2014. szeptember 26. péntek

szept. 26
13:58
Válogatott: Nem az eszemre hallgattam - Dárdai (She)
Szabics Imre, Andrusch József, Nyilasi Tibor és Sallói István is szerepet kap Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány stábjában – derült ki a válogatott pénteki sajtótájékoztatóján. A 29 fős keretébe Szalai Ádámot is meghívó, rajta kívül Dzsudzsák Balázst (a magyar futball jelenlegi „zsenijét”), Gera Zoltánt, Király Gábort és Juhász Rolandot vezéregyéniségnek kikiáltó Dárdai elmondta, a következő…
szept. 26
14:12
Videó: megverselték - Zabaleta téglát eszik vacsorára (She)
Nem túl gyakori, hogy férfi mond ódát egy férfinak, de a Manchester Citynél most ez is előfordult. Les Chapman, a City szertárosa szemtől szembe olvasta fel személyre szóló versét Pablo Zabatelának. Chappy a labdarúgó keménységét azzal indokolta, hogy Zabatela téglát eszik vacsorára.
szept. 26
14:12
Magyar válogatott: Itt van Dárdai első kerete, Dzsudzsák egy zseni (Agroinform)
Megtartotta első sajtótájékoztatóját a magyar válogatott szövetségi kapitányként Dárdai Pál.
szept. 26
14:14
Válogatott: Szalai visszatér, megvan Dárdai Pál első kerete! (She)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott új, megbízott szövetségi kapitánya kihirdette első keretét.
szept. 26
14:14
Serie A: Idegenben kell javítania a Napolinak és a Milannak is (Agroinform)
A Napoli Sassoulóban, a Milan pedig Cesenában törné még rossz szériáját a Serie A ötödik fordulójában.
szept. 26
14:30
Kerékpár: doppingellenes bíróság felállításáról döntöttek (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) doppingellenes bíróság felállításáról döntött.
szept. 26
14:30
Dárdai keretet hirdetett (Metropol)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott három Európa-bajnoki selejtezőre kijelölt szövetségi kapitánya pénteken megnevezte segítőit.
szept. 26
14:32
Román-magyar: „Ha vezetnek a románok, nem lesz magyarellenesség” (She)
Razvan Burleanu, a Román Labdarúgó-szövetség elnöke tart az idegengyűlölő megnyilvánulásoktól, az UEFA ugyanis figyelmeztette a román tagszervezetet, hogy súlyos következményekre számíthat, ha magyarellenes megnyilvánulások lesznek a lelátón.
szept. 26
14:48
Torna: Csuszovityina 39 évesen érmes az Ázsiai játékokon (She)
Harminckilenc évesen szerzett érmet a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai játékok tornaversenyén az üzbég Okszana Csuszovityina.
szept. 26
15:06
Dárdai kihirdette keretét (Infostart)
Elsősorban a nemzetközi rutinnal rendelkező futballistákra akarja építeni csapatát Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
szept. 26
15:06
Videó: íme, Dárdai hivatalos bemutatása vágatlanul (She)
Megnevezte első keretét Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott  szövetségi kapitánya a válogatott pénteki sajtótájékoztatóján. Dárdai elmondta, a következő három mérkőzés fő célja, hogy megtartsuk az esélyt a csoport harmadik helyének megszerzésére.
szept. 26
15:08
Atlétika: Kimetto világcsúcsra tör a berlini maratonin (She)
Nem titkoltan a világcsúcsot veszi célba a vasárnapi Berlin Marathonon a kenyaiak kiváló futója, Dennis Kimetto.
szept. 26
15:24
Röplabda: rajtol a 69. magyar bajnokság (She)
Péntek délután öt órakor az UTE–Fatum-Nyírsuli mérkőzéssel megkezdődik a 69. magyar röplabdabajnokság. A dátum azért is érdekes, mert napra pontosan egy év múlva kezdődik a belga-holland közös rendezésű női Európa-bajnokság, amelyen 28 év után a magyar válogatott is érdekelve lesz.
szept. 26
15:26
Arsenal: Mindent megtettünk, de nehéz védőt igazolni - Wenger (She)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, nehéz helyzetbe kerültek az „ágyúsok” a sok sérülés miatt.
szept. 26
15:28
Ökölvívás: befogadták Erdei Zsolt klubját (She)
Pénteken megnyitották a Gilda Max Flórián téri fitnesztermének új küzdősportcentrumát, mely mostantól Erdei Zsolt korábbi profi ökölvívó-világbajnok klubjának is a központja lesz.
szept. 26
15:42
NB II: Siófok-ZTE - élőben az NSO-n! (She)
Siófok–ZTE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 26
15:42
La Liga: Ronaldo-gól és Barca-győzelem - ezt várjuk a hétvégétől (Agroinform)
A Barcelonára könnyű, a Real Madridra nehéz 90 perc várhat. A listavezető Valencia a Real Sociedad vendége lesz.
szept. 26
16:00
Arsenal: Özil nem tud beilleszkedni, elviszi a Bayern? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Bayern München labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban szeretné átigazolni az Arsenal német középpályását, Mesut Özilt.
szept. 26
16:02
Bayern: a PL-kiesők bevételei is rádupláztak a német bajnokra (She)
A 2013–2014-es Premier League-szezonban a kieső helyen végző mindhárom klub kétszer akkora bevételben részesült a hazai bajnokság televíziós jogdíjaiból, mint a Bayern München.
szept. 26
16:18
Ryder-kupa: McIlroyék óriásit mentettek, Európa fordított (She)
A péntek délelőtt az amerikaiaknak sikerült jobban (két győzelem, egy döntetlen, egy vereség), a délután viszont egyértelműen az európaiaké volt (három győzelem, egy döntetlen), így az első nap után a címvédő válogatott vezet 5–3-ra a férfi golfozók kultikus csapatversenyén, a skóciai Edinburgh közelében zajló 40. Ryder-kupán.
szept. 26
16:36
Videó: 40 méteres bombagól az Eb-selejtezőn (She)
Csehország legyőzte Romániát az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőkörének első fordulójában. Cosmin Dur-Bozoanca elképesztően nagy találatával szerezte meg a románoknak a vezetést, és örvendeztette meg a szurkolókat, azonban csapata 2–1-es vereséget szenvedett Csehországtól.
szept. 26
16:38
MotoGP: nagyon ment pénteken az olasz Andreáknak (She)
Két olasz Andrea, Iannone és Dovizioso volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-vb Aragóniai Nagydíjának első edzésnapján. A ducatisok mögött mindkétszer ott volt az üldözőbolyban a vb-éllovas Marc Márquez, aki silverstone-i betlije után újra győzni szeretne.
szept. 26
16:54
Videó: így kürtölte világgá boldogságát Super Mario (She)
Mario Balotelli korábbi nyilatkozatában már elmondta, mennyire boldog, hogy Anglia egyik legjobb klubjában kapott lehetőséget. Most saját Facebook-oldalán osztotta meg videoüzenetét, melyben megköszönte a Liverpoolban eltöltött eddigi egy hónapot. „Super Mario” jól érzi magát, kérdés, hogy ez elegendő lesz-e a további gólok gyártásához és a Liverpool végső győzelméhez.
szept. 26
16:56
Roma: „38? Totti még mindig 28 évesnek érzi magát” (She)
Rudi Garcia, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma vezetőedzője szerint a 38. születésnapját holnap ünneplő Francesco Totti még mindig fiatalnak érzi magát.
szept. 26
16:58
NB I: lassan fénybe borul a dunaújvárosi stadion (She)
Megérkeztek a tartóoszlopok, így minden bizonnyal október első harmadában kipróbálhatják a Dunaújváros Stadion világítórendszerét – tudtuk meg az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.
szept. 26
17:00
Videó: cukiságszakadékba zuhant az amerikai focisták ünneplése (She)
A New York-i illetőségű Wallkill Mighty Mites amerikaifutball-gyerekcsapat 24–0-s győzelemmel kezdte az új idényt. Ezt a magabiztos sportsikert pedig illik méltóképpen megünnepelni.
szept. 26
17:12
Haladás: pénteken aláírtak, 2017-re kész az új stadion (She)
Sok-sok bizonytalanság után ma kiderült: három év múlva, négy év csúszással új otthona lehet a szombathelyi labdarúgócsapatnak – írta péntek délután a Nyugat regionális portál.
szept. 26
17:30
Karagunisz ismét a görög labdarúgó-válogatottnál (Infostart)
Visszavonulása után is szerepet vállal a magyarokkal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő görög labdarúgó-válogatottnál Jorgosz Karagunisz.
szept. 26
17:30
NB II: öt tizenegyes, két piros és iksz a Siófok-Zalaegerszegen (She)
A labdarúgó NB II 7. fordulójának nyitó mérkőzésén a Siófok hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel. Érdekesség, hogy a találkozón öt tizenegyest is megítélt Szilasi Szabolcs játékvezető, valamint két hazai játékos is piros lapot kapott.
szept. 26
17:48
Újpest: vitatják, hogy az ő szurkolójuk dobta meg Lipcseit (She)
Beszámoltunk róla, hogy az Újpest labdarúgócsapata fellebbez az MLSZ súlyos pénzbüntetést kirovó határozata ellen – a lila-fehérek pénteken bővebben is kifejtették véleményüket az FTC ellen múlt vasárnap megnyert (2–1) derbivel, elsősorban Lipcsei Gábor Fradi-gyúró fejbe dobásával kapcsolatban.
szept. 26
18:06
Ázsiai Játékok: megszületett a kilencedik súlyemelő-világcsúcs (She)
Megszületett a kilencedik világcsúcs is súlyemelésben a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékokon, ahol a legnehezebbeket tömörítő női kategóriában a plusz 75 kilogramm 2012-es kínai olimpiai bajnoka írta át az eddigi rekordlistát.
szept. 26
18:08
Lovassport: holland siker díjhajtásban a világbajnokságon (She)
A holland Wilbrord van den Broek nyerte a csütörtökön és pénteken rendezett díjhajtást az Izsákon zajló egyesfogathajtó-világbajnokságon.
szept. 26
18:10
Juventus: Még mindig van hová fejlődnünk - Allegri (She)
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri szerint együttese még mindig képes javulni, valamint kitért Andrea Pirlo, Andrea Barzagli és Arturo Vidal állapotára is.
szept. 26
18:12
F1: nehezebben vezethető, de nem gyorsabb autók jönnek (She)
A Formula–1-es szabályok alkotói szerint a sportágat úgy lehetne újra vonzóvá tenni a közönség számára, ha nehezebben vezethetővé tennék az autókat. Ayrton Sennáék idejében ugyanis azért voltak élő legendák a pilóták, mert birkóztak az autójukkal, és amikor kiszálltak, majdnem összeestek. Megoldást 2016-ra ígértek, de az autók felgyorsítása nincs napirenden.
szept. 26
18:14
Eb 2016: Karagunisz ismét a görög válogatottnál (She)
Visszavonulása után is szerepet vállal a magyarokkal egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő görög labdarúgó-válogatottnál Jorgosz Karagunisz.
szept. 26
18:16
Asztalitenisz Eb: lemaradt az éremről a női csapatunk (She)
A magyar női válogatott kikapott az osztrákoktól a lisszaboni asztalitenisz csapat Európa-bajnokság pénteki negyeddöntőjében, így a folytatásban az 5–8. helyért harcolhat.
szept. 26
18:18
Futsal Eb: a bomba erős spanyolok ellen is selejtezünk (She)
A kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok Spanyolországot, valamint Macedóniát és a jövő januári előselejtező legjobb csoportmásodikját kapta ellenfélül a magyar férfi futsalválogatott a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőjére a pénteken megtartott sorsoláson.
szept. 26
18:24
Videó: Fradi-mezben pompázhat az Everton kapusa (She)
Magyarországra látogatott Fekete Eszter, az Evertonban futballozó kapus, Tim Howard magyar származású édesanyja. Az anyuka megtekintette a Ferencváros új stadionját, majd a túra végén ajándékba kapott egy FTC-mezt, amit várhatóan odaad Howardnak.
szept. 26
18:24
Átadták Óbudán a Gepárd Jégcsarnokot (Metropol)
A szabványméretű, egész évben használható jégkorongpálya a nyolcadik ilyen fedett létesítmény Budapesten.
szept. 26
18:42
Férfi kosár: ismét a Szolnok nyerte a Morgen-emléktornát (She)
A címvédő Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata nyerte meg Pakson a Morgen Ferdinánd-emléktornát, miután a pénteki döntőben 81–71-re legyőzte a házigazda Atomerőmű SE-t.
szept. 26
18:42
Francia foci: Ilyen, amikor Ibrahimovic felnéz valakire (Agroinform)
A PSG a hétvégén a Toulouse vendége lesz, ahol Ibrahimovic tavaly mesterhármast ért el.
szept. 26
19:00
Átadták Óbudán a Gepárd Jégcsarnokot (Infostart)
Átadták a tao-pénzből megvalósult Gepárd Jégcsarnokot pénteken Óbudán.
szept. 26
19:00
Jégkorong: átadták Óbudán a Gepárd Jégcsarnokot (She)
Pénteken átadták a TAO-pénzből megvalósult Gepárd Jégcsarnokot Óbudán.
szept. 26
19:02
Real Madrid: „Nem tudom elképzelni a csapatot CR nélkül” (She)
Óriási meglepetésként azért nem hat, de jegyezzük meg, hogy Carlo Ancelotti szerint alaptalanok a Cristiano Ronaldo távozásáról szóló pletykák.
szept. 26
19:04
NB I: Budapest Honvéd-Pécs élőben az NSO-n! (She)
Budapest Honvéd–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 26
19:18
Válogatott: Nagy kitüntetés a másodedzői tisztség - Szabics (She)
Szabics Imre büszke rá, hogy másodedzőként segíthet Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitánynak a magyar válogatott szakmai stábjában.
szept. 26
19:36
Női kézi NB I: nyert a Fradi, Triscsuk debütált az Újvárosban (She)
Két hazai győzelmet hozott a női kézilabda NB I pénteki játéknapja. A Ferencváros 32–17-re nyert a DVSC ellen, míg a Dunaújváros 27–20-ra verte meg a Vácot.
szept. 26
19:36
Tipp: Megyei rangadóból profitálnánk (Agroinform)
A Puskás Akadémia a Dunaújváros együttesét fogadja szombaton, megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a találkozóból.
szept. 26
19:38
Videó: Arjen Robben az esések királya a FIFA15-ben (is) (She)
A világbajnokságnak köszönhetően az egyik legismertebb focis videojáték, a FIFA15 alkotói felismerték Arjen Robben színészi tehetségét, és a játékban felvértezték a világbajnokságról elhíresült (mű)esésével.
szept. 26
19:40
Videó: Henry szólója mindent ver - az Arsenal-Spurs csaták legszebb góljai (She)
Szombaton rendezik meg a nagy hagyományú észak-londoni derbit az Arsenal és a Tottenham között. Az alábbi szubjektív összeállításban megtekinthetik a párharc történetének tíz legszebb gólját.

Keresés