2014. szeptember 11. csütörtök

szept. 11
12:24
Válogatott: „A magyarok tettek helyett csak panaszkodnak” (She)
Popovics Sándor, Hollandiában élő magyar futballtréner a Sport Klub Dodzsem című műsorában nyilatkozott a magyar labdarúgás pillanatnyi helyzetéről. A szakember megdöbbenve áll a válogatottal szemben támasztott, szerinte túlzóan pesszimista Eb-selejtezős elvárások előtt, azt viszont hibaként rója fel, hogy amíg Magyarországon a futballban élők a problémákkal foglalkoznak, addig Hollandiában a…
szept. 11
12:26
Videó: a botox sem takarta el Mike Tyson kiakadását (She)
Kissé indulatosan viselkedett Mike Tyson egy kanadai tv-műsorban. A világ egyik leghíresebb (volt) bokszolójánál akkor szakadt el a cérna, amikor a korábbi szexbotrányairól kérdezték.
szept. 11
12:28
Wisla: Jó erőben vagyok, akár már ma játszanék - Guzmics (She)
Guzmics Richárd készen áll, akár már ma játszana új csapatában, a lengyel bajnokság éllovasában, a Wisla Krakówban – jelentette ki szerződésének szerdai aláírása utáni első nyilatkozatában.
szept. 11
12:30
Gyász: este gyertyagyújtás Sándor Károly emlékére (She)
Csütörtök este 19 órakor gyertyagyújtást tartanak a tegnap elhunyt Sándor Károly emlékére – írja a kék-fehér klub.
szept. 11
12:42
Rio 2016: az elszakadással a skótok aligha indulhatnának (She)
Amennyiben a jövő csütörtöki népszavazáson a választók a Nagy-Britanniától való elszakadásra szavaznak, a skótok valószínűleg lemaradnak a 2016-os riói olimpiáról.
szept. 11
13:00
Liverpool: több hetes kihagyás várhat a válogatott Sturridge-ra (She)
A Liverpool és az angol válogatott csatára, Daniel Sturridge sérülést szenvedett a Svájc–Anglia hétfői Eb-selejtezőn, és több hetes kihagyás várhat rá.
szept. 11
13:02
Vidi: „Le vagyok maradva, meglepett, hogy játszhattam” (She)
Marko Pajac, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton nyáron szerződtetett horvát légiósa a fehérváriak hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta, meglepődött, hogy a Magyar Kupa-találkozón a kezdőben találta magát.
szept. 11
13:04
Válogatott: Torghelle Pölöskeit ajánlja, Lipták görcsét nem érti (She)
Torghelle Sándor már nem számít a szövetségi kapitány meghívójára, klubcsapatából pedig Pölöskei Zsoltot ajánlja a válogatottba. Az MTK labdarúgója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: Németh Krisztián velük edz, s éppen a válogatott miatt is érdeke, hogy hamar döntsön a szerződéséről. Torghelle meggyógyult, és kész a harcra a csapatba kerülésért spanyol posztriválisával. A…
szept. 11
13:18
Fogadási csalás: P. Csaba 1.5 év börtönt kapott - felfüggesztve (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Fővárosi Törvényszék P. Csabát és Cs. Jánost is bűnösnek találta. Ez volt az első eset, hogy a bíróság valakiről kimondta, hogy bűnös a magyarországi fogadási csalásokkal kapcsolatban.
szept. 11
13:20
Ausztrália: a vezetőedző elégedett, Vernesékről áradozott (She)
Vernes Richárddal, az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Marinersben kölcsönben szereplő támadóval egyelőre nagyon elégedett Phil Moss vezetőedző.
szept. 11
13:22
Férfi kézi: kulcsembereivel hosszabbított a lengyel bajnok (She)
A lengyel bajnok Vive Tauron Kielce férfi kézilabdacsapata két hazai alapemberével is szerződést hosszabbított: Karol Bielecki és Michal Jurecki is új szerződést írt alá.
szept. 11
13:24
Válogatott: „Az északírek ellen túl is teljesítettük magunkat” (She)
Éles kritikát fogalmazott meg a válogatott, még inkább a magyar labdarúgásban aktív szerepet vállalók felé Váczi Zoltán, korábbi válogatott játékos a Sport Klub Dodzsem című műsorában. Az egykori közönségkedvenc szerint – aki játékosként legendásan sportszerűtlen hozzáállását sohasem tagadta meg – a magyar futball teljesen visszafejlődött, és az északírek elleni meccsen (hazai pályán 2–1-es…
szept. 11
13:54
Videó: Pato villog - Júlio Césarék ellen tette fel az i-re a pontot (She)
Régi formájában tündököl Alexandre Pato. A Sao Paulo játékosa ismét góllal jelentkezett, most a Botafogo otthonában vette be a kaput a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában; a meccset a vendégek nyerték meg 4–2-re. A támadó mutatója immáron 10 meccs/8 gól. Íme, a legfrissebb találata!
szept. 11
13:56
Világfutball: bombagól a Vidi- csatártól, Újpest helyett Panama (She)
Arturo Álvarez, a Videoton csatára a salvadori válogatottal 2–0-ra legyőzte a Közép-amerikai Kupa (Copa Centroamericana) utolsó csoportmeccsén Belize legjobbjait, így a bronzmeccsen is ott lehet.
szept. 11
14:12
F1: rendőrök őrzik a kedden hazatért Schumacher házát (She)
Állandó rendőri őrizetet igényel Michael Schumacher Genfi-tó melletti villája, mert a hétszeres világbajnok keddi hazatérése óta fotósok és operatőrök hada ostromolja a decemberben síbalesetben súlyos fejsérüléseket szenvedő német lakhelyét.
szept. 11
14:14
Románia: a kritikus utódjelölt is kiáll Marica maradása mellett (She)
Romániában továbbra is beszédtémát ad, hogy Victor Piturca szövetségi kapitány a pénzes arab ajánlat kedvéért stábjával együtt elhagyja a válogatottat. Egyik nagy ellenlábasa, kritikusa, Laurentiu Reghecampf szerint ez még akkor is rossz megoldás lenne, ha történetesen őt is a lehetséges utódjelöltek között említik.
szept. 11
14:30
Románia: a kritikus utódjelölt is kiáll Piturca maradása mellett (She)
Romániában továbbra is beszédtémát ad, hogy Victor Piturca szövetségi kapitány a pénzes arab ajánlat kedvéért stábjával együtt elhagyja a válogatottat. Egyik nagy ellenlábasa, kritikusa, Laurentiu Reghecampf szerint ez még akkor is rossz megoldás lenne, ha történetesen őt is a lehetséges utódjelöltek között említik.
szept. 11
14:32
India: a világvándor Anelka is kipróbálja magát az új ligában (She)
Újra egy csapatban játszik Fredrik Ljungberg és Nicolas Anelka, miután a svéd középpályás példáját követve a francia csatár is aláírt az indiai Premier League-ben szereplő Mumbai FC-hez.
szept. 11
14:34
Eb 2016: a román szövetségi kapitány döntött a jövőjéről (She)
Romániában már nincs kapitánykérdés. Okafogyottá váltak a Victor Piturca távozásáról szóló kérdések, a válogatott szakmai munkáját irányító szakember ugyanis ma közölte végleges döntését a szövetség elöljáróival: kitölti 2016-ig szóló szerződését, és visszamondja a szaúdi ajánlatot. Erről Razvan Burleanu elnök tájékoztatta a sajtót, amely ez ügyben délután kap majd részletes tájékoztatást.
szept. 11
14:48
Dortmund: Reus után Kuba is kidőlt egy hónapra (She)
Izomsérülés miatt egy hónapig harcképtelen lesz Jakub Blaszczykowski, a Dortmund lengyel középpályása – ezt maga a játékos közölte a Twitteren.
szept. 11
14:50
DVTK: Gosztonyi megsérült az edzésen, 3 hetet is kihagyhat (She)
Gosztonyi András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK támadója megsérült csapata egyik edzésén – írja az amigeleken.hu.
szept. 11
15:06
Újpest: a Himesháza ellen megsérülő Ojo 4 hetet hagy ki (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján közölte, a nyáron szerződtetett, a Magyar Kupa-meccsen megsérülő Kim Ojóra három-négy hét kényszerpihenő vár.
szept. 11
15:24
Pistorius-ügy: nem bizonyított a szándékos emberölés (She)
A pretoriai bíróság csütörtökön megkezdte az ítélethirdetést Oscar Pistorius barátnője, Reeva Steenkamp tavaly februári meggyilkolása ügyében. Az első napon kiderült, hogy az amputált lábú sportolót a bíróság nem találta bűnösnek a legsúlyosabb vádpontban, a szándékos emberölésben, ám gondatlansága fennáll. Az ítélethirdetés pénteken folytatódik.
szept. 11
15:42
Strandfoci: 5-2-es siker Anglia ellen, de oda a vb-kvóta (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott 5–2-re legyőzte ugyan Angliát, ám Svájc Azerbajdzsán elleni győzelme miatt biztossá vált, hogy nem lehet ott jövőre a portugáliai világbajnokságon.
szept. 11
15:44
Férfi kézi BL: a Löwen edzője nem tudja, hova juthat csapata (She)
Nem tudja, mire számíthat csapatától a kézilabda Bajnokok Ligájában az MKB-MVM Veszprémmel egy csoportban szereplő Rhein-Neckar Löwen edzője, Nikolaj Jakobsen.
szept. 11
16:00
DVTK: aláírt a klub történetének első dél-koreai játékosa (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Kim Ho Jungot, a klub történetének első dél-koreai játékosát.
szept. 11
16:02
Sportlövő-vb: Sike József bronzérmes Granadában (She)
Sike József bronzérmet nyert a férfi futócéllövők 50 méteres 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokság csütörtöki napján.
szept. 11
16:04
Davis-kupa: Monfils csak 2-2-nél száll be a csehek ellen? (She)
A francia Gaël Monfils az első napon nem lép pályára a címvédő csehek elleni tenisz Davis-kupa-elődöntőben, mivel a szövetségi kapitány szerint még nem pihente ki a US Open utáni hosszú utazást, és nem állt át a kemény borításról salakra.
szept. 11
16:18
NFL: enyhébb büntetés drogozásért, szigorúbb erőszakért? (She)
A Ray Rice-ügyben kirobbant káosz közben az NFL megszellőztette, hogy kész változtatni a ligában alkalmazott eltiltási rendszeren.
szept. 11
16:18
Piturca marad a román szövetségi kapitány (Metropol)
Victor Piturca marad a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - ezt maga a szakvezető jelentette be csütörtökön délután egy bukaresti sajtótájékoztatón.
szept. 11
16:20
Irán: maradásra bírták Ferguson korábbi jobbkezét (She)
Elfogadta a hosszabbításra kínált ajánlatot, így Carlos Queiroz marad az iráni labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A portugál szakember e-mailben állapodott meg az iráni vezetőkkel, és a hírek szerint napokon belül Teheránba repül, hogy aláírja új szerződését.
szept. 11
16:22
Olimpia: budapesti rendezés? Tizedszer van róla szó (She)
Budapest mint esetleges, lehetséges házigazdája egy nyári olimpiának a játékok újkori történelme során korábban kilenc alkalommal került szóba. Csütörtök óta ez a szám tízre módosult: Borkai Zsolt MOB-elnöke bejelentette, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) teljes mellszélességgel kiáll amellett, hogy Budapest pályázatot nyújtson be a 2024-es nyári olimpia megrendezésére.
szept. 11
16:36
Gyulay Zsolt 50 éves (Infostart)
Pénteken lesz 50 éves Gyulay Zsolt kétszeres olimpiai-, hatszoros világbajnok kajakozó, aki jelenleg a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.
szept. 11
16:36
MLSZ: új időpontban a Fradi-Kaposvár, otthon a DVSC (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága csütörtöki ülésén több találkozó időpontját és helyszínét is módosította. A döntések a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárost és a DVSC-t is érintik.
szept. 11
16:36
Sportlövő-vb: Sike József bronzérmes (Metropol)
Sike harmadik lett a férfi futócéllövők 50 méteres 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokság csütörtöki napján.
szept. 11
16:38
Győri ETO: az FTC volt balhátvédjével erősítettek (She)
A Győri ETO FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Ferencváros volt balhátvédjét, a legutóbb a német Energie Cottbusban szereplő Sváb Dánielt. Sváb Dániel 2015. június 30-ig írt alá az ETO-hoz, a szerződés két évvel meghosszabbítható.
szept. 11
16:54
Piturca marad a román szövetségi kapitány (Infostart)
Victor Piturca marad a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - ezt maga a szakvezető jelentette be csütörtökön délután egy bukaresti sajtótájékoztatón.
szept. 11
17:12
Videó: fejpárbajt vívtak a Barcelona hátvédjei (She)
Baráti jelleggel csapott össze a Barcelona két hátvédje, Martín Montoya és Marc Bartra a katalánok edzését követően. A cél az volt, hogy minél tovább tartsák a levegőben a labdát úgy, hogy kizárólag a fejüket használják. Lássuk, ki nyert!
szept. 11
17:14
Rg: Németországba vitték az intenzíven fekvő olimpiai elsőt (She)
Németországban folytatják intenzív osztályon az oroszok ritmikus gimnasztikázó olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, a 20 esztendős Anasztaszija Bliznyuk kezelését. A világklasszis tornásznő hétfőn negyvenfokos lázzal és nagy fájdalmakkal jelentkezett be egy moszkvai kórházba, majd eszméletét veszítette, azóta intenzív osztályon kezelik súlyos vesemedence-gyulladással.
szept. 11
17:30
FTC: Így kell játszanunk vasárnap is - Kukuruzovic (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Ferencváros gól nélküli első félidő után 6–1-re legyőzte a megyei első osztályú Vecsést. A mérkőzést a zöld-fehérek két játékosa, Stjepan Kukuruzovic és Batik Bence értékelte.
szept. 11
17:30
Újabb világcsúcsot futott Illovszky Dominik (Metropol)
A Bp. Honvéd fiatal sprintere 7.23 másodpercre javította saját, 7.26 másodperces idejét.
szept. 11
17:32
F1: Tudjuk, mi a baj, változtatunk rajta - a Ferrari új elnöke (She)
Sergio Marchionne, a Ferrari új elnöke úgy véli, a motorfejlesztési tilalom feloldása adhat esélyt az F1-es istállónak arra, hogy visszatérjen a csúcsra.
szept. 11
17:34
Atlétika: újabb világcsúcsot futott a 12 éves Illovszky Dominik (She)
Újabb korosztályos világcsúcsot állított fel 60 méteres síkfutásban a 12 éves Illovszky Dominik.
szept. 11
17:48
F1: pontosították a rádiós korlátozás részleteit (She)
Charlie Whiting, az FIA versenyigazgatója a német Auto Motor und Sportnak adott interjújában elmondta, mire vonatkozik a csapat és a pilóta közötti rádióforgalom korlátozására vonatkozó új szabályértelmezés.
szept. 11
18:06
MU: Biztos vagyok benne, nagy sikerek előtt állunk - Rojo (She)
Marcos Rojo, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának új igazolása eredményes szezonra számít.
szept. 11
18:24
Franciaország: Barthez rémálma - az összes játékost kirúgták (She)
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban végül mégsem indul a liga által elutasított Luzenac – nagy a baj a kis klubnál. A Fabien Barthez által felfuttatott együttes nagy valószínűséggel a hetedosztályban folytathatja, így a vezetőség úgy döntött, most elküldik az összes játékost.
szept. 11
18:26
Bayern: Guardiola nem élvezi a futballt, ezért kopasz - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere beszólt Pep Guardiolának, miközben sajátos megfejtéssel magyarázta a a Bayern-edző kopaszságát. Nem, nem a géneket hozta fel.
szept. 11
18:28
Chelsea: öt évig biztosan nem lesz kapuskérdés a klubnál (She)
Új, ötéves szerződést kötött klubjával a Chelsea belga kapusa, Thibaut Courtois.
szept. 11
18:42
Korlátozzák a rádiózást a Formula-1-ben (Infostart)
Komoly szabálymódosítások lépnek életbe a Formula-1-es világbajnokságon a rádiós kommunikáció terén, amelyekhez már a következő, jövő heti Szingapúri Nagydíjon alkalmazkodniuk kell az istállóknak.
szept. 11
18:42
Portugália: Paulo Bentóval végzett az albánok elleni égés (She)
Lemondott a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Bento, miután csapata 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán Albániától az Eb-selejtezők nyitányán.

Keresés