2014. szeptember 20. szombat

szept. 20
6:57
Átigazolás: majd' két év után van csapata a Honvéd korábbi Juve-nevelésének (She)
Majd' két évvel azután, hogy – rövid ittlét után – távozott a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapatától, ismét csapatot talált magának Donato Bottone.
szept. 20
7:51
Újpest-FTC: Orosz szerint az edző, Doll szerint az orvosok döntenek Geráról (She)
Továbbra sem tűnik egységesnek az Újpest elleni vasárnapi derbire készülő Ferencváros labdarúgócsapatának kommunikációja a sérüléssel bajlódó Gera Zoltánnal kapcsolatban.
szept. 20
8:27
Videó: visszavágó - Détári Zumdick ellen az Üllői úton (She)
Ralf Zumdicknak huszonhat évet kellett várnia, hogy visszavághasson Détári Lajosnak. A világválogatott magyar középpályás örökké emlékezetes góljával nyert az Eintracht Frankfurt a VfL Bochum ellen az 1988-as berlini Nyugatnémet Kupa döntőjében. Détári káprázatos szabadrúgása után Ralf Zumdick bosszankodott a kapuban, igaz, a lövést talán egyetlen kapus sem fogta volna meg. Az egykori bochumi…
szept. 20
8:45
PAFC: Benczés tudja, kötelező a győzelem a Lombard ellen (She)
Nem kezdte jól a Puskás Akadémia a 2013–2014-es idényt, a hetedik fordulót követően négy pontja volt (egy győzelem, egy döntetlen, öt vereség), és csak a 15. helyet foglalta el a táblázaton. Ebben a szezonban pedig még rosszabbul kezdett a felcsúti gárda, és Benczés Miklós vezetőedző is tisztában van vele, ma este kötelező a győzelem a Lombard ellen, hogy reális esélye maradjon csapatának a…
szept. 20
8:47
Ajánló: Milan-Juve; pályán a Real, a Bayern, a Pool és az Arsenal (She)
Az európai labdarúgó topligák szombati programjából kiemelkedik a Milan–Juventus rangadó, de Angliában (Arsenal, Liverpool), Németországban (Bayern München) és Spanyolországban (Atlético Madrid, Real Madrid) is pályára lépnek élcsapatok, Íme, a mai program.
szept. 20
9:57
Ajánló: pályán veretlenek, nyeretlenek - Vidi, DVTK, PAFC (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt meccset rendeznek, de lesznek találkozók az NB II-ben és az NB III-ban is. Az élvonalban a listavezető, eddig hibátlan Videoton a Haladáshoz látogat, az 5. helyen álló, még veretlen DVTK a 6. Honvédot fogadja. Nyíregyházán nyolcpontos csapatok találkoznak – az ETO lesz a Szpari vendége. Az egyik nyeretlen, a Puskás Akadémia a Lombarddal játszik otthon, a másik, a…
szept. 20
9:59
Golf: a skót klub tagjai a nőkre igennel szavaztak (She)
Skóciában nem mindenre szavaztak nemmel, a patinás St. Andrews golfklubnál úgy döntöttek, ezentúl nők is lehetnek tagok.
szept. 20
10:33
Tenisz: korábbi világelsők játsszák a tokiói döntőt (She)
Ana Ivanovics és Caroline Wozniacki személyében két korábbi női világelső jutott be a tokiói kemény pályás tenisztorna döntőjébe.
szept. 20
10:51
Golf: a skót klub tagjai a nőkre igennel szavaztak (She)
Skóciában nem mindenre szavaztak nemmel. A patináns St. Andrews golfklubnál úgy döntöttek, ezentúl nők is lehetnek tagok.
szept. 20
11:09
Újpest-FTC: Dollnak tetszik a lilák stadionja; Kabát kivan (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője szereti az olyan arénákat, mint az újpesti Szusza Ferenc Stadion, többek között ezért is nagyon várja már a két együttes vasárnapi derbijét. Kabát Péter sérülés miatt kihagyja az összecsapást, ezt pedig nehezen viseli az Újpest támadója.
szept. 20
11:27
Kézi: 2018-ban Horvátországban és Franciaországban lesz Eb (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség szombati döntése szerint Horvátország rendezheti meg a sportág 2018-as férfi Európa-bajnokságát. Ugyanebben az évben a női Eb-nek Franciaország lesz a házigazdája. Két évvel később Svédország, Norvégia és Ausztria ad otthont a férfi kontinenstornának, a nőinek pedig Norvégia és Dánia.
szept. 20
11:45
Videó: stoplik a pedálon - így készül az Újpest a derbire (She)
Az Újpest labdarúgócsapatának tagjai gokarttal (is) hangolnak a hétvége rangadójára, az Újpest–Ferencváros bajnoki mérkőzésre. A futam előtt benzingőzös volt a hangulat, remélhetőleg a derbire a gőz elszáll, és a labdarúgásé lesz a főszerep.
szept. 20
12:03
F1: Szingapúri Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Helyi idő szerint 18 órától a 3. szabadedzéssel folytatódik az F1-es Szingapúri Nagydíj programja. Ez az utolsó lehetőség a gyakorlásra az időmérő előtt, s az első Nico Rosbergnek, illetve a Williams párosának, hogy megmutassa, mit tud a szuperlágy gumikon – péntek éjszaka erre nem volt lehetőségük Pastor Maldonado balesete miatt, így a Mercedes belső párharcában egyelőre Lewis Hamilton van…
szept. 20
12:57
Videó: a Bayern sörrel készül a Hamburgra az Oktoberfesten (She)
Ma kezdődik a müncheni Oktoberfest, a világ egyik legnagyobb, két hétig tartó népünnepélye. Azonban ez az időszak nem csak ezért különleges a Bayern München labdarúgói számára: a csapatnak a fesztivál ideje alatt öt tétmérkőzése lesz. A müncheniek délután a Hamburg otthonában lépnek pályára a Bundesliga soron következő fordulójában, győzelem esetén pedig garantáltan wiesnbierrel megspékelt…
szept. 20
13:15
Videó: Simeone fia nem is rossz C. Ronaldo-imitátor (She)
A gyerekek szerte a világon példaképként tekintenek Cristiano Ronaldóra. Úgy tűnik, hogy a fiatalabb generációknál népszerűségének a klubok rivalizálása sem árt. Ennek bizonyítéka Diego Simeone fia, Guiliano, aki bár hű apja klubjához, az Atlético Madridhoz, mozdulataiban és gesztusaiban CR7-et lehet felfedezni. Az ifjú Simeone a csapat edzésén hihetetlen pontossággal mutatta be, hogyan rúg…
szept. 20
13:17
F1: Alonso a 3. edzésen is az élen, Hamilton csak a 6. (She)
A nap közbeni eső miatt kisebb volt a tapadás a Szingapúri Nagydíj 3. szabadedzésén, mint a péntek esti tréningeken, de önmagában ez nem magyarázhatja meg, miért volt Fernando Alonso és Daniel Ricciardo is gyorsabb a két Mercedesnél, sőt, Lewis Hamiltont még egy Toro Rosso is megelőzte. Talán altat a Mercedes, ez az időmérőn kiderül, de Alonso teljesítménye kellemes meglepetés, a Ferrari…
szept. 20
13:33
Anglia: az ifjú középpályást nem izgatja a Pool érdeklődése (She)
Dele Alli iránt brit lapértesülés szerint a Liverpool és a Bayern München is érdeklődik, az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Milton Keynes Dons 18 éves középpályását azonban ez nem nagyon izgatja.
szept. 20
13:51
Szingapúri Nagydíj - Alonso nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
A pénteki első gyakorláson is leggyorsabb Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája érte el a legjobb köridőt a Formula-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén, szombaton.
szept. 20
13:51
Tenisz: Fucsovics nem jutott döntőbe; román tornasiker (She)
Fucsovics Márton számára az elődöntő jelentette a végállomást a 42 500 euró összdíjazású nagyszombati salakpályás teniszversenyen.
szept. 20
13:53
F1: Alonso csak a Mercedesért hagyja el a Ferrarit - Massa (She)
Felipe Massa szerint hiba lenne Fernando Alonsótól, ha elfogadná a McLaren állítólagos busás jövedelmet tartalmazó ajánlatát, de nem is hiszi, hogy korábbi csapattársa elhagyja a Ferrarit.
szept. 20
14:27
Triscsuknak felmondtak Érden, ám a kézilabda-válogatottban számítanak rá (Infostart)
Felmondtak Triscsuk Krisztinának, az érdi női kézilabdacsapat több poszton is bevethető, válogatott játékosának, aki már el is költözött a városból - írta szombaton a jochapress.hu.
szept. 20
14:27
Videó: a Roma szerződtette az új Maradonát (She)
Ígéretes igazolásnak tűnik Pietro Tomaselli, az AS Roma kilencéves újonca. A fiatal, olasz származású belga labdarúgóra több klub is felfigyelt, mielőtt aláírt a „farkasokhoz”. A csodagyereknek tartott Tomaselliről a szakértők úgy nyilatkoztak, hogy Maradonát is túlszárnyalhatja.
szept. 20
14:45
Premjer-liga: venezuelai tripla és két öngól; zeniten a Zenit (She)
Magyar idő szerint szombat kora délután két meccset játszottak le az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
szept. 20
14:47
NB I: Nyíregyháza-Győr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza Spartacus˜–Győri ETO találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 20
14:49
NB I: „Az Újpest jelenleg jobb a Ferencvárosnál” (She)
A Nemzeti Sport Online kétrészes, derbi felvezető összeállításában az Újpest bosnyák légiósát Asmir Suljicot tartotta a vasárnapi, Ferencváros elleni mérkőzés egyik lehetséges kulcsszereplőjének. A szélső az ujpestfc.hu-nak adott interjút a találkozó kapcsán.
szept. 20
15:03
F1: Szingapúri Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Fernando Alonso és Daniel Ricciardo is gyorsabb eddig a hét végén a Mercedesnél, s nagy kérdés, hogy csupán altatott a szabadedzéseken a 2014-es F1-es szezont uraló Mercedes-istálló, vagy valóban gondban van az éjszakai futam helyszínén? Az időmérőn ez kiderül, kövesse az eseményeket frissülő cikkünkkel!
szept. 20
15:05
Bundesliga 2.: Korcsmárék győztek, Monizék ikszeltek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában megszerezte harmadik győzelmét Korcsmár Zsolt csapata, a Greuther Fürth.
szept. 20
15:21
Championship: hiába voltak fölényben Tőzsérék, ikszeltek (She)
Tőzsér Dániel csapata, a Watford a Bournemoutht fogadta az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának nyitó mérkőzésén.
szept. 20
15:39
Bundesliga: Hamburg-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában a címvédő Bayern München a Hamburghoz látogat. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 20
15:41
Videó: a múltat idéző Dani Alves súlyzóval üzent - de kinek? (She)
A Barcelona labdarúgócsapatának hátvédje nem mindennapi módon idézte fel a „régi szép időket”. A brazil a csapat edzőtermi erősítése közben vett súlyzót a kezébe, amellyel videoüzenetében telefonálást imitálva szólította meg címzettjeit: „Emlékszem riói éveimre. Az Aeroclubra és az imádott Mamagaiára. Csak azok tudhatják, hogy miről is beszélek, akik akkor ott voltak.” Vajon kiknek szólhat a…
szept. 20
15:57
Női kézi: Triscsukot elküldte az Érd, a válogatottnál várják (She)
Felmondtak Triscsuk Krisztinának, az érdi női kézilabdacsapat több poszton is bevethető, válogatott játékosának, aki már el is költözött a városból – írta szombaton a jochapress.hu.
szept. 20
15:59
Real: A Manchester Unitednél nem hittek bennem - Chicharito (She)
Javier Hernández örül, hogy egy olyan csapathoz csatlakozhatott, mint a Real Madrid, ugyanakkor rendkívül csalódott, amiért a Manchester Unitednél nem hittek benne.
szept. 20
16:01
Premier League: Kranjcar a 88. percben mentett pontot (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában a QPR hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Stoke Cityvel.
szept. 20
16:03
MU: Falcao és RvP megfér egymás mellett - Van Gaal (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Louis van Gaal szerencsésnek érzi magát, hogy öt játékost is bevethet a két csatár posztjára.
szept. 20
16:05
Súlyemelés: saját világcsúcsát múlta felül az olimpiai bajnok (She)
Világcsúcsot állított fel a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékok súlyemelőversenyeinek szombati nyitányán Om Jun Csol: az észak-koreai versenyző lökésben hajtott végre sikeres gyakorlatot 170 kilón.
szept. 20
16:15
NB II: Eszlátyi góljaival vezet a Sopron - ÉLŐ eredménykövetés az NSO-n! (She)
Hat mérkőzést rendeznek szombaton a labdarúgó NB II 6. fordulójában. A délutáni mérkőzéseken az Ajka a még nyeretlen Siófokot, míg a szintén győzelem nélküli Sopron a Szegedet fogadja. Kora este kerül sor a ZTE–Cegléd, a Gyirmót–Szolnok és Mezőkövesd–SZTK-Erima találkozókra, míg este a Vasas–Békéscsaba rangadó jön. Kövesse végig a nap történéseit élő eredménykövetőnk segítségével!
szept. 20
16:17
Primera División: Deportivo-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 4. fordulójában a Real Madrid a Deportivo La Coruna otthonába látogat. A találkozó alakulását nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 20
16:19
F1: Hamiltoné a pole, 7 ezreddel előzte meg Rosberget (She)
A Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon Lewis Hamilton szerezte meg a pole pozíciót, hét ezreddel előzte meg csapattársát, a második helyet elérő Nico Rosberget.
szept. 20
16:33
Videó: karatemozdulat, ökölcsapás az orosz ifimeccsen (She)
Nem voltak túl udvariasak egymással az FK Dnyepr Szmolenszk és a Lokomotiv Moszkva ifjúsági labdarúgói a két klub bajnoki mérkőzésén. Egy szabálytalanság után tömegverekedés tört ki a játéktéren, amelynek többen gyanútlan elszenvedői lettek. Nézze meg (többek közt) a hirtelen karatemozdulatot követő hátrabukfencet az eseményről készült videóban!
szept. 20
16:35
NB I: Nyíregyházán aratta első idegenbeli sikerét a Győri ETO (She)
A Győri ETO 3–2-re legyőzte idegenben a Nyíregyháza Spartacust a labdarúgó NB I 8. fordulójának szombati játéknapján. A vendégeknél Rudolf Gergely duplázott és Priskin Tamás is betalált, a hazaiaknál Pákolicz Dávid és Bajzát Péter volt eredményes.
szept. 20
16:37
NB I: DVTK-Budapest Honvéd élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Budapest Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 20
16:51
Szingapúri Nagydíj - Hamiltoné a pole pozíció (Infostart)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Formula-1-es Szingapúri Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.
szept. 20
16:51
Videó: C. Ronaldo óriási fejese, J. Rodríguez bombája (She)
Gyönyörű gólokkal került előnybe a Real Madrid a Deportivo ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Előbb Cristiano Ronaldo erős felhőfejessel talált a hazaiak kapujába, majd James Rodríguez gyönyörű csavarással lőtt a hálóba. A szünetig Ronaldo duplázott, így a Real 3–0-ra vezet. Gólok.
szept. 20
17:09
Görögország: ismét kikapott Pintér Ádám csapata (She)
A Levadiakosz Pintér Ádámmal a soraiban 2–0-s vereséget szenvedett a Xanthi vendégeként a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában, így továbbra is győzelem nélkül áll. A magyar játékos kezdett, a szünetben lecserélték.
szept. 20
17:27
Férfi kézi: Iváncsik Tamás kész a válogatottbeli visszatérésre (She)
Iváncsik Tamás a Facebookon a nagyközönség tudomására hozta, amit a Magyar Kézilabda-szövetségnek már jelzett: újra a magyar válogatott rendelkezésére áll.
szept. 20
17:45
Labdarúgó NB I - Győzött a Győr Nyíregyházán (Infostart)
A Győr 3-2-re nyert Nyíregyházán a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati első mérkőzésén.
szept. 20
17:45
Női kézi BL: időnként döcögött, de a főtábla kapujában a Fradi (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében az 1. csoport elődöntőjében az FTC-Rail Cargo Hungaria 33–25-re legyőzte a holland Sercoda Dalfsent, így bejutott a csoportkörről döntő fináléba, ahol az ellenfele a Leipzig–Minszk mérkőzés győztese lesz.
szept. 20
17:47
Bundesliga: Stieberék pontot raboltak a Bayern Münchentől (She)
Stieber Zoltán végig a pályán volt a Hamburgban, amely hazai pályán gól nélküli döntetlent harcolt ki a Bayern Münchennel a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójának szombati játéknapján. A héten mandulagyulladással kínlódó Szalai Ádám ott ült a kispadon, de nem lépett pályára a Hoffenheimben, amely Stuttgartban aratott 2–0-s győzelemmel folytatta veretlenségi sorozatát.
szept. 20
17:49
NB III: három játékos duplázott a góldús keleti csúcsmeccsen (She)
A Kisvárda 4–2-re legyőzte a labdarúgó NB III 6. fordulóját hozzá hasonlóan százszázalékos mutatóval váró Putnokot szombat délután, így nemcsak hibátlan mérlegét őrzi, hanem a Keleti csoport első helyét is.
szept. 20
17:51
Videó: óriási - fel sem nézett, úgy rúgott gólt 83 méterről (She)
Körülbelül 83 méterről talált a hálóba Moritz Stoppelkamp, a Paderborn labdarúgója a Hannover elleni német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A Paderborn 1–0-ra vezetett, amikor a Hannover kapusa felment az ellenfél tizenhatosához, hogy segítse a támadást. Így üresen maradt a kapu, amibe Stoppelkamp úgy rúgta be a labdát, hogy fel sem nézett...

Keresés