2015. február 8. vasárnap

febr. 8
22:09
Női kézilabda BL - Győzött a Győr Nagybányán (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC 26-18-ra nyert a Szűcs Gabriellával felálló Baia Mare (Nagybánya) otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, és ezzel óriási lépést tett negyeddöntőbe jutás felé.
febr. 8
22:09
Tenisz: 34 évesen élete sikerét aratta az „ismeretlen” dominikai (She)
A dominikai köztársaságbeli Victor Estrella győzelmével ért véget az ecuadori Quitóban rendezett ATP-tenisztorna. A 34 éves játékos a spanyol Feliciano Lópezt gyűrte le a fináléban, óriási küzdelem, harmadik szettes rövidítés után (7–5), és ezzel életében először diadalmaskodott ATP-viadalon.
febr. 8
22:11
Primera División - Barcelonában nyert a Valencia (Infostart)
A Valencia 2-1-re győzött az Espanyol vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának harmadik vasárnapi mérkőzésén, sikerével pedig a Sevillát megelőzve feljött a negyedik helyre.
febr. 8
22:13
Megdőlt az egyórás kerékpározás világcsúcsa (Infostart)
Az ausztrál Rohan Dennis 52 491 méterrel világcsúcsot ért el egyórás kerékpározásban a svájci Grenchenben.
febr. 8
23:03
Serie A - Nyert az Internazionale (Infostart)
Az Internazionale hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Palermo felett az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, így feljött a kilencedik helyre.
febr. 8
23:03
PD: a Barcelona öt gólig meg sem állt Bilbaóban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban vasárnap este a Barcelona idegenben helyzetei felét sem értékesítve 5–2-re legyőzte a Bilbaót, és ezzel egy pontra megközelítette az éllovas Real Madridot.
febr. 8
23:05
Kosárlabda: Hangáék 27-0-s roham után legyőzték Lórántékat (She)
Bár a félidőben még Lóránt Péter Pesarója uralta a játékot, Hanga Ádám Avellinója esélyt sem adott a hazaiaknak a fordulás után.
febr. 8
23:07
Ligue 1: a PSG megismételt Ibra-büntetővel szerzett pontot Lyonban (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának csúcsrangadóján az éllovas Olympique Lyon 1–1-re végzett hazai pályán a címvédő PSG-vel szemben.
febr. 8
23:21
Primera División - A Barcelona egy pontra megközelítette a Realt (Infostart)
A Barcelona 5-2-re győzött az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, így egy pontra megközelítette az éllovas, de szombaton kikapó Real Madridot.
febr. 8
23:21
Afrika-kupa: Elefántcsontpart 11-esekkel kontinensbajnok! (She)
Elefántcsontpart gól nélküli döntetlent követően tizenegyesekkel 9–8-ra nyerte meg Ghána elleni döntőt a 2015-ös labdarúgó Afrika-kupán, így másodszor lett a fekete kontinens bajnoka.
febr. 8
23:39
Afrika Kupa - Drámai büntetőpárbajban Elefántcsontpart a bajnok (Infostart)
Gól nélküli döntetlent követően Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja drámai büntetőpárbajban múlta felül Ghánát az Egyenlítői-Guineában rendezett Afrika Kupa vasárnapi fináléjában.
febr. 8
23:57
Eurofutball: a hajrára pörgött fel a lisszaboni derbi (She)
Döntetlennel ért véget a portugál labdarúgó-bajnokság lisszaboni derbije: a sokáig gól nélküli fővárosi rangadón hiába szerzett vezetést a 87. percben Jefferson a hazai pályán játszó Sportingnak, a 94. percben a brazil Jardel egyenlített a José Alvalade Stadionban, így a Benfica előnye négy pont a Porto és hét pont a városi rivális előtt.
febr. 8
23:59
NS: Dárdai pezsgőt bontott; Sidibe a paradicsomban - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés