2015. február 23. hétfő

febr. 23
14:51
Férfi kézi BL: jól védekezett a Veszprém és a Szeged - statisztikák (She)
Az MKB-MVM Veszprém a harmadik, a Mol-Pick Szeged pedig az ötödik legkevesebb gólt kapta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 24 csapata közül a vasárnap zárult csoportkörben.
febr. 23
15:09
MTK: visszatért a DVSC-től a saját nevelésű játékos (She)
Megállapodás született a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC és az MTK között, amelynek értelmében Vadnai Dániel visszatér korábbi klubjához, és a kék-fehéreknél folytatja pályafutását. Az MTK nem kölcsönbe szerezte meg Vadnait, a védőként és középpályásként bevethető játékos végleg visszakerült nevelőegyesületéhez.
febr. 23
15:27
Philipp Lahm újra edzésben (Infostart)
Újra labdával edzhetett hétfőn Philipp Lahm, a Bayer München világbajnok labdarúgója és csapatkapitánya, aki novemberben bokatörést szenvedett és meg is kellett operálni.
febr. 23
15:27
Chelsea: a Gladbach megvette a nagy tehetség kis Hazard-t (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach hivatalos honlapján bejelentette, hogy megvásárolja az angol Chelsea-től a szezon végén lejáró kölcsönszerződésű Thorgan Hazard-t.
febr. 23
15:45
Honvéd: egy hónapig nem játszhat a galatás szélső, 4-6 hétig Baráth (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy hosszabb ideig nem számíthat a DVTK elleni Ligakupa-visszavágón megsérült Baráth Botond és a Törökországból sérülten érkezett Lucas Ontivero szolgálataira.
febr. 23
15:47
BL: a nyolcaddöntők második hetének élő felvezetése (She)
Ahogy olvasóink a 2014–2015-ös Bajnokok Ligája-szezonban már megszokhatták, a nyolcaddöntők második hetén is folyamatosan frissülő felvezetéssel hangolódunk a játéknapokra és tesszük teljessé a meccsélményt, majd a késő esti levezetést. Érdekességek, képek, videók, statisztikák és vélemények hétfőtől egészen csütörtökig. Tartsanak velünk!
febr. 23
15:51
Sportfogadás: Fogadj ingyen a Manchester City-Barcelonára! (Agroinform)
A hónap leginkább várt mérkőzésére most ingyen fogadhatsz a bet365-ön!
febr. 23
16:03
NB II: az önkormányzat menti meg a Kaposvárt (She)
Kaposvár város önkormányzata húszmillió forintot átutalt a nehéz helyzetben lévő Rákóczinak és később is támogatni fogja a klubot, de egyedül fenntartani nem fogja – jelentette be mai sajtótájékoztatóján Kaposvár polgármestere. Szita Károly több elvárást fogalmazott meg, az egyik az, hogy a felelősöknek távozniuk kell, illetve válságmenedzserre és tulajdonosi struktúraváltásra van szükség a…
febr. 23
16:15
Civil jelöltet szeretne a PM Tapolcán (Behaviour)
Nem kellene 2018-ig várni, hogy "megszabaduljunk az Orbán-rendszertől".
febr. 23
16:57
Arsenal: Giroud megsúgta, hogy hívják Sánchezt az öltözőben (She)
Olivier Giroud, az Arsenal labdarúgócsapatának francia csatára egy interjúban elárulta, milyen becenevet adtak a londoniak az öltözőben Alexis Sáncheznek.
febr. 23
17:15
Lombard: Völgyi után a togói-francia és a szerb is aláírt (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette a togói-francia Euloge Ahodikpét, valamint a szerb Alekszandar Randjelovicsot.
febr. 23
17:21
Bajnokok Ligája: Bajban a Barcelona, ha Felix Brych fújja a sípot (Agroinform)
A német ügyvéddel eddig nem volt szerencséje a Barcelonának, két ízben még az aktuális párharcot is elbukták.
febr. 23
17:45
Agyonszúrtak egy NAV-ost (Fotók) (Behaviour)
Késsel támadtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal két munkatársára.
febr. 23
17:51
Tenisz: visszalépés miatt Babos Dohában nem indul párosban (She)
A dohai kemény pályás tenisztorna selejtezőjének második fordulójáig jutó Babos Tímea mégsem indul párosban, mivel – honlapja szerint – a sorsolás után partnere, a francia Kristina Mladenovic visszalépett a versenytől. Az első fordulóban a Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz kettős lett volna az ellenfelük.
febr. 23
18:27
Superbike: lila üleppel ünnepelhetett a hős francia - kép (She)
Bravúrosnak mondható hetedik hellyel fejezte be első Superbike-versenyét a francia Randy de Puniet.
febr. 23
18:33
Bajnokok Ligája: Teljesen 50-50 párharc lesz a Monaco ellen - Wenger (Agroinform)
Wenger szerint egykori csapata ellen nem mehet biztosra az Arsenal, hiszen az ellenfél is visszanyerte régi önmagát.
febr. 23
19:09
Protipp: Csatát vesztettünk a bukikkal szemben (Agroinform)
Az elmúlt hét nem vonul be arany betűkkel a Protipp históriás könyvébe.
febr. 23
19:21
Hazard öccsétől végleg megszabadult a Chelsea (Infostart)
A Borussia Mönchengladbach végleg megszerezte Thorgan Hazardot, a Chelsea belga futballistáját, a londoniak sztárjának, Edennek az öccsét.
febr. 23
19:21
FTC: Böde vagy Lauth? Vagy mindketten? - Doll dilemmája (She)
Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a SportKlub által sugárzott Fradi Tv című műsorban beszélt a téli felkészülési időszak tapasztalatairól, eredményeiről. A zöld-fehérek német vezetőedzője kiemelte, hogy a kiváló eredmények (kilenc felkészülési meccsén veretlen maradt a csapat, nyolcat megnyert) ellenére nem reális a bajnoki címről beszélni, hiszen a Videotonnak…
febr. 23
19:23
Real Madrid: Ancelotti döntése miatt akadt ki a szélső (She)
Amint arról beszámoltunk, vasárnap a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 24. fordulójában a Real Madrid 2–0-ra legyőzte az Elchét idegenben. A blancók megszenvedtek a sikerért, ráadásul a feszültség a lefújás után is érezhető volt: a madridi Jesé Rodríguez nem vette jó néven edzője döntését.
febr. 23
19:25
NFL: a draft előtti felmérőn megdöntöttek egy világcsúcsot (She)
A Connecticut egyetem szélső hátvédje (cornerback) Byron Jones megdöntötte a helyből távolugrás világcsúcsát az Indianapolisban zajló felmérőn.
febr. 23
19:39
NB II: Vass Patrik kölcsönben a Vasasé; Hajdú távozik (She)
Az MTK labdarúgócsapata a tavaszi szezonra kölcsönadta Vass Patrikot a másodosztályú Vasasnak. Két másik játékos, Hajdú Norbert és Nagy Tamás viszont távozik az angyalföldiektől, utóbbit kölcsönadták a Siófoknak.
febr. 23
19:57
Korcsmár Zsolt csapata is edzőt váltott (Infostart)
Újabb magyar válogatott futballista klubja váltott edzőt a német másodosztályban: a Greuther Fürth menesztette Frank Kramert és ismét Mike Büskensre bízta a szakmai munka irányítását.
febr. 23
20:03
Tenisz: Nadal leszorult a dobogóról, Fucsovics javított helyezésén (Agroinform)
A legfrissebb világranglista szerint Fucsovics Márton már a 162., míg az első tízben alig történt változás.
febr. 23
20:51
BL: A Man. City Európa legjobb öt csapata közt van - Piqué (She)
Gerard Piqué, az FC Barcelona labdarúgócsapatának védője szerint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében nagyon nehéz dolguk lesz, ugyanis az európai elitbe tartozó Manchester Cityt kell legyőzniük.
febr. 23
21:03
Orbán kiállt Schwarzi mellett (fotó) (Behaviour)
A találkozóhoz természetesen Andy Vajna, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos asszisztált.
febr. 23
21:09
BL: Reméljük, Reus egy kicsit berozsdásodott - Buffon (She)
Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának rutinos kapusa reméli, Marco Reus, a Borussia Dortmund legjobbja a kedd esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben nem fog villogni.
febr. 23
21:11
Videó: feleselt a labda Bale-lel - hanyattbukfenc passz után (She)
Gareth Bale-nek rosszul jött ki a lépés a Real edzésén. A walesi támadó viccesen próbálta kivágni magát a kellemetlen szituációból, társai azonban így is jót nevettek rajta. Nézze meg, mit csinált Bale!
febr. 23
21:45
Futsal: a Veszprém közel állt a bravúrhoz az ETO ellen (She)
A Veszprém 1–0-ra és 3–2-re is vezetett a Rába ETO ellen a futsal NB I felsőházának 1. fordulójában, ám végül 4–3-ra kikapott az esélyesebb győriektől. Az Aramis 3–1-re nyert Dunaújvárosban, míg az alsóházban a békéscsabai Pioneers 13 gólos mérkőzésen múlta felül a fővárosi 1988 Déli FC-t.
febr. 23
21:45
Premier League - Két bíró is "kifújta" magát a következő fordulóból (Infostart)
Martin Atkinson és Kevin Friend személyében két olyan játékvezető is kimarad az angol labdarúgó Premier League következő fordulójából, akik a hétvégén nagy port kavaró ítéleteket hoztak.
febr. 23
21:47
NB II: a korábbi győri csatár is az SzTK-ban kötött ki (She)
Alaposan belehúzott az átigazolási időszak utolsó napján a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima. A klub – megerősítve a Nemzeti Sport Online korábbi információit – bejelentette Ladányi Tibor érkezését, továbbá nyilvánosságra hozta, hogy Weitner Ádám is a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását.
febr. 23
22:21
Videó: gólt rúgatott Reusszal, a szurkolók vigasztalták érte (She)
Mint megírtuk, a Borussia Dortmund 3–2-re legyőzte a Stuttgart labdarúgócsapatát a német élvonalbeli bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában. A találkozó 89. percében Timo Baumgartl kapitális hibájából Marco Reus talált a tabella utolsó helyén álló klub kapujába. A Stuttgart tizennyolc éves védője szitkozódás helyett vigasztalást kapott a kilátogató szurkolóktól.
febr. 23
22:23
Bundesliga 2.: Kalmár kezdőként egy félidőt játszott (She)
A Braunschweig hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az RB Leipziggel a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának hétfői mérkőzésén. A vendég lipcseieknél Kalmár Zsolt kezdőként lépett pályára, a szünetben lecserélték.
febr. 23
22:57
Serie A: megszakadt az Inter sorozata a Cagliari ellen (She)
Az Internazionale 2–1-re győzött a Cagliari otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A milánói csapat 2010 után tudott újra nyerni a szárd csapat vendégeként.
febr. 23
22:59
La Liga: három-három gól és piros mellé hihetetlen fordítás (She)
Eseménydús mérkőzést hozott a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának hétfő esti alsóházi összecsapása  a Levante és a Granada között Valenciában. A hazaiak 75 percet voltak hátrányban a mérkőzésen, végül mégis megszerezték a három pontot.
febr. 23
23:15
NB II: az Újpest védőjét is kölcsönvette a Siófok (She)
A vasasos Nagy Tamás után az Újpest védőjét, Nagy Jánost is kölcsönvette a tavaszi szezonra a Siófok NB II-es labdarúgócsapata.

Keresés