2014. szeptember 20. szombat

szept. 20
18:03
Kézi SEHA-liga: hatból hatnál tart a Veszprém (She)
A Veszprém magabiztos győzelmet aratott a Metalurg Szkopje ellen a férfi kézilabda SEHA-ligában. A magyar együttes 31–23-ra győzött – hatodik mérkőzésén a hatodik sikerét aratta.
szept. 20
18:05
Primera División: CR-tripla, 8 gólos Real-gála La Corunában (She)
A triplázó Cristiano Ronaldo vezérletével 8–2-re nyert a Real Madrid a Deportivo La Coruna vendégeként a Primera División 4. fordulójában. Gareth Bale és Javier Hernández egyaránt két gólt szerzett, James Rodríguez bombagólt lőtt.
szept. 20
18:07
NB II: Eszlátyi triplájával győzött a Sopron (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójának délutáni mérkőzésein a Soproni VSE Eszlátyi István triplájával 3–2-re legyőzte a Szegedet, így megszerezte első győzelmét a bajnokságban. Az FC Ajka 2–2-re végzett a Siófokkal, így a Balaton-partiak továbbra is nyeretlenek.
szept. 20
18:09
PL: gálázott az Arsenal Welbeck és Özil vezérletével (She)
Az angol Premier League 5. fordulójában könnyedén nyert az Arsenal az Aston Villa otthonában, míg a Newcastle United 2–2-es döntetlent játszott a Hull Cityvel.
szept. 20
18:21
Bundesliga - Nem bírt a Hamburggal a Bayern München (Infostart)
A három forduló után sereghajtó Hamburg hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el szombaton a címvédő Bayern München ellen a német labdarúgó Bundesligában.
szept. 20
18:21
Videó: C. Ronaldo triplája, Rodríguez és Chicharito bombái (She)
A Real Madrid 8–2-re legyőzte idegenben a Deportivót a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Cristiano Ronaldo triplázott, míg Gareth Bale és Javier Hernández duplázott. Utóbbi két távoli bombával rezgette meg a hálót. James Rodríguez is beköszönt, nem is akárhogyan...
szept. 20
18:39
Premier League - Az Arsenal elvette az Aston Villa veretlenségét (Infostart)
Az Arsenal magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a találkozó előtt még veretlen Aston Villa otthonában az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
18:39
Championship: edzőváltás után sem megy Király csapatának (She)
Hiába menesztette Király Gábor csapata, az angol labdarúgó másodosztályban (Championship) szereplő Fulham menedzserét, Felix Magathot, a londoniak ismét kikaptak, így nyolc forduló után egy ponttal az utolsó helyen állnak. A magyar kapus a kispadon ült a Blackburn ellen.
szept. 20
18:41
A Real Madrid kiütéses győzelme - videón a 10 gól (Infostart)
Kiütéses vereséget mért a Real Madrid a házigazda Deportivo La Corunára a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati első mérkőzésén: a fővárosiak 8-2-re nyertek.
szept. 20
18:41
NB I: MTK-Dunaújváros PASE élőben az NSO-n! (She)
MTK Budapest–Dunaújváros PASE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 20
18:43
Bundesliga: Mainz-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában a Borussia Dortmund a Mainz otthonába látogat. A mérkőzést nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 20
18:45
NB I: Szombathelyi Haladás-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Szombathelyi Haladás–Videoton FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 20
18:47
NB I: a DVTK emberhátrányban is legyőzte a Honvédot (She)
Fordulatos mérkőzésen a DVTK hazai pályán 2–1-re legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I 8. fordulójában. Az első félidőben emberhátrányba került a DVTK Antal Botond kiállítása miatt, a Honvéd a vezetést is megszerezte Hidi Patrik révén, de a házigazda a fordulás után megfordította a találkozót, Bognár István és Takács Tamás volt eredményes.
szept. 20
18:57
Labdarúgó NB I - Több mint hetven percet emberhátrányban futballozva nyert a DVTK (Infostart)
A Diósgyőri VTK a kapus Antal Botond kiállítása miatt több mint hetven percen át emberhátrányban futballozva, egygólos hátrányból fordítva nyert hazai pályán a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.
szept. 20
19:15
Tenisz: Goffin - 31/33, Joao Sousával döntőzik Metzben (She)
A belga David Goffin és a portugál Joao Sousa játssza a döntőt metzi férfi tenisztornán, miután mindketten egy rövidítéses és egy simább szettben nyertek.
szept. 20
19:33
Videó: Rudolf Gergely és Bajzát Péter is gyönyörű gólt lőtt (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Győri ETO 3–2-re legyőzte idegenben a Nyíregyháza Spartacust a labdarúgó NB I 8. fordulójának szombati játéknapján. Íme, a találkozó összefoglalója!
szept. 20
19:35
Vitorlázó-vb: Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett (She)
Berecz Zsombor kvótát szerzett a Rio de Janeiró-i olimpiára Finn dingiben a vitorlázók Santanderben zajló világbajnokságán.
szept. 20
19:37
Ligue 1: óriási tempót diktál a Marseille, Gignac előzi Ibrát (She)
A Marseille hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Rennes-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 6. fordulójának szombati játéknapján, és átvette a vezetést a tabellán.
szept. 20
19:39
Férfi röpi-vb: Brazília sorozatban negyedszer döntős (She)
A Lengyelországban zajló férfi röplabda-világbajnokság elődöntőjében Franciaország nagyot küzdött, kétszer is visszakapaszkodott szetthátrányból Brazília ellen, ám végül alulmaradt. A dél-amerikai válogatott sorozatban negyedik alkalommal jutott be a fináléba – az előző hármat megnyerte.
szept. 20
20:09
NB II: a Szolnok meglepte a Gyirmótot, Urbin a nyerőember (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Szolnok az ismét gólt szerző Urbin Péter vezérletével meglepetésre 2–0-ra győzött a Gyirmót otthonában. A Mezőkövesd hazai környezetben nem bírt a Szigetszentmiklóssal, míg a ZTE 2–0-ra legyőzte a Ceglédet.
szept. 20
20:11
Primera División: a Granadától is kikapott a Bilbao (She)
A spanyol Primera División 4. fordulójában az Athletic Bilbao labdarúgócsapata hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Granadától.
szept. 20
20:13
Serie A: nagy feltámadás az újoncok derbijén (She)
Döntetlen született a két újonc mérkőzésén: a Cesena és vendége, az Empoli 2–2-re végzett egymással az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
20:15
Női kézi BL: a Lipcse lesz a Ferencváros ellenfele (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében az 1. csoport elődöntőjében a házigazda HC Leipzig 22–18-ra legyőzte a fehérorosz BNTU-BelAZ Minszket, így bejutott a fináléba, ahol az ellenfele a Ferencváros lesz.
szept. 20
20:27
Videó: csak egy pontra volt elég a Hull két álomszép gólja (She)
A Newcastle–Hull City angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés 2–2-es döntetlennel ért véget. A vendégek szerezték az első két találatot – ezek külön-külön is szépségdíjat érdemelnének. Íme, a gólok!
szept. 20
20:29
Férfi kézi NB I: 47 gólt vágott a Szeged a Balmazújvárosnak (She)
A férfi kézilabda NB I 5. fordulójában a Mol-Pick Szeged hazai pályán a 11 gólos Balogh Zsolt vezérletével 47–28-ra kiütötte a Balmazújvárost.
szept. 20
20:31
NB I: hozta a kötelezőt a Dunaújváros ellen az MTK (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában az MTK a Dunaújvárost fogadta. A hazaiak a 37. percben szereztek vezetést Pölöskei Zsolt találatával, majd a második játékrészben Kanta József tizenegyesből állította be a végeredményt.
szept. 20
20:33
Bundesliga: a Dortmund 0-1-nél büntetőt rontott, nyert a Mainz (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában a Borussia Dortmund 2–0-s vereséget szenvedett a Mainz otthonában. Ciro Immobile, a vendégek csatára 1–0-s állásnál tizenegyest hibázott.
szept. 20
20:35
Belgium: Kötelesék idegenben verték a jól rajtoló újoncot (She)
Köteles László csapata, a Racing Genk idegenben 2–1-re legyőzte az idényt kiválóan kezdő Mouscront a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
20:45
NB I: a Videoton a Haladást is megverte (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a Videoton 2–0-ra megverte a Haladást Szombathelyen. Nikolics folytatta a góltermelést, a Haladás pedig a rossz sorozatát. A hazaiak a 27. perctől tíz, a 42. perctől kilenc emberrel játszottak.
szept. 20
20:47
PL: Balotelli balhézott, a Liverpool a WHU-tól is kikapott (She)
Az angol Premier League 5. fordulójában a Liverpool labdarúgócsapata 3–1-es vereséget szenvedett a West Ham Unitedtól.
szept. 20
20:49
NB I: Puskás Akadémia-Lombard élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia FC–Lombard Pápa találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 20
20:51
Női kézi NB I: a Siófok 22 percig bírta a Győr tempóját (She)
A női kézilabda NB I 4. fordulójában a címvédő és Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC 29–23-ra nyert a Siófok otthonában.
szept. 20
21:03
Serie A: Milan-Juventus élőben az NSO-n! (She)
AC Milan–Juventus találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 20
21:05
Ausztria: nagy verést kapott Simon Attila csapata (She)
Simon Attila csapata, a Wolfsberger AC 3–0-ra kikapott a Rapid Wien otthonában az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
21:07
NB II: Remili vezérletével fordított és győzött a Vasas (She)
A labdarúgó NB II 6. fordulójában a Vasas fordulatos mérkőzésen, hátrányból felállva 3–2-re legyőzte a Békéscsabát, így már három pont előnnyel vezeti a bajnokságot.
szept. 20
21:09
Videó: háttal a kapunak, sarokkal rúgott kapásgólt a BL-döntősnek (She)
Ritkán látható góllal szerezte meg a vezetést idegenben a Celta Vigo az Atlético Madrid elleni spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Pablo Hernández a kapunak háttal, kapásból, sarokkal rúgta hálóba a labdát. Később az Atlético fordított, s a szünetben már a hazaiaknál volt az előny.
szept. 20
21:21
Atlétika: eltiltották az amerikai sprinter Wallace Spearmont (She)
Három hónapos eltiltással sújtotta Wallace Spearmont az Egyesült Államok doppingellenes ügynöksége (USADA), mivel a sprinter szervezetében tiltott szert mutattak ki egy ellenőrzés során.
szept. 20
21:39
Váratlan dortmundi vereség - A Bundesliga meglepetései (Infostart)
A legutóbbi szezonban ezüstérmes Borussia Dortmund - amely kedden nagyszerű játékkal győzte le 2-0-ra az Arsenalt a Bajnokok Ligájában - nagy meglepetésre 2-0-s vereséget szenvedett Mainzban a német labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
21:39
Törökország: megszületett Futácsék első győzelme (She)
Futács Márkó csapata, a Mersin Idmanyurdu hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Rizesport a török labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának szombati játéknapján, azaz elkönyvelte első győzelmét.
szept. 20
21:41
Premier League - Kikapott a Liverpool (Infostart)
A legutóbbi idényben ezüstérmes Liverpool 3-1-re kikapott a West Ham United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
21:43
Labdarúgó NB I - Szombathelyen is százszázalékos maradt a Videoton (Infostart)
A listavezető Videoton 2-0-ra nyert a több mint egy félidőn át kettős emberhátrányban futballozó Haladás stadionjában a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában, ezzel továbbra is százszázalékos.
szept. 20
21:57
Vitorlázó-vb - Berecz Zsombor olimpiai kvótát szerzett (Infostart)
Berecz Zsombor kvótát szerzett a riói olimpiára Finndingiben a vitorlázók Santanderben zajló világbajnokságán.
szept. 20
21:57
Golf: holland győzelem a máriavölgyi divízió II-es Eb-n (She)
Holland győzelemmel ért véget az Európai Golfszövetség (EGA) és a Magyar Golfszövetség rendezésében a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Clubban lezajlott divízió II-es junior fiúcsapat Európa-bajnokság.
szept. 20
21:59
La Liga: szokásos Atlético-gólok, de csak ikszre volt elég (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 4. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Celta Vigóval. A vendégek Pablo Hernández káprázatos góljával még vezettek, a „matracosok” fordítása után pedig egy pontot megmentettek.
szept. 20
22:15
Ligue 1: letette franciaországi névjegyét a Loki BL-hóhéra (She)
A fehérorosz Szergej Krivec főszereplésével nyert a Metz 3–1-re a Bastia ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 6. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 20
22:33
Női kézilabda BL - Biztos FTC-győzelem a holland Dalfsen ellen (Infostart)
A Ferencváros a holland Dalfsen ellen aratott nyolcgólos győzelemmel kezdte meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a 16-os főtáblára jutásért kiírt selejtező szombati első napján, Lipcsében.
szept. 20
22:33
NB I: a Pápa ellen győzött először a Puskás Akadémia (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a sereghajtó Puskás Akadémia a tizenegyedik Pápát fogadta. A hazaiak a 7. percben szereztek vezetést Szakály Dénes találatával, majd a 42.-ben Tischler Patrik is betalált, a hajrában pedig Sallai Roland állította be a végeredményt. A vendégeknek csak egy kapufára futotta.
szept. 20
22:35
Primera División - Otthon került bajba a címvédő! (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid hazai pályán csak 2-2-es döntetlent ért el a Celta Vigo ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 20
22:35
Real Madrid: már 602 millió euró a klub tartozása (She)
Carlos Mendoza, a Madridista Értékeket Megőrző Egyesület elnöke szerint a Real Madrid adóssága már 602 millió euró.
szept. 20
22:37
A Pápa ellen parádézott a Puskás Akadémia (Infostart)
Megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/15-ös szezonjában a Puskás Akadémia csapata: Benczés Miklós együttese a nyolcadik forduló szombati játéknapján hazai környezetben 3-0-ra nyert a Pápa ellen.

Keresés