2015. augusztus 3. hétfő

aug. 3
20:03
Gyulai Márton: nagy baj, ha a doppinghírek fele is igaz (Infostart)
A Magyar Atlétikai Szövetséget nem értesítették azokról a hírekről, amelyek szerint ötezer atlétából nyolcszáz esetében bukkantak doppinggyanús értékekre az ellenőrök. Gyulai Márton, a szervezet főtitkára arról is beszélt, hogy ha csak a hírek fele igaz, az nagy baj, utána kell járni.
aug. 3
20:03
Vizes vb: A világcsúcs többet jelent az aranynál – Hosszú (She)
Hosszú Katinka nem igazán emlékszik a 200 m vegyes döntőjére – amit világcsúccsal nyert meg –, és a győzelem után arról beszélt, hogy számára a világcsúcs többet jelent az aranyéremnél. Az 50 m pillangón holtversenyben vb-bronzérmes Cseh László elárulta: a mai napig nem tudja, hogyan kell egy jó ötvenes sprintet leúszni.
aug. 3
20:05
Vizes vb - Hollandia és az Egyesült Államok is a négy között női pólóban (Infostart)
Az olimpiai bajnok Egyesült Államok és az Európa-bajnoki ezüstérmes Hollandia is elődöntőbe jutott hétfőn a kazanyi világbajnokság női vízilabdatornáján.
aug. 3
20:05
Tenisz: az 5. helyen kiemelt 6:2, 1:1-nél adta fel a meccset (She)
A kitzbüheli férfi tenisztornán nem volt szerencséjük a kiemelteknek, a spanyol Albert Ramost az argentin Diego Schwartzman, az argentin Juan Mónacót pedig a csukó sérülés – pedig 6:2-re megnyerte az első szettet, a másodikban pedig 1:1-re állt a holland Robin Haase ellen – győzte le.
aug. 3
20:21
Videó: az „új Totti” csak 9 éves, de már megállíthatatlan (She)
Pietro Tomaselli neve egyre sűrűbben járja az internetet. A kilencesztendős belga cselkirályt 2014-ben ismerte meg a világ, miután egyik videója futótűzként elkezdett terjedni a YouTube-on. A fiatal tehetséget tavaly láncolta magához az AS Roma, a videói pedig újra elkezdték bejárni a világot. Nem meglepő módon az olasz fővárosban már az „új Tottiként” emlegetik…
aug. 3
20:39
Háromezer doppingvizsgálat Kazanyban (Metropol)
Csaknem háromezer doppingvizsgálatot végeznek el a kazanyi vizes világbajnokságon, amely július 24-én kezdődött és vasárnap zárul.
aug. 3
21:15
MLSZ: Mindent megteszünk, hogy ilyen többé ne legyen – Csányi Sándor (She)
Mint megírtuk, hétfőn, tíz órától megkezdődött a jegyárusítás a szeptember 4-i (20.45, Üllői út) Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. Az érdeklődés hatalmas volt, a szurkolóknak azonban rossz esetben órákat kellett várakozniuk arra, hogy megvehessék a belépőket. Az MLSZ online jegyértékesítő rendszere a hatalmas túlterhelés miatt összeomlott, a szövetség elnézést kért a…
aug. 3
21:17
Montenegró: a DVSC volt kapusa aláírt a Loki volt ellenfeléhez (She)
A montenegrói Szutjeszka Niksicsben folytatja pályafutását Vukasin Polekszics, aki ma egyéves szerződést írt alá régi-új klubjával. A 32 éves, 33-szoros válogatott labdarúgó több magyar klubban megfordult, legutóbb a Pécsi MFC-ben védett.
aug. 3
21:19
Vizes vb: Kazanyban háromezer doppingvizsgálatot végeznek (She)
Csaknem háromezer doppingvizsgálatot végeznek el a kazanyi vizes világbajnokságon, amely július 24-én kezdődött és vasárnap zárul.
aug. 3
21:33
Cristiano Ronaldo és Benzema is megsérült (Infostart)
A Real Madrid két labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema is megsérült a spanyol csapat hétfői edzésén.
aug. 3
21:33
Real Madrid: C. Ronaldo és Benzema is megsérült (She)
A Real Madrid két labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema is megsérült a spanyol csapat hétfői edzésén.
aug. 3
21:51
Vizes vb: Nincs bennem harag, így alakult – Olasz (She)
Olasz Annának nehéz lehetett feldolgoznia a kazanyi vizes világbajnokságon a 10 kilométeres versenyt. Risztov Éva tizedikként még éppen kvótát szerzett a riói olimpiára, míg a 11. Olasz éppen nem. Ráadásul ilyesmi már nem először fordult elő vele. A két sportolóval az NSO Tv beszélgetett hazaérkezésükkor.
aug. 3
22:09
Vizes vb: az amerikaiak Ausztráliával, az olaszok Hollandiával elődöntőznek (She)
Egyesült Államok–Ausztrália és Olaszország–Hollandia elődöntőt rendeznek majd a Kazanyban zajló vizes világbajnokság női vízilabdatornáján. Az 5–8. helyért tartó versengés párosítása: Spanyolország–Kína és Görögország–Oroszország.
aug. 3
22:27
Vizes vb - Ausztrália és Olaszország is elődöntős a női vízilabdatornán (Infostart)
Ausztrália és Olaszország is elődöntőbe jutott a kazanyi világbajnokság női vízilabdatornáján.
aug. 3
22:45
Ligue 1: az MU védője négy évre a Lyoné – hivatalos (She)
Az Olympique Lyon labdarúgócsapata hétfő este az elnöki elismerés után hivatalosan is bejelentette, hogy a Manchester United védője, Rafael a klubnál folytatja a pályafutását. A brazil hátvéd négyéves szerződést írt alá új csapatánál.
aug. 3
23:03
Eurofutball: ikszelt magyarjai nélkül a lipcsei csapat (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában is magyar játékosai nélkül játszotta a lipcsei csapat. Az RB Leipzig a nyitó kör győzelme után úgy végzett 2–2-re a Greuther Fürth-tel, hogy kétszer egyenlített a mérkőzés során. Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt nem volt cselekvő részese a meccsnek: előbbi az eltiltását tölti, míg utóbbit nem nevezte Ralf Rangnick vezetőedző a…
aug. 3
23:39
NS: Hosszú-varázslat Kazanyban; Nikolics figyelmeztet; Jónyer: 65! – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés