2014. szeptember 23. kedd

szept. 23
15:03
MK: Wittrédi-tripla, pécsi ötös, kiküzdötte a Videoton (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának keddi mérkőzésein a Videoton, a Budapest Honvéd és a Csákvár is hátrányból fordítva nyert, a Pécs a csereként triplázó Wittrédi vezérletével ötöt vágott Kozármislenyben, a Szolnok pedig Nagyatádon harcolta ki a nyolcaddöntőbe kerülést.
szept. 23
15:21
Videó: zseniális nők - pazar emelésre válaszolt a bombázó Fara (She)
Ritkán látható jelenetpárnak lehettek tanúi a nézők a Birmingham–Liverpool angol női labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek egygólos vezetésénél rosszul jött ki a Pool kapusa, Libby Stout, ezt Hannah Keryakoplis kihasználta egy 37 méteres emeléssel. A gól nem sokkolhatta túlságosan a Liverpoolt, mert Fara Williams rögtön a középkezdés után a kezdőkörből újra vezetéshez juttatta a vendégeket.
szept. 23
15:21
Serie A: Hazai pályán gálázhat a Juve, idegenben izzadhat a Milan (Agroinform)
A bajnoki címvédő a Cesenát fogadja, amely csapat ellen alighanem csak a gólkülönbség kérdéses.
szept. 23
15:23
Női kézi BL: jogi úton küzd tovább az igazáért a Fradi (She)
Jogi úton viszi tovább a kétes körülmények között elbukott női kézilabda BL-selejtező ügyét a Ferencváros – közölte kedden sajtótájékoztatón Jeney Zsolt Ákos, az FTC elnöke.
szept. 23
15:39
La Liga: Hétközi fordulót rendeznek a spanyolok is (Agroinform)
Kötelező győzelem előtt áll a Real Madrid és a Valencia, nehezebb 90 perc elé nézhet a listavezető Barcelona.
szept. 23
15:57
Női kézilabda BL - Fellebbez a Ferencváros (Infostart)
Fellebbezést nyújt be a Bajnokok Ligája selejtezőjében kiesett Ferencváros női kézilabdacsapata, miután az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) kedden elutasította óvását.
szept. 23
15:57
MU: Mi a f.szért kellett lecserélni Di Maríát? - kérdi a csapattárs (She)
A hétvégén a „vörös ördögök” kétgólos előnyből szenvedtek meglepő, 5–3-as vereséget a Premier League-újonctól idegenben. Érthető módon feszült légkör uralkodott az MU öltözőjében a találkozót követően, már-már az indulatok is elszabadultak…
szept. 23
15:57
Fellebbez a Ferencváros (Metropol)
Az Európai Kézilabda Szövetség kedden elutasította az FTC óvását, így jelen állás szerint a magyar együttes a KEK-ben folytathatja a szereplését.
szept. 23
15:59
Női kézi BL: A keret nagy része túlkerült a zenitjén - Elek Gábor (She)
Elek Gábor szerint a Ferencváros női kézilabdacsapatának „nagy része túlkerült a zenitjén”, de a lipcsei – függőben lévő – BL-kudarc után sem volt egymásra mutogatás, egységes maradt az együttes. A szakvezető azt sem zárta ki, hogy ő hibázott.
szept. 23
16:15
Videó: saját tizenhatosáról lőtt gólt a Chelsea német sztárja (She)
André Schürrle, a Chelsea és a német labdarúgó-válogatott játékosa, a klub korábbi olasz kapusa, Carlo Cudicini és Trevor Nelson brit DJ vett részt a Chelsea TV show-műsorában, amelyben egy rendhagyó csocsómeccsre is sor került. Schürrle a saját tizenhatosáról is betalált...
szept. 23
16:15
A Varga fivérek és Keszthelyi Rita lehetnek az év vízilabdázói (Metropol)
A győztes nevét a rövidpályás úszók decemberi dohai világbajnokságán jelentik be.
szept. 23
16:17
DVTK: bűnét bánó exhonvédos küldött labdákat a klubnak (She)
Kellemes meglepetés érte az NB I-ben szereplő Diósgyőrt, amelyhez Petercsák Balázs, a korábbi Honvéd-játékos, Souleymane Tandia ügynökségének képviselője állított be egy mezzel és két zsák labdával, amelyeket a szenegáli védő küldött a miskolci klubnak.
szept. 23
16:19
NB I: megvan a Paks-DVTK és a KTE-Győr új időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága október 22-ére írta ki a korábban a rossz időjárás miatt elhalasztott MVM-Paks–DVTK NB I-es bajnoki mérkőzést.
szept. 23
16:33
Magyar jelöltek a világ legjobb vízilabdázói között (Infostart)
Három magyar játékost is jelölt a vizes sportolókat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA az év vízilabdázója címre.
szept. 23
16:33
Liverpool: megvan az engedély, 54 ezresre bővül az Anfield (She)
A Liverpool megkapta az engedélyt főtribünje átépítésére, így az Anfield befogadóképessége a jelenlegi 45 276 főről a 2016–2017-es idény rajtjára 54 000 fősre nő.
szept. 23
16:35
NB I: pontlevonással sújtották a Dunaújvárost (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának kedden nyilvánosságra hozott határozata értelmében egy pontot levonnak az NB I-es Dunaújváros összpontszámából Józsi György és Orosz Márk jogosulatlan pályára lépése miatt.
szept. 23
16:51
NB II: jövő szerdán játsszák újra az elmosott szolnoki meccset (She)
Október 1-jén játsszák újra az NB II-ben a Szolnok és a Mezőkövesd szeptember 13-án a rossz időjárás miatt félbeszakadt mérkőzését.
szept. 23
17:09
Kézilabda: az Érd megerősítette Triscsuk távozását (She)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Érd hivatalos közleményben megerősítette, hogy közös megegyezéssel megszüntette Triscsuk Krisztina szerződését.
szept. 23
17:09
Rekordot dönt a Borussia Dortmund edzője (Metropol)
Jürgen Klopp 209. alkalommal ül majd bajnoki mérkőzésen a Borussia Dortmund kispadján.
szept. 23
17:09
Magyar Kupa: Hátrányból fordítva jutott tovább másodosztályú ellenfelén a Vidi (Agroinform)
Hiába játszott jól a Szigetszentmiklós, végül alulmaradt az NB I éllovasával szemben.
szept. 23
17:27
Videó: mesteri baki - Guardiolát oktatták a Bayern fiataljai (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának fiataljai éppen edzést tartottak, amikor felbukkant az első csapat trénere, Josep Guardiola. A spanyol mester beszállt az egyik gyakorlatba, de hamar kiderült, jobb, ha hagyja érvényesülni a fiatalokat...
szept. 23
17:45
Magyar Kupa: nyolcaddöntős a Honvéd, a Pécs és a Videoton (Metropol)
A három elsőosztályú csapat egyaránt idegenben nyert.
szept. 23
17:45
EURO 2016: Zárt kaputól tartanak a románok (Agroinform)
Idegengyűlölő megnyilvánulásoktól tart a bukaresti román-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn a román szövetség.
szept. 23
18:03
Kerékpár-vb: német aranyérem a női időfutamban (She)
A német Lisa Brennauer nyerte kedden a női egyéni időfutamot a spanyolországi Ponferradában zajló országúti kerékpáros világbajnokságon.
szept. 23
18:03
Bundesliga: Éllovast ver a Bayern, tovább folytatódik a Schalke vesszőfutása - így tippelnek olvasóink (Agroinform)
Két nyeretlen csapat találkozik egymással Brémában a Werder és a Schalke rangadóján. Vajon melyik kerül még mélyebbre?
szept. 23
18:21
MLSZ: az Újpestnek másfél millióba került a derbi, a Fradi is fizet (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága másfél millió forintos bírságot szabott ki az Újpestre az FTC elleni vasárnapi bajnoki rangadón történt szurkolói rendbontások miatt. Ezen túl három hónapon belüli újabb rendbontás esetén a Szusza Ferenc Stadion B- és D-szektorát két mérkőzésre lezárják – a határozatok enyhített rendelkezések az Újpest számára, köszönhetően annak, hogy a rendbontókat kiemelték a…
szept. 23
18:23
Tenisz: a wimbledoni döntősök felemás sikere (She)
A Vuhanban zajló női tenisztorna 2. fordulójában a 3. helyen kiemelt cseh Petra Kvitová két sima szettben legyőzte az olasz Karin Knappot. A wimbledoni győztes honfitársával, Karolína Plískovával csap össze a nyolcaddöntőben.
szept. 23
18:25
Videó: „becsapták” a Fradit a kézi BL-ben - vágatlan (She)
Jogi úton viszi tovább a kétes körülmények között elbukott női kézilabda BL-selejtező ügyét a Ferencváros. Jeney Zsolt Ákos szakosztály-igazgató elárulta, tapasztalt szakemberek bevonásával dolgoznak igazuk megvédésén. Mert úgy vélik, igazuk van. A klub keddi sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy Elek Gábor marad a vezetőedző.
szept. 23
18:39
Légiósok: Németh-nem a havi 9 ezres lengyel ajánlatra - sajtóhír (She)
Németh Krisztián lehetett volna a következő magyar a lengyel élvonalban Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) és Guzmics Richárd (Wisla Kraków) után: a bajnokságban 9 forduló után az 5. helyen álló Slask Wroclaw szemelte ki a magyar csatárt a sérült Marco Paixao helyére, ajánlatot tett, de Németh visszautasította.
szept. 23
18:57
PSG: Ibrahimovic kidőlt, Thiago Silva sem bevethető még (She)
Zlatan Ibrahimovic, a francia labdarúgó-élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain támadója saroksérülése miatt kénytelen kihagyni a szerdai, Caen elleni bajnokit.
szept. 23
18:59
Rg-vb: Kécza Daniella a 94., Soós Viktória a 126. két nap után (She)
A második nap selejtezőit is lebonyolították az izmiri ritmikusgimnasztika-világbajnokságon: Kécza Daniella 13.325 pontot kapott labdagyakorlatára, így összetettben a 94. helyen áll, Soós Viktória 11.033-at, ezzel pedig 126. két szer után. Az egyéni összetettben az orosz címvédő Jana Kudrjavceva áll az élen, honfitársa, Margarita Mamun és az ukrán Hanna Rizatdinova előtt. A négy szerrel…
szept. 23
19:01
Davis-kupa: Toni Nadal kritizálta a női kapitány kinevezését (She)
Kritizálta a spanyol férfi tenisz Davis-kupa-válogatott szövetségi kapitányának kinevezését Toni Nadal, a korábbi világelső Rafael Nadal edzője. Gala León személyében először lett női szakvezetője a csapatnak.
szept. 23
19:15
Másfél millióra büntették az Újpestet (Metropol)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a vasárnapi, Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen történtek miatt büntette a lila-fehéreket.
szept. 23
19:15
EURO 2016: Megvan Portugália új szövetségi kapitánya (Agroinform)
A nyári vb-n még a görög válogatott kispadján ülő Fernando Santos lesz Paulo Bento utódja.
szept. 23
19:33
Bundesliga 2.: Korcsmár kezdő volt, de nélküle egalizált a Fürth (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) hetedik fordulójának keddi játéknapján Korcsmár Zsolt kezdő volt a Greuther Fürthben az Aalen ellen. A hátrányban lévő csapatból a 63. percben cserélték le a magyar középhátvédet, hat perccel később pedig egyenlített a Fürth, kialakítva ezzel a végeredményt. A korábbi Ferencváros-vezetőedző, Ricardo Moniz együttese, az 1860 München a 92.…
szept. 23
19:35
Man. City: meghosszabbodhat Lampard kölcsönszerződése (She)
Angol sajtóértesülések szerint Frank Lampard január helyett februárig maradhat az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapatának kölcsönjátékosa.
szept. 23
20:09
Bundesliga: Bayern München-Paderborn élőben az NSO-n! (She)
Alighanem kevesen gondolták a Bundesliga nyitánya előtt, hogy az 5. fordulóban a Bayern München–Paderborn mérkőzés lesz a rangadó, és a találkozót az újonccsapat várhatja a tabella éléről. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 23
20:11
La Liga: Real Madrid-Elche élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid az Elche együttesét fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén. A királyiak elmúlt két fellépésükön 13 gólt szereztek, de csak a hetedik helyen állnak a táblázaton, az Elche négy meccsen négy pontot gyűjtött. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 23
20:13
F1: ha Alonso megy, Vettel a legesélyesebb a Ferrarira (She)
Egyre biztosabb Fernando Alonso távozása a Ferraritól, amire az is utal, hogy az olasz bukmékerek beárazták a pilótapiac alakulását.
szept. 23
20:27
Engedélyt kapott az FC Liverpool az Anfield bővítésére (Infostart)
A 18-szoros angol bajnok FC Liverpool labdarúgóklub kedden engedélyt kapott a városi tanácstól arra, hogy elkezdje tervezni az Anfield Stadion bővítését.
szept. 23
20:27
Asztalitenisz Eb: Ovtcharov nélkül ellenünk a németek (She)
Az egyéni Európa-bajnok Dimitrij Ovtcharov nélkül vívja meg csoportmérkőzéseit a magyarokkal azonos négyesben szereplő, címvédő német férfi válogatott a szerdán kezdődő lisszaboni asztalitenisz csapat Eb-n.
szept. 23
20:27
Női kézilabda BL: Elutasították a Fradi óvását, fellebbeznek (Agroinform)
Az EHF elutasította az óvást, de a zöld-fehérek nem hagyják annyiban és fellebbeznek az ítélet ellen.
szept. 23
20:29
MK: a Vidi-edző szerint az egyik legnehezebb meccsén van túl (She)
Mint ismeretes, a labdarúgó Magyar Kupában a Videoton 2–1-es győzelemmel jutott tovább a 3. fordulóból Szigetszentmiklóson. A csapatok vezetőedzői az sztkfutball.hu-nak értékeltek a lefújást követően.
szept. 23
20:45
U17-es válogatott: félpályás gól; 2-0-ra legyőztük Svájcot (She)
A hazai rendezésű Eb-selejtezőre készülő magyar U17-es labdarúgó-válogatott küzdelmes, jó iramú mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Svájc korosztályos csapatát.
szept. 23
20:47
Női kézi NB I: ikszelt a két nullapontos, már egypontosak (She)
Bár hét góllal is vezetett a Szeged az MTK ellen, végül 27–27-es döntetlen született a női kézilabda NB I 4. fordulójának keddi mérkőzésén, így mindkét csapat megszerezte első pontját a bajnokságban.
szept. 23
20:49
FTC: „Volt mit megvitatni az Újpest elleni találkozó után…” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros középhátvédje, Mateo Pavlovic elismerte, gyengén futballoztak az Újpesttől elszenvedett 2–1-es vereség alkalmával.
szept. 23
21:03
Videó: nagy gólt kapott a Videoton, de legyűrte az SZTK-t (She)
A labdarúgó Magyar Kupában a Videoton nehezen, de 2–1-re legyőzte az SZTK-Erimát. Nézze meg a találkozó góljait!
szept. 23
21:05
Jégkorong, Mol Liga: egy góllal nyert a Dab és a Miskolc (She)
A Miskolc Érsekújváron, a Dunaújváros pedig a vendég Ferencváros ellen nyert a jégkorong MOL Liga keddi játéknapján. A címvédő felvidéki együttes úgy kapott ki, hogy a Miskolc kettős emberhátrányban, büntetőből, 29 másodperccel az alapidő letelte előtt egyenlített, majd a rávezetésben megszerezte a győzelmet.
szept. 23
21:07
Rg-vb: két orosz zseni begyűjtött kettőből három aranyat (She)
Az oroszok hegemóniája kapott egy csapást a 2013-as kijevi rg-világbajnokságon, de Izmir nem Kijev: Jana Kudrjavceva és Margarita Mamun révén a világ első számú ritmikus gimnasztika nagyhatalma kettőből három aranyat gyűjtött be a világbajnokság első fináléiban. Ázsia is boldog lehet: a kontinens egyik legnagyobb sportolósztárjának számító dél-koreai Szon Jon Dzse is hazavisz egy bronzérmet.…
szept. 23
21:21
Ligue 1: ötöt vágott a Marseille, üldözői rangadót vívnak (She)
A francia bajnokságot vezető Marseilla hozta a kötelezőt, és 5–0-ra nyert a Reims otthonában a Ligue 1 hét közi, 7. fordulójának nyitó mérkőzésén. A két-két gólos André Gignak és Andre Ayew vezérelte Marseille így szerdán és csütörtökön hátradőlve nézheti, mire mennek üldözői, akik közül két nap múlva a Bordeaux és a St.-Étienne éppen egymással játszik.

Keresés