2014. szeptember 21. vasárnap

szept. 21
16:35
PL: három gólt rúgott, mégis kikapott az MU Leicesterben (She)
A Manchester United kínos vereséget szenvedett az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában: 3–1-es vezetésről 5–3-ra kikapott az újonc Leicester City otthonában. A mérkőzés hőse Jamie Vardy volt, aki gólja és gólpassza mellett két tizenegyest is kiharcolt.
szept. 21
16:51
Sokkoló fordulatok után öt gólt kapott a Man United az újonctól (Infostart)
Újabb sokkoló vereséget szenvedett a Manchester United az angol labdarúgó Premier League-ben. A Vörös Ördögök 5-3-ra kikaptak a Leicester Citytől.
szept. 21
16:51
Tenisz: megállíthatatlan a belga - Sousát is lesöpörte Goffin (She)
Újabb sikere már tornagyőzelmet ért a nyolcadik helyen kiemelt belga David Goffinnek a metzi ATP-tornán, hiszen a döntőben két szettben bizonyult jobbnak a hatodikként rangsorolt portugál Joao Sousánál.
szept. 21
16:53
Videó: Al Pacino ösztönöz az Üllői úton, taps a riválisoknak (She)
A Ferencváros szurkolóinak többsége az Üllői úton nézi meg az Újpest–FTC mérkőzést egy kivetítőn. A beléptetés módja ellen tiltakozó drukkerek megtapsolták a rivális klubok szimpatizánsait, akik hasonlóan cselekednek.
szept. 21
17:09
Junior Európa-bajnok a cselgáncsozó Gercsák Szabina (Infostart)
Gercsák Szabina aranyérmet nyert a junior cselgáncsozók bukaresti Európa-bajnokságán.
szept. 21
17:09
Videó: így érkeztek meg az újpesti és a fradista drukkerek (She)
Szép számmal érkeztek szurkolók az Újpest–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésre. Jó hangulatban és incidens nélkül jutottak be a stadionba.
szept. 21
17:11
Serie A: megosztott főváros - nyert a Roma, kikapott a Lazio (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójában a Roma az első fertályórában végzett a Cagliari elleni mérkőzés érdemi részével – a 13. percre kétgólos előnyhöz jutottak a fővárosiak –, míg a vasárnapi játéknap másik két kora délutáni találkozója közül a Sampdoria gól nélküli döntetlenre játszott a Sassuolo otthonában, a Genoa pedig hajrában szerzett találattal kerekedett az…
szept. 21
17:13
PL: Manchester City-Chelsea rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának rangadóján a listavezető Chelsea a bajnoki címvédő Manchester City otthonába látogat. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével.
szept. 21
17:15
Videó: gyönyörű gólokat szerzett az MU, majd összeomlott (She)
Robin van Persie és Ángel Di María látványos találata könnyed sikert ígért a Manchester Unitednek a Leicester Cityvel szemben az angol labdarúgó-bajnokságban. Louis van Gaal együttese azonban a második félidőben teljesen összeomlott, 3–1-es vezetést után 5–3-ra kikapott az újonctól. Összefoglaló.
szept. 21
17:17
Cselgáncs: Gercsák Szabina junior Eb-t nyert (She)
Gercsák Szabina aranyérmet nyert a junior cselgáncsozók bukaresti Európa-bajnokságán. Az Eb-n negyven ország több mint négyszáz dzsúdósa lépett tatamira.
szept. 21
17:27
Bundesliga: a Wolfsburg négy góllal küldte haza a Leverkusent (She)
A Wolfsburg 4–1-re győzött a Bayer Leverkusen ellen hazai pályán a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 21
18:03
Tenisz: Garcia csomagoltatta össze Venus Williamst (She)
A Vuhanban zajló, 2.44 millió dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában az amerikai Venus Williams három szettben kikapott a francia Caroline Garciától.
szept. 21
18:05
Kerékpár-vb: a BMC Racingé a férfiak csapatidőfutama (She)
A férfiaknál a BMC Racing nyerte meg a csapatok időfutamát a spanyolországi Ponferradában zajló országúti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 21
18:21
Videó: eljegyzés a szünetben - igent mondott az újpesti hölgy (She)
Az Újpest–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzés szünetében egy újpesti férfi sikerrel kérte meg szerelme kezét a lelátón.
szept. 21
18:23
NB II: a Kaposvár ponttal távozott Balmazújvárosból (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a Kaposvári Rákóczi gól nélküli döntetlent ért el a Balmazújváros vendégeként.
szept. 21
18:25
Videó: lila füst a lelátón, örömünnep az Üllői úton (She)
A Fradi büntetőből került hátrányba, majd büntetőből egyenlített az Újpest elleni bajnokin. Lila ünnep, valamint a találkozót az Üllői úton kivetítőn néző szurkolók reakciója David Mateos góljára.
szept. 21
18:39
Ausztria: Gulácsiék kikaptak, Simonék maradtak az élen (She)
A Salzburg Gulácsi Péterrel a kapujában 3–2-re kikapott az Austria Wientől hazai pályán az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában.
szept. 21
18:41
NB I: újpesti győzelem a Ferencváros elleni derbin (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában rendezték meg az Újpest–Ferencváros derbit, amely a csapnivaló első után parázs második félidőt, benne két 11-est, három hazai kapufát – és végül 2–1-es lila-fehér győzelmet hozott.
szept. 21
18:43
NB I: Debrecen-Kecskemét élőben az NSO-n! (She)
DVSC-Teva–Kecskeméti TE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 21
18:45
PL: A meccs nem 60 percig tart! - Van Gaalt nem érdekli a 11-es (She)
A Manchester United kínos vereséget szenvedett az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában: 3–1-es vezetésről 5–3-ra kikapott az újonc Leicester City otthonában. A meccs után Louis van Gaal, a „vörös ördögök” menedzsere játékosait hibáztatta a vereségért.
szept. 21
18:47
Férfi röpi-vb: a franciák ellen győztes németeké a bronzérem (She)
A németeké lett a bronzérem a Lengyelországban zajló férfi röplabda-világbajnokságon, miután a helyosztón kiegyenlített csatában ugyan, de három szettben jobbnak bizonyultak a franciáknál.
szept. 21
18:57
Primera División: úgy járt a Rayo, mint a Manchester United (She)
A Villarreal 4–2-re győzött a Rayo Vallecano ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában. Pedig a vendégek a 28. percben már 2–0-ra vezettek, de a hazaiak olyat tettek, mint a Leicester City ma délután a Manchester United ellen: kétgólos hátrányból négy találatot szerezve fordítottak.
szept. 21
18:59
PL: drámai - Lampard mentett pontot a Citynek a Chelsea ellen (She)
A Manchester City hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Chelsea ellen az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának rangadóján. A gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben Schürrle szerzett vezetést a vendégeknek, majd a csereként beálló Lampard egyenlítő gólja tette igazán drámaivá a mérkőzést.
szept. 21
19:15
Simon Krisztián góljával az Újpest legyőzte a Fradit (Infostart)
Az Újpest hazai pályán 2-1-re legyőzte az előző szezonban bronzérmes ősi riválisát, a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi rangadóján.
szept. 21
19:15
Eredivisie: a PSV hengerelt, az Ajax rangadót nyert (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójában négygólos győzelmet aratott a listavezető PSV – a Cambuur volt az áldozat, amely a 41. percben, kétgólos hátrányban megfogyatkozott –, míg az Ajax a Feyenoord vendégeként nyert tradicionális rangadót minimális különbséggel. A három pontot érő találat az 5. percben esett.
szept. 21
19:15
Az Újpest nyerte a Fradi elleni rangadót (Blikk)
Budapest - Újpesti sikerrel ért véget a 215. derbi. A lila-fehérek és a Ferencváros focicsapatainak versengését külföldön is a legjelentősebb klubrivalizálások között tartják számon, a világ kilencedik legjobb rangadója lett egy felmérés során. A vasárnapi NB I-es találkozón az újpestiek örülhettek, miután 2-1-re legyőzték az ősi riválist.
szept. 21
19:17
Női kézi BL: Leipzig-FTC a főtábláért - élőben az NSO-n (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében a főtáblára jutásért játszik egymással a német HC Leipzig és a Ferencváros Lipcsében. Kövesse velünk élőben a találkozót!
szept. 21
19:19
Újpest-FTC: Hiányoltam a szurkolókat; nem így kellett volna hozzáállnunk - Doll (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában az Újpest hazai pályán 2–1-re legyőzte a Ferencvárost. A mérkőzés után Thomas Doll, az FTC vezetőedzője elismerte, hogy jobb volt az Újpest, továbbá hiányolta a szurkolókat, míg Nebojsa Vignjevics színvonalas találkozóról beszélt, amelyen nem hagyták kibontakozni az FTC-t.
szept. 21
19:21
Ligue 1: nyert a Monaco és a Saint-Étienne, ikszelt a Lille (She)
A Monaco Nabil Dirar góljával 1–0-ra győzött a Guingamp ellen hazai pályán a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. A Saint-Étienne a Lens ellen diadalmaskodott 1–0-ra, míg a Lille ikszelt a Montpellier-vel.
szept. 21
19:33
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Szingapúri Nagydíj után (She)
Az új vb-éllovas Lewis Hamilton örül neki, hogy problémamentes hétvégéje volt Szingapúrban, de Nico Rosberg műszaki hibáját látva tudja, hogy a Mercedesnek még sok tennivalója van, hiszen autói továbbra is megbízhatatlanok. Rosberg kiesését elszakadt kábelek okozták, újabb olyan hiba jött elő, amely eddig nem volt jellemző a Mercedesre. Sebastian Vettel nem értette, miért olyan rámenős vele…
szept. 21
19:35
Rg-vb: a világbajnok hisztinapot tartott, több mutyi pedig nincsen (She)
Szeptember 22-től 29-ig az izmiri Halkapinar Sportcsarnok ad helyet a 33. ritmikusgimnasztika-világbajnokságnak, egyben a kéziszercsapatok számára az első olimpiai kvalifikációs lépcsőnek. A csapatoknak csak a hét második felében lesz jelenésük, így az egyéni versenyzők – így a két magyar, Kécza Daniella és Soós Viktória is – gyakoroltak az arénában. A sportág jelenlegi királynője, Jana…
szept. 21
19:37
NB III: iksz a Középcsoport rangadóján - a Vác örülhetett (She)
Az ESMTK gól nélküli döntetlent játszott a REAC-cal hazai pályán a labdarúgó NB III Középcsoportjának rangadóján a hatodik fordulóban, aminek a listavezető Vác örülhetett a leginkább. Tekintse meg a vasárnapi eredményeket.
szept. 21
19:39
Videó: Lampard gólt lőtt a Chelsea-nek, de nem ünnepelt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnap délutáni rangadóján a Manchester City 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Chelsea-vel. A vendégek szerezték meg a vezetést André Schürrle találatával, de a londoni klub ikonja, a már „manchesteri” Frank Lampard szép lövéssel egyenlített. Lampard a múltjára tekintettel nem ünnepelte meg a gólt.
szept. 21
19:41
Bundesliga: veretlen maradt a Köln és a Mönchengladbach (She)
Az 1. FC Köln hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Mönchengladbachhal a Bundesliga 4. fordulójában, ezzel mindkét csapat megőrizte veretlenségét a bajnokságban.
szept. 21
20:09
Videó: FTC-szurkolók tartották fel a forgalmat a Népligetnél (She)
Miután véget ért az Újpest–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzés (2–1), a találkozót az Üllői úton kivetítő előtt végignéző zöld-fehér szurkolók természetesen hazaindultak, de néhányan az úttest felé vették az irányt...
szept. 21
20:11
Serie A: az Udinese megverte a Napolit, nyert a Fiorentina is (She)
Az Udinese 1–0-ra megverte a Napolit hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. A meccs egyetlen találatát Danilo szerezte, aki egy szabadrúgást követően estében lőtte a labdát a nápolyiak kapujába. A Fiorentina Jasmin Kurtic szép lövésével győzött 1–0-ra az Atalanta ellen idegenben.
szept. 21
20:13
Lengyelország: Guzmics nem játszott, elbukták a rangadót (She)
Az előzetes hírekkel ellentétben Guzmics Richárd, a Wisla Kraków légiósa nem lépett pályára a Legia Warszawa elleni rangadón a lengyel élvonal kilencedik fordulójában. A magyar védő csapata 3–0-s vereséget szenvedett.
szept. 21
20:15
Jégkorong EBEL: Marino vezérletével nyert a Volán (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszában a Fehérvár AV 19 hazai környezetben gólt sem kapva nyert az évek óta mumusnak számító Olimpija Ljubljana ellen. A fehérváriak negyedik bajnokijukból a harmadikat nyerték meg. A találkozó hőse a 2+2-vel záró Brandon Marino volt, aki minden fehérvári találatból kivette a részét.
szept. 21
20:27
Jégkorong Mol Liga: a DAB legyőzte a Debrecent (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a bajnokaspiráns Dab.Docler házigazdaként valósággal erőt demonstrált az újonc Debrecen ellen, és magabiztos győzelmet aratott.
szept. 21
20:45
NB I: pontot lopott a Kecskemét a halovány Debrecentől (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának záró mérkőzésén a Debreceni VSC gól nélküli döntetlent játszott odahaza a Kecskeméti TE együttesével. A bajnoki igen alacsony nézettség mellett igen alacsony színvonalúra sikeredett, bár így is kialakított mindkét csapat 2-3 ziccert.
szept. 21
20:47
Férfi kézi NB I: otthon nyert a Csurgó és a Tatabánya (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság 5. fordulójában a Csurgó és a Tatabánya házigazdaként, míg a Mezőkövesd vendégként győzött.
szept. 21
20:49
Videó: „A tűréshatáron túl” - az Üllői úti szurkolók nem adják fel (She)
„Úgy nézünk ki, mint akik fel fogják adni?" - így szólt a hangosbemondó a Üllői úti Sas-szobor előtt, ahol jó néhány FTC-szurkoló nézte végig egy kivetítőn az Újpest elleni bajnokit. A csoport így tiltakozott a közelmúltban bevezetett szurkolással kapcsolatos szigorítások miatt. Az NSO Tv riportja.
szept. 21
21:03
La Liga: Bacca győzelemre vezette a Sevillát Córdobában (She)
A Sevilla Carlos Bacca duplájának is köszönhetően 3–1-re győzött a Córdoba ellen idegenben a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában. A Sevilla ezzel az élre ugrott a bajnoki tabellán, de a Barcelona még ma este, a Valencia pedig holnap megelőzheti.
szept. 21
21:05
La Liga: Levante-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 4. fordulójában a Levante a Barcelonát fogadja. A házigazdák gólt nem, pontot viszont már egyet szereztek az eddigi mérkőzéseiken – ezzel sereghajtók –, a vendégek eközben pontot sem veszítve állnak a tabella élén, ráadásul gólt sem kaptak. A 21 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 21
21:07
Videó: „Bebizonyítottuk, erősebb csapat vagyunk a Fradinál” (She)
Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa is elismerte, az Újpest megérdemelten nyerte meg a két csapat egymás elleni mérkőzését a labdarúgó NB I-ben. Litauszki Róbert úgy véli, bebizonyították, hogy jelenleg az Újpest jobb, erősebb csapat a Ferencvárosnál.
szept. 21
21:21
Női kézi BL: drámai - hetesekkel bukta a főtáblát a Fradi (She)
A Ferencváros hosszabbítás után, 34–34-es végeredményt követően hétméteresekkel vereséget szenvedett a HC Leipzigtől a női Bajnokok Ligája-selejtező 1. csoportjának döntőjében, így nem jutott a legrangosabb európai kupa főtáblájára.
szept. 21
21:39
Már 15 pont a DVSC hátránya a Videoton mögött (Infostart)
A címvédő Debrecen hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
szept. 21
21:39
PL: Ez a szerelmi történet véget ért - Mourinho Lampardról (She)
Frank Lampard csak tette a dolgát, míg José Mourinho szerint ez a szerelmi történet már korábban véget ért – így értékelte a Manchester City középpályása és a Chelsea menedzsere a két csapat 1–1-es végeredménnyel záruló bajnokiját.
szept. 21
21:57
Drámai körülmények között búcsúzott a Fradi a BL-álmoktól (Infostart)
A Ferencváros büntetőpárbaj után kikapott a házigazda német Leipzigtől a női kézilabda Bajnokok Ligája 16-os főtáblájáért kiírt selejtező vasárnapi döntőjében, így kiesett a BL-ből. A magyar bajnoki ezüstérmes a KEK harmadik fordulójában folytathatja nemzetközi szereplését.
szept. 21
22:15
Női kézi BL: a Ferencváros megóvja a lipcsei meccset (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata hétméteresek után vereséget szenvedett a HC Leipzigtől a Bajnokok Ligája selejtezőjében, így nem jutott fel a főtáblára, ám mint azt tudósításunkban is valószínűsítettük: ezzel a zöld asztalnál még biztosan nem ért véget a mérkőzés, a zöld-fehérek megóvják a találkozót.

Keresés