2015. augusztus 24. hétfő

aug. 24
12:29
NB I: Doll nyakában a megfoghatatlan Fradi – galéria (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójában tovább folytatódott a Ferencváros menetelése és a Videoton vesszőfutása: a Fradi ezúttal Debrecenben nyert rangadót, míg a fehérváriak az MTK vendégeként sem találtak magukra a Fáy utcában. A hazai élvonal legutóbbi fordulójában válogatott fotóit megtekintheti galériánkban!
aug. 24
12:45
Boksz: Mayweather piszkosul ritka autóra költött 1.2 milliárdot (She)
Új autójával büszkélkedett az Instagramon a világ legjobban kereső sportolója, Floyd Mayweather.
aug. 24
12:47
Videó: bodicsek – leterítette a kapus, az első percben piros! (She)
Benjamin Lecomte-nak nem kezdődött jól a Lorient–Saint-Étienne (0–1) francia élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés. A hazaiak kapusa egy forgórúgással az első percben leterítette ellenfelét, amiért azonnal piros lapot kapott.
aug. 24
12:49
Jégkorong: kanadai szélsőt igazoltak a fehérváriak (She)
Mitch Holmberg személyében kanadai szélsőt igazolt a Fehérvár AV19: a 22 éves jégkorongozó a Volán Mol Liga-csapatát erősíti a következő szezonban – jelentette be hivatalos honlapján a fehérvári klub.
aug. 24
13:21
Jégkorong: 80 ezer frankos büntetést kaptak az oroszok (She)
Az Orosz Jégkorongszövetség 80 ezer svájci frankos büntetést kapott a nemzetközi szövetségtől (IIHF) a Kanada elleni, 6–1-re elveszített májusi világbajnoki döntő után történtek miatt.
aug. 24
13:27
Vélemény: Párhuzamos valóságok Fehérváron? (Agroinform)
Pető Tamás dimenziókapukat nyitott meg a Videotonnál. Vagy csak Bognár György örökségére fáj a foga?
aug. 24
13:39
Cselgáncs-vb - Csernoviczki Éva hetedik (Infostart)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva hetedik lett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitónapján.
aug. 24
13:39
Botrány! Lothar Matthäus egy budapesti boltban balhézott (Blikk)
Budapest – Lothar Matthäus (54), a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya egy élelmiszerüzletben balhézott Budapesten.
aug. 24
13:39
Atlétikai vb: Bolton ámultunk, de az is bravúros, aki megmutatta (She)
Alig kezdődött még el Pekingben az atlétikai világbajnokság, de a legnagyobb érdeklődéssel várt – és óriási versenyt hozó – döntőt már végigtombolhatták a drukkerek. Képeken Usain Bolt vasárnapi, 100 méteres síkfutásban aratott győzelme, valamint a vb első napjainak legjobb jelenetei.
aug. 24
13:41
Cselgáncs-vb: Csernoviczki elégedetlen, csak a hetedik lett (She)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva hetedik lett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság hétfői, nyitó napján.
aug. 24
13:43
F1: Rosberg aggódik az esetleges monzai defektek miatt (She)
Nico Rosberg egyetért Sebastian Vettellel, a Mercedes német pilótája szerint is elfogadhatatlan, hogy egy hétvégén két defekt is történt a Formula–1-ben.
aug. 24
13:57
Lengyelország: Kádárék rajtja megrázó emléket hozott elő (She)
Ebben az évszázadban a Lech Poznan még nem kezdte ilyen rosszul a lengyel labdarúgó-bajnokságot. Rosszabb rajtért az 1999–2000-es szezonig kell visszalapozni, a csapat akkor megrázóan gyenge szereplést követően ki is esett – ez derül ki a poznan.sport.pl statisztikájából.
aug. 24
14:15
F1: a Renault a Force Indinánál is bekopogtatott (She)
Egyre inkább úgy tűnik, a Renault nem száll ki a Formula–1-ből, hanem gyári csapatot indít a jövőben. Erre utal az is, hogy B-tervet keres arra az esetre, ha nem sikerülne megegyeznie a Lotusszal a csapat felvásárlásáról. Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke és tulajdonosa elárulta, már nála is kopogtatott a francia vállalat.
aug. 24
14:17
F1: a lista, amit toronymagasan vezet a McLaren 2015-ben (She)
A McLaren-istálló toronymagasan vezeti az F1-es idény rajtbüntetés-ranglistáját. Jenson Buttont és a Fernando Alonsót egyenként több rajthellyel sorolták vissza, mint a többieket összesen, a McLaren idei „termése” a többi csapat összbüntetésének majdnem háromszorosára rúg.
aug. 24
14:19
NB I: Szpisljak segítője a fővárosban folytathatja (She)
Korábbi hírünknek megfelelően a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Békéscsaba másodedzője, Bücs Zsolt a napokban szerződést bont a csapattal. A Nemzeti Sport úgy tudja, Bücs az NB III Nyugati csoportjában szereplő III. ker. TVE vezetőedzője lesz, kétéves szerződést ír alá. Lapunk információja szerint a mai edzést már ő tartotta az óbudaiaknál.
aug. 24
14:21
Logibet: A legjobb tippek már mobilalkalmazáson is! (Agroinform)
A Google Play segítségével immáron ingyenesen letölthető a Logibet alkalmazás!
aug. 24
14:33
Chelsea: Mourinho fia felfedte a titkot, ezért szurkol a Barcának (She)
José Mourinho fia, José Mário Mourinho Jr. egészen pontosan öt futballklub szurkolója. A 2000-es születésű fiú a Twitteren azt is elárulta, hogy miért.
aug. 24
14:35
Heti program: kialakul a BL mezőnye, sorsolás csütörtökön (She)
A héten a playoffkör visszavágóival véget ér a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezősorozata, s kialakul a főtábla mezőnye. Monacóban – ezúttal már csütörtök este – megtartják a BL-csoportkör sorsolását. Az európai bajnokságokban a szeptember eleji Eb-selejtezők előtti fordulót rendezik meg, ez az oka annak, hogy egyik topligában sem csúszik át mérkőzés hétfőre. A hétvége slágermeccse az…
aug. 24
14:51
F1: a Renault a Force Indiánál is bekopogtatott (She)
Egyre inkább úgy tűnik, a Renault nem száll ki a Formula–1-ből, hanem gyári csapatot indít a jövőben. Erre utal az is, hogy B-tervet keres arra az esetre, ha nem sikerülne megegyeznie a Lotusszal a csapat felvásárlásáról. Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke és tulajdonosa elárulta, már nála is kopogtatott a francia vállalat.
aug. 24
15:09
Birkózó-vb: négy-öt olimpiai kvóta a cél Las Vegasban (She)
A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) 4-5 olimpiai kvóta megszerzését várja a válogatottól a szeptember 7-én kezdődő Las Vegas-i világbajnokságon.
aug. 24
15:12
Orbán támadásáról ír a külföldi sajtó (Behaviour)
"A kerítés eddigi egyetlen hatása az, hogy több embercsempész és több sebesült van".
aug. 24
15:14
"A kormány fejezze be a titkos tárgyalásokat!" (Behaviour)
Az LMP azt szeretné, ha Magyarország meg tudná erősíteni önrendelkezését.
aug. 24
15:16
Visszaélések és törvénysértések a magyar pavilon körül? (Behaviour)
A Liberálisok ÁSZ-vizsgálatot követelnek a milánói expó ügyében.
aug. 24
15:18
Meghalt az MSZP-s politikus (Behaviour)
A Miniszterelnöki Hivatal egykori politikai államtitkára életének 69. évében hunyt el.
aug. 24
15:27
Videó: féregmozgás? Ez nem trükk, íme, Hulk gólöröme! (She)
A Zenit labdarúgócsapata a hétvégén 2–0-s vereséget szenvedett az FK Krasznodartól, de úgy tűnik, ez nem vette el Hulk jókedvét. A Zenit brazilja a hét eleji edzésen betalált, és gólját nem mindennapi produkcióval ünnepelte meg. Önt mire emlékezteti Hulk gólöröme?
aug. 24
15:29
Videó: Dzsudzsák-csel, -lövés, -háborgás, mindez egy meccsen (She)
A Bursaspor vereséget szenvedett a Gaziantepsportól a török labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnapi mérkőzésén, az új igazolás, Dzsudzsák Balázs játékával azonban elégedett volt a hazai közönség. Hogy miért? Csel, kötény, lövés és háborgás, íme, Dzsudzsák megmozdulásai a találkozón!
aug. 24
15:45
Hertha: másodosztályú gólvágó érkezhet Dárdaiékoz? (She)
Német sajtóbeszámolók szerint Dárdai Pál csapata, a Bundesligában szereplő Hertha BSC hamarosan új támadót szerződtet.
aug. 24
16:03
Atlétikai vb: jamaicai arany, holland ezüst női 100-on (She)
A szám kétszeres olimpiai bajnoka, a címvédő és 2009-es győztes Shelly-Ann Fraser-Pryce nyerte meg a pekingi atlétikai világbajnokság női 100 méteres síkfutó számát. A 10.76 másodperccel célba érő jamaicai mögött a második helyen az óriásit futó holland Dafne Schippers (10.81, holland országos csúcs), a harmadik helyen az amerikai Tori Bowie ért célba.
aug. 24
16:27
Átigazolás: Nem fogok hiányozni Barcelonában - Pedro (Agroinform)
A Londonba szerződő klasszis szerint régi csapata jól muzsikál majd nélküle is és nem tervezi a visszatérést Hispániába.
aug. 24
16:57
Aranycipő: éledeznek a topligák, eddig Nikolics Nemanja az élen! (She)
Lassan éledeznek az európai topligák, a hétvégén elrajtolt az olasz és a spanyol bajnokság is, a spanyolok azonban mégis egy magyar támadóról emlékeztek meg – Nikolics Nemanjáról.
aug. 24
16:59
Videó: a Real volt játékosa bődületes gólt lőtt (She)
Az Olympique Marseille kiütéses, 6–0-s sikert aratott hazai pályán a Troyes felett a francia élvonalbeli bajnokság (Ligue 1) 3. fordulójában. A második gólt a korábban a Real Madridban is megforduló Lassana Diarra szerezte fantasztikus lövésből.
aug. 24
17:33
Videó: visszatapsolná Djokovicsot? – itt az újabb hangszer lecke! (She)
Novak Djokovics a cincinnati tenisztorna döntője előtt egy kis szaxofon-leckét tartott rajongóinak. A szerb klasszis korábban Dubajban is bemutatta tudását a hangszeren. Erre szokták mondani: gyakorlat teszi a mestert.
aug. 24
17:39
Sportfogadás: Meglepő szorzókkal nyitott az NB I-re a Tippmixpro (Agroinform)
Több helyen is az underdog csapatot favorizáljuk az OTP Bank Liga 7. fordulójában.
aug. 24
17:51
Rg: a FIG igen jót tett a magyar olimpiai esélyekkel (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) közzétette a tornasportok olimpiai kvalifikációs rendszerének új (és várhatóan végső) változatát. Az augusztusi változtatások ritmikus gimnasztikában magyar szempontból kifejezetten kedvezők.
aug. 24
17:53
Női kosár: szerb centert szerződtetett a PEAC-Pécs (She)
Újabb játékossal bővült a PEAC-­Pécs női kosárlabdacsapatának kerete: a mindössze húszéves, a kontinens egyik legnagyobb tehetségének tartott center, Dragana Sztankovics is Roberto Hernandez együtteséhez igazolt.
aug. 24
18:09
Videoton: megegyeztek, két új játékos érkezik (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Videoton kerete hétfőn két labdarúgóval gazdagodik: az NB I-ben rosszul kezdő címvédő szerződteti a kapus Kovácsik Ádámot és a középpályás Pölöskei Zsoltot.
aug. 24
18:11
Real: „A felkészülés során bizonyítottuk, tudunk gólokat szerezni” (She)
Sergio Ramos szerint a Real Madridnak nincs szüksége új támadó szerződtetésére. A királyi gárda védője a Sporting Gijón elleni gól nélküli döntetlen ellenére sem változtatna a kereten.
aug. 24
18:27
Golf: Rózsa Csilla harmincon belül zárt Svédországban (She)
Száztizenhatan indultak, Rózsa Csilla holtversenyben a 26. helyen végzett a női golfozók második számú európai profi körversenyének (LET Access Series) hétvégi svédországi viadalán.
aug. 24
18:29
Eb 2016: a Fradi támadója a spanyolok ellen készülhet (She)
A szlovák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Ján Kozák kihirdette 24 fős keretét a Spanyolország és az Ukrajna elleni szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkre. A 61 éves szakember Stanislav Sestáknak, a Ferencváros támadójának, valamint Peter Pekaríknak, a Dárdai Pál által irányított Hertha középpályásának is meghívót postázott.
aug. 24
18:33
Logibet: Seniorjaink hamar visszataláltak a helyes útra (Agroinform)
A mögöttünk hagyott hét napban ismételten seniorjaink teljesítménye előtt emelhetünk kalapot.
aug. 24
18:45
Roma: hihetetlen – újabb műtét várhat Strootmanra? (She)
Olasz lapértesülés szerint a Roma középpályására, Kevin Strootmanra újabb műtét vár, miután továbbra is gondjai vannak a térdével.
aug. 24
18:47
Kajak-kenu: „Ha ma állnánk be a rajtgépbe, talán nyernénk” (She)
Kozák Danuta és Szabó Gabriella az M4 SPORT délutáni, visszatekintő műsorában elmondta, hogy nagy nyomás nehezedett rájuk, hiszen mindenki őket tartotta esélyesnek a női 500 méteres páros előtt. Számukra különleges ez aranyérem, hiszen több év kihagyás után ültek be újra egy hajóba, ám a barátságuk sohasem szakadt meg.
aug. 24
19:03
Tenisz: Kyrgios felfüggesztett büntetést kapott az ATP-től (She)
A férfi versenyeket szervező ATP felfüggesztett büntetéssel sújtotta az ausztrál Nick Kyrgiost, aki a montreali tenisztornán a pályán és az öltözőben is nézeteltérésbe keveredett Stan Wawrinkával.
aug. 24
19:05
Real: vége a pletykáknak – Benzema üzent a „bohócoknak” (She)
Karim Benzema az egyik közösségi oldalon közzétett üzenetében véget vetett a találgatásoknak, mely szerint az Arsenalban folytatná a pályafutását, és leszögezte, marad a Real Madridnál.
aug. 24
19:21
Vuelta: ez nem a Tour, Sagannak összejött a befutó (She)
A Tour de France-on a sprintbefutóknál rendre éppen hogy lemaradó szlovák Peter Sagan nyerte meg a Vuelta a Espana kerékpáros körverseny harmadik, hétfői szakaszát.
aug. 24
19:23
Videó: látta D. Costa gólját? Innen nézve biztosan nem! (She)
Diego Costa góllal és gólpasszal vette ki a részét a Chelsea West Bromwich Albion elleni 3–2-es győzelméből. A spanyol csatár a gólja előtt elképesztő távot futott le. Íme!
aug. 24
19:39
Videó: Th. Müller óriási troll – még a kisfiúval is szórakozott (She)
Thomas Müller nemcsak kiváló labdarúgó, de egy nagy viccmester is. A Bayern München labdarúgója az edzéseken, a meccsek előtt és után örömmel mókázik csapattársaival vagy akár mások kárára is. De néha a társak is bakiznak. Ezekből készített összeállítást a bajor csapat hivatalos televíziója. Íme!
aug. 24
19:41
Jégkorong-vb: büntetés követte Kovalcsukék levonulását (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) 80 ezer svájci frankra megbüntette az orosz szövetséget válogatottja sportszerűtlen viselkedése miatt.
aug. 24
20:15
Hertha: Ha minden jól alakul, kulcsember lesz – Dárdai (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál a Kickernek elmondta, a másodosztályú Nürnbergtől érkező Niklas Starkra már a mostani szezonban kulcsszerep hárulhat a berlini csapatban.
aug. 24
20:17
NB III: 1 meccs jutott az Ázsiából hazatérő csatárnak (She)
A labdarúgó NB III-ban szereplő Cigánd a mai napon súlyos fegyelmezetlenség miatt szerződést bontott Csorba Szabolccsal, aki a nyáron Bangladesből érkezett a borsodiakhoz – számolt be róla a klub honlapja.

Keresés