2014. szeptember 17. szerda

szept. 17
0:03
Head, a jófej (Síelők)
A Headnél idén a nőknél van az előny! Új lécet alkottak a szebbik nem képviselőinek, de a sportosabb léceket kedvelők is számíthatnak újdonságra.
szept. 17
0:06
Légiósok: Bogdán szerdán kés alá fekszik, két hónapot hagy ki (She)
Szerdán megműtik Bogdán Ádámot, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton magyar kapusát, aki a múlt héten ujjtörést szenvedett csapata egyik edzésén.
szept. 17
0:10
NS: BL - bekezdett a Real; MLSZ kontra Fradi; jön László Csaba? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerda számából ajánljuk.
szept. 17
0:14
BL: Klopp szétszorongatta csatárát az Arsenal-verés után (She)
A Borussia Dortmund hazai pályán magabiztos győzelemmel rajtolt  a BL-ben, az Arsenalt győzte le 2–0-ra Jürgen Klopp együttese. A németek vezetőedzője a lefújást követően boldogan ölelte magához első gólszerzőjét, a BL-ben ezen a találkozón debütáló Ciro Immobilét, aki hasonló érzelmekkel fogadta mestere dicséretét.
szept. 17
0:24
PL: hererákot diagnosztizáltak a Newcastle argentin szélsőjénél (She)
Hererákban szenved Jonás Gutiérrez, a Newcastle United argentin szélsője – jelentette be a futballista egy interjúban.
szept. 17
7:33
Olcsó jegyekkel készülnek a riói olimpia szervezői (Infostart)
A 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpia belépőinek közel fele 30 eurónál (9400 forint) olcsóbb lesz, a szervezők keddi bejelentése szerint így szeretnék elérni, hogy a játékok elérhetőek legyenek a brazil lakosság számára is.
szept. 17
7:33
MLSZ: kommunikációs zavarok vezethettek Doll nyilatkozatához (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a Puskás Akadémia FC elleni meccs után élesen bírálta a válogatott stábját, amiért az északírek elleni Eb-selejtezőt megelőzően nem vették fel a kapcsolatot a klubbal Gera Zoltán állapotát illetően, aki sérülten tért vissza a nemzeti csapattól. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közleményben reagált – kommunikációs zavarokat említ.
szept. 17
7:35
BL: Tetszett, amit Casillastól láttam - Ancelotti (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában a Real Madrid hazai pályán 5–1-es győzelmet aratott a Basel ellen. A spanyol csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti elégedetten értékelt a találkozót követően, több labdarúgóját név szerint is kiemelte.
szept. 17
7:37
BL: Münchenben a City, pályán a Barca, a Roma és a Chelsea is - program (She)
Újabb nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A szerda esti mérkőzések közül a Bayern München–Manchester City ígérkezik előzetesen a legrangosabbnak, de a Roma, a PSG, a Barcelona és a Chelsea is pályára lép. Program!
szept. 17
8:09
BL: A Ludogorec pontokat fog rabolni másoktól - Rodgers (She)
A Real Madrid és a Liverpool is győzelemmel kezdett a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában. Carlo Ancelotti, a spanyolok vezetőedzője szerint még nincs minden rendben, de elégedett csapata 5–1-es, Basel elleni sikerével. Brendan Rodgers, az angol gárda menedzsere pedig úgy véli, a Ludogorec még okozhat meglepetést a kvartettben.
szept. 17
8:11
Serie A: hárommeccses eltiltás járt a milánói könyökösért (She)
Hárommérkőzéses eltiltást kapott az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságától Domenico Berardi, a Sassuolo 20 éves támadója.
szept. 17
8:45
BL: Az ilyen meccsek miatt ez a világ legjobb állása - Klopp (She)
A Dortmund meggyőző teljesítménnyel 2–0-s győzelmet aratott az Arsenal ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában. Jürgen Klopp, a németek vezetőedzője szerint szinte tökéletesen játszottak, míg Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere szerint csapata nem ütötte meg az elvárt szintet.
szept. 17
8:47
Futsal: kikapott a magyar válogatott Csehországtól (She)
A magyar futsalválogatott 5–3-ra kikapott a házigazda Csehországtól a Visegrádi Négyek Tornájának második játéknapján. A két ország U21-es válogatottjainak hétfői összecsapását a mieink nyerték meg 3–2-re.
szept. 17
8:49
Videó: „Semmilyen stílusa nincs a magyar futballnak” (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a Puskás Akadémia FC elleni meccs után élesen bírálta a válogatott stábját, amiért az északírek elleni Eb-selejtezőt megelőzően nem vették fel a kapcsolatot a klubbal Gera Zoltán állapotát illetően. Állandó szakértőnk, Bognár György úgy látja, a német szakembernek igaza van, Vincze András, a Nemzeti Sport rovatvezetője szerint…
szept. 17
8:51
BL: Koke már a Juvéra gondol, szerinte nem volt szerencséjük (She)
Massimiliano Allegri győzelemmel mutatkozott be a nemzetközi porondon a Juvéval: a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Juventus 2–0-ra győzött a Malmö ellen.
szept. 17
9:03
FTC: még nem az igazi a belga támadó állóképessége (She)
Bali Péter erőnléti edző első benyomásai rendkívül kedvezőek a nemrégiben igazolt Roland Lamah-ról, de hozzátette: az első felmérések szerint a Ferencváros labdarúgójának állóképességben fejlődnie kell – most ezen dolgoznak.
szept. 17
9:21
HLSZ: ál-játékosügynökök fosztogatják a játékosokat (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a hivatalos honlapján közleményben hívja fel a figyelmet arra, hogy ál-játékosügynökök károsítanak meg sorra futballistákat. A HLSZ közleményét tartalmi változtatás nélkül tesszük közzé.
szept. 17
9:39
Videó: egy szamuráj tartott különedzést Falcaóéknak (She)
Különleges látogatót fogadott a Manchester United edzőközpontjában Radamel Falcao, Juan Mata és Marcos Rojo. Ugyanis a csapat egyik szponzora, egy japán tésztaételekkel és levesekkel foglalkozó cég kabalájával trükközgettek, ami viszont igazán meglepő volt: mindhárom labdarúgót felülmúlta a vörös szamuráj!
szept. 17
9:58
Huszonnégy meccsel megkezdődnek az Európa-Liga küzdelmei (Infostart)
Csütörtökön 24 mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó Európa Liga főtáblás küzdelemsorozata: a címvédő Sevilla a holland Feyenoordot látja vendégül.
szept. 17
9:58
BL: „Király rövidnadrágját vette fel a bíró?!" - panaszkodnak a szerelésre (She)
Némi derültséget és sok nézői panaszt váltott ki a játékvezetők új Bajnokok Ligája-szerelése, amely különösen a Borussia Dortmund–Arsenal mérkőzésen okozott zavart, mivel nagyon hasonlított a londoniak sötétkék alapú felszereléséhez.
szept. 17
10:16
Labdarúgás: 31 évesen nyerte első klubtrófeáját az amerikai legenda (She)
Ritka, hogy egy nemzetközi szinten elismert labdarúgó ne nyerjen pályafutása során legalább egy trófeát valamely klubjával. Clint Dempsey, az amerikai válogatott csapatkapitánya kis híján így járt, de kedd este, 31 esztendős korában végre célba ért. Gera Zoltán korábbi csapattársa győzelemre vezette a Seattle Sounderst a US Open Cup fináléjában.
szept. 17
10:18
Tenisz: Radwanska 49 perces biciklije, Cibulková kiküzdötte (She)
A szöuli női tenisztorna favoritja, a lengyel Agnieszka Radwanska 6:0, 6:0-val abszolválta a dél-afrikai Chanelle Scheepers jelentette akadályt a második fordulóban, így simán jutott a nyolc közé.
szept. 17
10:51
MK: 15-kor kezd a Fradi, tv-ben az Újpest-Hali - időpontok (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága közzé tette a Magyar Kupa 3. fordulójának pontos időbeosztását. Öt találkozót szeptember 23-án, kedden, a többit egy nappal később rendezik meg. Szeptember 24-én 15 órakor lép pályára a Ferencváros, a DVSC-Teva, a DVTK és az MTK is, a televízióban pedig 17 órától a címvédő Újpest Haladás elleni összecsapását lehet nyomon követni.
szept. 17
10:53
Haladás: Radó ezen a héten nem mozoghat, jövő héten edzhet (She)
Radó András, a Szombathelyi Haladás sérült támadója Münchenben kapott kezelést a térdére a specialista Stefan Hinterwimmertől – ezt követően leghamarabb jövő héten állhat edzésbe.
szept. 17
11:09
Edzősors: Bölöni ismét súlyos pénzbüntetést kapott (She)
Súlyos pénzbüntetést kapott Bölöni László, a katari al-Kor labdarúgócsapatának vezetőedzője. A katari szövetség fegyelmi bizottsága 10 ezer katari riál (mintegy 666 ezer forint) befizetésére kötelezte a szakembert, aki a bajnokság harmadik fordulójában az al-Ahli ellen 1–1-re végződő mérkőzésen viselkedett fegyelmezetlenül.
szept. 17
11:27
Dinamo: Valbuena vakbélműtéte, lehetőség Dzsudzsáknak (She)
Legalább két mérkőzést kihagyni kényszerül Mathieu Valbuena, a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának francia légiósa. Valbuena erős fájdalmakra panaszkodott, és a vizsgálat után azonnal megműtötték a vakbelét.
szept. 17
11:45
NFL: nem játszhat a gyerekét bántalmazó futósztár (She)
A tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings felmentette a munkavégzés alól legnagyobb sztárját, a gyermekbántalmazással vádolt Adrian Petersont.
szept. 17
12:03
Videó: Özilnek köszönhető, hogy Podolskit becserélték (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulójában a kispadon kezdte a Borussia Dortmund elleni mérkőzést Lukas Podolski, majd a 77. percben küldte őt pályára Arsene Wenger vezetőedző. Pedig egy pár perccel több is jutott volna az Arsenal német támadójának, ám nem találta meg a sípcsontvédőit. Végül a korábban lecserélt Mesut Özil felajánlotta neki a saját felszerelését.
szept. 17
12:05
Rio 2016: 4000 forint a legolcsóbb jegy az olimpiára (She)
A 2016-os riói olimpia szervezőbizottsága közzétette a jegyárakat az ötkarikás játékokra – a legolcsóbb belépőket már 40 brazil realért (kb. 4000 forint) meg lehet vásárolni.
szept. 17
12:21
BL: a PSG a címlapon már nyert; a mai 16 csapat 671 milliót költött a nyáron - ÉLŐ (She)
Végre ismét itt van a Bajnokok Ligája! A keddi játéknap után szerdán újabb nyolc mérkőzésre készülhetünk. Tartsanak velünk élő, folyamatosan frissülő hírfolyamunk segítségével a BL szerdai összecsapásainak felvezetéseként! Kattintson a BL-SUPERFEEDÉRT!
szept. 17
12:39
Benzema szerezte a Real Madrid 1000. eurogólját (Infostart)
A címvédő Real Madrid 5-1-es, kiütéses sikere a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014/15-ös szezonnyitóján nem csupán a tekintélyes mértékű diadal miatt maradhat emlékezetes a spanyol királyi gárda és hívei számára, hanem azért is, mert az európai kupasorozatokat tekintve megszületett a fővárosi alakulat történetének 1000. gólja is a Basel elleni keddi összecsapáson.
szept. 17
12:39
Újpest-FTC: a Haladás-ZTE és a Partizan-Zvezda között (She)
A korábbi szombathelyi labdarúgó, Nagy Gábor nélkül az elmúlt időszakban elképzelhetetlen az Újpest középpályája. A játékosnak a vasárnapi lesz az első Ferencváros elleni derbije a lila-fehérek mezében, az ujpestfc.hu-nak erről nyilatkozott.
szept. 17
13:15
Kerékpár: további három évre elkötelezte magát a spanyol ász (She)
Alejandro Valverde spanyol országúti kerékpáros újabb három évre megállapodott a Movistar csapatával.
szept. 17
13:17
Úszás: világkupapénzdíj az Eb érmeseinek, jutalomként (She)
A világkupa pénzdíjaival megegyező mértékű jutalomban részesíti a berlini Eb magyar érmeseit a Magyar Úszószövetség, hangzott el a szerdai elnökségi ülésen, amelyen megalakult a Masters-bizottság is, Riskó Géza vezetésével.
szept. 17
13:19
Ázsiai Játékok: szexuális zaklatások, súlyos szankciók (She)
Két botrányos eset borzolta a kedélyeket az Ázsiai Játékok pénteki nyitánya előtt a dél-koreai Incshonban, ahonnan egy iráni sportvezetőt és egy palesztin labdarúgót küldtek haza molesztálás miatt.
szept. 17
13:33
FTC: emléktáblát avattak a legendás család tiszteletére (She)
Kedd délután Újbudán, a Budafoki út 10/B házszám alatt, a Sárosi család egykori lakhelyén avattak emléktáblát: ott élt a Ferencvárosi Torna Club két egykori labdarúgója, Sárosi György és Sárosi Béla, valamint a vízilabdázóként maradandót nyújtó Sárosi László – adta hírül a fradi.hu.
szept. 17
13:51
Bundesliga 2.: az RB Leipzig a futball halála, gyászban a stadion (She)
Nagyszabású szurkolói demonstrációt hajt végre a német második ligás Union Berlin szurkolótábora a Bundesliga 2. következő fordulójában, az RB Leipzig ellen: az egységesen feketébe öltöző drukkerek gyászba borítják a stadiont.
szept. 17
13:53
Barcelona: Lionel Messi 14 éve érkezett a katalánokhoz (She)
Lionel Messi 14 évvel ezelőtt ezen a napon érkezett meg a Barcelonához. Nem túlzás kijelenteni, hogy a katalán klub történelme legjobb igazolását ütötte nyélbe.
szept. 17
13:55
Sportlövő-vb: bronzérmes a magyar futócéllövő-csapat (She)
Bronzérmet nyert a Boros László, Tasi Tamás, Sike József összeállítású magyar csapat a futócéllövők 10 méteres 30+30 lövéses számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.
szept. 17
13:57
Válogatott: értékelték Pintért, de sorsáról nem szerdán döntenek (She)
Nem várható, hogy döntés születik Pintér Attila szövetségi kapitány jövőjéről a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerdai elnökségi ülésén.
szept. 17
14:09
F1: Kobajasi a Szingapúri Nagydíjon is szerepet kap (She)
Kobajasi Kamui vezeti az egyik Caterhamet a Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon is.
szept. 17
14:27
Ázsiai Játékok: fizetnek nekik, pedig 5-0-ra kikaptak (She)
A thaiföldi női labdarúgó-válogatott ugyan 5–0-ra elveszítette az első meccsét az Ázsiai Játékokon, a helyi szövetség „vigasztalásképpen" mégis 1900 fontnak (mintegy 730 ezer forint) megfelelő jutalomban részesíti a csapatot.
szept. 17
14:45
Videó: 3 perc alatt eldöntötte a meccset a Barcelona (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az UEFA Ifjúsági Liga csoportkörének 1. fordulójában a Barcelona korosztályos csapata elképesztő hatékonysággal kezdte az APOEL elleni mérkőzést. Alig három percet követően ugyanis 2–0-t mutatott az eredményjelző Isaac Padilla és Mohamed el-Uriasi gólját követően, a 18. percben pedig már a későbbi végeredményt is beállította Juanma García. Tekintse meg a találkozó…
szept. 17
15:03
Milan: Seedorf és a klub vitája a bíróság felé tart (She)
Minden jel arra mutat, hogy a nyáron lapátra tett edző, Clarence Seedorf bíróság elé viszi a Milan labdarúgócsapatával zajló munkajogi vitáját – jelezte a holland szakember ügyvédje.
szept. 17
15:21
Férfi kézi: Mindegía játékra kész, Källman már nem sántít (She)
Niko Mindegía, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának irányítója a Cegléd elleni bajnoki előtt az egyik edzésen szenvedett térdsérülést. A klub honlapjának beszámolója szerint a spanyol játékos már teljes értékű munkát végez, játékra kész.
szept. 17
15:39
Gyász: motorbalesetben elhunyt a Dinamo Kijev legendája (She)
Motorbalesetben életét vesztette Andrij Huszin, a Dinamo Kijev korábbi legendás játékosa.
szept. 17
15:57
Bronzérmes a futócéllövő magyar csapat (Infostart)
Bronzérmet nyert a Boros László, Tasi Tamás, Sike József összeállítású magyar csapat a futócéllövők 10 méteres 30+30 lövéses számában a granadai sportlövő világbajnokságon.
szept. 17
15:57
Barcelona: Alves felépült, Douglas először kerettag (She)
Dani Alves felépült térdsérüléséből, a brazil védő is ott van a Barcelona Bajnokok Ligája-keretében. Luis Enrique először nevezte a nyáron igazolt Douglast.
szept. 17
15:59
Tenisz: Fucsovics győzelemmel kezdett a nagyszombati tornán (She)
Fucsovics Márton 6:3, 7:5-re nyert az ukrán Artem Szmirnov ellen a 42 500 euró összdíjazású nagyszombati salakpályás teniszverseny 1. fordulójában.
szept. 17
16:15
MTK: kétfordulós tervpályázat az új Hidegkuti-stadionra (She)
Kétfordulós tervpályázatot írt ki a Magyar Testgyakorlók Köre Egyesület (MTK) az 5000-5500 nézőt befogadó új Hidegkuti Nándor Stadion tervezésére – a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Keresés