2014. szeptember 17. szerda

szept. 17
16:17
MOB: a gyűjtő, aki olimpiai ötkarikát lát, ha arcon ütik (She)
A több mint 300 kiállítást jegyző Borovitz Tamás is ott lesz szombaton az Olimpiai és Sport Témájú Gyűjtők XVI. Nemzetközi Találkozóján a Gödöllői Királyi Kastélyban.
szept. 17
16:33
BL: Klopp beleesett a morfiumos kondérba a meccs előtt (She)
Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund vezetőedzője az egyik ok a sok közül, amiért őszintén tudunk örülni a BL-futball visszatérésének. Nem csak a BVB játékosai, de a szakállas mester is elemében volt kedd este.
szept. 17
16:35
Öttusa: térdműtét után lábadozik Földházi Zsófia (She)
A jövő évi világkupa-sorozatba már be tud kapcsolódni Földházi Zsófia, aki a hónap eleji varsói öttusa-világbajnokságon térdsérülés miatt a vívás során kénytelen volt feladni a hagyományos versenyt.
szept. 17
16:37
Videó: parádés szabadrúgás a Fradi kapusától az edzésen (She)
Lehet, hogy Dibusz Dénesnek kellene elvégeznie a Ferencváros szabadrúgásait? A FradiMedia edzésvideójából kiderül, nemcsak a védések mennek jól neki, hanem maga is remekül lövi meg a labdát a sorfal felett.
szept. 17
16:51
Anglia: „Meg kell reformálni az átigazolási rendszert” (She)
Greg Dyke, az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnöke szerint a „kaotikus” átigazolási rendszer megváltoztatásával jobb lehetőségei lennének az angol játékosoknak.
szept. 17
17:27
Sportlövő-vb: magyar arany a junior lány futócéllövőknél (She)
Major Veronika aranyérmet nyert szerdán a junior lány futócéllövők 10 méteres, 20+20 lövéses számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.
szept. 17
18:03
Pintér Attila sorsa - A meghallgatás után csütörtökön várhatók lépések (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége szerdán meghallgatta Pintér Attilát, a válogatott szövetségi kapitányát, és "várhatóan csütörtökön határoz a következő lépésekről".
szept. 17
18:03
Videó: Wenger dühös volt, Klopp a levegőbe öklözve őrjöngött (She)
Kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a Dortmund 2–0-ra nyert hazai pályán az Arsenal ellen. A mérkőzés okozta feszültséget jól szemlélteti a két sztáredző reakciója az első gólnál. Arsene Wenger mérgesen kiabált be a pályára, Jürgen Klopp a levegőbe csapott örömében.
szept. 17
18:05
MLSZ: Pintér beszámolóját megvitatták - határozat csütörtökön (She)
Korábban már beszámoltunk a Magyar Labdarúgó-szövetség szerdai elnökségi ülésének mai programjáról, arról, hogy meghallgatják Pintér Attila szövetségi kapitány szakmai beszámolóját, de döntések ma még nem várhatók. Az ülés után mindezt a szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu is megerősítette.
szept. 17
18:07
Női vb-selejtező: gólparádé Bulgáriában magyar módra (She)
Fölényes győzelemmel zárta a világbajnoki selejtezősorozatot a magyar női labdarúgó-válogatott, amely a négy gólt szerző Vágó Fanni vezérletével 7–0-s győzelmet aratott Bulgáriában. A mieink a negyedik helyen végeztek a 7. számú csoportban.
szept. 17
18:09
Ligakupa: Ponce-dupla, az Újpest fordított, de nem nyert (She)
A Ligakupa 2. fordulójában az Újpest FC 2–2-es döntetlenre végzett az FC Ajka otthonában.
szept. 17
18:11
Ligakupa: FTC-Zalaegerszeg - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Ligakupa 2. fordulójának utolsó mérkőzésén a Ferencváros a Zalaegerszeget fogadja. Kövesse figyelemmel a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
szept. 17
18:21
Ligakupa - Döntetlent játszott az Újpest (Infostart)
Az Újpest szerdán 2-2-es döntetlent játszott az Ajka vendégeként a labdarúgó Ligakupa E csoportjában.
szept. 17
18:21
F1: heti 100 ezer fontba kerül Schumacher ellátása (She)
Heti 100 ezer fontba, azaz csaknem 40 millió forintba kerül Michael Schumacher ellátása. A tavaly év végén síbalesetet szenvedő hétszeres Formula–1-es világbajnok expilóta rehabilitációja a múlt hét óta a Genfi-tó melletti birtokán folytatódik, ahol az édesapjának házat építenek.
szept. 17
18:39
Profi boksz: fia meggyőzte Juan Manuel Lópezt a befejezésről (She)
Mindössze 31 évesen, két súlycsoport korábbi világbajnokaként gyakorlatilag bejelentette visszavonulását Juan Manuel López. A Puerto Ricó-i ökölvívó a múlt héten újabb súlyos K.O.-vereséget szenvedett, és elmondása szerint ő maga is úgy érzi, a bokszban már nem vár rá különösebben fényes jövő.
szept. 17
18:41
Honvéd: UEFA-kupa-győztes uruguayi csatár érkezhet - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhír szerint a Bp. Honvéd labdarúgócsapata közel áll a 22-szeres uruguayi válogatott csatár, Ernesto Javier Chevantón szerződtetéséhez.
szept. 17
18:43
Speciális Olimpia: a döntő kapujában a focisták, 9 érem a szerdai termés (She)
Két arany-, négy ezüst- és három bronzérmet szereztek a magyar speciális olimpikonok az antwerpeni Európa Játékok szerdai napján.
szept. 17
18:57
Brazília: két új név szerepel Dunga második keretében (She)
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott régi-új szövetségi kapitánya kihirdette második keretét, amelyben két új név szerepel az első listához képest. A védők között számít a CSZKA Moszkvában szereplő Mário Fernándes és az interes Dodo játékára, míg Robinho ezúttal már eleve tagja a névsornak, ő Dunga első keretéhez csak Hulk sérülése után csatlakozott. A brazilok október 11-én Argentínával…
szept. 17
18:59
Videó: 30 méteres bombával pókhálózták ki a bal felső sarkot (She)
Kedd este az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokság (League One) 8. fordulójában 2–2-es döntetlent ért el az Oldham Athletic a Swindon Town otthonában. A mérkőzés 23. percében James Dayton, az Oldham középpályása szabadrúgást követően elképesztő, 30 méteres bombával pókhálózta ki a bal felsőt, és örvendeztette meg szurkolóit. Tekintse meg a találatot!
szept. 17
19:01
Bajnokok Ligája: orrtörést szenvedett az Atlético csatára (She)
Orrtörést szenvedett az Atlético Madrid horvát csatára, Mario Mandzukic az Olympiakosz elleni keddi, 3–2-re elveszített labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.
szept. 17
19:15
Bajnokok Ligája - Mandzukic törött orral szerzett gólt (Infostart)
Orrtörést szenvedett az Atlético Madrid horvát csatára, Mario Mandzukic az Olimpiakosz elleni keddi, 3-2-re elveszített labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.
szept. 17
19:15
Férfi kézi: 2020-ig hosszabbítottak az osztrák kapitánnyal (She)
A sikeres világbajnoki kvalifikáció után 2020-ig hosszabbítottak az osztrák férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával, Patrekur Jóhannessonnal.
szept. 17
19:33
Ifi BL: a City a „kicsik” meccsén már legyőzte a Bayernt (She)
Az U19-es Bajnokok Ligájában már lejátszották a „nagyok” esti rangadóját, a Manchester City idegenben 4–1-re legyőzte a Bayern Münchent.
szept. 17
19:33
Műteni kell Bogdán sérülését (Blikk)
Bolton — Egyszerre érte öröm és bánat Bogdán Ádámot (26), az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton magyar kapusát – klubja ugyan győzött a pályán, rá viszont operáció várt szerdán, lapzártáig nem derült ki, hogy átesett-e a műtéten.
szept. 17
19:51
Barca: Sergi Roberto új szerződést kap a katalánoknál (She)
Az FC Barcelona hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést hosszabbít Sergi Robertóval, a csapat 22 éves középpályásával.
szept. 17
19:53
Videó: így futballozik a Honvéd UEFA-kupa-győztes kiszemeltje (She)
Olasz sajtóhír szerint a Bp. Honvéd labdarúgócsapata közel áll a 22-szeres uruguayi válogatott csatár, Ernesto Javier Chevantón szerződtetéséhez. A támadó többek közt a jelenleg a BL-ben szereplő AS Monacóban és a 2005–2006-os UEFA-kupa-győztes, spanyol Sevillában is játszott. Tekintse meg eddigi legszebb megmozdulásait!
szept. 17
19:55
BL: Robben, Ribéry és Agüero sem kezd a Bayern-Cityn (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójában a Bayern München a Manchester Cityt fogadja. A hazaiaknál Arjen Robben csak a kispadon kapott helyet, Franck Ribéry ott sem, míg a vendégeknél szintén csak csere Kun Agüero – kezdők.
szept. 17
19:57
Videó: iszonyatos sprint végén mentett nagyot a Spurs hátvédje (She)
DeAndre Yedlin még csak papíron számít a Tottenham játékosának, de már a Seattle Sounders mezében is lázba hozta a londoni klub szurkolóit.
szept. 17
19:59
Férfi kézi: ideiglenesen Saracevicék irányítják a Zagrebot (She)
Másfél héttel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének rajtja előtt menesztették a PPD Zagreb vezetőedzőjét, Boris Dvorseket.
szept. 17
20:09
Ligakupa: könnyed Fradi-győzelem a Zalaegerszeg ellen (She)
A labdarúgó Ligakupa 2. fordulójának utolsó mérkőzésén a Ferencváros a Zalaegerszeget fogadta, és könnyedén nyert ellene 2–0-ra.
szept. 17
20:27
Ligakupa - Győzött a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros 2-0-s győzelmet aratott a vendég Zalaegerszeg együttese felett a labdarúgó Ligakupa F csoportjának szerdai mérkőzésén.
szept. 17
20:27
Férfi kézi NB I: a Csurgó négy góllal nyert az újonc otthonában (She)
Két hazai és két vendéggyőzelem született a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
szept. 17
20:29
Mol Liga: 21 másodpercen múlt az Újpest címvédő elleni sikere (She)
A címvédő HC Nové Zámky négygólos hátrányból felállva hosszabbítás után 6–5-re nyert az Újpest otthonában a jégkorong Mol Liga nyitó mérkőzésén.
szept. 17
20:45
Jégkorong MOL Liga - Négygólos előnyről kapott ki az Újpest (Infostart)
A címvédő Érsekújvár (Nové Zámky) 1-5-ről nyert hosszabbítás után 6-5-re az előző idényben sereghajtó Újpest otthonában a jégkorong MOL Liga 2014/15-ös idényének első mérkőzésén.
szept. 17
20:45
BL: Bayern München-Manchester City - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójában az egyik legnagyobb rangadónak ígérkezik a Bayern München–Manchester City összecsapás. Kövesse figyelemmel a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
szept. 17
20:47
Ligakupa: Örülök, hogy „telt ház” előtt futballozhattunk - Doll (She)
A labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában a Ferencváros 2–0-ra legyőzte a Zalaegerszeget. A mérkőzést Nagy Dániel, a Fradi szélsője, valamint a két vezetőedző értékelte.
szept. 17
20:49
BL: Chelsea-Schalke 04 - élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája 2014–2015-ös szezonjában a Chelsea labdarúgócsapata első mérkőzésén a Schalkét fogadja. Kövesse figyelemmel a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
szept. 17
21:03
Volt játékosa végezte ki a Man Cityt a Bayern pályáján (Infostart)
A Bayern München nagy nehezen bár, de legyőzte a Manchester Cityt, a Schalke nem kapott ki a Stamford Bridge-en a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján. Jó napjuk volt a németeknek. Érdekes, hogy szerda este egyetlen ország sem szerzett két győzelmet - igaz, a portugálok közel jártak ehhez.
szept. 17
21:03
Női kézi NB I: az eddig pont nélküli DVSC legyőzte az Érdet (She)
Az első három mérkőzését elveszítő DVSC hazai pályán 28–23-ra nyert az Érd ellen a női kézilabda NB I 4. fordulójának szerdai meccsén.
szept. 17
21:05
BL: Barcelona-APOEL - élőben az NSO-n! (She)
Az FC Barcelona a ciprusi APOEL ellen kezdi meg a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös szezonját. Kövesse figyelemmel a találkozót a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
szept. 17
21:21
Videó: J. Boateng remek lövésével nyert a Bayern - BL-gólok (She)
Az alábbi összeállításban a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának góljait tekintheti meg!
szept. 17
21:57
Női kézilabda NB I - Először nyert a Debrecen (Infostart)
Az eddig pont nélkül álló Debrecen legyőzte az előző idényben bronzérmes Érd csapatát a női kézilabda NB I egyetlen szerdai mérkőzésén.
szept. 17
21:57
Tenisz: ez nem az a Gilles volt, Tsonga le is győzte (She)
Az első helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga 7:6, 6:4-re nyert a luxemburgi Gilles Müller ellen a metzi kemény pályás tenisztorna 2. fordulójában.
szept. 17
22:15
DVTK: ők sem kérnek a szurkolói kártyából (She)
A diósgyőri szurkolói csoportok közleményben tiltakoztak a szurkolói kártya bevezetése ellen. Alább a közleményt változtatás nélkül közöljük.
szept. 17
22:17
BL: máris itt a szezon műesése a Porto hátvédjétől - videó (She)
Az FC Porto egy félidő alatt eldöntötte a lényegi kérdéseket a BL-selejtezőből a Debrecent búcsúztató BATE Boriszov ellen, ezért semmi szüksége nem volt olyan aljas trükkökre, mint amelyet Danilo vetett be.
szept. 17
22:51
BL, F-csoport: a Barcelona győzött; a PSG ikszelt (She)
Az FC Barcelona hazai pályán 1–0-ra nyert a ciprusi APOEL ellen, míg a Paris Saint-Germain 1–1-es döntetlent játszott az Ajax vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának 1. fordulójában.
szept. 17
22:53
BL, E-csoport: ötöt lőtt a Roma; a végén nyert a Bayern (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája első fordulójában, az E-csoportban a Bayern München 1–0-ra megverte a Manchester Cityt, míg a Roma 5–1-es győzelmet aratott a CSZKA Moszkva felett.
szept. 17
22:55
BL, G-csoport: nem bírt a Schalkéval a Chelsea, ikszelt a Sporting (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában a Chelsea 1–1-es döntetlent játszott a Schalkéval hazai pályán az 1. fordulóban, míg a Sporting az MU-tól kölcsönbe visszaérkező Nani góljával vezetett a Maribor vendégeként, de az 1995-ös születésű Luka Zahovic a 92. percben egyenlített.
szept. 17
22:57
BL, H-csoport: hatot vágott a Porto, iksz Bilbaóban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában az FC Porto a háromgólos Jaszin Brahimi vezérletével hazai pályán 6–0-ra kiütötte a BATE Boriszovot, míg az Athletic Bilbao–Sahtar Donyeck meccsen nem született gól.
szept. 17
22:59
Röplabda-vb: Grózer György 22 pontjával nyertek a németek (She)
Szerda este újabb két mérkőzést játszottak le a Lengyelországban zajló férfi röplabda világbajnokságon, a legjobb hat között. A G- és a H-csoportban is a kedden vesztes csapat, azaz Németország és a világbajnoki címvédő Brazília győzött.

Keresés