2014. szeptember 18. csütörtök

szept. 18
15:21
Bemutatták a diósgyőri stadion látványterveit (Infostart)
Már nemcsak stadionrekonstrukcióról van szó Miskolcon, közelebbről Diósgyőrben, hanem egy sportkomplexum fejlesztését jelentette be Kriza Ákos, Miskolc polgármestere (Fidesz-KDNP) csütörtökön sajtótájékoztatón, amelyen a DVTK-stadion rekonstrukciós terveiről számoltak be.
szept. 18
15:39
Női kézilabda BL - A következő két négyes döntő is Budapesten lesz (Infostart)
Az idei sikeres rendezés után 2015-ben és 2016-ban is a budapesti Papp László Aréna lesz a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének helyszíne.
szept. 18
15:57
Videó: Három meccs nem lesz elég Dárdainak - Korcsmár (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Pintér Attilát ideiglenesen Dárdai Pál követi a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján. A döntésnek kifejezetten örült Korcsmár Zsolt, aki reméli, hogy a Bundesligát jól ismerő szakembernél biztosítja helyét a nemzeti csapatban. Úgy érzi, mentálisan és taktikailag is rengeteget tanulhatnának Dárdaitól a játékosok, de a „világ megváltására” nem lesz elég…
szept. 18
16:15
Roma: három hétre kidőlt a nyáron igazolt olasz hátvéd (She)
Térdsérülést szenvedett David Astori, az AS Roma hátvédje a CSZKA Moszkva ellen 5–1-es olasz győzelemmel végződő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
szept. 18
16:17
F1: Alonso szomorú a Vettel-cserés pletykák miatt (She)
Fernando Alonso szerint szomorú, hogy Olaszországban a sajtó arról pletykál, a jövőben csapatot cserél Sebastian Vettellel, azaz a Red Bullhoz szerződik, a német pedig a Ferrarinál folytatja.
szept. 18
16:19
BL: spanyol dominancia, Brazília második, Anglia hátul kullog (She)
Spanyolország adja a legtöbb játékost a Bajnokok Ligájába a 2014–2015-ös szezon 32 főtáblás csapatát tekintve, Brazília a második.
szept. 18
16:21
Férfi kézi BL: svéd bojkott fenyeget az átalakítás miatt (She)
A svéd klubok az EHF-kupa és a Challenge-kupa bojkottjával fenyegették meg az Európai Kézilabda-szövetséget (EHF) tiltakozásul a Bajnokok Ligája tervezett átalakítása ellen.
szept. 18
16:33
Újpest-FTC: Elképesztő atmoszféra volt legutóbb - Nego (She)
Loic Nego már volt korábban az Újpest labdarúgója, és játszott is már a Fradi ellen, de jelenleg az angol Charlton Athletic kölcsönjátékosaként szerepel a lila-fehéreknél. A francia védő szigetországi élményeit és legutóbbi derbijét is felelevenítette.
szept. 18
16:51
Parma: szívritmuszavar miatt nem játszhat a francia (She)
Szívritmuszavar miatt határozatlan ideig nem léphet pályára Jonathan Biabiany, a Parma francia szélsője, a Serie A egyik leggyorsabb játékosa.
szept. 18
17:27
Videó: „Dárdai tisztában van a nemzetközi követelményekkel" (She)
Bogdán Ádám szerint Dárdai Pálnak jó lehetőség a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitányi posztja arra, hogy nemzetközi szinten is megméresse magát. A Bolton kapusa hozzátette, a Hertha utánpótlásáért is felelős szakember tisztában van a nemzetközi mérkőzések követelményével, így bízik abban, hogy össze tudja kapni a nemzeti tizenegyet.
szept. 18
17:29
Légiósok: Egy BL-döntős csapatban már letettem valamit az asztalra - Bajner (She)
Bajner Bálint 24 éves korára elérte azt, amire a legtöbb magyar labdarúgó vágyik: tehetségét külföldön is elismerik. A csatár 70 ezer szurkoló előtt mutatkozott be a Borussia Dortmund csapatában, jelenleg pedig az Ipswich Townban bizonyít. Bajner a Sport Klub MezTelenül című műsorában vallott arról, hogy az ő sorsa a külföldi pályafutásról szól.
szept. 18
17:45
BL: balhézó oroszok, büszke herceg - a forduló képekben (She)
Túl vagyunk a Bajnokok Ligájának első fordulóján, amelyben Ciro Immobile a Dortmundban, Mario Balotelli a Liverpoolban szerezte meg első gólját, nehezen, de nyert a Pool és a Bayern München (utóbbi a Dortmundhoz hasonlóan rangadón hozta a három pontot angol riválisával szemben), viszont nem jött a kötelező győzelem a Chelsea-nek, s kikapott a tavaszi döntős Atlético. A Barcelona katalán…
szept. 18
18:03
Videó: Szalai visszatér, de nem lesz nagy változás - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel is diplomatikusan fogalmazta meg véleményét a kapitányváltásról a magyar labdarúgó-válogatottnál. A Watford játékosa szerint Szalai Ádám visszatér a válogatotthoz, és Stieber Zoltán is képbe kerülhet, de akárhogyan is áll össze a keret, óriási változás nem következik be a nemzeti tizenegynél.
szept. 18
18:05
Női kézi BL: keserédes főpróbát tartott a Fradi riválisa (She)
Bár szerdán 36–26-ra nyert a HC Leipzig a női kézilabda Bundesliga 3. fordulójában a Trier ellen, újabb játékosa dőlt ki sérülés miatt. Ezúttal a jobbszélső, Kaya Diehl sérült meg, a bokájával akadt gondja, egyelőre nem lehet tudni, pontosan mennyit kell kihagynia.
szept. 18
18:07
Válogatott: Tisztában vagyok a felelősséggel - Dárdai (She)
Dárdai Pál, az idei válogatott mérkőzésekre kinevezett szövetségi kapitány nagy kihívásnak tartja a rá váró feladatot. A Németországban élő fiatal szakember az mlsz.hu-nak juttatta el székfoglaló mondandóját.
szept. 18
18:21
FIFA: adják vissza a 6 milliós luxusórákat, különben... (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai vizsgálóbizottsága arra kötelezte a szervezet egyes elöljáróit, hogy adják vissza a torna házigazdájától, Brazíliától kapott nagy értékű luxusórákat.
szept. 18
18:23
MLSZ: az Újpest 600 ezret fizethet szurkolói miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (FEB) az Újpestet 600 ezer, a Haladást 250 ezer, a Videotont 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.
szept. 18
18:25
Légiósok: Guzmics, ha kezd, hazai rangadón debütálhat (She)
Guzmics Richárd sérülés miatt került közelebb a lengyel Wisla Kraków labdarúgócsapatának kezdőjéhez, miután az együtt csapatkapitánya, egyben középhátvédje, Arkadiusz Glowacki nagy valószínűség szerint nem játszhat a Legia Warszawa elleni vasárnapi hazai bajnoki rangadón.
szept. 18
18:39
Championship: kirúgta Magathot a sereghajtó Fulham (She)
A Championship 7. fordulója után egyetlen ponttal sereghajtó Fulham elbocsátotta Felix Magath menedzsert.
szept. 18
18:41
F1: Hamilton és Rosberg is örül a kevesebb rádiózásnak (She)
Lewis Hamilton és Nico Rosberg is izgatottan várja, hogy kiderüljön, milyen hatással lesz kettejük csatájára a rádiós beszélgetések korlátozása. Mindketten örülnek, hogy tisztább lesz a vezetés, és abban is bíznak, hogy jobban alkalmazkodnak az új helyzethez, mint csapattársuk.
szept. 18
18:57
El: hat kiállítást és három triplát hozott az 1. forduló (She)
A Bajnokok Ligája után az Európa-liga 2014–2015-ös szezonja is kezdetét vette. Már az 1. forduló sok érdekességet tartogatott magában, két-két csapat hat, illetve öt gólt szerezve nyert, de az Everton sem panaszkodhat a maga négy találatára. A gólok mellett a piros lapok is szépen potyogtak, összesen hat játékosnak kellett idő előtt elhagynia a pályát.
szept. 18
19:15
El: Panathinaikosz-Dinamo Moszkva élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este megkezdődik a labdarúgó Európa-liga csoportköre. Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva Athénban a Panathinaikosz ellen lép pályára, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 18
19:17
Németország: Moniz és Leo az oktoberfestre hangolt - képek (She)
Ricardo Moniz, a német 1860 München labdarúgócsapatának jelenlegi, a Ferencváros volt vezetőedzője, illetve Leonardo, a „hatvanasok" játékosa, egykori Fradi-kedvenc a bajor szokásokhoz igazodva a közelgő oktoberfestre tekintettel ruhapróbán vett részt. Az edzőnek a cipő speciális bekötésével meg is gyűlt a baja.
szept. 18
19:19
Férfi kézi: kézsérülést szenvedett a Barca „csékája" (She)
A Helvetia Anaitasuna elleni spanyol bajnokin kéztörést szenvedett a Barcelona férfi kézilabdacsapatának kapitánya, Víctor Tomás.
szept. 18
19:21
UEFA: Milánóban a 2016-os BL-döntő, Bázelben az El-finálé (She)
Az UEFA csütörtökön bejelentette, hogy a Bajnokok Ligája 2015–2016-os idényének döntőjét Milánóban, a Giuseppe Meazza Stadionban játsszák. A 2015–2016-os Európa-liga-idény fináléja pedig Bázelben lesz.
szept. 18
19:33
Videó: Jürgen Klopp arcai David Guettától a viking harcosig (She)
Jürgen Kloppot mindenki kedveli. Aki nem, az hazudik vagy Bayern München/Schalke-szurkoló, de kétség nélkül az utóbbi tábor van kisebbségben. A Dortmund ezerarcú mestere előtt a TalkSport tisztelgett egy rövid képösszeállítással utánozhatatlan grimaszaira fókuszálva.
szept. 18
19:35
Speciális Olimpia: magyar éremáradat a fosztogatókkal az élen (She)
Huszonkét érmet szereztek a magyar speciális olimpikonok az Antwerpenben zajló Európa Játékok csütörtöki versenynapján. Hét elsőség mellett, hat második és kilenc harmadik helyezést értek el sportolóink.
szept. 18
19:51
Tenisz: távozik a spanyol kapitány, Moyá elviszi a balhét (She)
Lemond a posztjáról Carlos Moyá, a spanyol férfi teniszválogatott kapitánya, miután az együttes kiesett a Davis-kupában élvonalnak számító világcsoportból.
szept. 18
19:53
Újpest-FTC: egyedi póló a nagy derbi előtt - fotó (She)
Simon Krisztián és Litauszki Róbert is felpróbálta az Újpest által forgalomba hozott pólót, amelyet a lilák a Ferencváros elleni derbi előtt mutattak be. Most jön a 213.!
szept. 18
20:09
Női U19: vereség Belgiumtól, búcsú az Eb-selejtezőtől (She)
Női U19-es labdarúgó-válogatottunk egygólos (2–1) vereséget szenvedett Belgiumtól, így eldőlt, hogy a korosztályos együttes számára véget ért az  Eb-selejtezős sorozat.
szept. 18
20:09
Hatszázezer forintra büntették az Újpestet (Behaviour)
A székesfehérváriaknak 150 ezer forintot kell fizetniük.
szept. 18
20:27
Nyíregyháza: Szécsi sérülése súlyosabb, mint hitték (She)
Egy tüzetesebb orvosi vizsgálat megállapította, hogy súlyosabb a sérülése Szécsi Márknak, mint azt elsőre hitték. Az élvonalbeli Nyíregyháza labdarúgójának beszakadt a hasizma, és a klub honlapjának beszámolója szerint tíz napot kell kihagynia.
szept. 18
21:03
Létesítmény: a Szusza-stadion is kiemelt sportberuházás lett (She)
A kormány számos sportberuházást kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánított.
szept. 18
21:21
El: Dzsudzsák gólpassza és kapufája, Gulácsiék döntetlene (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában a 19 órakor kezdődött meccseken Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva 2–1-re győzött a Panathinaikosz otthonában (a magyar légiós gólpasszt jegyzett, valamint volt egy nagy kapufája is), míg a Gulácsi Péterrel felálló Salzburg hazai pályán ikszelt a Celtickel.
szept. 18
21:23
El: Napoli-Sparta Praha mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este megkezdődik a labdarúgó Európa-liga csoportköre, a végső győzelemre is esélyesnek tartott Napoli a Sparta Prahát fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 18
21:25
El: Everton-Wolfsburg élőben az NSO-n! (She)
Csütörtök este megkezdődik a labdarúgó Európa-liga csoportköre, a H-csoportban a nemzetközi szereplést ugródeszkaként tekintő Everton a német Wolfsburgot fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 18
21:27
Videó: az Újpest legyőzte a Fradit a konzolmeccsen (She)
Csütörtök délután konzolharcot vívtak a Fradi (Holman Dávid, Batik Bence) és az Újpest (Banai Dávid, Nagy János) játékosai a Szusza Ferenc Stadionban. Holman Dávid 5–5-ös döntetlen után büntetőkkel kikapott, míg Batik Bence szoros küzdelemben 2–1-es vereséget szenvedett Nagy Jánostól. Így elmondhatjuk, hogy szimulációban az Újpest a jobb, viszont ezt vasárnap a pályán is be kell bizonyítania.…
szept. 18
21:39
UEFA: ismét hazai pályán játszhatnak az izraeli csapatok (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön engedélyezte, hogy az izraeli csapatok ismét hazai pályán fogadhassák ellenfeleiket.
szept. 18
21:41
Tenisz: francia öröm és bánat - Monfils igen, Chardy nem (She)
A Metzben zajló, 410 ezer euró összdíjazású ATP-tornán a házigazda franciáknak örömük és bánatuk is lehetett a csütörtöki játéknapon: a második helyen kiemelt Gaël Monfils két játszmában győzött, és bejutott a legjobb nyolc közé, az ötödik helyen rangsorolt Jérémy Chardy viszont háromszettes vereséget szenvedett, és nem folytathatja a negyeddöntőben.
szept. 18
21:57
MLSZ - Hatszázezer forintot kell fizetnie az Újpestnek (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 600 ezer forintra büntette az Újpestet szurkolóinak megbotránkoztató rigmusai miatt.
szept. 18
21:57
UEFA: agyrázkódás gyanújánál három percre megállhat a játék (She)
Az Európai labdarúgó-szövetség végrehajtó bizottságának ülése után megtartott sajtótájékoztatón Gianni Infantino főtitkár bejelentette, a jövőben a játékvezetőknek lehetőségük van rá, hogy legfeljebb három percre megállítsák a játékot, ha egy fejsérülésnél agyrázkódás gyanúja áll fenn.
szept. 18
22:15
Videó: parádés koreográfia a 'Gladbach szurkolóitól (She)
A Borussia Mönchengladbach a Villarrealt fogadta a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapján. A hazai drukkerek igazán kitettek magukért, gyönyörű koreográfiát varázsoltak a lelátóra. A mérkőzés 1–1-es döntetlennel ért véget.
szept. 18
22:33
Videó: Dzsudzsák gólpasszal segítette a Dinamót (She)
Mint arról már beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs gólpasszal segítette csapatát, a Dinamo Moszkvát, amely 2–1-re legyőzte idegenben a Panathinaikoszt a labdarúgó Európa-ligában. A magyar játékos a második orosz gólt készítette elő. Íme, a találkozó összefoglalója!
szept. 18
22:35
Ifi BL: „nagyobb és jobb” lesz a sorozat a következő szezontól (She)
A 2015–2016-os szezontól állandó UEFA-versenysorozat lesz az ifjúsági Bajnokok Ligája, a résztvevők számát pedig felemelik 64-re. Az európai szövetség elképzelése szerint „nagyobb és jobb" lesz a sorozat, amelyben részt vesznek majd tagországok ifjúsági bajnokcsapatai is, így úgy szélesítik ki a résztvevő nemzetek számát, hogy közben a jelenlegi formátum is megmarad.
szept. 18
22:37
UEFA: szankciót kér az orosz szövetségre az ukrán (She)
Az Ukrán Labdarúgó-szövetség (FFU) azzal a kéréssel fordult a nemzetközi (FIFA) és az európai szövetséghez (UEFA), hogy a futball szabályainak „durva megsértéséért" a lehető legkomolyabb szankciót szabja ki az orosz szövetségre (RFSz).
szept. 18
22:39
Kerékpár: Voigt megdöntötte az egyórás világcsúcsot (She)
A német Jens Voigt csütörtökön megdöntötte az egyórás kerékpározás világcsúcsát a svájci Grenchenben.
szept. 18
22:41
Videoton: palermói légiósokkal érkezett volna Gattuso (She)
Gennaro Gattuso a tuttomercatoweb.com oldalnak nyilatkozva elárulta, hogy a nyáron két palermói légióst is magával hozott volna a Videoton labdarúgócsapatához.
szept. 18
23:09
El: hatot vágott a PAOK és a Steaua, ötöt a Young Boys (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában a papírformát igazolva kapott gól nélkül diadalmaskodott otthon a Fiorentina és a Sevilla, simán hozta a kötelezőt az Everton. A PAOK, a Steaua és a Young Boys pedig jól megszórta ellenfelét, előbbi két gárda hat-hat gólt szerzett, de a svájci csapat is eljutott ötig.

Keresés