2015. augusztus 3. hétfő

aug. 3
13:15
Premier League: Erős az Arsenal, de nem biztos, hogy bajnokesélyes - Cahill (Agroinform)
A Chelsea angol hátvédje elmondta, nyerni szerettek volna az Arsenal ellen, de a szezon még csak most kezdődik.
aug. 3
13:27
Barcelona: megérkezett az MU alelnöke Pedróért? (She)
Angol és katalán sajtóértesülések szerint órákon belül aláírhat Pedro, a Barcelona szélsője a Manchester Unitedhez, ugyanis az angol klub alelnöke, Ed Woodward Barcelonába repült, hogy megegyezzen az eladóval.
aug. 3
13:29
Videó: amikor azt hiszi, már mindent látott, jön ez a műesés (She)
Andreas Johansson, a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő IFK Norrköping csapatkapitánya egészen új szintre emelete a „műesés” fogalmát. A 33 esztendős, egyszeres svéd válogatott játékos az AIK ellen érezte úgy, ha közelről néz meg egy könyököt, az már elég a repüléshez és a szabadrúgáshoz. Mindenkit felkészítünk, felkavaró képsorok következnek…
aug. 3
13:45
Arsenal: ma 16 éve, hogy aláírt Thierry Henry – videó (She)
Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Thierry Henryt, a Premier League-ben szereplő Arsenal korábbi labdarúgóját. Az akkor még csak 21 esztendős francia zseni 1999. augusztus 3-án, körülbelül 16 millió euróért szerződött az olasz Juventustól az „ágyúsokhoz”, ahol aztán a világ egyik legjobb játékosává nőtte ki magát.
aug. 3
13:47
Ökölvívás: érthetetlen döntés, Harcsa Zoltán nélkül az Eb-csapat (She)
A nemzetközi szövetség (AIBA) döntése miatt a magyar ökölvívó-válogatott a legjobbja, Harcsa Zoltán nélkül vesz részt a vasárnap kezdődő szófiai Európa-bajnokságon, amely kvalifikációs viadal az októberi világbajnokságra.
aug. 3
13:49
Vizes vb: Brazíliával mérkőzünk a kilencedik helyért (She)
A papírformának megfelelően a brazil válogatott lesz Magyarország ellenfele a kilencedik helyért a kazanyi vizes világbajnokság női vízilabdatornáján. A dél-amerikai válogatott az utolsó negyedet 2–0-ra elvesztve is simán, 10–5-re nyert Kazahsztán ellen.
aug. 3
14:03
A NOB lépni fog, ha bebizonyosodnak a doppingvádak (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) meg fogja tenni a szükséges lépéseket azokkal az atlétákkal szemben, akikről bebizonyosodik, hogy doppingoltak - reagált Thomas Bach, a NOB elnöke a vasárnap kirobbant legújabb atlétikai doppingbotrányra.
aug. 3
14:03
El: máltai játékvezető fúj a Rosenborg–DVSC-n (She)
A máltai Clayton Pisani vezeti a Rosenborg–DVSC Európa-liga-selejtező visszavágóját Norvégiában.
aug. 3
14:05
Szlovákia: Nem szerettem volna hergelni – Priskin Tamás (She)
Mint beszámoltunk róla, Priskin Tamás góljával ért el 1–1-es döntetlent a pozsonyi Slovan vasárnap Dunaszerdahelyen. A magyar válogatott labdarúgó nem ünnepelte a gólját – a sportolunk.sk megkérdezte tőle, a DAC híresen lelkes szurkolóira tekintettel cselekedett-e így.
aug. 3
14:21
NS: Murányi András lett a Népszabadság főszerkesztője (She)
A Mediaworks vezetése 2015. augusztus 3. napjától a Nemzeti Sport általános főszerkesztő-helyettesét, Murányi Andrást nevezte ki a Népszabadság főszerkesztőjének.
aug. 3
14:39
Magyar-román: „Ez a szervezés egy nagy kalap sz.r!” (She)
Mint megírtuk, hétfőn, tíz órától megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 4-i (20.45, Üllői út) Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. Az érdeklődés hatalmas volt, a szurkolóknak azonban rossz esetben órákat kellett várakozniuk arra, hogy megvehessék a belépőket. Az MLSZ online jegyértékesítő rendszere a hatalmas túlterhelés miatt összeomlott, a szövetség elnézést kért a…
aug. 3
14:41
Juve: rosszabb, mint gondolták – ennyit hagy ki Khedira (She)
A Juventus labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, a combsérülést szenvedő Sami Khedirára várhatóan két hónap kényszerpihenő vár.
aug. 3
14:57
Magyar-román - Rendkívüli roham a jegyekért (Infostart)
Hatalmas érdeklődés mellett indult el a jegyértékesítés hétfőn délelőtt a Magyarország-Románia Európa-bajnoki selejtezőre - tájékoztatta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az MTI-t. Az igénylés a vártnak a többszöröse volt, emiatt akadozott az internetes értékesítés.
aug. 3
14:57
Atlétika: a NOB reagált a legújabb doppingbotrányra (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) meg fogja tenni a szükséges lépéseket azokkal az atlétákkal szemben, akikről bebizonyosodik, hogy doppingoltak – reagált Thomas Bach, a NOB elnöke a vasárnap kirobbant legújabb atlétikai doppingbotrányra.
aug. 3
14:57
Magyar-román: rendkívüli roham a jegyekért (Metropol)
Az igénylés a vártnak a többszöröse volt, emiatt akadozott az internetes értékesítés.
aug. 3
14:59
Harcsa Zoltán nélkül vesz részt az ökölvívó-válogatott az Eb-n (Infostart)
A nemzetközi szövetség (AIBA) döntése miatt a magyar ökölvívó-válogatott a legjobbja, Harcsa Zoltán nélkül vesz részt a vasárnap kezdődő szófiai Európa-bajnokságon, amely kvalifikációs viadal az októberi világbajnokságra.
aug. 3
15:15
PSG: Di María nem elég, kinézték a Real és a Barca klasszisát? (She)
A Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál egyetlen másodpercet sem vesztegetnek el a nyári átigazolási időszakban. A párizsi együttes szinte biztos, hogy lecsap a Manchester United ászára, Ángel Di Maríára, ám a hírek szerint nem ő lesz az egyetlen klasszis érkező.
aug. 3
15:17
El: csapatkapitányát vesztette a Loki a visszavágó előtt (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, csapatkapitánya, Szakály Péter sérülése miatt nem tud elutazni a norvég Rosenborg elleni Európa-liga-selejtező visszavágójára. A Loki 3–2-es hátrányt szedett össze az első, debreceni mérkőzésen.
aug. 3
15:21
NB I: Tényleg esélytelen a Vidi a Fradi ellen? (Agroinform)
A Tippmixpro oddsai alapján a Ferencváros az esélyese a hétvégi rangadónak. De a IX. kerületben sincs minden rendben.
aug. 3
15:33
A 9. helyért játszhat a magyar női vízilabdacsapat (Metropol)
Kanada legyőzése után a brazil csapat lesz az ellenfél.
aug. 3
16:09
Jégkorong: újabb egy év, Sikorcin is marad a Volánnál (She)
Újabb kulcsemberével sikerült szerződést hosszabbítania a Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának: a honosított támadó, Sikorcin Ladislav a következő idényben is a Volánt erősíti, adta hírül a fehérváriak facebook-oldala.
aug. 3
16:11
Barcelona: Messi visszatért – „Olyan, mint egy bika” – videó (She)
Lionel Messi, a La Ligában szereplő Barcelona klasszis labdarúgója visszatért csapatához a nyaralásából. A 28 éves argentin sztárnak nem is kellett sok, hogy lenyűgözze az edzői stábot.
aug. 3
16:13
Haladás: tesztelték a volt Lazio-csatárt, nem kell (She)
Másfél hét próbajátékot követően a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás nem szerződteti az olasz Ettore Mendicinót.
aug. 3
16:27
Válogatott: 2014 után idén is bronzérmes a női csapatunk (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott a harmadik helyen végzett a Balaton-kupán, miután a helyosztón 2–0-ra legyőzte Fehéroroszországot.
aug. 3
16:29
Hosszú Katinka világcsúccsal győzött 200 méter vegyesen! (She)
Nagyszerűen alakult a kazanyi vizes világbajnokságon hétfőn délutánja a magyar úszók számára. Előbb Cseh László az 50 méteres férfi pillangó úszásban holtversenyben a harmadik helyen zárt, így a hetedik vb-jén is érmet szerzett – első úszóként! –, majd Hosszú Katinka parádés versenyzéssel, új világcsúccsal nyert aranyérmet 200 vegyesen!
aug. 3
16:31
Férfi vízi: U18-as világbajnok és Universiade-győztes Szegeden (She)
A Tiszavirág Szeged Diapolo férfi vízilabdacsapata szerződtette az U18-as világbajnok Pellei Frankot és az Universiade-győztes Sedlmayer Tamást, adta hírül a delmagyar.hu.
aug. 3
16:45
Szavazás: fővárosi erőfölény az NB I-ben – de így is marad? (She)
Ilyen is régen volt: jelenleg három fővárosi csapat, a FTC, az Újpest és a Honvéd foglalja el a labdarúgó NB I dobogós helyeit. szavazásunkban ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy Olvasóink szerint vajon kitartanak-e a bajnokság végéig a budapestiek?
aug. 3
16:45
Doppingbotrány után és elnökválasztás előtt (Metropol)
Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség főtitkára szerint a tisztújítása előtt ki kell derülnie annak, hogy mi igaz a doppingbotrányból.
aug. 3
16:51
Barcelona: Majd nyerünk, ha már számít - Rakitic (Agroinform)
Luis Enrique is megnyugtatott mindenkit: erős lesz a Barcelona, ha már teljes lesz a keret.
aug. 3
17:03
Dopping: „A választás előtt ki kell derülnie az igazságnak” (She)
Gyulai Márton, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) főtitkára szerint minél hamarabb, még a nemzetközi szövetség (IAAF) 16 nap múlva esedékes tisztújítása előtt ki kell derülnie annak, hogy mi igaz a sportágat megrázó, vasárnap kirobbantott doppingbotrányból.
aug. 3
17:21
Bronzérmes a magyar női labdarúgó-válogatott (Infostart)
A magyar női labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott a fehéroroszok ellen hétfőn, így bronzérmet szerzett a balatonfüredi Balaton Kupán.
aug. 3
17:21
FIFA15: CR, Messi, Ibra és többiek – íme, a legszebb gólok! (She)
Az EA Sports hivatalos YouTube-oldalán osztotta meg a videót, amelyet a rajongók már régóta vártak. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Zlatan Ibrahimovic – íme, a legszebb gólok, amelyeket a FIFA15-ben szereztek.
aug. 3
17:39
Vizes vb - Sjöström újabb világcsúcsa (Infostart)
A címvédő svéd Sarah Sjöström 55.64 másodperces világcsúccsal nyert női 100 méter pillangón a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek hétfői napján.
aug. 3
17:39
Vizes vb: Cseh László bronzérmes 50 pillangón (She)
Cseh László holtversenyben a harmadik helyen végzett férfi 50 méter pillangón a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 3
17:41
Cseh László bronzérmes 50 méter pillangón (Infostart)
Cseh László bronzérmet nyert 50 méteres pillangóúszásban a kazanyi vizes világbajnokság hétfői versenynapján.
aug. 3
17:41
Vizes vb: szupertoronyugró vk lesz jövőre Budapesten (She)
Még egy Büro-ülést tartott a FINA-vezérkar a kazanyi világbajnokság helyszínén, amelyen ismét több olyan téma szerepelt napirenden, ami Magyarországot is érinti.
aug. 3
17:57
Elégedett a FINA elnöke a vizes világbajnokság első hetével (Infostart)
Rendkívül elégedetten értékelte Julio Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke a kazanyi vizes világbajnokság első hetét.
aug. 3
17:57
Finnország: volt Fradi-játékos is pályázott kapitánynak (She)
Az 59 éves Hámori György személyében magyar futballedző is beadta a pályázatát a Finn Labdarúgó-szövetségnél, amely internetes hirdetésben keresi a korábbi szövetségi kapitány, Mixu Paatelainen utódját.
aug. 3
17:57
Cseh László bronzérmes (Metropol)
Cseh László bronzérmet nyert 50 méteres pillangóúszásban a kazanyi vizes világbajnokság hétfői versenynapján.
aug. 3
18:15
Hosszú Katinka világcsúccsal nyert aranyérmet 200 vegyesen (Infostart)
Hosszú Katinka világcsúccsal világbajnoki címet szerzett a kazanyi úszó-világbajnokságon, a 200 méteres vegyesúszásban.
aug. 3
18:15
Vizes vb: Hosszú világcsúccsal aranyérmes 200 vegyesen! (She)
Hosszú Katinka világcsúccsal megnyerte a 200 méteres vegyes úszást a kazanyi vizes világbajnokságon!
aug. 3
18:33
Olasz Anna számára félig tele a pohár (Infostart)
A kazanyi vizes világbajnokságon a magyar küldöttség első érmét szerző Olasz Anna számára a riói kvótáról való lemaradás ellenére is "félig tele van a pohár".
aug. 3
18:39
Logibet: Bumm! Óriásit szólt augusztus eleje, nagyon elkaptuk a bukikat (Agroinform)
Aki velünk tartott hétvégén a 31. héten, azt most nagyon, de nagyon nem szeretik a bukmékerek!
aug. 3
18:51
Lesz magyar bíró és pontozó a riói olimpián (Infostart)
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) Bürójának ülésén, amelyet a FINA-vezérkar a kazanyi világbajnokság helyszínén tartott, magyar szakembereket is jelöltek a riói játékok bírói kereteibe a különféle sportágakban.
aug. 3
18:51
Hosszú Katinka világcsúccsal védte meg címét (Metropol)
Hosszú Katinka címét megvédve, világcsúccsal nyert aranyérmet 200 méter vegyesen a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 3
19:09
Vuelta: Quintana is indul a spanyol körversenyen (She)
Nairo Quintana, a Tour de France idei második helyezettje rajthoz áll az augusztus 22-én kezdődő Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körversenyen.
aug. 3
19:27
Magyar úszólány az ifjúsági olimpia egyik legeredményesebbje (Infostart)
A magyar küldöttség 9 arany-, 3 ezüst- és 11 bronzérmet szerzett Tbilisziben a 13. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon, ezzel az összesített éremtáblázat negyedik helyén végzett. Az úszó Késely Ajna négy arany- és egy ezüstérmével a magyar csapat és az egész rendezvény egyik legeredményesebb sportolója volt.
aug. 3
19:27
Videó: szívbemarkoló DAC-kórus a Slovan-meccs előtt (She)
Hallották már élőben a „Nélküled” című számot? Az Ismerős Arcok együttes dala minden hazai meccs előtt elhangzik Dunaszerdahelyen a DAC labdarúgócsapatának stadionjában. Így volt ez a Slovan Bratislava elleni presztízsmérkőzés alkalmával is.
aug. 3
19:45
Videó: íme, Hosszú Katinka elképesztő világcsúcsa! (She)
Mint arról beszámoltunk, Hosszú Katinka világcsúccsal megnyerte a 200 méteres vegyes úszást a kazanyi vizes világbajnokságon. Íme, a döntő!
aug. 3
19:47
Női kosár: litván és amerikai légiós a győrieknél (She)
Litván és amerikai légióssal erősít a 2015–2016-os idényre a legutóbb bajnoki bronzérmes UNI Győr női kosárlabdacsapata.

Keresés