2017. március 13. hétfő

márc. 13
16:33
Indian Wells: Franciaveretéssel duplázhatjuk meg pénzünket (Agroinform)
Ismét górcső alá vettük az Indian Wells-i tenisztorna aktuális játéknapjának férfi összecsapásait.
márc. 13
17:09
Férfi kézi BL: ekkor játszik a Veszprém a nyolcaddöntőben (She)
A Telekom Veszprém jövő szombaton, azaz március 25-én 18 órától játssza a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzését a PPD Zagreb otthonában, a visszavágóra egy héttel később, április 1-jén 17.30-kor kerül sor a Veszprém Arénában.
márc. 13
17:11
Diáksport: fittebb vagy, mint egy iskolás? – Piros Zsombor letesztelte (She)
A Magyar Diáksport-szövetség (MDSZ) rendhagyó módon mutatta be a NETFIT legutóbbi tanévi országos méréseinek eredményeit. Húsz iskolás mellett az Australian Open juniorgyőztes teniszezője, Piros Zsombor is belekóstolt a tesztekbe.
márc. 13
17:27
Válogatott: Bátran szeretnénk játszani Portugáliában is – Storck (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tizenkét, az NB I-ben szereplő játékosa a mai napon Bernd Storck vezetésével megkezdte a felkészülést a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre. Az összetartás első napján sajtótájékoztatót hívott össze a Magyar Labdarúgó-szövetség, melyen a játékosok után a szövetségi kapitány állt a sajtó rendelkezésére.
márc. 13
17:27
Olasz foci: A csatárokban bízhatunk a Lazio-Torino meccsen (Agroinform)
Immobile 16, Belotti 22 gólt szerzett eddig, az ősszel 2-2 lett a vége, a Toro utolsó négy meccsének gólátlaga 5,25.
márc. 13
17:29
Real: Keylor Navas ígéretet tett csapattársainak (She)
Mint megírtuk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (La Liga) 27. fordulójában a Real Madrid kapusa, Keylor Navas öngólt vétett, ám a blancóknak a meccs hajrájában sikerült fordítaniuk a Betis ellen (2–1). Navas a mérkőzést követően ígéretet tett csapattársainak.
márc. 13
17:45
Atlético Madrid: a klub megvásárolja stadionja területét (She)
Az Atlético Madrid és a spanyol főváros vezetősége megállapodott arról, hogy a klub 30.4 millió euróért (9.5 milliárd forint) megveszi a területet, amelyen új stadionja áll majd.
márc. 13
18:03
Topligák: a Genoa az első, a Bayern München az utolsó! (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) 2012 márciusában jelentette meg az első elemzését, ennek apropóján pedig az ötéves évfordulót azzal ünnepli meg, hogy felgöngyölítette, a legutóbbi öt szezonban az öt topligában melyik csapat hány játékosnak adott lehetőséget a bajnokságban.
márc. 13
18:21
FIFA: az izlandi jelölt visszalépett, Csányiék hárman maradtak (She)
Visszalépett a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Tanácsába való jelölésétől az izlandi Geir Thorsteinsson, így az UEFA április 5-i választásán már csak három jelölt maradt az európai szövetségnek kiadott négyből – köztük Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.
márc. 13
18:21
Jégkorong: Világrekord a jégen, pizzát kellett rendelni a játékosoknak (Agroinform)
Eltűnt személyeket jelentettek be a rendőrségnek, mivel a mérkőzés hajnali fél 3-ig tartott.
márc. 13
18:39
Vb 2018: Diósgyőrből is hívott be játékost a lett kapitány (She)
A védő Vitalijs Jagodinskis személyében diósgyőri labdarúgó is bekerült a lett válogatott keretébe, amely a jövő szombati, Svájc elleni vb-selejtezőre készül.
márc. 13
18:57
Női kézilabda: Szucsánszki gyereket szeretne, kikerült a keretből (She)
Szülésre készül Szucsánszki Zita, a Ferencváros és a magyar válogatott kézilabdázója, aki ezért kikerült a válogatott keretéből.
márc. 13
19:15
Ligue 1: Én nem vagyok David Beckham – Depay (She)
Mint megírtuk, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lyon játékosa, Memphis Depay  félpályás gólt szerzett a Toulouse ellen a bajnokság 29. fordulójában. Csapattársa, Maxwel Cornet David Beckham Wimbledonnak lőtt szenzációs góljához hasonlítja Depay találatát, de a 23 éves holland válogatott labdarúgó szerényen elhárította a bókot.
márc. 13
19:33
NB I: már külföldön is téma Bartha szenzációs gólja (She)
A The SPORT Bible (a Facebookon közel 10 millió az oldal lájkjainak száma) három remek gólt emelt ki a múlt hét találatai közül. Az egyik Memphis Depay félpályás gólja, a másik szintén egy távoli találat Brazíliából, a harmadik pedig Bartha László Debrecen ellen szerzett remek gólja.
márc. 13
19:33
NB I: Bebetonozta magát a Loki edzője, ezért nem tudják kirúgni (Agroinform)
Sajtóhírek szerint Leonel Pontesnek csak az a szerencséje, hogy elmozdítása drága mulatság lenne.
márc. 13
19:51
Női kézilabda: ezért került ki Szucsánszki a válogatott keretből (She)
Ahogy már többször is elmondta az elmúlt időszakban, a klubszezon befejeztével szülésre készül Szucsánszki Zita, a Ferencváros és a magyar válogatott kézilabdázója, aki ezért kikerült a válogatott keretéből.
márc. 13
19:53
Jégkorong: telt ház előtt fogadjuk a svédeket és a finneket (She)
Telt ház előtt fogadja a svéd és a finn nemzeti együttest áprilisban a divízió 1/A világbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott.
márc. 13
19:55
NFL: Detroitban a Green Bay sztárja, visszavonult a Dallasé (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) szabadügynökpiacának első nagy hulláma után valamelyest csendesednek az események, de azért így is voltak érdekességek az elmúlt napokban.
márc. 13
20:09
Atlétika: Usain Bolt nem indul a váltó-világbajnokságon (She)
Nem indul a bahamai váltó-világbajnokságon Usain Bolt, a jamaicaiak idén visszavonuló sztárfutója.
márc. 13
20:27
WTCC: megvan, melyik magyar lesz Panis társa a Zengőnél (She)
A francia Aurélien Panis mellett Nagy Norbert lesz a Zengő Motorsport pilótája a 2017-es WTCC-szezonban.
márc. 13
20:45
BL: Casillast méltatta a Juventus argentin csatára (She)
Paulo Dybala a Juventus labdarúgócsapatának csatára a keddi Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő előtt adott nyilatkozatában az ellenfél spanyol kapusát, Iker Casillast méltatta, valamint csapattársának, Gianluigi Buffonnak is kiosztott néhány dicséretet.
márc. 13
20:45
Bunyó a verseny után, ez a Nascar! (Agroinform)
Kyle Busch és Joey Logano nagyot harcolt Las Vegasban a dobogóért, a csatából végül előbbi húzta a rövidebbet. Nem hagyta azonban annyiban, a verseny után ökölharcban próbált elégtételt venni versenyzőtársán. Na, ilyet biztosan nem látsz a Forma-1-ben...
márc. 13
20:47
Női kézi: Mindent korrektül megbeszéltünk – Szucsánszki (She)
Szucsánszki Zita mindent megbeszélt Kim Rasmussennel, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával gyerekvállalási terveiről, mert úgy érzi, így korrekt.
márc. 13
20:49
Férfi röplabda NB I: órási izgalmak után döntőben a Pénzügyőr (She)
0:2-ről fordította meg a meccset, s harcolta ki végül a győzelmet idegenben a Pénzügyőr, a férfi NB I bajnoki elődöntőjének ötödik mérkőzésén, s így 3–2-es összesítéssel jutottak a döntőbe, ahol a címvédő Fino Kaposvár lesz az ellenfelük.
márc. 13
20:51
FA-kupa: Chelsea–Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Hétfő este rendezik a labdarúgó angol FA-kupa negyeddöntőjének utolsó mérkőzését, amelyen a Chelsea és a Manchester United feszül egymásnak, kövesse a mérkőzést online közvetítésében!
márc. 13
21:21
Női kézi BL: készülnek a Fradira, 24 óra alatt 2000 jegy kelt el (She)
Mint beszámoltunk róla, a címvédő CSM Bucuresti lesz az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A román klubnál a szezon meccseire készülnek, ezt pedig mi sem jelzi jobban, minthogy egy nap alatt máris elkelt kétezer jegy a bukaresti összecsapásra.
márc. 13
21:39
Tenisz: a világranglista 15. helyezettje kiejtette Babost (She)
Babos Tímea nem jutott be az Indian Wells-i női tenisztorna nyolcaddöntőjébe, mivel döntő szettben kikapott a világranglista 15. helyén álló orosz Jelena Vesznyinától.
márc. 13
21:41
Videoton: így állnak a stadionépítési munkák – képek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján számolt be új stadionjának felgyorsult építési munkálatairól.
márc. 13
21:57
Futsal NB I: drámai meccsen maradt nyeretlen a Bőny (She)
Drámai mérkőzésen szalasztotta el első győzelmét a Bőny a futsal NB I 18. fordulójában. A Göcsej ellen a 34. percben hátrányba került, de a hátralévő hat percben fordítani tudott – az utolsó percben azonban Nagy Gergő révén pontot szerzett a Göcsej. A Rába ETO hátrányból nyert a Haladás otthonában, a Berettyóújfalu rangadót nyert a Dunaferr ellen.
márc. 13
21:59
Kína: megtaposta Witselt, példátlan büntetést kapott – videó (She)
Rendkívül szigorú büntetést kapott Csin Seng, a kínai labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanghaj Senhua játékosa, amiért megtaposta Axel Witselt, a Tiencsin Csüancsien belga sztárját.
márc. 13
22:01
BL: Torres újra edz, szerdán talán már játszhat is (She)
Újra edzésbe állt Fernando Torres, az Atlético Madrid labdarúgója, aki akár pályára is léphet szerda este a Bayer Leverkusen ellen a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján.
márc. 13
22:33
F1: hová tűnt Damon Hill autója? Most ön is megveheti! (She)
Tökéletes állapotban árulják azt az F1-es Arrows-Yamahát, amellyel Damon Hill húsz éve, 1997 nyarán nagyon közel került a Magyar Nagydíj megnyeréséhez. Van 78 milliója?
márc. 13
22:35
Kézi BL: hány magyar csapat lesz a négyes döntőkben? (She)
A férfiaknál a Veszprém és a Szeged, a nőknél pedig a Győr és a Ferencváros is versenyben van még a kézilabda BL-ben. Összesen hány magyar csapat jut be a négyes döntőbe?
márc. 13
22:51
FA-kupa: a Chelsea kiütötte a Manchester Unitedet (She)
Hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Chelsea együttese a Manchester Unitedet, ezzel a londoni csapat jutott a legjobb négy közé a FA-kupában, a Tottenham, az Arsenal és a Manchester City mellé.
márc. 13
22:53
Serie A: Immobile megint betalált, győzött a Lazio (She)
A Lazio 3–1-re legyőzte a Torinót a Serie A 28. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel az Intert megelőzve feljött a bajnokság 4. helyére.
márc. 13
23:09
La Liga: a sereghajtó pontot mentett az Eibar ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójának záró mérkőzésén a sereghajtó Osasuna hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Eibarral.
márc. 13
23:27
La Liga: Sergio Ramos elit társaságba került újabb góljával (She)
Sergio Ramos, a Real Madrid labdarúgócsapatának védője a Betis ellen újabb rendkívül fontos góllal segítette a csapatát a hajrában, ennek kapcsán pedig a Marca készített érdekes elemzést.
márc. 13
23:29
NS: Bódog hisz a bennmaradásban; Vinícius visszaadna valamit – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés