép hasznot húztunk a kerékpár-világbajnokság férfi egyéni időfutam versenyéből, ezúttal is erre készülünk.
szept. 23
13:53
Háromperces szünet lehet fejsérülés esetén (Metropol)
A FIFA orvosi bizottsága az idei brazíliai világbajnokság tapasztalatai miatt kezdeményezte ezt.
szept. 23
14:09
Lazio: megemelték a fizetését a hosszabbító olasznak (She)
Az olasz válogatott Antonio Candreva 2019 nyaráig meghosszabbította szerződését a Lazio labdarúgócsapatánál.
szept. 23
14:11
Tenisz: Fucsovics feladta, kiesett Nagyszebenben (She)
Fucsovics Márton számára az 1. forduló jelentette a végállomást a nagyszebeni férfi ATP-Challenger tenisztornán, miután három elveszített játékot követően a 6. helyen kiemelt magyar játékos feladta a szlovák Jozef Koválik elleni összecsapást.
szept. 23
14:13
Videó: a sztárirányítót utánozta, 6-9 hónapra kidőlt az „oroszlán” (She)
Újabb forduló telt el a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonjából. A liga hétről hétre jelentkező rovata, a C'Mon Man a hétvége legviccesebb és legérdekesebb pillanataiból szemezget. Íme, a 3. forduló legjobb jelenetei!
szept. 23
14:15
Autósport: Schumacher fia világbajnoki ezüstöt nyert (She)
Szépen alakul Mick Schumacher pályafutása: a hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia második lett a hétvégi gokart-világbajnokságon.
szept. 23
14:27
Barcelona: Suárez szerdán az indonéziaiak ellen bizonyíthat (She)
A spanyol másodosztályban szereplő Barcelona B szerdán az indonéziai U19-es válogatottal játszik felkészülési mérkőzést – Luis Suárezzel a soraiban.
szept. 23
14:27
Santos lett a portugál szövetségi kapitány (Metropol)
Az 59 éves új szakvezető október 14-én a Dánia elleni Eb-selejtezőn mutatkozhat be.
szept. 23
14:29
La Liga: „Ha egy győzelmet kellene választani, a Real otthonában szereznénk” (She)
Fran Escribá elmondása szerint több mint boldog lenne, ha csapatával, az Elchével pontot tudnának szerezni kedden a Real Madrid otthonában. Ugyanakkor a 49 éves szakember hozzátette, játékosai félelem nélkül lépnek pályára a Bernabéuban, annak ellenére, hogy Carlo Ancelotti fiai 8–2-re elgázolták a Deportivo La Corunát.
szept. 23
14:45
FIFA: alkalmaznák az UEFA által hozott új szabályt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) orvosi bizottsága szeretné elérni, hogy fejsérülés esetén három percre állítsák le a mérkőzéseket, amíg a csapatorvos ellátja a sérült játékost.

Keresés