2015. augusztus 4. kedd

aug. 4
13:09
Hertha: Dárdai nem számolt vele, az újonchoz szerződött (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Darmstadtban folytatja a pályafutását Peter Niemeyer, aki öt év után távozott a Herthától.
aug. 4
13:27
NB III: rutinos, korábbi élvonalbeli védő Jászberényben (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Jászberény együttesében folytatja pályafutását a korábban Pápán, Vácon, Tatabányán, Szolnokon és a BKV Előrében is futballozó középhátvéd, Páles Tamás.
aug. 4
13:45
PL: „Inkább az MU sarokköve légy, mint a Chelsea-nél padozz!” (She)
Rio Ferdinand, a Manchester United korábbi védője szerint John Stonesnak megfontolt döntést kell hoznia a jövőjét illetően, érzése szerint inkább a „vörös ördögök” csapatának sarokköve legyen, mint egy kiegészítő ember a Chelsea-nél.
aug. 4
14:03
Orbán Viktor is a kazanyi vizes vb-re látogat (Infostart)
Orbán Viktor miniszterelnök a hét végén az oroszországi Kazanyba utazik, ahol a vizes világbajnokság utolsó napján átveszi a következő, 2017-es vb-t rendező országnak járó FINA-zászlót - tudatta kedden Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
aug. 4
14:03
Liverpool: az új mezt Bogdánnal reklámozták, de bakiztak… (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata nemrég piacra dobta a gárda legújabb mezét, amelyet a 2015–2016-os idényben hordanak a „vörösök”. A klub hivatalos webáruházában közzétettek néhány képet az új, már megvásárolható dresszről. Akadt viszont egy kapitális hiba: a júniusban szerződtetett magyar kapus, Bogdán Ádám nevét ugyanis elírták…
aug. 4
14:05
NB II: 3 pont és pénz – teljes siker Csákváron és Siófokon (She)
Mint arról a Nemzeti Sport Online exkluzív cikkében elsőként beszámolt, a Magyar Labdarúgó-szövetség új támogatási formát dolgozott ki a másodosztályú labdarúgócsapatok számára erre az idényre. Ennek értelmében aki három, 20 éven aluli fiatalt szerepeltet kezdőként egy mérkőzésen, pluszpénzhez jut. A szombati 1. fordulóban kilenc klub élt ezzel a lehetőséggel, de csak három gyűjtötte be a bajnoki…
aug. 4
14:07
Werder: amerikai center érkezik – Szalai körön kívül? (She)
A Bundesligában szereplő Werder Bremen és a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban érdekelt AZ mindenben megállapodott egymással Aron Jóhannsson átigazolását illetően, így a német csapat megkezdheti a tárgyalásokat az amerikai válogatott támadóval.
aug. 4
14:09
Taktikai Zóna: Megtört Wenger átka Mourinho ellen (Agroinform)
Tizennegyedik nekifutásra Wenger megverte Mourinhót, így az Arsenal melegített a legjobban a hamarosan kezdődő szezonra.
aug. 4
14:21
Liverpool: az új mezt Bogdánnal reklámozták, de bakiztak… (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata nemrég piacra dobta a gárda legújabb mezét, amelyet a 2015–2016-os idényben hordanak a „vörösök”. A klub hivatalos webáruházában közzétettek néhány képet az új, már megvásárolható dresszről. Akadt viszont egy kapitális hiba: a júniusban szerződtetett magyar kapus, Bogdán Ádám nevét ugyanis elírták…
aug. 4
14:21
Kamion karambolozott a 42-esen, teljes útzár! (Behaviour)
A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.
aug. 4
14:23
Chelsea: árajánlatot kértek a Tottenham védőjére (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea helyi lapértesülések szerint árajánlatot kért a Tottenhamtől Danny Rose-ra.
aug. 4
14:39
Fotók: döbbenetesen menő mezzel rukkolt elő a Lazio (She)
A Lazio labdarúgócsapatánál viszonylag ritkán mernek igazán nagyot újítani, ha a mezekről van szó, a fővárosiak azonban most kitettek magukért. A római együttes hétfő este bemutatta új idegenbeli szerelését a 2015–2016-os idényre, a végeredmény pedig egészen káprázatos.
aug. 4
14:41
Férfi kosár: ellenfelet kapott a három magyar FIBA-kupa-induló (She)
Kisorsolták a Sopron, a Körmend és a Szombathely csoportjait az újonnan induló, 56 klubot felvonultató férfi kosárlabda FIBA-kupában.
aug. 4
14:43
Liverpool: a Lazio elviszi Balotellit, de csak akkor, ha... (She)
Angol lapértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio kölcsönveszi a Liverpooltól Mario Balotellit, ha sikerrel veszi a Bajnokok Ligája selejtezőjét.
aug. 4
14:57
Kanadai-brazil mérkőzés lesz a kilencedik helyért (Infostart)
Kanada és Brazília győzött kedden a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján, így ez a két csapat mérkőzhet majd meg csütörtökön a kilencedik helyért.
aug. 4
14:57
Inter: ez az átigazolás hozhatja közelebb Dzsudzsákot (She)
Xherdan Shaqirit, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter szélsőjét szerződtetné a Borussia Dortmund. A svájci klubváltása lehet az út Dzsudzsák Balázs számára a milánói csapathoz.
aug. 4
14:59
Németország: Marozsán lefotózta a megműtött bokáját (She)
Sikeres bokaműtéten esett át Marozsán Dzsenifer, a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő 1. FFC Frankfurt Bajnokok Ligája-győztes középpályása.
aug. 4
15:01
Arsenal: Cechék átverésétől elállt a szurkolók lélegzete – videó (She)
A Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatánál is bemutatták a legújabb, 2015–2016-os mezeket, ennek alkalmából pedig több fiatal, a szurkolói boltban vásárló rajongót is megkértek arra, hogy új felszerelésében fotózkodjon. Ám ami ezután következett, arra kevesen számítottak, az elkészült fényképeken ugyanis feltűnt néhány „nem odaillő” személy is...
aug. 4
15:03
NB II: Mezőkövesdről és a Videotonból erősít a Sopron (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint két játékossal erősítette meg keretét a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE: Baracskai Roland Mezőkövesdről, míg Papp Máté a Videotontól érkezett. A balhátvéd Nagy Zoltán viszont távozott a soproni klubtól.
aug. 4
15:33
Vizes vb: honfitársa győzte le a címvédőt női toronyban (She)
Az amerikai Rachelle Simpson nyerte a női szupertoronyugrók versenyét kedden a kazanyi vizes világbajnokságon. Simpson mellett honfitársa, a címvédő Cesilie Carlton és a fehérorosz Jana Nyesztyerova állhatott fel a dobogóra. A versenyszám két éve, Barcelonában debütált világbajnokságokon.
aug. 4
15:35
Juventus: „Götze és Draxler kevés, hogy pótolják Pirlóékat” (She)
A korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus szerint Mario Götzének és Julian Draxlernek nincs meg a bajnokokra jellemző karaktere ahhoz, hogy pótolják Andrea Pirlóékat a Juventusnál.
aug. 4
15:37
Rg vk: vb-főpróba és rég nem látott erősségű mezőny Budapesten (She)
Tizennégy együttes kéziszercsapat és 52 egyéni induló versenyez a Syma Csarnokban péntektől vasárnapig a IV. Magyar Ritmikus Gimnasztika világkupán, és hasonló népes mezőny szerepel majd a párhuzamosan zajló III. MTK Budapest Kupa nemzetközi versenyen. A világkupa-versenyen egyéniben Vass Dóra és a vk-szabályoknak megfelelően házigazdai kvótával, versenyen kívül induló Kiss Boglárka képviseli…
aug. 4
15:51
Magyar–román: a szomszédnál is elfogyott az összes jegy (She)
A román szurkolók felvásárolták a számukra hozzáférhető összes jegyet a szeptember 4-i Magyarország–Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
aug. 4
15:57
Átigazolás: Ez nem fog jól mutatni Di María önéletrajzában - Ferdinand (Agroinform)
Az egykori United-bekk szerint Di Maríának inkább bizonyítania kellett volna, nem pedig más csapat után nézni.
aug. 4
16:15
Átigazolás: Götze és Draxler nem bajnokok, nem pótolhatják Vidalékat - Matthäus (Agroinform)
A német világbajnok szerint Khedira Serie A-ba igazolása is csak azért jöhetett létre, mert feleslegessé vált Madridban.
aug. 4
16:27
Kettős amerikai siker női óriás-toronyugrásban (Infostart)
Az amerikai Rachelle Simpson nyerte a női óriás-toronyugrók versenyét kedden a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 4
16:27
Női kézi: marad Norvégiában a magyar válogatott szélső (She)
Továbbra is Norvégiában folytatja pályafutását a korábbi magyar válogatott szélső, Juhász Gabriella.
aug. 4
16:29
Vizes vb: Cseh és Hosszú a döntőért, Kapás a fináléban úszik – ÉLŐ (She)
A kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek 3. napján Kapás Boglárka az 1500 méteres női gyors döntőjében érdekelt, Hosszú Katinka női 200 gyorson, Cseh László férfi 200 pillangón igyekszik kiharcolni a fináléba kerülést.
aug. 4
16:45
NB II: Debrecen, Parma, Békéscsaba, Gyula után… (She)
Új játékost szerződtetett a Balmazújváros másodosztályú labdarúgócsapata, az 1995-ben született Pataki Zsolt Gyuláról érkezett a csapathoz. A 188 cm magas belső védő, korábban többször is szerepet kapott az U-válogatottakban.
aug. 4
16:47
Videó: őrült és büszke rá, Tahitin szörfözött – de motorral! (She)
Robbie „Maddo” Maddison végrehajtotta azt, amit előtte még soha, senki. Na, persze nem azért kellett várni erre a csodálatos produkcióra, mert ő az egyetlen a világon, aki ezt meg tudja csinálni. Sokkal inkább arról van szó, hogy ilyen őrültség még senkinek sem jutott eszébe. Az amerikai adrenalinőrült Tahitin a crossmotorjával lovagolta meg a hullámokat. Íme, a videó, amelyet két nap alatt több…
aug. 4
17:03
Atlétikai ob - Több mint ötszáz nevezés érkezett (Infostart)
Több mint ötszáz - 248 női, 283 férfi - nevezés érkezett a 120. atlétikai magyar bajnokságra, amelyet tavaly után ismét Székesfehérváron, a Bregyó közi atlétikai centrumban rendeznek meg péntektől vasárnapig.
aug. 4
17:21
NB I: egy szektorban szurkolnak a fradisták és a vidisták (She)
A szombati (20.30, tv: Duna World) Videoton–Ferencváros NB I-es bajnokin egy szektorban szurkolnak a fehérvári és a fővárosi klub ultrái – derült ki a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldalra felkerült felhívásból.
aug. 4
17:39
Bronzérmet szerzett Kapás Boglárka (Infostart)
Kapás Boglárka bronzérmet nyert 1500 méteres gyorsúszásban a kazanyi vizes világbajnokság keddi versenynapján.
aug. 4
17:39
Vizes vb: Kapás Boglárka a harmadik 1500 méteren (She)
Bronzérmet szerzett Kapás Boglárka a kazanyi vizes világbajnokság 1500 méteres gyorsúszásában.
aug. 4
17:41
Sílövészet: kénytelen kihagyni a szezont az olimpiai bajnok (She)
A háromszoros olimpiai bajnok sílövő, Darja Domracseva korábbi súlyos betegsége miatt kihagyja a következő versenyszezont.
aug. 4
17:57
Vizes vb: Az utolsó ötvenen már fájt mindenem – Kapás (She)
Az 1500 méteres gyorsúszásában a kazanyi vizes világbajnokságon bronzérmet szerző Kapás Boglárka még mindig nem tudja felfogni, hogy mekkora sikert ért el. Meg is dolgozott érte, a táv végén már mindene fájt.
aug. 4
17:59
Magyar Kupa: egy mérkőzést kiemeltek a dömpingből (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága módosította egy Magyar Kupa- és egy NB II-es bajnoki mérkőzés kezdési időpontját.
aug. 4
18:15
Vizes vb: Hosszú a negyedik idővel döntős 200 gyorson (She)
Hosszú Katinka a negyedik legjobb idővel (1:56.51) jutott döntőbe 200 méteres női gyorsúszásban a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 4
18:33
Cseh 200 méter pillangón, Hosszú 200 méter gyorson döntős (Infostart)
Cseh László 200 méter pillangón a legjobb, Hosszú Katinka pedig 200 méter gyorson a negyedik idővel jutott a döntőbe a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek keddi napján.
aug. 4
18:33
PSG: Zlatan Ibrahimovic nélkül futnak neki az idénynek (She)
Zlatan Ibrahimovic térdsérülés miatt nem léphet pályára a Paris Saint-Germainben a francia bajnokság idénynyitóján – derült ki a párizsi labdarúgóklub kedd délutáni közleményéből.
aug. 4
18:35
Vizes vb: Cseh László a legjobb idővel döntős 200 pillangón (She)
Cseh László a legjobb idővel jutott 200 méter pillangón a kazanyi vizes világbajnokságon.
aug. 4
18:37
PMFC: engedély a halasztásra, 2 fordulóval később kezd a Pécs (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapatának hivatalos honlapja tudatta: a Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezte az NB I-ből licenc hiányában a megyei I. osztályba zuhant patinás klubnak, hogy elhalassza első két bajnoki mérkőzését.
aug. 4
18:39
Vizes vb: a horvát játékost kiütötték – ők meg a montenegróiakat (She)
Horvátország könnyedén, 10–4-re legyőzte Montenegrót a kazanyi világbajnokság férfi vízilabda-tornájának negyeddöntőjében – ezzel elsőként jutott az elődöntőbe.
aug. 4
18:51
Horvát siker a montenegróiak ellen férfi vízilabdában (Infostart)
Az olimpiai bajnok, világbajnoki harmadik horvát válogatott hat góllal legyőzte a két éve vb-ezüstérmes montenegrói csapatot a kazanyi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának keddi negyeddöntőjében.
aug. 4
19:09
Vizes vb - Újabb világcsúcs férfi 50 méter mellen (Infostart)
Nagyjából hét órát élt Cameron van der Burgh 50 méter mellen felállított világcsúcsa a kazanyi világbajnokságon, ugyanis a brit Adam Peaty az elődöntőben tovább faragott az időből.
aug. 4
19:09
Vizes vb: magyar–olasz negyeddöntő – élőben az NSO-n! (She)
Végre elkezdődik a világbajnokság férfi vízilabdázóink számára. A három, talán edzésnek is kevés csoportmérkőzés után a negyeddöntőben Olaszország lesz a magyar válogatott ellenfele. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 4
19:27
Premier League: a Barca után a Realból is igazolt a Stoke (She)
A Stoke City szerződtette Sergio Molinát a Real Madridból – adta hírül kedden hivatalos honlapján az angol élvonalbeli labdarúgóklub.
aug. 4
19:27
Nem jutott be a legjobb négy közé a férfi vízilabda-válogatott a kazanyi vb-n (Infostart)
Egygólos vereséget (8-7) szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott az olaszoktól a kazanyi világbajnokságon, s a folytatásban az 5-8. helyért játszhat.
aug. 4
19:27
Kapás Boglárka a legjobb magyar idővel lett bronzérmes (Metropol)
óriási országos csúccsal bronzérmet nyert 1500 méter gyorson Kazanyban.
aug. 4
19:29
BL: Azért jöttünk, hogy sok problémát okozzunk – Casoni (She)
Egy erős, szervezett csapat ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a Videotonnak a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező szerdai játéknapján – többek között ezt mondta Bernard Casoni, a székesfehérváriak vezetőedzője a BATE elleni mérkőzést felvezető keddi boriszovi sajtótájékoztatón.

Keresés