2015. február 19. csütörtök

febr. 19
16:42
630 ezret kapnak Schmitt Pálék (Blikk)
Budapest — Egy friss kormányrendeletnek köszönhetően magasabb díjazásban részesülnek a jövőben a Nemzet Sportolói.
febr. 19
16:45
Bajnokok Ligája: Sousa még nem tett le a továbbjutásról (Agroinform)
Az egykoron a Videotont is irányító portugál szakember szerint a második meccsen jobbak lesznek.
febr. 19
17:00
Németország: Marozsáné a forduló gólja - videó (She)
A Német Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján voksoló szurkolók Marozsán Dzsenifer találatát választották meg a női Bundesliga 14. fordulója legszebb góljának. Mint arról beszámoltunk, a 22 esztendős futballista rafinált szabadrúgásgóllal járult hozzá a Turbine Potsdam elleni 5–1-es sikerhez. A videóból nehezen leszűrhető, de Marozsán az egyszemélyes sorfal jobb oldala mellett lőtte el a…
febr. 19
17:18
Videó: hokis holló üvöltött a kamerával - tolmács kerestetik! (She)
Egy holló kontárkodott bele Los Angelesben az NHL timelapse-felvételébe a Levi's Stadionban. Az NHL a Stadium Series keretében sorra kerülő Los Angeles Kings–San Jose Sharks jégkorongmérkőzésre készülő hokipálya építését örökítette meg, amikor a madár a kamera elé állt. Nézze meg, hogyan reagált az állat a felvevőgépre!
febr. 19
17:36
Átigazolás: Moldovába került az ETO-val hírbe hozott egymilliós spanyol (She)
A moldovai első osztályú Sheriff Tiraspol labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 27 éves spanyol Aitor Monroy, akit a téli átigazolási időszakban több alkalommal is hírbe hoztak a Győri ETO-val.
febr. 19
17:38
Férfi kézi: 14 év után hazatér, és aranyra hajt a norvég átlövő (She)
Az egyik legismertebb norvég férfi kézilabdázó, Kristian Kjelling tizennégy évnyi légióskodás után a nyáron hazatér; hároméves szerződést kötött régi-új klubjával, a Drammennel.
febr. 19
17:40
NB II: Olaszországot megjáró fiatalt igazolt a Vasas (She)
A Vasas labdarúgócsapata két és fél évre szóló szerződést kötött Murka Benedekkel.
febr. 19
17:54
KTE: az Újpest helyett a Váccal és a Budaörssel játszanak (She)
Az időjárási viszonyok miatt Törökországban ragadó Újpest helyett a Budaörssel és a Váccal játszik felkészülési mérkőzést a Kecskeméti TE labdarúgócsapata.
febr. 19
17:57
Sportfogadás: Milyen rekordokat dönt meg Martin Ödegaard? (Agroinform)
Az Unibetnél fogadhatunk a norvég csodagyerek rekordjaira a BL-ben és a La Ligában is.
febr. 19
18:12
F1: Maldonado zárta az élen a mozgalmas tesztnapot (She)
Pastor Maldonado és a Lotus-Mercedes zárta a legjobb köridővel az F1-es csapatok barcelonai tesztjének első napját, amely rendkívül mozgalmasan alakult. Az influenzás Lewis Hamilton reggel 11 kört tett meg a Mercedesszel, de rosszul érezte magát, így véget is ért a tesztje, a helyére a napot a Force Indiánál kezdő tesztpilóta, Pascal Wehrlein ugrott be, akinek lehet, hogy a nyakát fájlaló Nico…
febr. 19
18:30
Real Madrid: Modric ismét edzésben, Pepe hosszabbíthat (She)
A Cadena COPE rádióállomás értesülései szerint Pepe egy évvel meghosszabbítja 2016 nyarán lejáró szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatával.
febr. 19
18:32
Videó: Raúl debütált New Yorkban, a gyűrűcsók sem maradt el (She)
A New York Cosmos labdarúgócsapatába igazolásával új fejezet kezdődött Raúl pályafutásában. A 37 éves spanyol legenda nem hazudtolta meg önmagát, első mérkőzésén a kapuba talált. Mégsem írhatjuk, hogy gólt szerzett, mivel csak a tizenegyespárbajban vette be a South China FC kapuját a New York Cosmos 2–2-re végződő felkészülési meccsén Hongkongban. Íme, Raúl 11-ese!
febr. 19
19:06
El: Balotelli beköszönt; hatgólos iksz Glasgow-ban - eredmények (She)
Csütörtökön kezdetét vette a második számú európai kupasorozat, az Európa-liga egyenes kieséses szakasza is. A legjobb 16 közé jutásért zajló párharcok első mérkőzésén a Napoli és az Everton négy gólt vágott idegenben, míg a Roma nem bírt a Feyenoorddal. Dzsudzsák Balázs együttese, a Dinamo Moszkva gól nélküli döntetlent játszott az Anderlechttel, az Internazionale őrült meccsen 3–3-as…
febr. 19
19:09
Sportfogadás: 170 ezerszeres odds? Sima ügy! (Agroinform)
Egy angol férfinek a 101. percben hozta meg a hihetetlen nyereményt a Leyton Orient középpályása.
febr. 19
19:24
Női kosár Eb: összeállt Svitek stábja, Sabonis a gálameccsen (She)
Összeállt Stefan Svitek szövetségi kapitány stábja a júniusi, magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságra, amelynek döntője előtt All-Star-gálára kerül sor Budapesten.
febr. 19
19:42
MU: Reus goromba volt, nem érdekelte, mit akar Van Gaal? (She)
Német beszámolók szerint Marco Reusért, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatánál futballozó, fél Európa által körbeudvarolt szélsőjéért a szerződéshosszabbítása előtt két csapat, a Manchester United, valamint a Paris Saint-Germain is indított egy utolsó rohamot – kevés sikerrel.
febr. 19
19:44
Férfi kosár MK: az Atomerőmű lelépte a Falcót (She)
A Szolnok és a Sopron után az Atomerőmű jutott be harmadikként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe. A paksiak 84–62-re nyertek a Falco ellen a budapesti nyolcas döntő első napján úgy, hogy már az első negyed után 19 ponttal vezettek. Az elődöntőben a címvédő Szolnok lesz az ellenfelük.
febr. 19
20:00
Férfi kézi MK: a Csurgó a második félidőben fordított (She)
A félidőben még 14–11-es hátrányban lévő Csurgó 25–21-re nyert Nagyatádon a Gyöngyös ellen a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így négygólos előnnyel utazhat a vasárnapi visszavágóra.
febr. 19
20:09
Kényszerjárat Koszovóba (Behaviour)
A magyar-szerb "partizán-megállapodásból" kihagyták a leginkább érintett felet.
febr. 19
20:11
Botrányba fulladt az EL-meccs (Behaviour)
Legalább három szurkoló és kilenc rendőr, valamint egy fotós megsérült a randalírozásban.
febr. 19
20:36
Chelsea: drukkereket tiltottak ki esetileg a Stamford Bridge-ről (She)
A Chelsea labdarúgócsapatának hivatalos közleménye szerint három szurkolót ideiglenesen kitiltottak a Stamford Bridge-ről, a gyanú szerint ugyanis ők nem engedtek fel a metróra egy fekete bőrű férfit a keddi PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a Richelieu-Drouot állomásnál.
febr. 19
20:36
Maldonado volt a leggyorsabb (Metropol)
A csapatok ezúttal Barcelonában tesztelnek.
febr. 19
21:12
Kitiltottak három Chelsea-drukkert a Stamford Bridge-ről a BL-botrány miatt (Infostart)
Három szurkolóját kitiltotta a Chelsea a Stamford Bridge-ről a Paris Saint-Germain elleni, keddi Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzés előtt a párizsi metróban történt rasszista incidens miatt.
febr. 19
21:30
MU: lecsaptak Boonenre, 16 éves belga csodagyerek érkezik (She)
Az angol élvonalbeli Manchester United labdarúgócsapata Adnan Januzaj után újabb belga szupertehetséget talált, a belga HLN információi szerint Indy Boonen, a tizenhat éves irányító a „vörös ördögöknél” folytatja pályafutását.
febr. 19
21:32
Juventus: felkészültek Pogba eladására; megvan az utód? (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus labdarúgócsapata felkészült az elkerülhetetlenre, és elkezdte keresni a fél Európa által körbeudvarolt Paul Pogba utódját. Sőt állítólag már meg is találta…
febr. 19
21:48
Európa Liga - Megyeriék kikaptak Kijevben a Dnyiprótól (Infostart)
Az Olimpiakosz a kapus Megyeri Balázzsal a kispadon kétgólos vereséget szenvedett Kijevben a Dnyipro vendégeként a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjébe jutásért zajló párharc csütörtök esti első mérkőzésén.
febr. 19
22:06
Atlétika: Genzebe Dibaba világcsúcsot futott 5000 m-n (She)
Fedett pályás világrekordot állított fel az etióp Genzebe Dibaba női 5000 méteres síkfutásban csütörtökön a stockholmi nemzetközi versenyen.
febr. 19
22:08
Labdarúgás: a megyében folytatja a Fradi volt szűrője (She)
A megyei első osztályban szereplő DAC 1912 labdarúgócsapata Maróti Béla személyében rutinos élvonalbeli játékost szerződtetett, adta hírül a győri klub honlapja.
febr. 19
22:24
Dibaba világcsúcsot futott 5000 méteren (Infostart)
Fedettpályás világrekordot állított fel az etióp Genzebe Dibaba női 5000 méteres síkfutásban csütörtökön, a stockholmi nemzetközi versenyen.
febr. 19
22:42
Ötödik helyért birkózhat a magyar kötöttfogású válogatott a teheráni csapat-vk-n (Infostart)
A magyar kötöttfogású birkózó-válogatott Oroszország és Törökország ellen egyaránt szoros vereséget szenvedett, Örményország legjobbjait viszont legyőzte, így az ötödik helyért léphet szőnyegre pénteken a teheráni csapat világkupán.
febr. 19
22:42
Birkózás: az 5. helyért küzdhet a kötöttfogású válogatott (She)
A magyar kötöttfogású birkózó-válogatott Oroszország és Törökország ellen egyaránt szoros vereséget szenvedett, Örményország legjobbjait viszont legyőzte, így az ötödik helyért léphet szőnyegre pénteken a teheráni csapat világkupán.
febr. 19
22:44
Videó: oltári védés hiúsította meg Moreno bombagólját (She)
Cenk Gönen hatalmas védéssel akadályozta meg Alberto Moreno bombáját a Liverpool–Beskitas Európa-liga-mérkőzésen. Nézze meg a hárítást!
febr. 19
23:00
A Málaga ellen folytathatja menetelését a Barcelona (Infostart)
A két madridi csapat, a listavezető Real és a címvédő Atlético egyaránt bennmaradásért küzdő együttessel találkozik a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi, 24. fordulójában, míg közös riválisuk, az FC Barcelona a Málagával küzd meg.
febr. 19
23:18
El: Dzsudzsák 69 percig ficánkolt; szépségdíjas gólt kapott Gulácsi (She)
A labdarúgó Európa-ligában a nyolcaddöntőért folyó csatában Dzsudzsák Balázs együttese, a Dinamo Moszkva gól nélküli döntetlent játszott az Anderlechttel, az Internazionale őrült meccsen 3–3-as döntetlent ért el a Celtickel szemben, Gulácsi Péterék 2–1-es vereséget szenvedtek a Villarrealtól, míg a Liverpool az utolsó pillanatban nyerte meg a meccsét Mario Balotelli tizenegyesgóljával.
febr. 19
23:36
NS: Doll: Ki lesz a nyerő?; Dzsudzsákék ligája; CR7 visszatért - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
febr. 19
23:38
Darts: Van Gerwen megverte Andersont; Taylor hengerelt (She)
A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor fantasztikus játékkal 7–1-re legyőzte honfitársát, Stephen Buntingot a darts Premier League harmadik állomásán Liverpoolban. A skót Peter Wright a sírból mentett pontot a holland Raymond van Barneveld ellen, míg a játéknap slágermeccsén Michael van Gerwen legyőzte a borzalmasan „kiszállózó" világbajnokot, Gary Andersont. James Wade és Dave Chisnall,…
febr. 19
23:54
Videó: kapitány nélkül, mégis vele - összeállt a válogatott (She)
Mint megírtuk, összeállt a magyar női kosárlabda-válogatott a magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságra. A hivatalos sajtótájékoztatón nem volt jelen Stefan Svitek szövetségi kapitány, de bemutatása így sem maradt el. Szalay Ferenc, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöke az NSO Tv-nek beszélt a kapitányválasztás körülményeiről, Horti Dóra válogatott…

Keresés