2014. szeptember 24. szerda

szept. 24
13:19
U20-as vb: Varga Szabolcs a jövő nagy reménységei között (She)
A jövőre Új-Zélandon megrendezésre kerülő U20-as labdarúgó-világbajnokság hivatalos Facebook-oldalán indított mini sorozatban Varga Szabolcsot, a magyar válogatott szélsőjét a torna és a jövő nagy reménységei között mutatják be.
szept. 24
13:33
US Open: Wozniacki elfelejtette átvenni a 2. helyért járó pénzdíjat (She)
Az ezüstérem is szépen csillog – szokták mondani vigasztalásképp egy döntő vesztesének. Caroline Wozniackinak esélye sem volt Serena Williams ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság fináléjában. A dán teniszező olyannyira nehezen viselte a kudarcot, hogy még a második helyért járó, 1.45 millió dollár összegű pénzdíjat is elfelejtette átvenni.
szept. 24
13:33
Hosszú Katinka lehet az év úszója (Metropol)
A FINA Aquatics World Magazine legfrissebb száma közzétette a FINA év sportolói választásra jelölt sportolók listáját.
szept. 24
13:35
Videó: íme, a kosárlabdázás eddigi legviccesebb változata! (She)
Rob Dyrdek már rengeteg őrültségen ment keresztül az Egyesült Államokban futó „Fantasy factory” nevű műsorában. Amit viszont most talált ki Kawhi Leonarddal, az az egyik legviccesebb húzása. A San Antonio Spursszel bajnok kosárlabdázót többen heccelték már hatalmas méretű kezei miatt, Dyrdekkel azonban ezúttal egyenlő feltételekkel indultak. Elvetemült ötlet, fergeteges szórakozás!
szept. 24
13:37
Román-magyar: megvan, mikortól lehet jegyet vásárolni (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint szeptember 25-én, csütörtök délelőttől lehet jegyet vásárolni a Románia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet október 11-én rendeznek.
szept. 24
13:51
Lyon: az Arsenal felfigyelt rá, de klubja 2019-ig lekötötte (She)
Clinton N'Jie, a Lyon fiatal kameruni labdarúgója 2019-ig meghosszabbította szerződését csapatával. A hírt az OL jelentette be hivatalos honlapján.
szept. 24
14:09
Hosszú Katinka lehet az év úszója (Infostart)
Hosszú Katinkát jelölték az év úszója díjra a vizes sportolókat tömörítő nemzetközi szövetségnél (FINA).
szept. 24
14:09
Videó: Sohasem szereztem három nap alatt hét gólt! - CR (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Real Madrid hazai pályán 5–1-re megverte az Elchét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójában. Az NSO Tv helyszínen tartózkodó munkatársa a mérkőzést követően Carlo Ancelotti vezetőedző sajtótájékoztatóján is járt, majd megtudta Keylor Navastól, hogy milyen érzés a királyi gárda kapuját védeni, a mérkőzésen négy gólt szerző…
szept. 24
14:11
NFL: fontos védőket vesztett a Steelers, Harrison visszatért (She)
A Pittsburgh Steelers kifejezetten biztató játékkal legyőzte idegenben a Carolina Pantherst, a sikert azonban alaposan megszenvedték az acélvárosiak.
szept. 24
14:27
Premier League: egy doboz sajt miatt bilincs kattant a védőn (She)
Steven Caulkert, az angol élvonalbeli Queens Park Rangers labdarúgóját megbilincselték egy doboz krémsajt miatt. Nyugalom, a bevásárlás békés véget ért – igaz, a rossz emlék megmarad.
szept. 24
14:27
Román-magyar: csütörtöktől lehet jegyet venni (Metropol)
Az MLSZ "a lehető legtöbb jegyet kérte" a román rendezőktől, akik végül 2852 belépőt biztosítottak.
szept. 24
14:29
Milan: Elcserélném a gólomat a három pontra - Torres (She)
Fernando Torres, az olasz Serie A-ban szereplő AC Milan labdarúgója első gólját szerezte új csapatában, amely 2–2-es döntetlent játszott az Empolival.
szept. 24
14:45
Kézilabda: győri és veszprémi érkezők a piaci ranglistán (She)
A női kézilabda 12 legfontosabb nyári átigazolása közül hármat a Győri ETO ütött nyélbe – így értékelt legalábbis a handball-planet.com kézilabda szaklap, amelynek férfiakra vonatkozó listáján a top 12-ből négy veszprémi érkező.
szept. 24
14:45
Tipp: Ajax-parádéból húznánk hasznot (Agroinform)
1995-ben alakulat amatőr csapattal találkozik az Ajax a Holland Kupában, nem kérdéses, hogy kire fogadunk.
szept. 24
15:03
Videó: „Fényes jövő előtt állnak ifjúsági olimpikonjaink” (She)
Magyarországot összesen 16 sportág 57 versenyzője képviselte a második ifjúsági olimpián, Nankingban. Hazánk hat arany-, hat ezüst- és tizenegy bronzéremmel zárt az éremtáblázaton (a vegyes csapatok eredményeit beleszámolva 7-9-12-vel), ezzel összesítésben a nyolcadik helyen végeztünk, ugyanúgy, ahogy négy éve Szingapúrban. A fiatal „éremgyűjtőket” Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke,…
szept. 24
15:03
Német foci: Kirúgták Ricardo Monizt az 1860 Münchentől (Agroinform)
A Ferencváros volt vezetőedzője ellen már tüntettek a müncheni szurkolók, a vezetőség pedig nem várt tovább.
szept. 24
15:05
MK: újra előnyben az ETO Mezőkövesden - eredménykövető (She)
Szerdán tizenegy mérkőzést rendeznek meg a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójából. Kövesse a nyolcaddöntőbe jutásért vívott találkozókat élő eredménykövetőnkkel! A Ferencváros ESMTK elleni és a címvédő Újpest Haladás elleni találkozójáról szöveges tudósítással is jelentkezünk!
szept. 24
15:07
Magyar Kupa: ESMTK-Ferencváros - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Ferencváros az ESMTK-hoz látogat. Kövesse a mérkőzés alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításának segítségével!
szept. 24
15:39
Rg-vb: „öngólok” a klasszisoktól, a magyarok a 72. és a 93. helyen (She)
Az izmiri ritmikusgimnasztika-világbajnokság harmadik napján a buzogány és szalag selejtezőit bonyolították le. Az egyéni csapatversenyt óriási fölénnyel vezető oroszok simán hozták klasszis gyakorlataikat, úgy is, hogy legjobbjuk, Jana Kudrjavceva láthatóan takarék üzemmódban mozgott. Az ukránok és a fehéroroszok nem jártak jól – a mai napon buzogánnyal dolgozó magyarok sem tudták elkerülni…
szept. 24
15:57
Videó: ezzel a szabadrúgással mi volt a játékos célja? (She)
A Cerro Porteno 3–0-ra legyőzte az ecuadori Independiente del Vallét a Copa Sudamericana második selejtezőkörének visszavágóján, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. A találkozó során azonban akadt a paraguayi csapatnak egy olyan rögzített helyzete, amely akár a labdarúgással kapcsolatos oktatóvideókhoz is felhasználható a „hogyan ne végezz el szabadrúgást!” fejezetben. Julio Dos Santos nem is ívelt,…
szept. 24
15:57
Tipp: A kolumbiai Deportivót próbáljuk meg elkapni (Agroinform)
24 óra leforgása alatt két meccset kell játszania a csapatnak, az egyiken természetesen veretjük.
szept. 24
15:59
Románia: négy év után átadják a szupermodern csarnokot - kép (She)
Kolozsváron felépült Románia legmodernebb sportcsarnoka, amely nemzetközi sporteseményeknek is otthont adhat.
szept. 24
16:51
F1: Még csak 16 éves, de már olyan, mint Senna - Marko (She)
Helmut Marko, a Red Bull F1-es tanácsadója szerint a Toro Rosso jövőre bemutatkozó versenyzője, a mindössze 16 esztendős Max Verstappen olyan, mint Ayrton Senna.
szept. 24
16:51
Hosszú Katinka az év úszója lehet (Blikk)
Budapest – Az év úszója díjra jelölték Hosszú Katinkát (25) a vizes sportolókat tömörítő nemzetközi szövetségnél (FINA). A most közzétett lista szerint hat-hat úszó közül kerül majd ki a győztes női és férfi sportoló.
szept. 24
16:53
Magyar Kupa: félgőzzel is könnyedén nyert a Fradi (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Ferencváros 3–0-ra legyőzte az ESMTK-t, így továbbjutott.
szept. 24
16:55
Videó: Az MLSZ Dárdai kinevezésével szembeköpte az edzői társadalmat - Bognár (She)
„Kapkodás, hogy Dárdai Palit nevezték ki szövetségi kapitánynak a magyar válogatott élére. Nem az ő képességeit vonom kétségbe, hanem a szövetség (MLSZ) döntését, hogy ezzel szembeköpte a magyar edzőtársadalmat. De talán így motiváltabb, egységesebb lesz a válogatott” – mondta a Nemzeti Sport állandó szakértője, Bognár György. Tekintse meg az NSO Tv videóját!
szept. 24
17:09
MK: az MTK kilencet vágott, a Szpari kétgólos előnyről esett ki (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában az MTK és a DVTK a papírformának megfelelően simán nyert megyei I. osztályú ellenfele otthonában, a Nyíregyháza viszont kétgólos előnyről bukott Kisvárdán.
szept. 24
17:11
Női kosár: nem állt ki fejkendő nélkül a katari válogatott (She)
A fejkendő tilalma miatt nem állt ki a Mongólia elleni csoportmérkőzésre a katari női kosárlabda-válogatott a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékokon.
szept. 24
17:13
Magyar Kupa: Újpest-Haladás élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában az Újpest a Szombathelyi Haladással csap össze a nyolcaddöntőbe kerülésért. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 24
17:15
Videó: pimasz rabonagól a menetelő Marseille csatárától (She)
A Marseille menetel a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1), a Marcelo Bielsa kezei alatt formálódó (jelenleg listavezető) együttes dagadó önbizalmát híven tükrözi a Reims feletti 5–0-s győzelem során duplázó André Ayew – a kettő közül zsiványabbik – gólja: a ghánai támadó rabonalövéssel vette be az ellenfél kapuját.
szept. 24
17:27
Asztalitenisz Eb: váratlan siker, Pótáék legyőzték Hollandiát (She)
Az esélyesebb hollandok legyőzésével kezdte meg szereplését a magyar női válogatott a Lisszabonban szerdán elrajtoló asztalitenisz csapat Európa-bajnokságon.
szept. 24
17:45
MK: drámai hajrá után a Vác a ráadásban kiütötte a KTE-t (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a harmadosztályú Vác drámai hajrá után hosszabbításban 5–2-re kiütötte a Kecskemétet, így bejutott a nyolcaddöntőbe.
szept. 24
17:45
Bundesliga: Olvasóink szerint hozza otthon a kötelezőt a Dortmund és a Leverkusen is (Agroinform)
A Dortmund a Stuttgart, a Leverkusen az Augsburg ellen javítaná eddigi nem túl fényes mérlegét.
szept. 24
17:47
Kerékpár-vb: teljes Wiggins gyűjteménye; Dér 55., Fejes 57. (She)
A brit Bradley Wiggins nyerte meg szerdán a férfiak időfutamversenyét a spanyolországi Ponferradában zajló országútikerékpáros-világbajnokságon.
szept. 24
18:03
Olimpia 2024: „Magyarország jó eséllyel pályázhat a rendezésre” (She)
Jó esélyt lát arra, hogy Magyarország 2023-ban Universiadét, 2024-ben pedig nyári olimpiát rendezhessen Claude-Louis Gallien, a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) elnöke.
szept. 24
18:05
MK: Koncentráltabbak voltunk, mint vasárnap - Thomas Doll (She)
A labdarúgó Magyar Kupában a Ferencváros 3–0-ra legyőzte az ESMTK-t, így továbbjutott a 4. fordulóba. A találkozó után Thomas Doll, az FTC vezetőedzője értékelt.
szept. 24
18:07
Barcelona: Suárez első góljai, kétszer is elsült a bal lába - 6-0 (She)
Első góljait szerezte a Barcelona színeiben a nyári átigazolási időszakban szerződtetett Luis Suárez, aki a B-csapatban kétszer volt eredményes az U19-es indonéziai válogatott ellen 6–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. A katalánoknál a sérüléséből felépülő Thomas Vermaelen, míg a fiatalok közül David Babunszki, Bicho és büntetőből Maxi Rolón is betalált.
szept. 24
18:09
NB I: a Fradinál nem nőtt, a DVSC-nél majd' felére csökkent a nézőszám (She)
Mint olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I fordulóit követően a klubok megkérdezésével összegyűjti a hivatalos nézőszámokat. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete a meglévő adatok alapján összegezte a mostani számokat, összevetette azokat az előző szezonok mutatóival.
szept. 24
18:21
NB I: az FTC-nél nem nőtt, a DVSC-nél több mint felére csökkent a nézőszám (She)
Mint olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I fordulóit követően a klubok megkérdezésével összegyűjti a hivatalos nézőszámokat. A Hivatásos Labdarúgók Szervezete a meglévő adatok alapján összegezte a mostani számokat, összevetette azokat az előző szezonok mutatóival.
szept. 24
18:21
Bravúrral győzött a Kisvárda, továbbjutott a címvédő (Metropol)
A Kisvárda különösen nagy bravúrt hajtott végre, ugyanis a vendég nyíregyháziak a félidőben már 2-0-ra vezettek.
szept. 24
18:23
Juventus: télen az Egyesült Államokba költözik Pirlo? (She)
Amerikai sajtóhírek szerint az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy szeretne a télen lecsapni a Juventus klasszisára, Andrea Pirlóra.
szept. 24
18:39
Tenisz: kiesett a metzi döntős Kuala Lumpurban (She)
A vasárnap Metzben döntős portugál Joao Sousa már az első fordulóban búcsúzott szerdán a 910 ezer dollár összdíjazású Kuala Lumpur-i férfi kemény pályás tenisztornán.
szept. 24
18:39
Férfi kézilabda BL: Bemutatkoznak a BL-résztvevők - I. rész (Agroinform)
Sorozatunk első részében bemutatkozik a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának A és B csoportja.
szept. 24
18:57
Tippjátékok: Most igazán megéri nálunk tippelni (Agroinform)
Szeptemberben rekordszámú játékban tehetitek próbára tippelési képességeiteket, óriási nyerési esélyeket kínálunk.
szept. 24
19:15
Magyar Kupa - Továbbjutott a címvédő Újpest (Infostart)
A címvédő Újpest Dusan Vasiljevic duplájával hazai környezetben 2-0-ra legyőzte a Szombathelyi Haladás együttesét a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának szerdai játéknapján, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
szept. 24
19:15
MK: Vasziljevics duplájával az Újpest kiejtette a Haladást (She)
A Magyar Kupa 3. fordulójában a címvédő Újpest hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Haladást Dusan Vasziljevics duplájával, így a lila-fehérek bejutottak a sorozat nyolcaddöntőjébe.
szept. 24
19:15
Győzelemmel kezdtek a nők az asztalitenisz Eb-n (Metropol)
Az esélyesebb hollandok legyőzésével kezdte meg szereplését a magyar női válogatott Lisszabonban. A férfiak kikaptak a házigazdáktól.
szept. 24
19:17
Asztalitenisz Eb: kikaptak a házigazdától a férfiak (She)
A magyar férfi válogatott a papírformának megfelelően simán kikapott a házigazda portugáloktól a Lisszabonban szerdán elrajtolt asztalitenisz csapat Európa-bajnokság csoportszakaszának első fordulójában.
szept. 24
19:19
Videó: bukott, és kórházba került a klasszis salakmotoros (She)
Balesetet szenvedett Tabaka József a salakmotorozók egyéni országos bajnokságán Nagyhalásziban. A boon.hu beszámolója szerint a sportág egyik legjobb magyar képviselőjét kórházba kellett szállítani, ahol lapockatörést állapítottak meg nála. Tabakának várhatóan egy hónapot kell kihagynia.
szept. 24
19:51
MK: Jobb volt az Újpest, de elmaradt egy 11-es - Artner (She)
Mint ismert, az Újpest 2–0-s győzelmet aratott a Haladás felett a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Így látták a találkozót az érintettek.

Keresés