2014. szeptember 21. vasárnap

szept. 21
0:21
Röplabda-vb: a házigazdák is döntőbe jutottak (She)
A házigazda lengyelek jutottak másodikként a férfi röplabda-világbajnokságon, miután 3:1-re legyőzték Németországot.
szept. 21
6:57
Női kézilabda BL: a legutóbbi elődöntős máris elszállt (She)
Az idén tavasszal négyes döntőbe jutó Midtjylland a női kézilabda Bajnokok Ligája mostani kiírásában biztos nem ismétli meg legutóbbi menetelését, ugyanis a főtáblára sem jut fel.
szept. 21
7:15
Tenisz: Wozniacki ezúttal Ivanovicstól kapott ki a döntőben (She)
A szerb Ana Ivanovics nyerte meg a tokiói kemény pályás női tenisztornát, miután a döntőben 6:2, 7:6-ra legyőzte a dán Caroline Wozniackit.
szept. 21
8:09
Sorozatban negyedszer döntőben a brazilok (Infostart)
Elsőként a háromszoros címvédő brazil válogatott jutott be a lengyelországi férfi röplabda-világbajnokság fináléjába.
szept. 21
8:27
Ökölvívás: Abril megvédte címét, Groves győzelemmel tért vissza (She)
Richard Abril, a Bokszvilágszövetség (WBA) könnyűsúlyú világbajnoka megvédte címét, George Groves pedig győzelemmel tért vissza a kötelek közé.
szept. 21
8:45
Serie A: Bíztam a csodában, a Juventus legyőzésében - Inzaghi (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Juventus 1–0-s sikerével zárult az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) harmadik fordulójának rangadója. A Milan vezetőedzője, Filippo Inzaghi pontszerzésben reménykedett, de elismeri, hogy jobb csapattól kaptak ki.
szept. 21
8:47
Curling Eb: a negyeddöntőben kikapott a vegyes csapatunk (She)
A magyar vegyes válogatott a negyeddöntőben búcsúzott a dániai curling Európa-bajnokságon.
szept. 21
9:21
Újpest-FTC: A lilák szervezett játéka elég lehet a sikerhez - Bognár (She)
Bognár György jó hangulatú és jó iramú presztízsmeccsre számít az Újpest–Ferencváros találkozón annak ellenére, hogy mindkét csapatban több külföldi labdarúgó lép majd pályára vasárnap délután. A szakember az Újpest szervezettségét emelte ki, de a régóta fennálló csatárhiányról is beszélt az NSO Tv-nek.
szept. 21
9:23
Ajánló: Újpest-Ferencváros derbi, pályán a Debrecen (She)
A labdarúgó NB I-ben ma két meccset rendeznek, köztük a forduló legjobban várt összecsapását, az Újpest-Ferencváros rangadót, amely 16.30-kor veszi kezdetét. Győzelmével a Fradi feljöhet a tabella második helyére, az újpestiek pedig sikerük esetén két pontra megközelítenék ősi riválisukat Később, 18.30-kor a Debrecen a Kecskemétet fogadja. Az NB II 6. fordulójának záró mérkőzésén a Kaposvár…
szept. 21
9:25
Cselgáncs: Gercsák Szabina a junior Eb-t is megnyerte (She)
Az ifjúsági olimpia után egy hónappal a junior Európa-bajnokságon sem talált legyőzőre Gercsák Szabina (63 kg), aki Bukarestben négy mérkőzést (hármat ipponnal) nyert meg az aranyéremig vezető úton.
szept. 21
9:39
Tenisz: a fiatal cseh begyűjtötte második WTA-trófeáját (She)
A cseh Karolína Plísková 6:3, 6:7, 6:2-re legyőzte az amerikai Varvara Lepchenkót a szöuli kemény pályás női tenisztorna döntőjében, ezzel egyesben megszerezte második WTA-trófeáját.
szept. 21
9:57
Újpest-FTC: A lilák szervezett játéka elég lehet a sikerhez - Bognár (She)
Bognár György jó hangulatú és jó iramú presztízsmeccsre számít az Újpest–Ferencváros találkozón annak ellenére, hogy mindkét csapatban több külföldi labdarúgó lép majd pályára vasárnap délután. A szakember az Újpest szervezettségét emelte ki, de a régóta fennálló csatárhiányról is beszélt az NSO Tv-nek.
szept. 21
9:59
Real: „Megmutattuk, milyen minőséget képviselünk, de...” (She)
A Liverpool 3–1-es vereséget szenvedett a West Ham United vendégeként a Premier League ötödik fordulójában. A hét perc után már kétgólos hátrányban lévő „vörösök” menedzserének, Brendan Rodgersnek a szavait nem teszik ki az ablakba a játékosai. A Deportivo felett aratott 8–2-es idegenbeli győzelem után is maradt hiányérzet Carlo Ancelottiban, a Real Madrid vezetőedzőjében, aki a…
szept. 21
10:15
Ajánló: csúcstalálkozó a PL-ben, pályán az MU és a Barcelona (She)
Vasárnap 17 órakor veszi kezdetét a Manchester City–Chelsea rangadó az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában. A Chelsea még hibátlan a Premier League-ben, öt ponttal előzi meg a Cityt. A spanyol élvonalban 21 órától a listavezető Barcelona a Levante otthonában gyűjtené be a három pontot. Íme, a topligák mai programja.
szept. 21
10:33
Videó: Balotellit most Adrián húzta fel, sárga lap lett a vége (She)
Mint megírtuk, az angol Premier League 5. fordulójában a Liverpool labdarúgócsapata 3–1-es vereséget szenvedett a West Ham Unitedtól. A 17. percben kakaskodásért két sárga lapot is kiosztott a játékvezető, miután Mario Balotelli és Adrián összeszólalkozott. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját és a két labdarúgó „párbeszédét"!
szept. 21
10:35
PL: A közelében sem voltunk tudásunk legjavához - Rodgers (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Liverpool 3–1-es vereséget szenvedett a West Ham United vendégeként a Premier League ötödik fordulójában. A hét perc után már kétgólos hátrányban lévő „vörösök” menedzserének, Brendan Rodgersnek a szavait nem teszik ki az ablakba játékosai.
szept. 21
11:09
Barca: a brazil és a spanyol védő sem utazott el Valenciába (She)
Kijelölte utazó keretét a Levante elleni idegenbeli bajnokira Luis Enrique, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki Adriano, Marc Bartra és Rafinha játékával sem számol a vasárnap 21 órakor kezdődő mérkőzésen.
szept. 21
11:11
Real Madrid: a Fly Emirates is belekerül a Bernabéu nevébe? (She)
Spanyol lapértesülések szerint hamarosan megegyezhet egymással a Real Madrid és a Fly Emirates. Az egyezség alapján a labdarúgócsapat jelenlegi mezszponzora ezután a stadion nevében is jelen lenne.
szept. 21
11:27
Újpest-FTC: „A hazai szurkolók igyekeznek kizökkenteni minket” (She)
Az Újpest elleni rangadóra készülő Ferencváros brazil támadója, Somália a klubja hivatalos honlapjának adott videointerjújában elmondta, a lila-fehérek otthonában sosincs könnyű dolga a Fradinak, de ha a kilencven perc során végig maximálisan koncentrálnak, akkor elhozhatják a három pontot a Szusza Ferenc Stadionból.
szept. 21
11:45
Sampdoria: pofonvágták a szerb edzőt, napszemüvege bánta (She)
A Magyar Szó értesülései szerint egy szurkoló megütötte Szinisa Mihajlovicsot, az olasz Sampdoria labdarúgócsapatának korábbi játékosát és jelenlegi edzőjét. Az olasz ANSA hírügynökség jelentése szerint egy Sampdoria-drukkerről van szó, aki a csapat szállodájához közel előbb az utca túloldaláról sértegette Mihajlovicsot, majd meg is ütötte.
szept. 21
12:39
Gyász: elhunyt a Tennessee tavasszal kitett NFL-rekordere (She)
Autóbalesetben elhunyt Rob Bironas 36 éves NFL-játékos, aki 2005-től a tavalyi idényig a Tennessee Titans rúgója volt.
szept. 21
12:41
Barcelona: a kis Messi részt vett első edzésén (She)
Elképzelhető, hogy jó tíz év múlva újabb Messit látunk feltűnni a Barcelona futballcsapatában. A négyszeres aranylabdás Lionel unokaöccséről, Agustínról van szó.
szept. 21
12:57
F1: Rendeződött a viszonyunk Rosberggel - Hamilton (She)
Lewis Hamilton szerint valamelyest normalizálódott a helyzet a Nico Rosberggel ápolt kapcsolatában a Szingapúri Nagydíj előtt. Ennek jele volt, hogy hosszú idő után ismét mosolyogva fogtak kezet az időmérő után, pedig senki sem várja el tőlük, hogy megjátsszák magukat.
szept. 21
13:15
Videó: Hazard megmutatja, hogyan legyünk a FIFA15 királyai (She)
Folyatódik a hamarosan hivatalosan is megjelenő futballszimulációs játék, a FIFA15 körüli felhajtás: az EA Sports ezúttal egy különleges előzetessel jelentkezett.
szept. 21
13:17
F1: a Honda Szuzukában hadjáratot indít Alonsóért (She)
A Speed Week szaklap Japánból származó információkra hivatkozva azt írja, a Honda az október 5-i Japán Nagydíj hétvégéjén minden követ megmozgat annak érdekében, hogy elcsábítsa Fernando Alonsót a Ferraritól.
szept. 21
13:19
Manchester United: Strootmant 75 millió euróért vihetik (She)
Angol lapinformációk szerint a Roma figyelmeztette a Manchester Unitedet, ha Kevin Strootmant akarják, az 75 millió eurójukba kerül.
szept. 21
13:33
Tenisz: Azarenka idén már nem lép pályára versenyen (She)
Viktorija Azarenka, a női teniszezők korábbi világelsője bejelentette, hogy ebben az évben már nem lép pályára.
szept. 21
13:51
Videó: a Bayern-kapus megint középpályás volt - a 94. percben (She)
A Bayern München szombaton gól nélküli döntetlent játszott a Hamburg otthonában, a megszerzett pontok száma azonban a legkevésbé sem Manuel Neueren múlt, aki félelmet nem ismerve merészkedett ki kapujából a hosszabbítás perceiben.
szept. 21
13:53
F1: Szingapúri Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Az idei a 7. F1-es futam Szingapúrban, s az előző hat alapján minden oka megvan a bizakodásra a pole pozíciót hétezrednyi különbséggel Nico Rosberg elől elhappoló Lewis Hamiltonnak. A hat futamból négyet az élről rajtoló pilóta nyert meg, s a másik kettőn sem a versenyzőn múlt a kudarc: Felipe Massa 2008-ban az emlékezetes boxutcai tankolócsöves malőrön bukott meg, míg Hamilton két éve váltóhiba…
szept. 21
13:55
PL: Rooney, Van Persie, Falcao, Di María - az MU kezdője (She)
Kijelölte kezdőcsapatát a Leicester City ellen idegenbeli bajnokira Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere, aki Radamel Falcaóval, Wayne Rooneyval, Robin van Persie-vel és Ángel Di Maríával is a kezdőcsapatban számol. A „rókák” elleni mérkőzés 14.30 órakor kezdődik, a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításban közvetíti.
szept. 21
13:57
Videó: Gattuso kiosztotta a görög újságírókat (is) (She)
Gennaro Gattuso kifakadt klubja sajtótájékoztatóján, és kiosztotta többek között a görög újságírókat is. A nyáron az OFI Kréta csapatához szerződő edző az olasz és az angol nyelvet váltogatva hevesen és élesen bírálta a körülötte „dolgozókat". A játékosokat hozzáállásukért és gyenge teljesítményükért, az újságírókat a megnyilvánulásaikért. Egy dolgot leszögezett: amíg nem rúgják ki, addig a…
szept. 21
14:09
La Liga: meglepetés - a Real Sociedad kikapott hazai pályán (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján a Real Sociedad hazai pályán meglepetésre 2–1-re kikapott a 79. perctől emberhátrányban játszó Almeríától, amely először nyert ebben a szezonban.
szept. 21
14:27
Strandröplabda: tisztes búcsú a Kontinentális Kupától (She)
A hétvégén a dániai Odensében szerepelt strandröplabda-válogatottunk az olimpiai kvótát is adó Kontinentális Kupa második fordulójában. Mindkét csapatunk elődöntőig jutott, amelynek győztesei továbbjutottak a harmadik fordulóba. Ez végül sajnos a mieinknek nem sikerült.
szept. 21
14:29
PL: Leicester City-Man. United élőben az NSO-n! (She)
A Manchester United a Leicester City otthonába látogat az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) ötödik fordulójában. A tabella 11. helyén álló vendégek csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg a 13. hazaiakat, de ez vasárnap délután könnyedén változhat, hiszen Louis van Gaal kezdőcsapatában Ángel Di María, Wayne Rooney, Radamel Falcao és Robin van Persie is helyet kapott. Kövesse a…
szept. 21
14:45
Emlékezés: „Senki sem volt jobb nála fejjel” - Kocsis Sándor 85 éves lenne (She)
A magyar és az egyetemes labdarúgás legendás alakja, az Aranycsapat egyik gólzsákja, Kocsis Sándor vasárnap lenne 85 éves.
szept. 21
14:47
Serie A: Cassanóék 12 perc alatt eldöntötték a meccset (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) harmadik fordulójában az eddig nyeretlen Parma idegenben 3–2-re megverte a Chievót. A vendégek a második félidő közepén 12 perc leforgása alatt háromszor találtak be, így a hazaiak hiába voltak eredményesek a meccs elején és a végén is, vereséget szenvedtek. A Parma sok nagy csatát megélt csatára, Antonio Cassano két gólt vállalt magára.
szept. 21
15:03
Serie A: Roma-Cagliari élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában a Roma a Cagliarit fogadja. A házigazdák mindkét eddigi mérkőzésüket megnyerték, ráadásul még gólt sem kaptak. A vendégek viszont nyeretlenek, mindössze egy pontot gyűjtöttek be a lehetséges hatból, bár ahhoz idegenben jutottak hozzá. A 15 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 21
15:05
Videó: Di María gyönyörű gólt lőtt a Manchester Unitedben (She)
Ángel Di María látványos gólt szerzett a Leicester–Manchester United angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek argentin játékosa a 16. percben gyönyörűen emelte át a labdát Kasper Schmeichel felett.
szept. 21
15:07
Premjer-liga: a CSZKA sikerét hozta a városi rangadó (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) nyolcadik fordulójának moszkvai rangadóján a CSZKA hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott az immáron öt meccs óta nyeretlen Lokomotiv ellen. A vendéglátók győztes gólját Ahmed Musa szerezte a 33. percben.
szept. 21
15:09
Curling: ötödik helyezés a vegyes csapatok Eb-jén (She)
Ötödik helyen végzett a Nagy György, Szekeres Ildikó, Kiss Zsolt, Szentannai Ágnes alkotta magyar vegyes válogatott a dániai curling Európa-bajnokságon.
szept. 21
15:39
Újpest-FTC: Gera és Lamah is a kispadon - kezdőcsapatok (She)
Megvannak a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának, az Újpest–Ferencváros rangadónak a kezdőcsapatai. A hazaiaknál nincsen különösebb meglepetés, míg a vendégeknél a sérüléséből lábadozó Gera Zoltán és az új szerzemény, Roland Lamah a kispadon kapott helyet.
szept. 21
15:41
Kína: Husztiéknak nem megy, kikaptak a sereghajtótól (She)
A kínai első osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó Csangcsun Jataj hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Harbin Jitengtől.
szept. 21
15:43
Újpest-FTC: ezt is megéltük - csendes a IV. kerület központja (She)
Újpest belvárosában egyelőre nyoma sincs annak, hogy a lila-fehérek az NB I 8. fordulójában 16.30 órás kezdéssel a Ferencvárost fogadják. A zöld-fehérek jeggyel rendelkező, helyszínre igyekvő drukkereit ezúttal nem a korábbi években megszokott külön metrószerelvény szállítja a Szusza Ferenc Stadionba, hanem buszokkal érkeznek. Ennek megfelelően a fokozott rendőri jelenlét sem indokolt a hármas…
szept. 21
15:57
Bundesliga 2.: Kalmár csapata első vereségét szenvedte el (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hatodik fordulójának vasárnapi játéknapján Kalmár Zsolt csapata, az eddig veretlen RB Leipzig idegenben 2–1-re kikapott az első győzelmét elkönyvelő Union Berlintől. Az utánpótlás-válogatott magyar középpályást benevezték a mérkőzésre, de nem kapott szerepet.
szept. 21
16:15
Videó: a nagyijával ünnepelte gólját a Roma játékosa (She)
Alessandro Florenzi gólt lőtt a Romában a Cagliari elleni olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, majd kirohant a lelátóhoz, ahol már várta őt a nagymamája, hogy együtt ünnepeljék meg a találatot.
szept. 21
16:17
Légiósok: a 83. percig tartotta a lépést a TSG a Bayernnel (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában a Zeller Dórát végig a soraiban tudó, továbbra is nyeretlen TSG Hoffenheim idegenben 3–0-s vereséget szenvedett a Bayern Münchentől, amely két gólját is az utolsó tíz percben szerezte.
szept. 21
16:19
F1: Hamilton a szingapúri első, Rosberg pont nélkül zárt (She)
Lewis Hamilton sikerével zárult a hetedik F1-es Szingapúri Nagydíj, a brit világbajnok pedig az élre ugrott az egyéni pontversenyben, mivel csapattársa, Nico Rosberg technikai probléma miatt kénytelen volt feladni a versenyt. A második Sebastian Vettel, a harmadik pedig Daniel Ricciardo lett.
szept. 21
16:21
Videó: zöld füst, Fradi-zászló, becsületkassza a derbi előtt (She)
Javában készülődnek a szurkolók az Újpest–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésre.
szept. 21
16:33
Lewis Hamilton nyert és az élre állt (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Formula-1-es világbajnokság szingapúri futamát.
szept. 21
16:33
NB I: Újpest-FTC élőben az NSO-n! (She)
Újpest–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés