2014. szeptember 26. péntek

szept. 26
0:06
Primera División: új éllovas - a Valencia a Barcát is megelőzte (She)
A Valencia hazai környezetben 3–0-ra legyőzte a Córdobát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Győzelmükkel a „denevérek" átvették a vezetést a bajnoki tabellán – több lőtt góljuknak köszönhetően előzik meg a Barcelonát.
szept. 26
0:24
Női röpi-vb: öten továbbjutottak - 70 pont egy szettben (She)
A csoportmérkőzések harmadik fordulóját rendezték meg csütörtökön, az Olaszországban zajló női röplabda világbajnokságon. Öt válogatott már továbbjutott a következő körbe.
szept. 26
1:00
NS: Fazekas-interjú; Vasziljevics kabalapapája - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
szept. 26
1:18
Tenisz: Babos a legjobb nyolc közé jutott Las Vegasban (She)
A második helyen kiemelt Babos Tímea két szettben legyőzte a lengyel Paula Kaniát, így bejutott az 50 ezer dollár összdíjazású Las Vegas-i tenisztorna negyeddöntőjébe.
szept. 26
7:00
Döntetlennel kezdett az OSC (Infostart)
Döntetlenre végzett az OSC az orosz Szpartak Volgográddal a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának nyitányán.
szept. 26
7:00
NFL: szétzúzta csoportbeli riválisát a New York Giants (She)
A New York Giants kiütéses győzelmével kezdődött a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) 4. fordulója. Az Eli Manning vezette – négy passzolt, egy futott TD – Óriások 45–14-re győzték le idegenben a szintén az NFC Keleti csoportjában található riválisukat, a Washington Redskinst. Manning négy touchdown-passzából hármat a másodéves tight end, Larry Donnell váltott pontokra. A Giants két…
szept. 26
7:18
Ajánló: a Pécs Kispesten, Szalaiék Mainzban - program (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójának pénteki nyitányán a Bp. Honvéd a Pécsi MFC-t fogadja. A Bundesligában a Szalai Ádámot is soraiban tudó Hoffenheim ahhoz a Mainzhoz látogat, amelyben a magyar légiós németországi felnőtt karrierje elindult. Spanyolországban az Elche a Celta Vigót látja vendégül.
szept. 26
7:20
Brazília: lemosni a gyalázatot? „A németeket ellenfélnek!” (She)
A Brazil Labdarúgó-szövetséget irányító José Maria Marin azt szeretné, ha a válogatott a közeljövőben ismét összecsapna Németországgal. Mint ismert, a brazíliai világbajnokságon a németek 7–1-re megverték a házigazdát az elődöntőben. Marin szerint csak egy „visszavágóval” tudnák legyőzni démonaikat, és elfelejteni a vereséget.
szept. 26
7:36
Női kosár: újabb kulcsjátékos vár babát Sopronban (She)
Újabb meghatározó magyar játékosára nem számíthat ezentúl az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata. Nem kell rosszra gondolni, nem valami betegség sújtja a nyolcszoros magyar bajnokot… Alig egy hónapja Fegyverneky Zsófia jelentette be, hogy gyermeket vár, majd csütörtökön a nyáron szerződtetett Nagy-Bujdosó Nóra tudatta kenyéradójával, anyai örömök elé néz.
szept. 26
7:54
Röplabda: két nappal a bajnoki rajt előtt végre beesett a légiós (She)
A hazájában támadt ügyintézési hercehurca miatt többhetes késéssel szerda éjjel megérkezett az élvonalbeli Nyíregyháza női csapatához a 32 éves Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzon.
szept. 26
8:30
MU: ismét őrült pletyka jelent meg CR visszaszerződéséről (She)
Az angol pletykaalapú sajtó továbbra sem bír leszakadni a Cristiano Ronaldo esetleges manchesteri visszaigazolását taglaló témáról: pénteki számában a Daily Star jött ki egy olyan elképzeléssel, mely szerint a United 160 millió fontos üzlet keretében szerezheti meg a kétszeres portugál aranylabdást a Real Madridtól.
szept. 26
9:06
Németország: Nem ismerik azt a szót, hogy „türelem” - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő 1860 Münchentől a héten menesztett szakember szerint ha több időt kap, élcsapatot faragott volna az „oroszlánokból”.
szept. 26
9:06
NB I: A Vidi rangadóra, az Újpest és a Loki győzelemre készül (Agroinform)
Megtorpanhat a Videoton, folytathatja menetelését az Újpest, a Debrecen pedig kimászhat a gödörből. NB I előzetes.
szept. 26
9:08
Jégkorong, EBEL: visszatér a Volánhoz a megműtött csatár (She)
Három marad a mágikus szám: ennyi válogatott játékos nélkül küzd a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata az EBEL-ben, mivel ma visszatérhet a csapatba Benk András.
szept. 26
9:24
Válogatott: Nem irigylem Palit - Lőw Zsolt (She)
Lőw Zsolt nem lesz az ideiglenesen kinevezett szövetségi kapitány, Dárdai Pál segítője a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjában. A Salzburgban dolgozó szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról, hogy miért nem tud rendelkezésre állni, illetve milyen változásokat vár a nemzeti együttestől.
szept. 26
9:42
Kerékpár: jövő év elején befejezi az ausztrál Tour-győztes (She)
A 2011-es Tour de France-győztes Cadel Evans a világbajnokságon tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy februárban visszavonul a profi kerékpározástól.
szept. 26
9:44
Barca: Sehol sem játszanak olyan tempóval, mint itt - Tajti (She)
Tajti Mátyás, a nyáron a Barcelona labdarúgócsapatához igazoló fiatal támadó az U17-es válogatottban Magyarországon lépett pályára felkészülési mérkőzésen, majd látogatást tett korábbi klubjánál, ahol a spanyolországi élményeiről is beszámolt.
szept. 26
10:00
Röplabda: két nappal a bajnoki rajt előtt végre beesett a légiós (She)
A hazájában támadt ügyintézési hercehurca miatt többhetes késéssel szerda éjjel megérkezett az élvonalbeli Nyíregyháza női csapatához a 32 éves Noralvis Yenisley Aguilera Ferguzon.
szept. 26
10:02
Atlétika: Iszinbajeva kihagyja a következő évet, Rióra készül (She)
A várakozásoknak megfelelően teljesen kihagyja a 2015-ös idényt Jelena Iszinbajeva, a rúdugrás kétszeres olimpiai bajnoka.
szept. 26
10:18
Videó: a stadion kerítésére festették fel a magyar ezüstcipőst (She)
Fazekas László a legendás magyar labdarúgásban nőtt fel, ez az egész életét végigkísérte. A kilencvenkétszeres válogatott támadó belgiumi pályafutásáról beszélt az NSO Tv-nek. Vasárnap hosszabb összeállítást is láthat Fazekasról, aki itthon mindent mindent megnyert az Újpesttel.
szept. 26
10:20
Légiósok: Guzmics felemás érzései, a derbire is maradhat (She)
A címvédő Legiával szemben 3–0-ra elveszített bajnoki rangadó után a Lech Poznan 2–0-s győzelemmel ejtette ki a kupából a Wisla Kraków labdarúgócsapatát. Utóbbi találkozón mutatkozott be a vesztes Wislában Guzmics Richárd, aki felemás érzésekkel várja a hétvégét, amelyen vérbeli városi derbin lépnek pályára.
szept. 26
10:54
Barca: Suárez meghízott, nem játszhat a Real ellen? - képek (She)
Angol beszámolók szerint Luis Suárez, a Barcelona labdarúgócsapatának uruguayi támadója eltiltása alatt majd’ 10 kilót felszedett, így szinte biztos, hogy a Real Madrid ellen nem lesz ott a pályán októberben.
szept. 26
10:56
MU: Trezeguet csapattársa lesz Indiában a mellőzött játékos? (She)
Angol sajtóinformációk szerint az indiai első osztályban (Indian Super League) szereplő Pune City labdarúgócsapata szerződtetné Andersont, a Manchester United középpályását.
szept. 26
11:12
NB I: a PMFC a legfiatalabb, a Haladás a „legmagyarabb” (She)
Az NB I első nyolc fordulója alapján a magyar játékosok tartják kétharmados többségüket – derült ki a Hivatásos Labdarúgók Szervezete honlapján megjelent cikkből. A PMFC a legfiatalabb, a Budapest Honvéd a legkevésbé magyar csapat.
szept. 26
11:14
PL: „tüntetnek” a játékosok, nem hajlandók szabadságra menni (She)
Emlékszünk azokra a túlbuzgó iskolatársainkra a diákévekből, akik az óra végén lelkesen figyelmeztették a tanárt, hogy elfelejtett házi feladatot adni? Na, pont ezt csinálták most a Southampton labdarúgói.
szept. 26
11:16
Videó: mélygarázsban tekertek a Bayern labdarúgói (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának tagjai ismét közös akcióba kezdtek, biciklire pattantak egy mélygarázsban. A szurkolók szóvá tették a klub hivatalos videomegosztó oldalán, hogy a vezetőség nem vigyáz eléggé a játékosok épségére, mivel sisak nélkül engedte őket biciklizni. Nézze meg Ön is a „Bayern-rodeót”!
szept. 26
11:30
Real Madrid: Nem most van itt az ideje a pihenésnek - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
A portugál aranylabdás szeretne még jobb lenni, ennek érdekében keményen edz és bízik magában.
szept. 26
11:48
Női kézi: tíz éve veretlen a Győri ETO hazai bajnoki meccsen (She)
Éppen ma van tíz éve, hogy a Győri ETO KC női kézilabdacsapata legutóbb kikapott hazai pályán bajnoki mérkőzésen. A győri lányok eddigi utolsó vereségüket 2004. szeptember 26-án a Dunaferrtől szenvedték el, a dunaújvárosiak 31–25-re nyertek.
szept. 26
11:50
Kézi: „A Fradin hullámokban jött ki a fáradtság” (She)
Kovács László mesteredző volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A kézilabdás szakember az FTC BL-szerepléséről, a Győr és a Veszprém idehaza megdönthetetlen egyeduralmáról formált véleményt.
szept. 26
11:52
Juventus: francia gólvágó érkezik a télen Marseille-ből? (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Marseille francia gólvágóját, André-Pierre Gignacot.
szept. 26
12:06
Győztes meccsel folytatta az OSC (Infostart)
Második mérkőzését megnyerte az OSC a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonjának első selejtezőszakaszában péntek délelőtt, miután az orosz Szpartak Volgográddal 9-9-es döntetlent játszott a csütörtök esti nyitányon Marseille-ben.
szept. 26
12:06
Uruguay: Luis Suárezt újra meghívta a szövetségi kapitány (She)
Az eltiltott Luis Suárezt is meghívta 29 fős keretébe Óscar Tabárez, az uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 26
12:08
Videó: a késő Chelsea-sztárok minitraktorral érkeztek edzésre (She)
Bizonyára olvasóink közül is sokan késtek már munkából (vagy iskolából), de csak keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy egy minitraktorra ülve hozzák be a lemaradást.
szept. 26
12:10
Atlétika: szállás nincs, de azért vb-t rendeznének (She)
Barcelona és Doha mellett az Oregon állambeli Eugene is pályázik a 2019-es szabadtéri atlétikai világbajnokság rendezésére.
szept. 26
12:12
Férfi vízi BL: az OSC szerb riválist győzött le néggyel (She)
Az A Híd-OSC-Újbuda férfi vízilabdacsapata második mérkőzésén az első győzelmét aratta a Bajnokok Ligája marseille-i selejtezőjében.
szept. 26
12:14
Liverpool: Balotelli még nem világklasszis - Brendan Rodgers (She)
Brendan Rodgers, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere szerint Mario Balotelli még nem világklasszis futballista, de van rá esély, hogy az legyen.
szept. 26
12:16
NB II: szalagszakadást szenvedett az U20-as válogatott (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint rövid időn belül két súlyos sérülés érte a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok támadóját, Berki Istvánt. Az U20-as válogatottban is bemutatkozó játékosnak a nyáron is a térdével volt gondja, most pedig keresztszalag-szakadást szenvedett.
szept. 26
12:24
Tenisz: wimbledoni visszavágó; Nisikori és Murray a négy között (She)
A Vuhanban zajló női tenisztorna fináléjába elsőként a kétszeres wimbledoni győztes cseh Petra Kvitová jutott be, miután 6:3, 7:5-re legyőzte az elődöntőben az orosz Jelena Szvitolinát.
szept. 26
12:24
Bundesliga: Jön a Ruhr-vidéki derbi, meglóghat a Bayern (Agroinform)
A forduló rangadóját Gelsenkirchenben rendezik, ahol a Schalke a Dortmundot látja vendégül.
szept. 26
12:26
Férfi kézi: hat hétre elveszítette spanyol légiósát a Szeged (She)
Szárkapocscsonttörés miatt hosszabb kihagyásra számíthat Antonio García, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol légiósa. Az átlövő a Balatonfüred elleni hétközi győztes bajnokin sérült meg, és a röntgen törést mutatott ki a lábában.
szept. 26
12:42
PSG: „Rengeteg probléma volt az öltözőben a légiósok miatt” (She)
Marco Verratti, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának olasz középpályása elismerte, korábban sok problémát okozott az öltözőben a légiósok jelenléte.
szept. 26
12:44
Videó: bombaforma nélkül a Fradi; a Vidi nem legyőzhetetlen (She)
A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I 9. fordulóját. A Sport Televízió két műsorvezetője szerint a Vidi nem fogja végigverni a mezőnyt, egyszer megtörik a veretlensége. A kérdés, hogy mikor. Takács Rita és Petur András az NSO Tv „Nulladik félidő” című bajnoki beharangozójában a hétvége mérkőzéseinek esélyeit latolgatta.
szept. 26
13:00
Videó: bombaforma nélkül a Fradi; a Vidi is legyőzhető (She)
A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I 9. fordulóját. A Sport Televízió két műsorvezetője szerint a Vidi nem fogja végigverni a mezőnyt, egyszer megtörik a veretlensége. A kérdés, hogy mikor. Takács Rita és Petur András az NSO Tv „Nulladik félidő” című bajnoki beharangozójában a hétvége mérkőzéseinek esélyeit latolgatta.
szept. 26
13:02
Síugrás: 27 évesen visszavonult a háromszoros olimpiai bajnok (She)
Bejelentette visszavonulását pénteken Thomas Morgenstern, az osztrákok háromszoros olimpiai bajnok síugrója.
szept. 26
13:04
Ausztrália: Vernes a legjobb 4 közé jutna az ázsiai BL-ben (She)
Vernes Richárd, az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Marinersben kölcsönben szereplő támadó már nagyon várja a rajtot.
szept. 26
13:18
Román-magyar: 50 000 szurkolót várnak a meccsre (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Románia elleni bukaresti selejtezőjére 50 ezer szurkolót, köztük majdnem háromezer magyart várnak a szervezők.
szept. 26
13:36
Román-magyar: felfüggesztett börtönbüntetést kapott Tamas (She)
Első fokon nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság Gabriel Tamas román válogatott labdarúgót, aki tavaly májusban erőszakkal hatolt be egy tömbházba erősen ittas állapotban – adta hírül az erdely.ma.
szept. 26
13:38
Leicester: a Real és a Barca is lecsapna a középpályásra? (She)
Angol sajtóhírek szerint többek között a Real Madrid és a Barcelona labdarúgócsapata is bejelentkezett a Leicester City fiatal középpályásáért, Hamza Choudhuryért.
szept. 26
13:54
NB I: Meddig tart a Videoton 100 százalékos mérlege? - szavazás (She)
Ön szerint meddig tart a Videoton százszázalékos mérlege a labdarúgó NB I-ben?
szept. 26
13:56
Real: félelmetes - CR7 92 topligás klubnál is gólerősebb (She)
Döbbenetes statisztika látott napvilágot Cristiano Ronaldóról, a Real Madrid bombaerős szezonkezdetet produkáló szupersztárjáról.

Keresés