2015. augusztus 5. szerda

aug. 5
20:57
F1: elszabadult a buli – Hamilton betámasztott Rihannának (is) (She)
A kétszeres Formula–1-es világbajnok Lewis Hamilton Barbadoson pihent. A Mercedes pilótája részt vett a helyi Kadooment Day elnevezésű kamionos fesztiválon, és látható módon nagyon jól érezte magát, sőt, rendkívül közel került a közép-amerikai országból származó énekesnőhöz, Rihannához.
aug. 5
20:59
BL: a Celtic és a CSZKA is kiizzadta a továbbjutást (She)
A Celtic és a CSZKA Moszkva is továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőköréből, így már csak egy lépésre van a csoportkörtől.
aug. 5
21:01
FIFA 16: 8 új legenda a játékban, megjött az új trailer is! (She)
Rohamléptekkel közeledik a szeptember, így a FIFA 16 megjelenése is. Az EA Sports elkényezteti a játék rajongóit, és szinte mindennap hoz valami új infót. Ma egy videó és egy kis ínyencség jutott a virtuális futball szerelmeseinek.
aug. 5
21:33
Bajnokok Ligája - A CSZKA emberelőnyét kihasználva jutott tovább (Infostart)
Az orosz CSZKA Moszkva egygólos hátrányból fordítva 3-2-es győzelmet aratott a 64. perctől emberhátrányban játszó cseh Sparta Praha otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulós párharcának szerdai visszavágóján, ezzel 5-4-es összesítéssel jutott tovább.
aug. 5
21:33
BL: a Videoton kikapott a BATE otthonában, kiesett (She)
A hazai 1–1 után idegenben 1–0-ra kikapott a magyar bajnok Videoton a fehérorosz BATE Boriszovtól a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körének visszavágóján, így elbúcsúzott a sorozattól. A találkozó egyetlen gólját a hazaiak légiósa, Nemanja Nikolics szerezte (aki nem azonos az egykori fehérvári Nikolics Nemanjával). A Videoton az Európa-liga playoffkörében folytatja, míg a BATE a BL-főtáblára…
aug. 5
21:35
Bajnokok Ligája - Kikapott és kiesett a Videoton (Infostart)
A Videoton 1-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként, és ezzel 1-2-es összesítéssel búcsúzott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.
aug. 5
21:35
BL: nézze meg a Vidit szomorító Nikolics-gólt! (She)
A BATE Boriszov 2–1-es összesítéssel kiejtette a magyar bajnok Videotont a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében. A fehéroroszok gólját Nemanja Nikolics szerezte. Nézze meg a mindent eldöntő találatot!
aug. 5
21:37
Utoljára bokszol Mayweather? (Infostart)
A profi ökölvívás jelenének egyik legnagyobb alakja, az amerikai Floyd Mayweather szeptember 12-én, Las Vegasban honfitársa, Andre Berto ellen száll ringbe. Lehet, hogy ez lesz az utolsó mérkőzése.
aug. 5
21:37
Békéscsaba: lesz hot dog is; Zoran Szpisljak bizakodó (She)
A Békéscsaba három vereséggel kezdte a labdarúgó NB I 2015–2016-os idényét, Zoran Szpisljak vezetőedző azonban nem esett kétségbe.
aug. 5
21:51
Kiesett a Videoton a BL-ből (Metropol)
A Videoton 1-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszov vendégeként, az Európa Ligában folytathatják a fehérváriak.
aug. 5
22:09
Rio 2016: szokatlan – itt a magyar csapat riói kollekciója! (She)
A Várkert bazárban bemutatták a jövő évi olimpiára készült magyar ruhakollekciót. Az ötkarikás játékok kezdetéig pont egy év van hátra, nézze meg, milyen melegítőben, szabadidőruhában szerepelnek majd a magyar sportolók! Fontos megjegyezni, hogy természetesen ezek nem azok a formaruhák, amiben például a megnyitón szerepelnek majd versenyzőink. Azokat később mutatják be.
aug. 5
22:27
Az Egyesült Államok Ausztráliát legyőzve döntős női vízilabdában (Infostart)
Az olimpiai bajnok amerikai válogatott döntőbe jutott a kazanyi vizes világbajnokság női vízilabdatornáján.
aug. 5
22:27
BL: Lovrencsicsék kiestek; búcsúzott a Steaua is (She)
A Lech Poznan 1–0-ra kikapott a Basel vendégeként, így 4–1-es összesítéssel kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében.
aug. 5
22:45
BL: Mindenki tudása alatt teljesített – Kovács István (She)
Mint beszámoltunk róla, a Videoton 1–0-s vereséget szenvedett a fehérorosz BATE Boriszov otthonában a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, így kiesett. A mérkőzés után Kovács István értékelt az NSO Tv-nek.
aug. 5
22:47
Audi-kupa: Lewandowski-gól döntött a Bayern–Real fináléban (She)
A Bayern München harmadszor is megnyerte a negyedik alkalommal kiírt Audi-kupát, miután a döntőben Robert Lewandowski góljával 1–0-ra legyőzte a Real Madridot.
aug. 5
22:49
Videó: így lett világbajnok Cseh László 200 pillangón! (She)
Cseh László aranyérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban a Kazanyban zajló vizes világbajnokságon. Nézze meg a magyar klasszis versenyét!
aug. 5
23:03
Vizes vb: holland–amerikai döntő lesz női pólóban (She)
Az olimpiai bajnok amerikai válogatott és Hollandia jutott a kazanyi vizes világbajnokság női vízilabdatornájának döntőjébe.
aug. 5
23:21
El: a Videoton nem lesz kiemelt a playoffkörben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájától elbúcsúzó Videoton az Európa-liga playoffkörében folytatja a kupaküzdelmeket. A székesfehérvári csapat nem lesz kiemelt.
aug. 5
23:23
Felkészülés: Mourinho elbukta a portugálok „csatáját” (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra nyert a Chelsea otthonában.

Keresés