2015. február 6. péntek

febr. 6
22:45
NB II: a korábbi Lombard-védő Szegeden folytatja - hivatalos (She)
Másfél évre szóló megállapodást kötött az NB I-es Lombard Pápát elhagyó Tóth Gábor és a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 csapata.
febr. 6
22:47
Ligue 1: két góllal is vezetett, az egy pontnak is örülhet (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 24. fordulójának nyitó mérkőzésén a Saint-Étienne hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a kiesés elől menekülő Lens gárdájával.
febr. 6
22:49
Bundesliga: a jubiláns betalált, előzött a Schalke (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának mérkőzésén a Schalke hazai pályán a 250. Bundesliga-meccsén pályára lépő Tranquillo Barnetta góljával 1–0-ra legyőzte a Mönchengladbachot, ezzel megelőzte a Borussiát a tabellán, és feljött a harmadik helyre.
febr. 6
22:51
La Liga: kétgólos Deportivo-sikerrel indult a forduló (She)
A Deportivo 2–0-ra nyert az Eibar ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójának nyitó mérkőzésén. Érdekesség, hogy az első gólt szerző Lucas Pérez eddig százszázalékos a bajnokságban (3 lövés, 3 gól).
febr. 6
23:03
Nyert és előzött a Schalke (Infostart)
A Schalke 04 egygólos győzelmet aratott a Borussia Mönchengladbach felett a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának péntek esti nyitányán.
febr. 6
23:03
Videó: Böde elemi erővel, kapásból lőtt a japán kapuba (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata a duplázó Böde Dániel és Busai Attila, illetve Nagy Dániel góljával 5–0-ra kiütötte a japán Sonan Bellmare-t törökországi felkészülési mérkőzésén. Nézze meg a gólokat a fradi.hu összefoglalójában!
febr. 6
23:05
Ligakupa: 18-án és 21-én csap össze a DVTK és a Honvéd (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kijelölte a havazás miatt elhalasztott DVTK–Honvéd Ligakupa-párharc mérkőzéseinek időpontját – adta hírül a dvtk.eu.
febr. 6
23:21
Férfi kosár Euroliga: a Fener majdnem elszórakozta a végét (She)
A férfi kosárlabda Euroliga kettes számú középdöntős csoportjának hatodik fordulójában a Fenerbahce a harmadik negyedben már 15 ponttal is vezetett a Laboral Kutxa ellen, az utolsó pillanatokban mégis egypontos hátrányba került, ám végül 91–90-re megnyerte a találkozót.
febr. 6
23:39
Tenisz: szetthátrányból nyert a címvédő, kiesett a 2. kiemelt (She)
A címvédő Gaël Monfils szetthátrányból nyert a belga Steve Darcis ellen a Montpellier-ben zajló kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében. A francia játékos az elődöntőben honfitársával, Richard Gasquet-val találkozik. A második kiemelt Gilles Simon két játszmában kikapott a lengyel Jerzy Janowicztól.
febr. 6
23:41
NS: MOB-igen az olimpiára; Száguld a Fradi; BL-döntő újratöltve - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
febr. 6
23:42
Ukrán válság - Közös nyilatkozaton dolgoznak Moszkvában (Behaviour)
febr. 6
23:57
La Liga: elutasították a Real Madrid fellebbezését (She)
A Spanyol Labdarúgóliga illetékes bizottsága elutasította a Real Madrid fellebbezését, így az ötödik sárga lapja után egymeccses eltiltás elé néző Marcelo nem léphet pályára az Atlético elleni szombati derbin.

Keresés