2015. augusztus 18. kedd

aug. 18
15:45
Rástartolnak a sprinterekre a doppingellenőrök (Infostart)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) tavaly összesen 25 830 vizelet- és vértesztet végzett atlétikában, ebből 261 esetben találtak tiltott szert, illetve volt szükség további vizsgálatokra.
aug. 18
15:45
Chelsea: Mourinho miatt kék drágasággal vigasztalódott Terry (She)
José Mourinho először cserélte le John Terryt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League), amióta a Chelsea menedzsere. A csere nem vált be, a Manchester City 3–0-ra legyőzte a bajnoki címvédőt. Terry annyira a szívére vette a dolgot, hogy vásárlásterápiával vigasztalódott, és másfél millió fontért egy kék Ferrarival lepte meg magát.
aug. 18
16:03
Széles Sándor újra az intenzív osztályon (Infostart)
Két napja újra az intenzív osztályon kezelik Széles Sándort, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzőjét.
aug. 18
16:03
Videó: ha a műesés egy tantárgy, a román csatár megbukott (She)
Egészen kétségbeejtő műeséssel próbált büntetőt kiharcolni a kétszeres román válogatott Florin Tanase a 3–1-es hazai győzelemmel véget érő Viitorul Constanta–Concordia Chiajna román bajnoki mérkőzés 18. percében.
aug. 18
16:05
Úszás: Széles Sándor újra az intenzív osztályon (She)
Két napja újra az intenzív osztályon kezelik Széles Sándort, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzőjét.
aug. 18
16:06
Széles Sándor újra az intenzív osztályon (Metropol)
Gyurta Dániel edzője a kazanyi világbajnokság zárónapja előtt lett rosszul. Idehaza az állapota javult, a kórházból is eltávozott, hétfőn azonban visszakerült az intenzív osztályra.
aug. 18
16:21
MLSZ: 450 ezres büntetés az ETO-nak, 425 ezres a Nyíregyházának (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának ezúttal is akadt dolga, méghozzá nem is kevés. Az élvonalbeli együttesek közül szurkolói rigmusok miatt bűnhődik a Debrecen, a DVTK és az Újpest – mindhárom visszaesőnek számít –, míg az immár NB III-as ETO és Nyíregyháza hasonló okok miatt kiszabott, több százezer forintos büntetése az élvonalbeli közelmúltra emlékeztetheti a klubokat. A…
aug. 18
16:23
Real: Kovacic a madridiaké, szerdán mutatják be – hivatalos (She)
Mindenben megegyezett egymással a spanyol Real Madrid és az olasz Internazionale Mateo Kovacic átigazolásáról. A horvát válogatott középpályás hat szezonra kötelezte el magát a királyi alakulathoz – olvasható a klub hivatalos közleményében. A hírek szerint az Inter 35 millió eurót kap a játékosért, ezt egyelőre egyik fél sem erősítette meg.
aug. 18
16:27
Ömlik a pénz Vajnának - Egyre többen kaszinóznak (Behaviour)
Yachtot vehet a luxust kedvelő Timikének a kormánybiztos.
aug. 18
16:29
Nemes Jeles László döntött (Behaviour)
A Saul fia rendezője az egyik legnagyobb hollywoodi ügynökséghez igazolt.
aug. 18
16:31
Új sportigazgatót nevezett ki Garancsi (Behaviour)
Kovács:"Nagyon hirtelen jött ez a felkérés, amelyre nem mondhattam nemet."
aug. 18
16:39
Légiósok: Az esőre mindig napsütés jön, csak a HSV! – Stieber (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő HSV magyar támadója, Stieber Zoltán a Facebook-oldalán azon reményének adott hangot, hogy eredményes szezont teljesítenek.
aug. 18
16:57
DVSC: Lázár Pál a csapattal edz, szerdától Varga József is (She)
A sérüléssel bajlódó Varga József szerdától a debreceni csapattal edz, de az még kérdéses, hogy a Ferencváros elleni, szombati bajnokin pályára tud-e lépni. Erről a dvsc.hu számolt be.
aug. 18
17:15
Hertha: a Gladbachhoz igazolt Dárdai bosszantója – hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC Twitter-oldalán erősítette meg a helyi lapértesüléseket: Nico Schulz a Borussia Mönchengladbachnál folytatja a pályafutását.
aug. 18
17:17
Vidi: Az ütközés után először nagyon megijedtem – Pajovics (She)
A körülményekhez képest már jó a közérzete Filip Pajovicsnak. A Videoton labdarúgója – aki a hétfői edzésen szenvedett súlyos fejsérülést – erről a vidi.hu-nak nyilatkozott.
aug. 18
17:19
NB I: akkor kerülhet Paksra a csatár, ha megegyezik a Fradival (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Ferencvárostól Paksra szerződhet a 21 éves csatár, Péter Antal, de az átigazolás csak, akkor valósulhat meg, ha a játékosnak sikerül megegyeznie a távozásáról a fővárosi klubbal, vagyis ha ingyen elengedik – értesült a Nemzeti Sport Online.
aug. 18
17:21
Taktikai Zóna: Így végezte ki a Mönchengladbachot a Dortmund (Agroinform)
Az új edző Tuchel zseniálisan mutatkozott be Dortmundban, már felállt fal ellen is nagyon veszélyes a BVB. Elemzés.
aug. 18
17:33
Horvát középpályást szerződtet a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a horvát Mateo Kovacic.
aug. 18
17:33
MU: így ugratják Schweinsteigert az öltözőben (She)
A Bild exkluzív anyagot készített a Manchester United futballistájával, Bastian Schweinsteingerrel. A német klasszis „Az új életem Angliában” című cikkben mesél többek között arról, hogy ugratják a társak az öltözőben, illetve a mindennapok során.
aug. 18
17:51
Légiósok: a posztrivális Megyeri spanyoltudását is dicsérte (She)
A nyáron Getaféhoz szerződő magyar labdarúgó, Megyeri Balázs spanyoltudását dicsérte Vicente Guaita, a spanyol együttes másik kapusa.
aug. 18
18:45
Real: Benzema vett egy futball-labdát potom 250 ezer dollárért (She)
A tmz.com értesülései szerint Karim Benzema vett egy futball-labdát. Ez még önmagában nem is meglepő, csakhogy az üzlet nem levesebb mint 250 ezer dollárjába került a Real Madrid francia játékosának.
aug. 18
18:47
Videoton: Casonival tárgyalnak a szerződésbontásról – sajtóhír (She)
Francia sajtóértesülések szerint a Videoton labdarúgócsapatának vezetősége és Bernard Casoni vezetőedző a szerződésbontásról tárgyal egymással.
aug. 18
19:03
U17-es női kézi Eb: győzelemmel kezdtünk a felsőházban (She)
Négygólos győzelemmel kezdte meg szereplését a Macedóniában zajló U17-es női kézilabda Európa-bajnokságon a korosztályos magyar válogatott. Hajdu János együttese küzdelmes meccsen a franciákat győzte le, a folytatásban Horvátország ellen az elődöntős részvételért játszhat.
aug. 18
19:05
Videó: látták exjuvés apjukat a tévében, majdnem beleőrültek (She)
Óriási boldogságot szerzett gyermekeinek Marco Storari, a Juventus labdarúgócsapatának korábbi, a Cagliari jelenlegi kapusa. Storari semmi szokatlant nem tett, mindössze pályára lépett. Ezt mutatta a televízió is, a képernyőt néző gyermekei pedig teljesen odáig voltak a látványtól.
aug. 18
19:21
Chelsea: ezzel próbálkozik be Mourinho Griezmannért? (She)
Brit lapok szerint a Chelsea menedzsere, José Mourinho új játékos szerződtetésével próbálja megoldani, hogy címvédő együttese új erőre kapjon.
aug. 18
19:39
Öttusa Eb - Hetedik a magyar vegyes váltó (Infostart)
A hetedik helyen végzett a Harangozó Bence, Alekszejev Tamara páros vegyes váltóban, az angliai Bath-ban zajló öttusa Európa-bajnokság első napján.
aug. 18
19:39
Atlético: Libertadores-kupát nyerő játékos érkezik 8 millióért (She)
A River Plate vezetősége elfogadta az Atlético Madrid nyolcmillió eurós ajánlatát Matías Kranevitterért, így a Libertadores-kupa-győztes labdarúgó a téli átigazolási időszakban a spanyol fővárosba szerződik.
aug. 18
19:41
Öttusa Eb: hetedik lett a magyar vegyes váltó (She)
A hetedik helyen végzett a Harangozó Bence, Alekszejev Tamara páros vegyes váltóban, az angliai Bathban zajló öttusa Európa-bajnokság első napján.
aug. 18
19:57
Románia: a klubnak ki kellett állnia Miriuta mellett (She)
Miriuta László csapata, a marosvásárhelyi ASA Targu Mures hivatalos közleményben állt ki az együttes vezetőedzője mellett, miszerint alaptalanok azok a hírek, hogy meneszthetik a trénert.
aug. 18
19:59
BL: Kassai fújta, Foxi adta, előnyben az Asztana (She)
A kazah Asztana hazai környezetben egygólos előnyt szerzett a ciprusi APOEL ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtező playoffkörének első mérkőzésén.
aug. 18
20:15
Lékó-Li Csao - A magyar nagymester kikapott a negyedik partiban (Infostart)
Lékó Péter vereséget szenvedett a kínai Li Csaótól a Szegeden zajló sakk párosmérkőzés negyedik partiján, így ellenfele 3-1-re vezet.
aug. 18
20:15
Felkészülés: Stiebernek tíz percre volt szüksége a gólhoz (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–1-re legyőzte az olasz másodosztályú Cagliarit. A HSV negyedik gólját a csereként beálló Stieber Zoltán szerezte.
aug. 18
20:18
Lékó kikapott a negyedik partiban (Metropol)
A világos bábukat irányító magyar sakkozó riválisának 46. lépését követően adta fel a küzdelmet.
aug. 18
20:33
Légiósok: „Dzsudzsák figyeljen oda, Magyarországot képviseli” (She)
Hosszas huzavona után Dzsudzsák Balázs végre csapatot talált magának. Immáron a török Bursaspor labdarúgójaként kell helyt állnia. Az NSO Tv erről kérdezte meg a játékos menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, továbbá Magyarországon élő törökök véleményét is kikérte.
aug. 18
20:51
BL: Manchester United-FC Bruges élőben az NSO-n! (She)
A Manchester United a legutóbbi szezonban nem vett részt a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmeiben. Vajon meglepi ellenfelét az FC Bruges, vagy már a párharc első mérkőzésén eldől a továbbjutás kérdése? Sok a kérdés, amelyek megválaszolásához már ma este közelebb kerülhetünk, kövessék önök is velünk az „odavágót” élő, szöveges tudósításunk segítségével!
aug. 18
20:53
Sakk: Lékó újabb veresége Li Csao ellen Szegeden (She)
Lékó Péter vereséget szenvedett a kínai Li Csaótól a Szegeden zajló sakk páros mérkőzés negyedik partiján, így ellenfele 3–1-re vezet.
aug. 18
20:55
Barca: fellebbeznek Piqué piros lapja ellen; fogynak a védők (She)
A Barcelona a hivatalos honlapján kiadott közleményben jelezte, hogy fellebbez az Athletic Bilbao elleni spanyol Szuperkupa-mérkőzésen (1–1) az asszisztens megsértése miatt kiállított Gerard Piqué piros lapja ellen.
aug. 18
21:09
BL: Fellaini fejelte az MU harmadik gólját – videó (She)
Az alábbi összeállításban a Manchester United–FC Bruges labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg a Bajnokok Ligája playoffkörének első fordulójából.
aug. 18
21:27
Pistorius-ügy: 27 szoba, medence, mozi – mi ez, vakáció vagy házi őrizet? (She)
Péntektől házi őrizetbe kerülhet a barátnője lelövéséért ötéves börtönbüntetést kapó Oscar Pistorius, miután a dél-afrikai törvények erre lehetőséget biztosítanak. A vita azonban fellángolt: etikus-e az ötven hónapos börtönbüntetést olyan házi őrizetre cserélni, ami sokkal inkább egy luxusvakációnak felel meg.
aug. 18
22:21
Vasas: 191 cm magas ukrán-orosz centert igazoltak (She)
A Vasas FC három évre szóló megállapodást kötött Jevgenyij Pavlovval. Erről Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója tájékoztatta a vasasfutballclub.hu-t. A ukrán-orosz kettős állampolgársággal rendelkező, 24 éves labdarúgó posztját tekintve center.
aug. 18
22:39
A Barcelona fellebbez Piqué kiállítása miatt (Infostart)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata fellebbez Gerard Piqué kiállítása ellen.
aug. 18
22:57
Anglia: szenved a Bolton, megtört a Brighton lendülete (She)
A másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság (Championship) harmadik fordulójában megtört a mezőnyben eddig egyedüliként hibátlan Brighton & Hove Albion lendülete, amely a Huddersfield Town vendégeként játszott döntetlent. Továbbra is nyeretlen a Bolton Wanderers, amely szezonbeli második vereségét a Milton Keynes Dons otthonában szenvedte el. A Bolton még nem szerzett gólt, ami unikumnak számít a…
aug. 18
23:51
NS: Vidi – jönnek és mennek; Dzsudzsák első munkanapja – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Keresés