2015. augusztus 9. vasárnap

aug. 9
16:45
Kihantolták Fangio holttestét (Blikk)
Balcarce — Két argentin férfi is szeretné bebizonyítani, hogy az édesapja nem más, mint az ötszörös Forma–1-es világbajnok Juan Manuel Fangio (†84).
aug. 9
16:45
PL: rémálom a szezon elején Cech és az Arsenal számára (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) nyitó fordulójában az Arsenal 2–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a West Ham Unitedtól, míg a Newcastle 2–2-es döntetlent játszott a Southamptonnal.
aug. 9
16:47
Vizes vb: Verrasztó D. és Hosszú döntőzik - élőben az NSO-n (She)
A vizes világbajnokság vasárnapi záró napján két magyarért izgulhatunk a délutáni programban: Verrasztó Dávid a férfi 400 méter vegyes úszás fináléjában tempózik 16.47 órától, míg Hosszú Katinka 17.49-kor a női 400 méteres vegyes úszás döntőjében érdekelt.
aug. 9
16:49
Német Kupa: Stieber kimaradt, negyedosztályú csapat ejtette ki a HSV-t (She)
A labdarúgó Német Kupa első fordulójában a Borussia Dortmund 2–0-ra nyert a harmadosztályú Chemnitzer FC ellen. A Bochum és a Freiburg egyaránt 5–0-ra győzött, míg a Stieber Zoltán nélkül felálló Hamburg a 94. percben egyenlített a negyedosztályú Carl Zeiss Jena otthonában, ezzel kiharcolta a hosszabbítást, azonban a hazaiak a 116. percben eldöntötték a találkozót, így a HSV kiesett.
aug. 9
17:03
Verrasztó Dávid ezüstérmes! (Infostart)
Verrasztó Dávid ezüstérmet nyert 400 méteres vegyesúszásban a kazanyi vizes világbajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.
aug. 9
17:03
DVSC: Varga József két hétig biztosan nem játszhat (She)
Varga Józsefre, a DVSC-Teva labdarúgócsapatának középpályására lábsérülés miatt legalább kéthetes kényszerpihenő vár – adta hírül a klub honlapja.
aug. 9
17:05
Vizes vb: Verrasztó Dávid ezüstérmes 400 m vegyesen (She)
Verrasztó Dávid második lett a férfi 400 méteres vegyes úszás döntőjében a kazanyi vizes vb utolsó napján.
aug. 9
17:21
Premier League - Otthon kapott ki az Arsenal a West Hamtől (Infostart)
A West Ham United meglepetésre legyőzte idegenben az Arsenalt az angol labdarúgó Premier League szezonnyitó fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 9
17:21
Felkészülés: nem lőtt gólt a Real, Jamesszel szelfizett a szurkoló (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata Oslóban játszott felkészülési mérkőzést a norvég Valerengával. A találkozón – amelyen nem született gól – az egyik szurkoló berohant a pályára, és közös képet készített James Rodríguezzel.
aug. 9
17:23
Vizes vb: elindult a 2017-es budapesti viadal honlapja (She)
Julio C. Maglionénak, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) elnökének a jelére elindult vasárnap a 2017-es budapesti vizes világbajnokság hivatalos honlapja.
aug. 9
17:24
NB I: Királyék ellen vigasztalódna a csalódott Debrecen (Agroinform)
Az elmúlt években még gólt sem tudott lőni a Haladás Debrecenben. Megtörik a rossz széria vajon?
aug. 9
17:25
Videó: visszaadta a labdát, véletlenül óriási gólt rúgott (She)
Sportszerű volt, de a kelleténél nagyobb erővel adta vissza a labdát Harry Forrester, a Doncaster Rovers labdarúgója a Bury elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen az angol harmadosztályban. A lövésből gól lett, ráadásul ez a 93. percben történt. Kisebb kupaktanács után a hazaiak visszaadták a gólt, azaz hagyták, hogy az ellenfél betaláljon, így 1–1 lett a meccs vége.
aug. 9
17:39
Elindult a 2017-es budapesti vb honlapja (Infostart)
Julio C. Maglionénak, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnökének a jelére elindult vasárnap a 2017-es budapesti vizes világbajnokság hivatalos honlapja.
aug. 9
17:39
Otthon kapott ki az Arsenal a West Hamtől (Metropol)
A West Ham United meglepetésre legyőzte idegenben az Arsenalt az angol labdarúgó Premier League szezonnyitó fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 9
17:41
Verrasztó Dávid ezüstérmes 400 vegyesen (Metropol)
Verrasztó Dávid ezüstérmet nyert 400 méter vegyesen a kazanyi vizes világbajnokság úszóversenyeinek vasárnapi zárónapján.
aug. 9
17:57
Man. City: 64 millió eurót sem sajnálnak az új igazolásra? (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata 45 millió fontot, azaz 64 millió eurót ajánlott a Wolfsburgnak Kevin De Bruyne játékjogáért.
aug. 9
17:59
Német Kupa: nyert a Bayern és a Dortmund, Stieber nélkül kiesett a HSV (She)
A labdarúgó Német Kupa első fordulójában a Borussia Dortmund 2–0-ra nyert a harmadosztályú Chemnitzer FC ellen, míg a Bayern München 3–1-re legyőzte az ötödik ligás Nöttingent. A Bochum és a Freiburg egyaránt 5–0-ra győzött, míg a Stieber Zoltán nélkül felálló Hamburg a 90+4. percben egyenlített a negyedosztályú Carl Zeiss Jena otthonában, ezzel kiharcolta a hosszabbítást, azonban a hazaiak…
aug. 9
18:15
Ötszörös világbajnok Hosszú Katinka! (Infostart)
Világbajnok lett Hosszú Katinka a 400 méteres női vegyesúszásban a kazanyi világbajnokságon. Ez volt a magyar úszónő második aranyérme a vb-n és pályafutása során ötödször lett világbajnok. Hosszú Katinka az aranyérmet Orbán Viktor miniszterelnöktől vehette át, aki abból az alkalomból tartózkodik Kazanyban, hogy a következő, 2017-es vizes világbajnokságnak Magyarország - Budapest és Balatonfüred -…
aug. 9
18:15
Vizes vb: Hosszú Katinka megnyerte a 400 m vegyest! (She)
Hosszú Katinka megnyerte a női 400 méteres vegyes úszás döntőjét a kazanyi vizes vb záró napján.
aug. 9
18:17
Légiósok: Dzsudzsák nem kell, más hadrendben játszanak (She)
A legfrissebb görög sajtóértesülések szerint a PAOK nem érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt. A magyarázat egyszerű: a szaloniki csapat nem olyan típusú játékost keres, mint a magyar válogatott futballista.
aug. 9
18:33
Férfi kézi: a Veszprém 13 góllal nyert a Kiel ellen (She)
Az MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata nyerte meg az ehingeni Sparkassen-kupát – sorozatban harmadszor –, miután a döntőben 32–19-re nyert a THW Kiel ellen.
aug. 9
19:09
PL: Bogdán padozott, Coutinho bombagóljával nyert a Liverpool (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában a Liverpool Bogdán Ádámmal a kispadon 1–0-ra nyert a Stoke City otthonában. Philippe Coutinho a 86. percben gyönyörű góllal döntötte el a három pont sorsát.
aug. 9
19:11
Ligue 1: Somália új csapata győzelemmel rajtolt (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) első fordulójában a Reims a hajrában fordított a Bordeaux otthonában – pedig a 80. percig a hazaiak vezettek. A meccset tíz emberrel befejező Toulouse 2–1-re nyert a Saint-Etienne ellen. A lila-fehéreknél nem lépett pályára a klub új szerzeménye, a Ferencvárostól érkező Somália.
aug. 9
19:12
Európa Liga: Mi ekkora oddsért igenis továbbjuttatjuk a Vidit! (Agroinform)
Zárt kapu Lengyelországban, Feczesin Róbert, Rudolf Gergely - íme rögtön három érv a Vidi mellett.
aug. 9
19:27
Videó: csapattársának pókolt a schalkés, nem örült neki (She)
A Duisburg–Schalke (0–5) labdarúgó Német Kupa-mérkőzés közben a vendégek játékosa, Franco Di Santo úgy döntött, hogy egy pók segítségével megvicceli csapattársát, Leroy Sanét.
aug. 9
19:27
Hosszú Katinka 400 vegyesen is megvédte címét (Metropol)
Hosszú Katinka a 200 méter után 400 méter vegyesen is megvédte világbajnoki címét Kazanyban vasárnap.
aug. 9
19:29
NB I: debütáns a Lokinál, Gosztonyi padozik – kezdők (She)
Először kezd NB I-es mérkőzésen a Debrecennél Bereczki Dániel, akivel korábban külön cikkben foglalkoztunk. A Haladásnál Gosztonyi András ismét a kispadról nézi a mérkőzés elejét – Loki–Hali kezdők.
aug. 9
19:45
Motorsport: halálos baleset történt a Hungaroringen (She)
A gyorsasági motoros Alpok-Adria-bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán tragikus versenybalesetben életét vesztette Berto Camlek. A Superbike-kategória futamának első körében ütközéses baleset történt, amelynek következményeként a 77-es rajtszámú szlovén versenyző súlyos sérüléseket szenvedett.
aug. 9
19:47
Moto3: őrület – a felelős gumihasználat döntött (She)
A belga Livio Loi nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as futamát az Indianapolisi Nagydíjon. A második helyen a brit John McPhee végzett, míg a harmadik a német Philipp Öttl lett.
aug. 9
19:49
Magyar Kupa: Versegi-duplával nyert a Vép a Nagyréde ellen (She)
Két megyei első osztályú csapat mérkőzésén Versegi Vajk duplájával 2–0-ra nyert a Vép a Nagyréde ellen a Magyar Kupa első fordulójában.
aug. 9
19:51
Videó: Hosszú sokáig verte a világcsúcsot; Verrasztó-ezüst (She)
Mint beszámoltunk róla, Hosszú Katinka aranyérmet szerzett 400 méter vegyesen a kazanyi vizes világbajnokságon, Verrasztó Dávid parádés úszása pedig ezüstöt ért a férfiak hasonló versenyszámában. Íme, a két döntő!
aug. 9
20:03
Hertha: egy motoros rálőtt Dárdaiék csapatbuszára (She)
Vasárnap este egy motoros rálőtt a Hertha BSC labdarúgócsapatának buszára. Személyi sérülés nem történt.
aug. 9
20:05
Eurofutball: iksz lett Nikolicsék és Guzmicsék meccse (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Legia Warszawa hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Wisla Kraków-val.
aug. 9
20:07
NB III: Horváth Zsolt a Loki második csapatánál döntött (She)
Az újonc Érd vezeti az NB III Nyugati csoportját, a Középcsoportban a Paks második csapata simán nyert a Hódmezővásárhely ellen, míg keleten Horváth Zsolt döntötte el a DVSC-DEAC–Nyírbátor találkozót.
aug. 9
20:21
Halálos motorosbaleset a Hungaroringen (Infostart)
Versenybalesetben életét vesztette Berto Camlek a gyorsasági motoros Alpok-Adria bajnokság hétvégi, hungaroringi viadalán.
aug. 9
20:21
Vizes vb: úszásban csak öt nemzet volt jobb a magyarnál (She)
Minden sportágat figyelembe véve Kína végzett az élen a kazanyi vizes világbajnokság éremtáblázatán, csak a medencés úszókat számolva az Egyesült Államok lett az első. Magyarország kilenc érmével utóbbi kategóriában a hatodik lett, míg összesítésben a nyolcadik.
aug. 9
20:23
Premier League - Idegenbeli győzelemmel rajtolt a Liverpool (Infostart)
Bogdán Ádám csapata, a Liverpool egygólos győzelmet aratott a Stoke City ellen idegenben az angol labdarúgó Premier League szezonnyitó fordulójának vasárnapi játéknapján.
aug. 9
20:23
NB I: Debreceni VSC-Haladás élőben az NSO-n! (She)
DVSC-Teva–Haladás (Tv: M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 9
20:39
Vizes vb - Magyarország 8. az éremtáblázaton (Infostart)
A kazanyi vizes világbajnokság éremtáblázata:
aug. 9
20:39
Férfi kosárlabda: legyőztük a portugálokat Szolnokon (She)
A magyar férfi kosárlabda-válogatott felkészülési mérkőzésen legyőzte a portugálokat Szolnokon.
aug. 9
20:41
Triatlon-vk: Faldum ezüstérmes, Kovács negyedik (She)
Faldum Gábor ezüstérmet nyert, míg Kovács Zsófia negyedik lett a tiszaújvárosi triatlon világkupa-viadal vasárnapi döntőjében.
aug. 9
20:57
Moto2: még csak 19 éves, ezért nem ünnepelhetett pezsgővel (She)
A spanyol Álex Rins nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es futamát az Indianapolisi Nagydíjon.
aug. 9
21:15
Eurofutball: iksz lett Nikolicsék és Guzmicsék meccse (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Legia Warszawa hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Wisla Kraków-val.
aug. 9
21:17
Öttusa: a női váltó is bronzérmes a junior vb-n (She)
A harmadik helyen végzett a Palkovics Karolina, Ormándi Rebeka kettős a mexikói junior öttusa-világbajnokság női váltóversenyében.
aug. 9
21:19
PL: Wengernek egy meccs alatt sikerült, ami Mourinhónak soha (She)
Arsene Wenger hazai mérkőzést vesztett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) úgy, hogy Petr Cech volt a kapusa, pedig José Mourinhónál ha a cseh kapus védett otthon, sohasem veszített a csapata.
aug. 9
21:21
Szlovákia: Priskin Tamás győztes gólja, 7/4 a mutatója (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában a Slovan Bratislava hátrányból 2–1-re legyőzte a Ruzomberokot. A rózsahegyiek a szünetben vezettek, ám a Slovan a korábban Újpesten futballozó Hudák Dávid és a nyáron a Győri ETO-tól érkező Priskin Tamás góljával fordított.
aug. 9
21:33
Ökölvívó Eb: Harcsa nyolcaddöntős, Ungvári kikapott (She)
Harcsa Norbert bejutott a 81 kilogrammos kategória nyolcaddöntőjébe a bulgáriai Szamokovban zajló ökölvívó Európa-bajnokságon, miután vasárnap győzött a lett Nikita Versockis ellen.
aug. 9
21:35
Női kézi: a Siófok hat góllal nyert a Krim Ljubljana ellen (She)
A Siófok női kézilabdacsapata 33–27-re győzött felkészülési mérkőzésen a Krim Ljubljana ellen a szlovén fővárosban.
aug. 9
21:51
Strandröplabda ob: a Lakatos, Lutter és a Meszlényi, Soós duó nyert (She)
A nőknél a címvédő Lakatos Enikő, Lutter Eszter duó, a férfiaknál a Meszlényi Tamás, Soós Izsák kettős nyerte a Kispesti Uszoda napozókertjében rendezett strandröplabda országos bajnokság döntőjét.
aug. 9
21:53
Átigazolások: a korábbi barcás visszatért a BATE Boriszovhoz (She)
Hazatért Fehéroroszországba, és a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Videotont búcsúztató BATE Boriszovban folytatja a pályafutását Alekszandr Hleb, az Arsenal és a Barcelona korábbi középpályása.

Keresés