2014. szeptember 18. csütörtök

szept. 18
0:03
Videó: a Real Madridot utánozták a magyarok Antwerpenben (She)
A Basel keddi, Real Madridtól elszenvedett 5–1-es Bajnokok Ligája-veresége után szerdán az antwerpeni Speciális Európa Játékokon sem termett sok babér a svájci labdarúgóknak. A női csapat a csoportmeccsen ugyanis 2–0-s vereséget szenvedett a mieinktől. Az NSO Tv napi riportjából az is kiderül, hogy mely sportágakban hány érmet nyertek a magyar speciális olimpikonok.
szept. 18
0:07
Eurofutball: Gruborovicsék kiütéses sikert arattak (She)
A finn élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerdán négy meccset rendeztek. Az Inter Turku Gruborovics Tamással a soraiban (kezdőként végigjátszotta a meccset) 6–1-re nyert a városi rivális, sereghajtó TPS ellen és a 10. helyen áll a 12 csapatos ligában.
szept. 18
0:21
NS: Miriuta: Hajrá, magyarok! Kovács Kati újra vízen - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
szept. 18
0:57
BL: Diego Costának problémája van - José Mourinho (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában a Chelsea Londonban 1–1-es döntetlent játszott a német Schalkéval. A meccs után a fő téma természetesen az volt, hogy miért csak a 74. percben lépett pályára a hazaiaknál a Premier League-ben vasárnap a Swansea ellen három gólt szerző Diego Costa.
szept. 18
6:00
Hatalmasat bukott a meztelenül ugró síelő (videó) (Síelők)
Érdekes baleset történt egy múlt heti ausztráliai freestyle síversenyen. Az egyik versenyző úgy döntött, hogy teljesen meztelenül mutatja be a kb. 30 méter magas ugrását, amelynek hatalmas bukás lett a vége. Kevés testrésze maradt, amelyet nem horzsolt ki vörösre, a keményre rakrakolt hó.
szept. 18
7:15
BL: „A legtöbb ellenfelünk azzal próbálkozik, mint az APOEL” (She)
Egygólos győzelemmel kezdte a csoportküzdelmeket a Bajnokok Ligájában a Barcelona, amely az F-csoport első fordulójában hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott az APOEL ellen. A katalánok vezetőedzője, Luis Enrique burkoltan reagált a sajtó kritikájára a kezdőcsapatot illetően, míg a jubiláló jobbhátvéd, Dani Alves szerint hozzá kell szokniuk ahhoz a játékstílushoz, amit a ciprusiak képviseltek.
szept. 18
7:33
BL: Úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna - Garcia (She)
A Roma hazai pályán 5–1-es győzelmet aratott a CSZKA Moszkva ellen a Bajnokok Ligája E-csoportjának első fordulójában. Az olasz csapat vezetőedzője, Rudi Garcia szeretné, ha játékosai a jövőben is ugyanilyen lelkesedéssel állnának hozzá a mérkőzésekhez, míg a duplázó Gervinho maximálisan tiszteli a csoportellenfeleket, de azért bízik a továbbjutásban.
szept. 18
7:51
Ez várható a hétvégén Szingapúrban (Infostart)
A hétvégi Forma-1-es Szingapúri Nagydíj nemcsak a világbajnoki címért versengő két Mercedes-pilóta, Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája, hanem a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által előírt rádiózási tilalmak miatt is különösen érdekesnek ígérkezik.
szept. 18
8:09
Mexikó: Ronaldinho debütált - az égbe lőtte a tizenegyest (She)
Bemutatkozott új klubjában, a mexikói Querétaróban a korábbi aranylabdás Ronaldinho, aki első tétmérkőzésén az égbe lőtt egy tizenegyest. A világbajnok brazil hibája a későbbiekben még sokba kerülhet csapatának.
szept. 18
8:45
Úszás: eltiltották az orosz világcsúcstartó váltó tagját (She)
Doppingolás miatt kétéves eltiltást kapott a 29 éves orosz Szergej Makov, aki tagja volt a tavaly októberben 4x50 méteres vegyes váltóban világcsúcsot elérő úszócsapatnak.
szept. 18
8:47
Ökölvívás: új edzőtermet kaptak a csepeli fiatalok (She)
A Szent István út 170. alatt, az egykori iskola épületében 10 millió forintos összköltséggel átadták a Csepeli Box Klub új edzőtermét.
szept. 18
8:49
Videó: a Stamford Bridge-en ünnepelt szurkolóival a Schalke (She)
Nem várt döntetlen született a Chelsea–Schalke mérkőzésen a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában. Éppen ezért Jens Keller vezetőedző és játékosai még a pályán elkezdték ünnepelni az egy pont megszerzését szurkolóikkal.
szept. 18
9:03
F1: Todt szerint mélyebb krízis is volt már a Ferrarinál (She)
A Ferrari egykori sikerkovácsa, az FIA jelenlegi elnöke, Jean Todt szerint felesleges kongatni a vészharangot a csapat háza táján, mert amikor ő 1993-ban átvette az istálló irányítását, sokkal mélyebb válság uralkodott.
szept. 18
9:05
Torna: csak a szokásos korhamisítás az észak-koreaiaknál (She)
Életkorának meghamisítása miatt 2015. december 31-ig eltiltotta a versenyzéstől a Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) az észak-koreai tornásznőt, Csa Jong Hvát, egyúttal eredményeit 2006-ig visszamenőleg törölte. Csa – akinek pontos életkorát nem közölték – hamis útlevéllel versenyzett évek óta, emiatt hazája szövetségére 25 ezer svájci frankos bírságot szabtak ki.
szept. 18
9:07
Milan: szívprobléma miatt esett kútba a francia szerződtetése? (She)
Olasz sajtóhírek szerint szívproblémával bajlódik Jonathan Biabiany, a Parma francia szélsője, akinek szerződtetését az átigazolási időszak utolsó napján jelentette be a Milan az egyik közösségi oldalon, de a klub nem sokkal később törölte a bejegyzést.
szept. 18
9:09
DVSC: frusztráció a stadion miatt; hiányzik a háttérmunka? (She)
Meglehetős mélységbe taszította magát a DVSC-Teva labdarúgócsapata, a Békéscsabától elszenvedett Ligakupa-vereség – csak miheztartás végett: a lila-fehérek az NB II-ben a Csákvártól és a Mezőkövesdtől is négyet kaptak – már az a fiaskó, amelyre nehéz magyarázattal szolgálni. Hogy azért-e, mert a problémák eredőjét maguk az érintettek sem ismerik, vagy csak egyszerűen kínos ezekben a napokban…
szept. 18
9:21
Videó: rátalált a helyes útra Véber György és a Pécs (She)
A címvédő Debrecen otthonában szerezte meg első győzelmét Véber György a Pécs vezetőedzőjeként. A szakember úgy érzi, a bajnokság elején jó néhány pontot szerezhettek volna, de eddig valami hiányzott. Reméli, hogy játékosai most elkapják a fonalat, és a csapat elindul felfelé a tabellán. Bár a klub gazdasági háttere kapcsán kérdések vetődtek fel az elmúlt héten, Szatmári Lórándék megnyugtató…
szept. 18
9:57
Videó: csodás gólt lőtt a csatár, majd legurult a lépcsőn (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Coritiba hazai pályán magabiztosan, 3–1-re legyőzte a Sao Paulót. Két góllal vette ki részét a sikerből Joel, aki második találatát követően kissé eltévedt saját stadionjukban. Szeretett volna a rajongókhoz szaladni, átugrotta a reklámtáblákat, de éppen ott, ahol egy lépcsősor vezet az öltözőfolyosókra. Szerencsére nem sérült meg, így…
szept. 18
9:59
Kolumbia: magyar edzőről neveztek el egy helyi klubot (She)
Egy kolumbiai labdarúgóklub felvette egy magyar edző nevét, ezentúl Club Deportivo Ágostonnak hívják az egyesületet.
szept. 18
10:15
Newcastle: nem tartottak igényt a hererákkal kezelt argentinra (She)
Részletesen beszélt rákos megbetegedésének hátteréről Jonás Gutiérrez, a Newcastle United argentin futballistája, akire a legutóbbi szezon második felében már nem tartott igényt a Premier League-ben szereplő együttes.
szept. 18
10:15
Kirúgták Pintér Attilát! (Blikk)
Budapest – A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerződést bontott Pintér Attilával (48), a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával.
szept. 18
10:17
NHL: olimpiai bajnok műkorcsolyázó az Edmontonnál (She)
A páros műkorcsolyázásban olimpiai és világbajnok David Pelletier lett az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) játszó Edmonton Oilers egyik, a korcsolyázótechnikáért felelős edzője.
szept. 18
10:19
Válogatott: az MLSZ menesztette Pintér Attilát! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) csütörtökön azonnali hatállyal menesztette Pintér Attila szövetségi kapitányt a válogatott éléről.
szept. 18
10:21
FIFA-világranglista: húsz helyet rontott a magyar válogatott (She)
Húsz helyet visszaesve az 54. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a magyar válogatott, amely augusztusban még a 34. pozícióban állt. Az élbolyban is történt változás: a világbajnok Németország és az ezüstérmes Argentína mögé Kolumbia feljött a harmadik helyre a hollandokat megelőzve.
szept. 18
10:33
Újpest-Ferencváros rangadó részben vendégszurkolók nélkül (Infostart)
A vasárnapi Újpest-Ferencváros rangadó a slágerpárosítása az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának.
szept. 18
10:33
MLSZ: menesztették Pintért, ideiglenesen Dárdai irányít (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett hazai kudarc (1–2) után menesztette Pintér Attila szövetségi kapitányt. A posztot ideiglenesen a 61-szeres válogatott Dárdai Pál veszi át, aki az idei hátralévő három meccsen irányíthatja a válogatottat.
szept. 18
10:35
Pintér távozik a válogatott éléről (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség és Pintér Attila közös megegyezéssel bontanak szerződést. Pintér nyolc hónapig irányította a válogatottat. A következő három meccsen Dárdai Pál ül majd a kispadon.
szept. 18
10:51
Válogatott: Dárdai ingyen irányítja a nemzeti csapatot (She)
Dárdai Pál ingyen vállalta, hogy a magyar válogatott következő három mérkőzésén megbízott szövetségi kapitányként működik közre – mondta Csányi Sándor MLSZ-elnök a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy távozik a posztjáról Pintér Attila szövetségi kapitány.
szept. 18
11:09
Válogatott: jó döntés-e Pintér menesztése és Dárdai kinevezése? Szavazzon! (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett hazai kudarc (1–2) után menesztette Pintér Attila szövetségi kapitányt. A posztot ideiglenesen a 61-szeres válogatott Dárdai Pál veszi át, aki az idei hátralévő három meccsen irányíthatja a válogatottat. Ön szerint jó döntés született? Szavazzon!
szept. 18
11:27
Fogadási csalás: hiába várt Szanyó Károlyékra a törvényszék (She)
A szabályszerű idézés ellenére Szanyó Károly, Bognár György és Németh Gábor sem jelent meg csütörtök délelőtt a Fővárosi Törvényszéken.
szept. 18
11:45
Húsz helyet rontott a magyar válogatott (Infostart)
A magyar válogatott húsz helyet rontva az 54. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön - Pintér Attila szövetségi kapitány távozásának napján - nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet továbbra is a világbajnok német válogatott vezet Argentína és Hollandia előtt.
szept. 18
11:45
Videó: Pintér megy, Dárdai jön - a sajtótájékoztató vágatlanul (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) az északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőn elszenvedett hazai kudarc (1–2) után menesztette Pintér Attila szövetségi kapitányt. A posztot ideiglenesen a 61-szeres válogatott Dárdai Pál veszi át, aki az idei hátralévő három meccsen irányíthatja a válogatottat. Tekintse meg Csányi Sándor MLSZ-elnök és Vági Márton…
szept. 18
11:47
Videó: Draxler varázsvillanása beragyogta London egét (She)
A Schalke értékes pontot rabolt a Stamford Bridge-ről szerda este, a Chelsea elleni 1–1-es végeredmény egyik főszereplője egyértelműen a gelsenkircheniek német válogatott középpályása, Julian Draxler volt.
szept. 18
11:49
Légiósok: Koman nem tér haza, sorsa a héten eldől (She)
A 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimir megerősítette: semmiképp sem tér vissza Magyarországra, továbbra is külföldön futballozik – a sorsa a héten eldől.
szept. 18
12:03
Jégkorong: Krakkóban lesz a magyarok vb-je - hivatalos (She)
Hivatalossá vált, hogy a lengyelországi Krakkóban rendezik meg a magyarokat is felvonultató divízió I/A jégkorong-világbajnokságot 2015-ben. A helyszín módosítására azért volt szükség, mert a rendezési jogot eredetileg megkapó ukrán szövetség a donecki politikai helyzet – és a csarnok felgyújtása… – miatt visszalépett.
szept. 18
12:05
DVTK: 15 ezres új stadion, az MVSC pálya az ideiglenes otthon (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK az MVSC pályáján játssza hazai mérkőzéseit a következő idényben, amíg a diósgyőri stadion rekonstrukciója zajlik – hangzott el a klub sajtótájékoztatóján.
szept. 18
12:21
Honvéd: Chevantón hamarosan aláírhat a kispestiekhez (She)
Olaszországi információk szerint egyezségre jutott a Honvéd és Ernesto Javier Chevantón, így az UEFA-kupa-győztes uruguayi támadó a kispestieknél folytatja pályafutását.
szept. 18
13:15
Haladás: a klub cáfolja Andrea Mancini érkezését (She)
Az olasz Tuttomercatoweb értesülései alapján beszámoltunk róla, hogy Andrea Mancini távozhat a Budapest Honvéd labdarúgócsapatától és a Haladás lehet karrierje következő állomása, ám a szombathelyi klub hivatalos honlapján rögtön cáfolta a hírt.
szept. 18
13:17
BL: a nullaszázalékos Guardiola hatalmasat csalódott - videó (She)
Josep Guardiola, a rövid passzos futball legnagyobb hódolója és művészi szintű kivitelezője hatalmas csalódást okozott a Manchester City elleni BL-mérkőzésen: nullaszázalékos passzpontossággal zárta a kilencven percet.
szept. 18
13:33
Videó: Remélem, számít rám az új kapitány - Stieber (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Pintér Attilát ideiglenesen Dárdai Pál követi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. Az északírekkel szemben elbukott Eb-selejtező keretében nem szerepelt a Bundesligában edződő Stieber Zoltán, aki az NSO Tv-nek elárulta, személyesen még nem ismeri Dárdait, de reméli, mielőbb találkoznak.
szept. 18
13:51
Videó: Mindenki Pintér Attila ellen volt - Vanczák (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Pintér Attilát ideiglenesen Dárdai Pál követi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. akivel még játszott együtt a nemzeti csapatban a Sion légiósa, Vanczák Vilmos. A hátvéd örül a kinevezésnek, szerinte már mindenki Pintér Attila ellen volt az elmúlt időszakban. Ráadásul úgy érzi, éppen a Dárdaitól jövő impulzusokra van most szüksége a válogatottnak.…
szept. 18
13:53
Női kézi BL: a következő két négyes döntő is Budapesten lesz (She)
A 2015-ös és a 2016-os négyes döntőt is Budapesten rendezik meg a női kézilabda Bajnokok Ligájában – közölte csütörtökön az EHF.
szept. 18
14:27
F1: „Rosbergnek kedvez, Hamiltonnak árt a korlátozás” (She)
Bernie Ecclestone elárulta, az ő ötlete volt a rádiós beszélgetések korlátozása az F1-ben, s kilátásba helyezte, hogy a jövőben a telemetriai adatok áramlását is csökkenteni fogják. Fernando Alonsót nem zavarja a változtatás, Kimi Räikkönent is csak akkor, ha emiatt nem tud megakadályozni egy műszaki hiba okozta kiesést. A szakértő szerint a módosítás Nico Rosbergnek kedvezhet a vb-csatában Lewis…
szept. 18
14:45
Portugália: a korábbi görög kapitány válthatja Bentót (She)
Portugál sajtóhírek szerint a görög válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Fernando Santos válthatja a portugál nemzeti csapat élén az albánoktól elszenvedett Eb-selejtezőbeli vereség után leköszönő Paulo Bentót.
szept. 18
14:47
Videó: a szurkolók egymást lőtték petárdával Rómában (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a Roma nem kímélte, 5–1-re legyőzte a CSZKA Moszkvát. A két szurkolótábor azonban erősen döntetlenre végzett, hiszen amikor az orosz drukkerek petárdával kezdték lőni a hazai szektorokat, az olaszok gondolkodás nélkül visszalőttek.
szept. 18
15:03
Championship: Solskjaer távozott a Cardiff Citytől (She)
Hét forduló után távozott a Cardiff City menedzseri székéből Ole Gunnar Solskjaer.
szept. 18
15:05
Real Madrid: a francia védő 2020-ig hosszabbított (She)
A Real Madrid bejelentette, hogy új, 2020-ig szóló szerződést kötött Raphaël Varane-nal.
szept. 18
15:07
Videó: Dárdai határozott és kemény kapitány lesz - Juhász (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Pintér Attilát ideiglenesen Dárdai Pál követi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. Juhász Roland számára nem volt meglepő sem a váltás ténye, sem az új kapitány kiléte. Sőt úgy érzi, Dárdai érkezésével visszatérhetnek a válogatottságot korábban lemondó labdarúgók is.
szept. 18
15:09
Tenisz: Kirilenko idén először nyert két meccset egymás után (She)
A 2008-ban győztes orosz Marija Kirilenko három játszmában legyőzte a harmadik helyen kiemelt cseh Klára Koukalovát az 500 ezer dollár (122 millió forint) összdíjazású szöuli kemény pályás női tenisztornán, ezzel bejutott a nyolc közé.
szept. 18
15:11
Vívás: felújított csarnokban készülhetnek a BVSC versenyzői (She)
Ezentúl felújított csarnokban készülhetnek a versenyekre a BVSC vívói.

Keresés